|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo oktobra!
8.10.2007 11:45:40   
Anonimen
Evo mene,zjutraj je še ni bilouser posted image user posted image ,vsem ki ste jo dobile,nimam pravih besed,le to,da se borba nadaljuje,veselo na delo v november.....ampak to pa res nekaj ne štima,kako malo je nosečk,vse se barva v modro.....user posted image .Mene je pa po pravici tako strah it test kupit in ga naredit,ker vem,da bo spet razočaranje,ma mam tako mešane občutke,po eni strani si mislim,pa saj okej če še nisem,bo vsaj mali lepo shodil in se mi ne bo treba skoz sklanjat,druga plat pa bi tako rada zagledala tisto črtico,še celo sanjala sem danes,da sem naredila test in je bila dvojna črtica.Hvala vsem za lepe želje,ki jih podarjam naprej vsem,ki ste tu gor.Mogoče zberem pogum,pa grem po test.Lunca14

(odgovor članu sandra74)
  Neposredna povezava do sporočila: 926
8.10.2007 12:12:33   
sonček33
sandra74 - objem  zate. Žal mi je. ne obupat. gremo dalje. koliko časa se že trudita? Sta že bila na kakšnih pregledih?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu sandra74)
Neposredna povezava do sporočila: 927
8.10.2007 12:13:18   
rozica1984
Živjo punce!
Jaz komaj čakam popoldne, ko moj user posted image  pride iz službe, in mi prinese nova dva testa Baby check mini. Bom že enkrat poskusla tadva, v četrtek in petek sta mi pokazala šibke črtice. Upam, da bo danes kaj bolj vidno iz testa. Če bo pa še zdaj nejasno, grem pa jutri kupit Cearblue, pa bom vidla pri čem sem., Samo mislim, da bi mi tud Baby check mini moral pokazati prav.
Ali kaj naj naredim? Kaj mi predlagate?

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 928
8.10.2007 12:21:13   
Anonimen
Sem šla,kupila in naredila test,na začetku ni bilo nič,po eni minuti,pa se je pokazala slaba črtica,a je to to,a seeeeeeeeeeeeeeem noseča,dajte mi potrdit,da je tudi slabo vidna črtica-črtica,je pa res,da ni bil to jutranji urin.Punce kje ste,dajte mi povedat,a semuser posted image .Lunca14

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 929
8.10.2007 12:27:08   
sonček33
rozica- držim pestke zate. Itak pa mislim, da je črtica črtica in da je to to. Enako tudi zate anonimna. Superca. Bravo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 930
8.10.2007 12:28:10   
marjana.r
anonimna user posted image user posted image user posted image ja ja to je user posted image . tudi pri meni je bil bolj švoh plus,sam vseeno je bil plus. za sigurnost daj ponovit še jutri al pa čez par dni...kar je sigurno je sigurnouser posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 931
8.10.2007 12:30:51   
sonček33
rozica ja bravo, upam na najboljše, pa saj itak mislim, da ječrtica črtica, četudi je šibka. po testu pa le sporoči.

(odgovor članu rozica1984)
Neposredna povezava do sporočila: 932
8.10.2007 12:32:39   
Raguel
IZVIRNO SPOROČILO: CIPRESA

Mene je danes zjutraj obiskala user posted image , tako da gremo spet v naslednji krog. 

Za vse vas držim pesti da se vam ta mesec izpolnijo želje po user posted image .  Mislim na vse vas!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image

VELIKO SE SMEJTE IN RADE SE IMEJTE....

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 933
8.10.2007 12:33:18   
marjana.r
kot pravi tudi sonček...mislim da je črtica črtica user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 934
8.10.2007 12:36:51   
Erin
Oktobra user posted image NE pričakujemo:

xx.10. - nInAzWeRiNa - srečka nosečka user posted image
xx.10. - *Mojca*
xx.10. - noely
xx.10. - K_a_t_j_a
xx.10. - FANTEK1
xx.10. - lunica24
xx.10. - argojuhica user posted image user posted image v nove boje

