Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 7.10.2007 15:20:42
|
|
|
|
K_a_t_j_a
|
Se*te dni me tak grozno nekaj špika v jajčnikih in boli v križu je pa 19.dan ciklusa, tak da je možno da je ovulacija glede na moje dolge cikluse. Pa zdaj že 2 dni nisma z mojim, ker je tak zmatran od službe, danes sem pa rekla da morema, kr men je pa full za . No v glavnem upamo, da bojo ta mesec! Lepo nedeljo vsem!
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 7.10.2007 15:29:45
|
|
|
|
pikapoka2
|
Punce, hvala za odgovore...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 7.10.2007 15:44:13
|
|
|
|
ataner
|
sonček33 - joj, da bi se tvoje prečudovite misli uresničile! ne vem, če bom to ju3 zvedela rezultat izvida?? itak takoj javim! serendipity (uh, komaj sem napisala!) - hvala za , jih bom potrebovala! miš - dobrodošla!!!!
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 7.10.2007 15:46:51
|
|
|
|
pikapoka2
|
sonček33, hvala. Držim prsti da 14.10 ne dobiš obiska od , ampak da ti na vrata potrka CB in je na njem !!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 7.10.2007 16:10:40
|
|
|
|
kekec in mojca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Jaz sem pa danes popolnoma na tleh ... ves čas le in . Sem bila v trgovini in na sredi trgovine so mi le začele tečt solzice. Občutek imam da sem tokrat res tresnila na dno. Emocionalno mislim. Kot da nimam več moči niti za dihanje, niti za površen nasmešek ne. Vse se le vrti okoli mene, svet gre naprej - jaz pa stagniram na neki stalni točki. Okoli mene bušiji, otroški smeh in jok, jesenska obarvanost listja, veselje - jaz pa le stojim sredi vrveža, pestujem čedalje bolj skelečo bolečino in preprosto obstajam. In občutek - da je bolečina edina stvar, ki jo bom še nekaj časa lahko pestovala... Beda ... Topel za vse borke... To je pa točno tako, kot da bi opisovala svoje občutke pred pol leta nazaj. Tudi meni so se ulivale solze sredi pouka, ko je bil test spet negativen, bila sem zelo nesrečna. Za mesec dni sva potem prekinila s poskušanjem in uporabljala zaščito, pa je bilo malo bolje - čustveno namreč. Kasneje se je ob negativnem testu žalost spet ponovila - o tem sem pisala tudi tukaj na RR. Ne bom pozabila, kako prijazno so me punce tolažile in me bodrile. Moja zgodba se je še tisti mesec končala na najlepši možni način. Test je bil le lažno negativen. Vem, da ne odgovarjam na vaše poste, vendar vas redno berem in sem vesela z vsako, ki zagleda svoj + ter čutim žalost z vsemi tistimi nesrečnicami, ki jim test kaže -. Vendar se ob vsakem minusu vprašam - kaj pa, če je tudi njen bil lažno negativen?
< Sporočilo je popravil kekec in mojca -- 7.10.2007 16:16:24 >
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 7.10.2007 16:36:53
|
|
|
|
mihi78
|
ne pričakujem 20.10. Upam, da je tokrat RES ne bo. Sem se je pošteno naveličala. Mislim, da si zaslužim (ZASLUŽIMO) 9 mesecev (pa še malo več) pavze!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 7.10.2007 17:43:28
|
|
|
|
trinity22
|
pozdravljene, kekekc in mojca imam eno vprašanje zate. Kolikokrat ti je pa pokazal test - , ker jaz sem namreč naredile že kr nekaj teh testov in vsi so -, menstruacije pa ni in ni (danes je že 57-ti dan). Kaj meniš je še kakšno upanje? Se* zate pa veliko, veliko , tudi meni gre včasih kar na jok, ko vidim in še ko mi znanci kar naprej pripovedujejo o novih . Pa saj bo, upanje umre zadnje in me smo borke. Držim .
