hmm
|
Zdravo sonček33! Sem malo pokukala sem gor in videla tvoje sporočilo. No, pa se je le premaknilo, do naslednjega božiča boš pa tako že mamica . Jaz sem odklopila od RR, zdaj vas še prebirat ne pridem več redno, mi je trenutno tako lažje. Sploh po tem, ko me je moja g. tako razočarala. Dva tedna po abraziji mi je namreč naredila UZ in me takrat čisto prestrašila z nekimi miomi in me naročila na ponovni UZ takoj po prvi M, ko se bo menda bolj videlo. No, pa je bila prva M mimo in sem šla nazaj, pa se miomov niti spomnila ni, niti mi ni nič napisala v kartoteko in tako ni mogla primerjati, če se kaj z njimi dogaja. Je pa rekla, da je samo eden (ne vem kam so drugi šli ), pa da to ni problem, je menda na takem mestu in velik samo 1 cm. Po daljšem pregledu pa mi je rekla, da se ji zdi, da pa bi lahko imela neko majhno pregradico, da pa ni sigurna in mi je dala napotnico za HSG, čakalna doba najmanj tri mesece , jaz pa tako će z eno nogo v penziji . No, pa se zdaj sprašujem, če mi je tega res treba, saj sta za mano dve uspešni nosečnosti, obakrat s prve zanosila in brez problemov donosila in rodila, prazna vrečka pa je menda samo naključje. Sem malo prebirala Pušenjakov forum in ugotovila, da vse skupaj nima smisla, sploh glede na mojo g. zgodovino, tako da sva ta mesec kar nehala pazit, kar bo pa bo. Sem pa kar slabe volje zaradi vsega skupaj, se vidi, ne, kako sem se zdaj ven spumpala . Upam, da mi bo to dalo zagona, da se resno spravim k iskanju nove g. No, saj mogoče pa bi se lahko prijavila med nečakajoče, kaj? Ja, pa se bom , NE čakam je 23. oktobra! Lepo se imejte punce, pridno , pa potem poročajte o in in ! Vsem novim pa iz srca čestitam, uživajte ta čaroben čas!
|