01.10. - anonimna user posted image user posted image user posted image v nove boje
01.10. - na_go - srečka nosečka user posted image
01.10. - petrca26
01.10. - belavrtnica
02.10. - frehauser posted image user posted image v nove boje
03.10. - bumbumuser posted image user posted image v nove boje
03.10. - shelly
03.10. - urskajuser posted image user posted image v nove boje
03.10. - nankauser posted image user posted image v nove boje
04.10. - metiruser posted image user posted image v nove boje
04.10. - trinity22
04.10. - kimmiiuser posted image user posted image v nove boje
04.10. - CIPRESAuser posted image user posted image v nove boje
05.10. - ataner
05.10. - sončk1user posted image user posted image v nove boje
05.10. - lunca14- srečka nosečka user posted image
05.10. - lejca
05.10. - adeja - srečka nosečka user posted image
06.10. - rozica1984
06.10. - lejla007user posted image user posted image v nove boje
07.10. - SM10
08.10. - jurka6
08.10. - sandra74user posted image user posted image v nove boje
09.10. - kanta
09.10. - Endri
09.10. - beyba
09.10. - Blacky30
10.10. - leonida
10.10. - ninčy
10.10. - spelka12

10.10. - yasmine23
11.10. - trma79user posted image user posted image v nove boje
11.10. - Serendipity
11.10. - tinkamiška
12.10. - Yasminka
12.10. - daga11
13.10. - **NiNa**
13.10. - fragola
13.10. - tincy82
14.10. - sonček33
14.10. - osa3
15.10. - zabca34
15.10. - pin
15.10. - marjana.r
15.10. - pikica36
15.10. - detece
16.10. - janney
17.10. - pikapoka2
17.10. - oktavija
18.10. - gajka
18.10. - Zvezdica
18.10. - ledenka
19.10. - murkica
20.10. - zorica
20.10. - Patiouser posted image user posted image v nove boje
20.10. - mihi78
20.10. - slovenka
22.10. - Efi
22.10. - ninny
23.10. - nineva
23.10. - andre3a
23.10. - Lea2007
23.10. - hmm
23.10. - nena22
24.10. - teejaa
24.10. - muklla
24.10. - ROMY1612
25.10. - talika81
25.10. - darja30
25.10. - maša82
26.10. - anonimna user posted image
28.10. - kleja
30.10. - Tinky
30.10. - Petra
31.10. - MUŠMUŠ
31.10. - *Angelina*
31.10. - HEL36
31.10. - ninica04
31.10. - kimmii

user posted image Zveste navijačice :user posted image

- Naty*
- KAHLO
- lindy
- kodrana
- hmm
- stunfek
- MONIKQ
- Inigo
- _rebeca_
- Soncnica Sandra
- LuNa73
- Galadriel

- Ana Luna
- žabicamala
- mojcej77
- TamaraJ
- anonimna thumbs up
- renata nana
- silvya
- polma
- MP30
- Neža7
- lidija_21

NAŠA HIMNA:  (by BEYBAuser posted image )

Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči še trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi'
Dva dva tri-že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!  

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri-že slončkamo vsi! 

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,
Na koncu mame bomo vse,
Če slončkale bomo kot se zagre…  

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...
user posted image   user posted image

< Sporočilo je popravil teejaa -- 8.10.2007 12:39:57 >

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 935
8.10.2007 12:38:49   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

...še celo sanjala sem danes,da sem naredila test in je bila dvojna črtica.Hvala vsem za lepe želje,ki jih podarjam naprej vsem,ki ste tu gor.Mogoče zberem pogum,pa grem po test.Lunca14

Punce, se spomnite, še vsaka ki je sanjala 2 črtici in naredila tisti dan test ji je to tudi dejansko pokazalo....
Jest bi tut to sanjalaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!user posted image user posted image user posted image

Bravo Lunca14 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 936
8.10.2007 12:39:25   
hmm
Zdravo sonček33! Sem malo pokukala sem gor in videla tvoje sporočilo. No, pa se je le premaknilo, do naslednjega božiča boš pa tako že mamicauser posted image .

