|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo oktobra!
6.10.2007 15:19:54   
Anonimen
Teejaa hvala za lepe želje in upam,da bo uslišana,saj poskušava že pet mesecev,prvega in drugega nam je ratalo naredit takoj,sedaj se pa ne prime in ne prime,pa saj sem si rekla,če ne rata je že z nekim namenon,da je tako,ko nama bo usojeno,bova že dobila še tretjo štruco.Tako lepo je videti svoje ime na seznamu,samo upam da se moje ime in imena večin obarva v roza,lep deževni dan Lunca14.user posted image user posted image

(odgovor članu ataner)
  Neposredna povezava do sporočila: 826
6.10.2007 15:52:27   
Zvezdica
Ojla Punce

da se mal pofočkam. Tole je me vse skup čudno, se po ovulaciji, sploh ne bi vedla, da jo imam, če ne bi bilo sluzi. Vsak mesec me boli, zdaj nič. 4 mesece že poizkušava, vedno so neki znaki, tokrat nič. NIČ NIČ NIČ.
Sicer je ne pričakujem 18. in je do takrat še kar nekaj dni ampak na mojo veliko žalost se mi zdi, da tudi tokrat ni nič.

Pa še tak depresiven dan je.

Kako ste ve? Pridno user posted image

LP Zvezdica

i belive i can fly....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 827
6.10.2007 15:57:32   
rozica1984
Živjo punce!
Jaz sem danes zjutraj s prvim urinom naredila test Baby check mini, in mi je pokazal že bolj bledo user posted image  kot pa včeraj, ko sem test delala z drugim urinom!
Pa že včeraj je bila zelo bleda črtica, danes je pa sploh skoraj nevidna. O user posted image ni še duha ne sluha, in upam da je ne bo. Bom v ponedeljek popoldne poskusla spet s testom, saj mi ga moj user posted image  prinese, ko pride iz službe domov. Upam, da tečke user posted image  ne vidim 9 mesecev!!!

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 828
6.10.2007 16:03:12   
K_a_t_j_a
rožica1984 držim pesti, da je to to!! user posted image user posted image user posted image user posted image  

Vidim, da počasi pa že kapljajo user posted image . Upam, da bom tudi sama med njimi, ravno v teh dneh me nekaj špika spodaj in z mojim vsaki drugi dan pridno user posted image . Danes je 18. dan ciklusa. Test bom delala verjetno po 20.

Dajmo punce! user posted image user posted image user posted image

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu rozica1984)
Neposredna povezava do sporočila: 829
6.10.2007 16:10:07   
Raguel
Uf,ste me namučile z branjem......user posted image

čbela ,  adeja , nInAzWeRiNa , rozica1984 -zelo sem vesela za vas vse in upam,da vam nosečnost čimprej mine,da boste lahko k sebi stisnile majhne štručke user posted image user posted image
Želim vam zdravja in polno malho radosti user posted image user posted image user posted image user posted image

Sulfinija , Tiara123 , pepa6 , bumbum , urskaj , nanka , freha , anonimnauser posted image , ninica04 , kimmii , Argojuhica , trinity22 , metir
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
za vsakim dežjem se sonce pozlati in tudi vam bo posijal
(drugače ga user posted image )

lupita-vedi,da te vse tukaj razumemo in tvojo odločitev spoštujemo,želimo pa si,da nas čimprej zopet obiščeš in deliš z nami veselje,upanje in tudi žalost

ninny , lunca14 -dobrodošle tudi z moje strani

No,sedaj pa prihaja moj čas za user posted image user posted image user posted image in mučenje mojega srčka...Moj O dan prihaja te dni in ga nameravam izkoristit...vsaj mislim,ker moj veliko potuje in včasih zgrešiva pol meseca in ne samo O dnevauser posted image user posted image   Ni user posted image da se ne bo enkrat prijelo...Drugače bom pa vsak mesec vzela dopust in ga bom lovila po tujini in vpila za njim,da ovuliraaaaaaaaam  user posted image user posted image ,a si predstavljate ?

VELIKO SE SMEJTE IN RADE SE IMEJTE....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 830
6.10.2007 16:13:57   
trinity22
hojla,

najlepša hvala za spodbud in prijazne besede, res ste super.

ta vikend jo še počakam, potem pa v ponedeljek pokličem svojo G, da vidim kaj bo rekla.