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 7.10.2007 18:01:22
|
|
|
|
ataner
|
trinity22 dobro, da si vprašala. sem pravkar tudi sama nameravala. sicer jaz sem še samo 1x ta mesec delala test, pa je bil -, čeprav malce sumljiv. Točno tako, borke pa smo!!! Saj nam druga ne preostane. Če se bomo vdale, bo veliko slabše!! - za vse srečke nosečke - za nas, ki potrebujemo srečo - za vse, ki nas podpirajo
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 7.10.2007 18:08:59
|
|
|
|
zorica
|
Sem bila malo na zraku, ko pa je danes tak lep sonček.Ja punce, sem šla danes malo brat svoje poste za nazaj in ugotovila, da sem že celo malo večnost na RR.Od leta 2004 ( le da sem takrat imela drugi nick ).S tem da sem vmes skoraj leto jemala nazaj KT.Tako da se nekje 2leti že borim. Najbolj zanimljivo pa je to, da me to, da že 2leti delava na navdaja z optimizmom, saj si mislim, da že takoooooooooo dolgo delava na tem, da nama bo sedaj res vsak čas ratalo Rada bi le povedala vsem tistim, ki ste iz meseca v mesec razočarane, da trpim z vami.Dobro vem kako vam je.Ampak ne dajte se!Meni vedno lažje postane, ko si mislim, da res vse rabi svoj čas ( sem prebrala tu gor na RR ).Tudi moja pikica bo prišla, ko bo nastopil njen čas.Do takrat pa imam vas
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 7.10.2007 18:31:26
|
|
|
|
metir
|
teeja hvala za vzpodbudo. lep dan tudi vsem drugim
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 7.10.2007 19:10:27
|
|
|
|
*anamor*
|
Haj punce vidim, da ste bile spet aktivne čez dan na forumu. Pridne. Sem potrebovala kar nekaj časa, da vam zdaj lahko sledim. Tudi midva z mojim dragim pridno , pa upam, da bo potem kaj. Čeprav se preprečujem, da ne smem na to razmišljat in se moram prepustit toku, vendar mi ne gre najbolje . Pa upam, da ne bo to preveč vplivalo na mojo . Opazila sem, da danes ni nobena delala testov, ali pa sem spregledala. Pa se še slišivo kaj.
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 7.10.2007 19:30:25
|
|
|
|
kekec in mojca
|
V prvi nosečnosti mi je test prav pokazal šele tretjič. Zadnjo menstruacijo sem imela 17.9., da sem pa noseča, mi je test prav pokazal šele 1. decembra. Je pa res, da sem imela zelo pozno ovulacijo. V drugi nosečnosti, ki se je - žal - kmalu končala s SS, je bil test pozitiven že prvič. V tretji nosečnosti pa spet šele tretjič. S tem, da sem jih delala približno kakšen dan ali dva po predvideni menstruaciji. Prvi je pokazal tako rahlo črtico, da je bila to bolj senca, kot črtica. Potem sem ponovila, drugič je bil definitivno negativen. Tretjič sem ga ponovila čez teden dni, ker M pač ni bilo, in takrat je bil pozitiven. Je pa res, da je moja G kasneje povedala, da sem (spet) imela bolj pozno ovulacijo.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 7.10.2007 19:55:13
|
|
|
|
sonček33
|
Kje ste vse?Teejaa Najbrž se stiskate s svojimi možeki in fanti. ma ja, sej vam dam prov. Tudi jaz bom šla kmalu v "jamco". Teejaa, veš, tista zgodba o tvoji sodelovaki. Tudi jaz jo poznam, sicer ne osebno, dobro pa vem, katera je in poznam njeno zgodbo in ji iz srca privoščim.
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 7.10.2007 19:59:23
|
|
|
|
trinity22
|
hvala za tvoj odgovor, žal mi je za drugo , glavno da bo sedaj vse ok, spet si mi vrnila malo upanja Moji testi so bili vsi čisto jasno - , ker o drugi črtici res ni bilo ne sluha ne duha. Kdaj točno pa naj bi imela jaz ovlacijo pa zdaj sploh ne vem več, po sluzi sodeč pa tudi šele nekje okoli 19. 9. tako, da potem pa še ni nujno da bi kaj pokazalo, a ne jaz bom jutri poklicala svojo G pa da vidim kaj bo on povedala.Upam da kaj lepega, če ne pa da vsaj pride ta , da grem v novi krog.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 7.10.2007 20:01:13
|
|
|
|
murkica
|
IZVIRNO SPOROČILO: teejaa Kje pa je naša Se*? Pa LuNa73? Ledenka, Sonček33, murkica, pikapoka..?? Srečke so že odšle na sosednji forum , nf se potepa po Afriki. ...... All by myseeeeeeeeeeeeeelf..... Živijo Teejaa in seveda vse ostale! Evo mene, še sem živa. Včeraj pozno zvečer sem se vrnila s očkove 50. letnice in sem danes potem pol dneva prespala, ker sem namreč prejšnji dan spala komaj 4 ure. Še prejšnji teden pa sem cel teden delala, ko pa sem bila doma, se pa nisem javljala na forum zaradi tega, ker je bila taščica na obisku in potem bi takoj kaj posumila, če bi uletela v sobo in bi videla kje se pogovarjam. Tako, da sem se ta teden malo izogibala RR, da ne bo kdo kaj izvedel, ker je to zaenkrat najina skrivnost, da delava na otročičku . No jutri bom zopet dopoldan doma in se sigurno javim in malo počvekam z vami. Se*- Vidim, da si bila zelo slabe volje ampak prosim ne obupaj. Tudi zate in za vse nas na temu forumu bo prišel čas, ko bomo tudi me vse postale mamice. Upam, da se tako tebi kot vsem ostalim že ta mesec uresniči želja in bomo čez 9. mesecev dobile v roke čudež življenja. Res upam, da se počutiš bolje, ker saj veš, spomni se tistih besed, ko si ti kateri dajala nasvet ali pa jo tolažila in to tudi upoštevaj. Saj veš, za dežjem vedno posije sonce. Punce bodite pridne in se beremo jutri.
