Majchi
|
Oj babe! Vidim, da že vse spite. Midva sva se zdele pričkala, kdo bo pri računalniku . Ja, tud pri nas imamo sranje za zaspat zvečer, in sicer že par dni. Totalna histerija, pomaga pa, če se stiska k meni, da je v naročju. Potem jo dam pa nazaj na joško, se usedem pred TV in čakam, da zaspi, da jo skipam v svojo posteljco. Zdej smo že dva večera tko naredil. Ne vem, kaj je to. Do zdej je bla pa tok pridna zvečer za zaspat, pa mi ga je samo podnevi srala. Zdaj je pa zadeva obrnjena: zvečer ga serje, čez dan pa večkrat po pol ure zaspi. No, je pa včeraj prespala celo noč . Verjetno čisto slučajno, dons verjetno ne bo nič! Ja, jaz sem tud že zdele štimala stvari za jutri za plavanje. Upam, da nisem kaj pozabila. Poleg običajnega: cotke, paket za previjat, sem vzela še 2 brisači za Lano, podlogo za previjat, 2 tetra plenici, kapico potem za ven. Tejč, a sem kej tazga pozabila? Aja, pa kopalke sem tud vzela za obe . Aja, še to: Lana se je dons spet ful obračala na trebuh, pa balončke je začela delat. Zraven pa govori: buuuu, buuuu. No, zdej se grem pa še z mojim mal crkljat, pa spat . Nočko!
|