Za vse držim pesti user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 831
6.10.2007 16:14:47   
Raguel
rozica1984 jaz sem te že kar razglasila da si nosečka.Upam,da ti kasnejši test to potrdiuser posted image user posted image

(odgovor članu Raguel)
Neposredna povezava do sporočila: 832
6.10.2007 17:11:24   
lejla007
Punce, lepo pozdravljene!

Mene je včeraj nažalost obiskala tečka, tko da...

Držimo pesti za naslednji mesec user posted image

Naj pa čestitam vsem, ki vam je uspel in vam povem, da močno stiskam pesti za vse, ki še čakate, da zagledate user posted image !

Uživajte!

(odgovor članu Raguel)
Neposredna povezava do sporočila: 833
6.10.2007 17:14:32   
rozica1984
Meni zamuja že približno dva dni, nimam pa nobenih znakov, ki bi mi napovedovali user posted image  prihod. Samo vsake toliko časa me špikne v desnem jajčniku in ledvici. Če jo v ponedeljek še ne bo, mislim, da sem na pravi poti, ker mi drugače nikoli ne zamuja, je točna kakor urca!
Ne smem se pa še preveč veselit, da ne bom potem hudo razočarana!

Vsem ostalim želim, da bi čimprej zagledale user posted image !!!

(odgovor članu lejla007)
Neposredna povezava do sporočila: 834
6.10.2007 17:15:31   
sonček33
Joj, ne vem, sej morda sem jaz čudna in nesramna, samo me je kar malo pogrelo, ko sem brala tistle post spodaj - jaz bi tut -  Ne vem, če revno sodi na tale forum. Ali pač. NO ja, sej ji čist privoščim, sam zdelo se mi je pa tako kot da nas samo draži, glede na to, da že ima tri in da očitno nima nobenih ovir razen njenega dragega, ki pač noče še šestega otroka. 

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu lejla007)
Neposredna povezava do sporočila: 835
6.10.2007 17:25:09   
ataner
Alo sonček33. Kdo je tako ujezil? Jaz bi bila srečna, če bom mela vsaj enega, saj jih več ne načrtujem. Sem mnenja, da je dandanes vse tako drago, da še enega komaj preživljaš. Ne vem... Moje mnenje pač.
Upam, res močno upam da user posted image  ne pride!  Joj, da ne zdržim, da si ne bi tako zelo želela - glede na to, kaj mi spodaj piše!!!

V TREBUŠČKU JE MAJCENA, DROBCENA PIKA, KI POSTAJA VEDNO VEČJA IN VELIKA!
ZDAJ JE PA ŽE OD 15.06.2008 OB MENI!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 836
6.10.2007 18:38:12   
marjana.r
sonček ne se jezit, ki pol sam rit rase od tega veš...vpraši mene, ki jo mam kot buldožer user posted image
ne se sekirat za takeuser posted image , ti raje poglej spet tu k nam borkam, ki se ne predamo... in se močno borimo, da pridemo do tistega prvega user posted image , ki si ga tako želimo.
en močen user posted image sam da se ne boš več jezila prou user posted image

(odgovor članu ataner)
Neposredna povezava do sporočila: 837
6.10.2007 18:46:05   
Raguel
lejla007  user posted image samo zate

(odgovor članu marjana.r)
Neposredna povezava do sporočila: 838
6.10.2007 22:33:16   
Anonimen
Darja 30 hvala lepa za lep pozdrav....ponovno grem spat v upanju,da me jutri ne obiščeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,lepo se mejteuser posted image ,in tudi vse ostale,ki boste to kaj kmalu postale,lunca14.

(odgovor članu Raguel)
  Neposredna povezava do sporočila: 839
6.10.2007 22:38:26   
Nea_teja_
jest zaenkrat samo navijam za vas ostaleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrca26)
Neposredna povezava do sporočila: 840
6.10.2007 22:40:53   
Shani
Lejla007 - user posted image - mah ta tečka - naj zgine naslednji mesec.
Ataner - držim pesti, da zagledaš +.user posted image

Kakšno zatišje je tukaj sem mislila, da bom spet kej smešnega prebrala pa nič. Dejmo punce malo več energije, ker moramo tečko pregnati.

No jaz je ne pričakujem 8.10 - sicer sem vpisana na 6.10 ampak naša Teejaa je tako pridna z urejanjem našega seznama, da ji nisem hotela težit še z menoj.
Tko, da prihajajo dnevi ko jo naj ne bi pričakovala in imam kar standarne znake ko neveš ali nakazuje prihod tečke ali ... No, moji trenutni zanaki so špikanje, šrafanje pa še boleče prsi in čez par dni bom videla kaj pomenijo.