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 7.10.2007 20:24:49
|
|
|
|
Serendipity
|
Večerček punce! Jaz sem končno prišla k sebi! Nisem še stara jaz, ampak to se včasih zna pri meni malo zavlečt . Ampak - neverjetne ste punce! Toliko energije, toliko optimizma! Vedno veste izbrati prave besede za žalostne obrazeke. Prav rada vas imam ... He he he he - že spet čustveni izlivi! Ma me ta PMS ta mesec meče. Jok in solze in jok. Ampa si težko predstavljam, kaj bi brez vas v takih trenutkih, ki me občasno zasačijo.... kekec in mojca - hvala za tvojo izkušnjo. Mislim, da bo marsikateri prišla prav. sonček - mislim nate in ti držim pesti za jutri Eto - ma ni vrag, da ne bi spodile te z vsemi možnimi sredstvi ali ali pa in postale ter dobile čudovite . Verjamen, da že s tem, da si stojimo ob strani pošteno strašimo našo tečko in smo za korak bliže naši neizmerni sreči. ZA VSE BORKE IN NAVIJAČICE:
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 7.10.2007 20:37:14
|
|
|
|
Fargesia
|
Se*,tudi ti potrebuješ en ogromen... me je kr stisnilo pri srcu, ko sem brala tvoj post...joj kako te razumem....
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 7.10.2007 20:41:29
|
|
|
|
trinity22
|
se* tako se dela le poguno naprej, vse bomo enkrat lepe . Za vse borke
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 7.10.2007 20:43:34
|
|
|
|
trma79
|
Dekleta, danes je prišla grda , zatro se selim med novembrke, čeprav je rekla G, da ne. Eh...če bom čakala, kaj vse bodo našli in izcimili, bodo vse štorklje izumrle. Med vami pa čim več !
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 7.10.2007 20:48:15
|
|
|
|
Serendipity
|
trma79 - Žal mi je ... maša82 - hvala ti za te besede
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 7.10.2007 20:51:05
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: trma79 ... čeprav je rekla G, da ne.... Zgolj firbec .... Zakaj pa naj ne bi? Mogoče si že omenila, pa sem pozabila, vendar je tu toliko zgodb, usod, da si je težko zapomnit.. Če ti bo lažje, nam povej,... Če ne, pa tudi ni panike
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 7.10.2007 21:21:07
|
|
|
|
Shani
|
Teejaa -zlata si in hvala za popravek. Se*- super, da se že bolje počutiš in veš ne obupat in punce so ti tako lepo napisale, da nimam kaj dodati oziroma mogoče si pa že nosečka in ti hormončki nagajajo in držim pesti, da si. Trma79 - Jutri je moj dan in upam, da se ne prikaže, ker bo fajt. Jutri se pa javite srečke .
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 7.10.2007 21:40:46
|
|
|
|
Patio
|
Pozdravljene vse, prosim, dajte mi pomagat. Meni je tak grozno. Moja situacija je pa taka. Običajno imam precej dolge in različne cikluse, od minimalno 30 dni do tudi 60 (2x celo 90 dni). Tokrat pa je prišla včeraj, že 14 dni po prejšnji. Sem bla najprej čisto potrta, ker že 5 mesec delava na . potem pa sem bla čisto prestrašena in sem še. kaj je to normalno? kakšni so možni razlogi za to? Ima katera podobne izkušnje? Vsem novim pa in srečnih 9.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 7.10.2007 21:43:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Eko,pa grem spet spat v upanju,da bo jutri moj roza dan,in da bom končno videla dve črtici in da lahko veselo povem svojmu da sem .Čeprav je jutri že 31 dan,me je kar malo strah,da bom test delala prehitro,in da bi bil negativen,bi ugotavljala,ali ga naj ponovim čez par dni spet,kaj mislite punce,naj naredim test jutri ali počakam še kak dan, bi morala dobit v petek?Vsem ostalim,ki boste delale jutri test,želim čim več črtic in čim manj obiskov .Lepo spite jutri je nov dan .Lunca14
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 7.10.2007 22:20:09
|
|
|
|
sapi
|
Prosim Teejaa, če me prestaviš v november in sicer je ne pričakujem 03.11. Hvala!! sapi
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?