Jaz sem odklopila od RR, zdaj vas še prebirat ne pridem več redno, mi je trenutno tako lažje. Sploh po tem, ko me je moja g. tako razočarala. Dva tedna po abraziji mi je namreč naredila UZ in me takrat čisto prestrašila z nekimi miomi in me naročila na ponovni UZ takoj po prvi M, ko se bo menda bolj videlo. No, pa je bila prva M mimo in sem šla nazaj, pa se miomov niti spomnila ni, niti mi ni nič napisala v kartoteko in tako ni mogla primerjati, če se kaj z njimi dogaja. Je pa rekla, da je samo eden (ne vem kam so drugi šliuser posted image ), pa da to ni problem, je menda na takem mestu in velik samo 1 cm. Po daljšem pregledu pa mi je rekla, da se ji zdi, da pa bi lahko imela neko majhno pregradico, da pa ni sigurna in mi je dala napotnico za HSG, čakalna doba najmanj tri meseceuser posted image , jaz pa tako će z eno nogo v penzijiuser posted image . No, pa se zdaj sprašujem, če mi je tega res treba, saj sta za mano dve uspešni nosečnosti, obakrat s prve zanosila in brez problemov donosila in rodila, prazna vrečka pa je menda samo naključje. Sem malo prebirala Pušenjakov forum in ugotovila, da vse skupaj nima smisla, sploh glede na mojo g. zgodovino, tako da sva ta mesec kar nehala pazit, kar bo pa bo. Sem pa kar slabe volje zaradi vsega skupaj, se vidi, ne, kako sem se zdaj ven spumpalauser posted image . Upam, da mi bo to dalo zagona, da se resno spravim k iskanju nove g.

No, saj mogoče pa bi se lahko prijavila med nečakajoče, kaj? Ja, pa se bomuser posted image , NE čakam je 23. oktobra!

Lepo se imejte punce, pridno user posted image , pa potem poročajte o user posted image  in user posted image  in user posted image !

Vsem novim user posted image  pa iz srca čestitam, uživajte ta čaroben čas!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 937
8.10.2007 12:40:12   
Erin
rožica, mislim nate in držim pesti  user posted image user posted image user posted image user posted image Hitro po test pa sporoči!!user posted image user posted image user posted image

DANES JE DAN ZA ROZA!!!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 938
8.10.2007 12:44:05   
lunca14
Evo mene nazaj,prej je bil še moj dragi zdraven,pa sva gledala in se smejala in jokala,pa sem mu rekla,da bo mel fantek na njegov rojstni dan termin,pa mi pravi ,a fant,a ne bo punca,ma vem da bomo meli tri fante,pa mi pravi bo pa četrta punca.....user posted image ,črtica se pa je že konkretno obarvala,tako,da ja sem noooooooooooooooooosečkauser posted image user posted image ,ma sem vesela,da bi  kar skakala in vreščala,da sem noseča.Hvala vsem za lepe želje in ostalim nosečkam vse naj naj,sedaj pa me lahko daš med navijačice,potem konec meseca pa se selim na drug forum nosečnost.Ma pa kako lepo je videt svoje ime obarvano na roza,oh punce res sem čist pafuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Lunca14

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 939
8.10.2007 12:44:12   
Erin
Pozdravljena hmm, sem te že dala na seznam...
Vso srečoooooooo... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 940
8.10.2007 12:45:09   
sonček33
hmm - vesela sem, da si se javila. Pogrešam te. Ti pa zelo verjamem, da ti ustreza biti starn od RR. Žal mi je zaradi g, tudi sama sem imela (no jo še imam) eno tako bolj komsi komsa, ki mi na vsakem pregledu, po treh letih truda, vedno znova reče, da sem še mlada, Naj jo koklja brcne. Morda bi zamenjala ginekologinjo? Midva sva zdej v leonišču oba in sem kar zadovoljna. Stiskam pesti, da je s tabo vse ok in da boš kmalu nosečka. Pa nikar obupat, a prov? Res, draga hmm, vedno je še kakšno upanje.

Drži se in kaj se oglasi, lahko tudi na ZS. Vse lepo in veliko opitmizma ti želim.