Upam, da bo jutri bolj veselo in da sporočite, da ste zagledale user posted image . Vse ostale, ki boste imele O pa seveda akcijauser posted image .

(odgovor članu Raguel)
Neposredna povezava do sporočila: 841
6.10.2007 22:48:06   
Erin
Oktobra user posted image NE pričakujemo:

xx.10. - nInAzWeRiNa - srečka nosečka user posted image
xx.10. - *Mojca*
xx.10. - noely
xx.10. - K_a_t_j_a
xx.10. - FANTEK1
xx.10. - lunica24
xx.10. - argojuhica user posted image user posted image v nove boje

01.10. - anonimna user posted image user posted image user posted image v nove boje
01.10. - na_go - srečka nosečka user posted image
01.10. - petrca26
01.10. - belavrtnica
02.10. - frehauser posted image user posted image v nove boje
03.10. - bumbumuser posted image user posted image v nove boje
03.10. - shelly
03.10. - urskajuser posted image user posted image v nove boje
03.10. - nankauser posted image user posted image v nove boje
04.10. - metiruser posted image user posted image v nove boje
04.10. - trinity22
04.10. - kimmiiuser posted image user posted image v nove boje
04.10. - CIPRESA
05.10. - ataner
05.10. - sončk1
05.10. - lunca14
05.10. - lejca
05.10. - adeja - srečka nosečka user posted image
06.10. - rozica1984
06.10. - lejla007user posted image user posted image v nove boje
07.10. - SM10
08.10. - jurka6
08.10. - sandra74
09.10. - kanta
09.10. - Endri
09.10. - beyba
09.10. - Blacky30
10.10. - leonida
10.10. - ninčy
10.10. - spelka12

10.10. - yasmine23
11.10. - trma79
11.10. - Serendipity
11.10. - tinkamiška
12.10. - Yasminka
12.10. - daga11
13.10. - **NiNa**
13.10. - fragola
13.10. - tincy82
14.10. - sonček33
14.10. - osa3
15.10. - zabca34
15.10. - pin
15.10. - marjana.r
15.10. - pikica36
15.10. - detece
16.10. - janney
17.10. - pikapoka2
17.10. - oktavija
18.10. - gajka
18.10. - Zvezdica
18.10. - ledenka
19.10. - murkica
20.10. - zorica
20.10. - Patio
20.10. - mihi78
20.10. - slovenka
22.10. - Efi
22.10. - ninny
23.10. - nineva
23.10. - andre3a
23.10. - Lea2007
23.10. - nena22
24.10. - teejaa
24.10. - muklla
24.10. - ROMY1612
25.10. - talika81
25.10. - darja30
25.10. - maša82
26.10. - anonimna user posted image
28.10. - kleja
30.10. - Tinky
30.10. - Petra
31.10. - MUŠMUŠ
31.10. - *Angelina*
31.10. - sapi
31.10. - HEL36
31.10. - ninica04
31.10. - kimmii

user posted image Zveste navijačice :user posted image

- Naty*
- KAHLO
- lindy
- kodrana
- hmm
- stunfek
- MONIKQ
- Inigo
- _rebeca_
- Soncnica Sandra
- LuNa73
- Galadriel

- Ana Luna
- žabicamala
- mojcej77
- TamaraJ
- anonimna thumbs up
- renata nana
- silvya
- polma
- MP30
- Neža7
- lidija_21

NAŠA HIMNA:  (by BEYBAuser posted image )

Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči še trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi'
Dva dva tri-že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!  

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri-že slončkamo vsi! 

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,
Na koncu mame bomo vse,
Če slončkale bomo kot se zagre…  

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...
user posted image   user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 842
6.10.2007 23:12:52   
Erin
ataner, jurka - sem vaju popravila na seznamu....v zahvalo mata da sta ROZAAAAAAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tinkamiška - seveda se bodo uresničile, če ne ta mesec pa v enem od prihodnjih (ampak jaz še vedno navijam za TAuser posted image user posted image user posted image )user posted image

ROMY - jaz tudi jemljem Elevit in mi tudi bolj ustreza ker ima več kot pa Tifol, res je pa da je dražji samo da lohka Tifol menda dobiš na recept , Elevita pa ne(Elevit je okoli 8 €)

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

...sedaj se pa ne prime in ne prime,pa saj sem si rekla,če ne rata je že z nekim namenon,da je tako,ko nama bo usojeno,bova že dobila še tretjo štruco.Tako lepo je videti svoje ime na seznamu,samo upam da se moje ime in imena večin obarva v roza,lep deževni dan Lunca14.

