Erin
|
beyba -upam in držim pesti da NE pride. CIPRESA - lunca14 - upam s teboj da bo jutrišnji dan najsrečnejši dan v tvojem življenju -izvedela boš da boš postala mamica... marjana - mene velikokrat ob ovulaciji bolijo jajčniki, ledvica, križ, tako da je gotovo lahko tako tudi pri tebi...vi2 le pridno še kakšen dan več, držim pesti da se prime pikapoka, sluz gotovo imaš samo ne tako obilno da bi jo zasledila, ti samo slončkaj pa odmisli to, da se ne boš obremenjevala...boš? rožica -naredi test in sporoči...meni se kar zdi da SI !!! Sem že tako nestrpna... miš - dobrodošla! lea2007 - poskušajta z dragim slončkati vsak drugi dan (če vama bo zneslo) oziroma vsakič ko se vidita, vse od M pa do naslednje M, nikoli ne veš kdaj imaš O. Neka moja prijateljica jo ima takoj po M...za vsak slučaj da ne fališ dneva...glede kože pa...pij čimveč vode meni to zelo pomaga...poskusi, mogoče tebi tudi... lejla007 - držim pesti tudi zate ataner - držim pesti, ne veš kako...itak da boš lahko kri dala še za test nosečnosti rezultat bo takoj pa maš da nam takoj sporočiš lepo novico... Se* - lepo da se bolje počutiš, vsaka kdaj v depro pade in hvala bogu smo me tu da si med seboj pomagamo. Verjemi, vsako kdaj "zgrabi" in s tem ni nič narobe, narobe bi bilo če bi si srce zatiskalo "oči" pred tem našim strahom, razočaranjem in bi se dobesedno silil k nasmehu, optimizmu...bolečino je vedno treba dati ven, da se je srce osvobodi in njen prostor zavzame upanje. zorica - me veseli da si bolje. Tako je treba, močno voljo imeti in vsakič znova optimizem poiskati v sebi in iti dalje....Meni ja zelo všeč rek: kar ne ubije, nas naredi močnejše. Bravo punca! K_a_t_j_a - seveda je možno da je O.. ti samo svojega napadi , upam pa s teboj da ugledaš ta mesec. kekec in mojca - hvala za vse besede mihi78 - tudi jaz upam s teboj da je Ne bo vsaj 9 mesecev..pa itak da si zaslužimo, saj smo borke! trinity - sporoči kaj sta se z gin zmenile... murkica - jaz se tudi ne dotaknem računalnika ko je mami na obisku, kar malo živčen rataš, manjka doza RR-ja, kajne. Le pridi naslednje dni da kako rečemo. trma79 - jurka6 - sporoči jutri kaj se dogaja. Držim pesti da NE pride, če si pa drzne priti pa povej, bi rada iz prve vrste gledala kako mlatiš ...stavim nate, če boš rabila pomoč pa povej ji še jaz eno primažem, hehe Patio - upam da nisi huda ker sem te dala med modro barvo. Lahko je le vgnezditvena, nikoli ne veš. Jutri sporoči kako je s to hudičko da te vem popravit, kaj pa če te moram spremenit v ROZA? Če je pa vseeno pa se posvetuj z Gin, on-a ti bo znal-a najbolje povedati kaj se dogaja. Držim pesti da bo vse ok. In nazadnje še jaz....moji O dnevi so tukaj (kar se pozna na moji odsotnosti) , trajali bodo še nekaj dni, vendar vas pridem obiskat takoj ko bo možno - predvsem dopoldneve bom še vedno tukaj delala dren, hehe... Lep pozdravček vsem in za srečo