(odgovor članu hmm)
Neposredna povezava do sporočila: 941
8.10.2007 12:46:31   
sonček33
darja30 - žal mi je. Je pa zelo hitro prišla? Imaš vedno bolj neredno ali kaj je zdaj to? Drži se. pa nikar obupat.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 942
8.10.2007 12:47:00   
Anonimen
Vidite kako sem zmedena,enkrat anonimna drugič neuser posted image ,ma ja glavno da sem rozauser posted image ,in da bomo mel še engauser posted image .Lunca14

(odgovor članu Erin)
  Neposredna povezava do sporočila: 943
8.10.2007 12:48:58   
Erin
Sonček, darja user posted image ni dobila, samo objeme je poslala CIPRESI ki jo je prejšnje dni...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 944
8.10.2007 12:50:54   
sonček33
Ojoj - darja30 - oprosti, res. Groza. Res mi je žal. Upam, da je ne bo. Brez zamere.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 945
8.10.2007 12:51:33   
sonček33
teejaa - hvala, ker si me opozorila.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 946
8.10.2007 12:52:12   
Erin
user posted image user posted image user posted image

ni blema...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 947
8.10.2007 12:53:15   
sonček33
kako si teejaa? kaj počneš?

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 948
8.10.2007 12:54:58   
murkica
Živjo punce.

No pa sem se včeraj tako hvalila, da sem danes frej in da bom dopoldan lahko klepetala z vami, potem pa sem dopoldan prespala. user posted image No sicer so to zgodi tako redko, da mislim, da se mi kar malo oprosti.

No pri meni ni nikakršnih sprememb. Sicer je res, da je komaj konec O dnevov, tako, da sedaj samo nestrpno čakamo ali bo tečka rdečka prišla ali ne. No bomo videli. Moj dragi se je šalil, da je vse dobre plavalčke prišparal in on ve, da je eden sigurno prišel do cilja. user posted image  No jaz tudi močno upam.

Sonček, vesela sem zate, da se je končno nekaj začelo premikati. Vem, da bo to čakanje zoprno ampak, vseeno glej to s pozitivne strani, ker se bo potem vse uredilo in boš postala mamica.

Hmm- no tudi ti se boš borila  z nami user posted image user posted image user posted image . Tako je, glavo pokonci saj nikoli ne veš.  Držim pesti za vaju, da se vama bo kljub vsem težavam posrečilo in bosta dočakala nov mali čudež.

No punce vsem ki ste zagledale user posted image user posted image  seveda čestitam in vam želim mirnih in srečnih 9 mesecev.

Za vse, ki ste zagledale rahlo drugo črtico upam, da je to to, in da bo iz dneva v dan postajala samo še močenjša.

Tiste, ki vas je obiskala user posted image  user posted image , upam, da je naslednji mesec res ne bo.

Vse ostale nečakajoče, vam pa želim, da se ne pokaže in da boste ta mesec namesto user posted image  zagledale user posted image user posted image .

LP

Murkica

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 949
8.10.2007 13:00:33   
Erin
dobro sem, hvala...mam O dneve pa user posted image user posted image user posted image user posted image ..no sedaj je šel moj na faks pa ga ne bo do večera, tko da takrat pa spet navali narod, heheuser posted image user posted image user posted image ...

Sem šla včeraj spat šele ob 2 (sem gledala kazino) pa posledično temu dans spala do pol12..aj aj aj, kajneuser posted image user posted image user posted image ..

Moram na Loto it -sem celo 4-ico zadelauser posted image , pa na banko plačat račun za redarja (kazen kr nisem plačala parkirnine user posted image user posted image user posted image , čeprav sploh nisem na parkirišču parkirala, ampak sem zraven )pa se mi ne da...lena sem kot ****s......nič novega, drugače...čakam če bom dobila kakšen odgovor za službo, poslala sem že ene 70 prošenj (majke mi)user posted image ...malo že obupujem , samo se ne dam kar tako...

Ful sem vesela zate da se nekaj premika, samo malo sem se zgrozila ker si napisala da bo šele marca, aprila akcija...malo dolgo je to...pa kaj mislijo da se bodo naša leta ustavla al kaj...upam, da se bo vse skupaj hitreje premikalo in boš še prej na vrsti kot so ti pa rekli...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?