Ravno to sem ti hotela rečt,  sem istega mnenja oz prepričanjauser posted image In BOŠ ROZA, kmalu, boš videla, samo verjemi v to...user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica
Tole je me vse skup čudno, se po ovulaciji, sploh ne bi vedla, da jo imam, če ne bi bilo sluzi. Vsak mesec me boli, zdaj nič. 4 mesece že poizkušava, vedno so neki znaki, tokrat nič. NIČ NIČ NIČ.
Sicer je ne pričakujem 18. in je do takrat še kar nekaj dni ampak na mojo veliko žalost se mi zdi, da tudi tokrat ni nič.

Posluš, sem že eni od punc rekla... kaj pa če se je prijelo, če je vse skupaj drugače? Ne obupaj dokler je ni, časa je še dosti, samo brez negativnih misli...Držim pesti zvezdica!user posted image user posted image user posted image

rožica - držim pesti do ponedeljka, takrat pa ma da se ta črtica močno obarva, čene je dobi po ritiuser posted image

darja - jaz ima tudi pred vrati dneve user posted image user posted image user posted image ..sva se že zmenila da bova redno v akciji pa nimava da pisneva, heheuser posted image user posted image user posted image NE čakava je pa približno iste dni tako da bova morali kar skupaj stopiti da preprečiva user posted image vstop v najin teritorij, hehe..Drugače sem se te pa živo predstavljala kako laufaš za user posted image in se dereš da ovuliraš...hehe...mislim da bi se ti kar skril....komedija prava...to bi mogel biti kak štos v kakem filmuuser posted image user posted image user posted image

trinity - sporoči v ponedeljek kaj sta se z Gin zmenile.Pošiljam ti user posted image za srečo.

lejla - user posted image user posted image user posted image Držim pesti za naslednji mesec.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sonček, tudi me bomo srečke nosečke, boš videla... vem da smo občutljive na take stvari toda ne smemo se ozirati nanje, vsaki je usoda namenila drugačno življenje, drugo število otrok in ob drugem času...Naj te take stvari ne spravijo v slabo voljo... Tvoji postopki so v teku in z vsakim dnem si bližje svojemu user posted image ...naj te to tolaži, mene tudi...user posted image user posted image user posted image

marjana - kako si kaj? Je kaj novega?

Lunca - upam da se ne prebudiš v user posted image jutro ampak da ti v enem izmed naslednjih dneh jutro prinese user posted image user posted image in veselje na tvoj obraz.user posted image

klaraprodaja - če bosta oba s možem ( fantom) za in vama materialno in finančno življenje to dopušča zakaj ne.  Z možem se pa le pogovori in če ne bo za sprejmi njegovo odločitev. Poiščita skupaj razloge za in za ne, preučita fin. in mater. položaj pa bosta videla... Ne smeš pa na vse to gledati le s svoje strani... za otroka sta potrebna 2 in preživljata in vzgajata ga tudi dva.Ker pa ima že toliko otrok ga čisto zastopim. Preživeti danes v naši revni SLoveniji ni enostavno in otroku omogočiti normalen razvoj, skrb, vzgojo, sredstva, zadovoljiti potrebe ni kar tako. Več jih je težje je in manj pozornosti ima otrok... Upam da sem ti kaj pomagala.

< Sporočilo je popravil teejaa -- 6.10.2007 23:15:27 >

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 843
7.10.2007 5:57:52   
beyba
Dobro jutro,

Ena kavica za vse user posted image in sveže pečeni kolački[link=http://images.google.si/imgres?imgurl=http://www.pku-slovenia.com/images/Galerija/KuhKocevje2004/Andrejevi_krofi.JPG&imgrefurl=http://www.pku-slovenia.com/recepti.htm&h=480&w=640&sz=64&hl=sl&start=6&tbnid=YxB294430dxJDM:&tbnh=103&tbnw=137&prev=/images%3Fq%3Dkrofi%26gbv%3D2%26svnum%3D10%26hl%3Dsl][/link]

DAnes sem vas pa vse prehitelauser posted image user posted image user posted image  Navadno me med  vikendom ni kaj dosti videti, ker sem že med tednom dovolj za računalnikom, pa se ga med vikendom izogibam, danes pa me daje nespečnost pokoncu sem že od 3:33:33 (Full mi je blo smešno ko sem pogledala na uro, pa so ble same trojke). Tako da sem že na tekočem kaj ste čvekale včeraj, kako se rešuje živali, znani so mi vsi športni razultati, vse nove čveke, prebrala sem revijo šport, .....   Sej pravim da mam čist preveč časa ,ko človek ne more spat, medtem ko je moj  ko medo zavit v mehko odejo in sladko drnjoha. Vidim da nobene nove nosečke, tako da punce, očitno ne navijamo dovolj in bo potrebno bolj. Upam da v teh jutranjih urah pridno slončkate in se bo stanje rozik konca meseca bistveno popravilo. Mojauser posted image  se je napovedala z bolečinami v licu, kar pomeni da se bo na bolečem mestu naredil podkožni menst... mazolj, tako da vrjetno v torek pride. Drugih znakov ni, še  joške me ne bolijo.  Sem pa opazla da sem se tolk skulirala, da se brez problemov zadržim da bi delala test. Imam trenutno dva doma, pa se kar držim odločitve da prvi test naredim če mi bo zamujla vsaj 4 dni. Pa me nekako sploh ne mami da bi ga prej, kar je čudno user posted image user posted image user posted image  ampak občutek je pa vseeno full dober.

da vas ne otrudim preveč grem gledat, če je kaj pametnega po tv....

lepo nedeljo, pa se mogoče oglasim kaj

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 844
7.10.2007 7:17:15   
CIPRESA
Mene je danes zjutraj obiskala user posted image , tako da gremo spet v naslednji krog. 

Za vse vas držim pesti da se vam ta mesec izpolnijo želje po user posted image .  Mislim na vse vas!!!!

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 845
7.10.2007 8:06:26   
Anonimen
Dobro jutro tudi z moje strani,pa kaj je to nič ni roza,vse samo napovedujete prihod tečkuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,ma kaj bo oktober res tako prazen?Pri meni nič novega ,za enkrat je še ni,znaki,ma kaj pa vem,veliko dela psiha,tako,da se ne bom obremenjevala z znaki,če pride pride,če pa ne vam jutri javim rezultat.Mejte se lepo,lunca14.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 846
7.10.2007 8:37:55   
Serendipity
Lep pozdravček v sveže nedeljsko jutro!

Beyba - hvala za kavico, mi je vsaj ni treba kuhat danes user posted image  Me veseli, da si si pridobila moč za ''ne delanje'' testa. Mene ponavadi že misel na morebitni minus potere dovolj, da se niti ne spravim do testa. Sem pa ''pridna'', ker še do zdaj (po dveh letih delanja na user posted image ) nisem naredila nobenega testa. Sicer vsak mesec stojim pred testi , ki me mamijo, ampak ne popustim.. Počakam na zamudo - 5 dni pa potem ... Mi je pa že zamujala tudi 4 dni in ko sem se ravno zvečer odločila, da bo naslednji dan, testni dan, je hudiček prišel ... Vseeno pa upam, da ta bolečina v licu ne nakazuje prihod tečke ...

lejla,CIPRESA, lunca14 - žal mi je .... user posted image   user posted image

sonček - kako si?

klaraprodaja - se v celoti strinjam z teejinim mnenjem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 847
7.10.2007 8:49:26   
Anonimen
Serendipity(te pa občudujem,da nisi v tolikem času naredila še nobenega testa,jaz ga vedno par dni prej ,pa potem,ko zamudi par dni),saj nisem še dobila tečkeuser posted image ,še sem v igri,ti si me pa kar izločlauser posted image user posted image ,ne dam se še,jutri bo dan D. Še enkrat lep dan vsem, lunca14

(odgovor članu Serendipity)
  Neposredna povezava do sporočila: 848
7.10.2007 9:03:28   
marjana.r
teejaa pri meni nič novega...žal nismo mogli spet delat IUI, ker je prišlo glih na vikend, sam sva dva dni že zaprta v sobi in user posted image  user posted image , kakor nam je naročil g.
v petek mi je dal spet ovitrelle...tako naj bi poču folikel po hitrem postopku...in zdaj akcija. no včeri pozno popoldne me je začelo bolet v spodnjem delu trebuha, kar sem smatrala kot ovulacijo...ampak ponoči je blo pol ok...zdaj pa me spet neki špika user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 849
7.10.2007 10:09:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rozica1984

Samo vsake toliko časa me špikne v desnem jajčniku in ledvici.

Tako se je pri meni začelo dva dni pred predvideno user posted image . Glede na to, da si že naredila testek, ti lahko kar čestitam.user posted image Jaz sem naredila test 1 dan zamujanja ob pol 4 popoldan, pa je črtica kar butnla ven.user posted image

(odgovor članu rozica1984)
  Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?