BAMBINA_
|
Čer, rožica za alergijo na banane. Vem, kako se je težko odreči nečemu, kar obožuješ, ampak, za svoje sončke pač storimo vse. Držim pesti, da tele alergije sčasoma pri Nacetu izvenijo. Kako pa izgleda? A ima po celem telesu in obrazku pike ali kako? Eca lepo, da se še malo oglasiš tukaj. Majchi ja, če imaš kakšno viška, mi pa res lahko prineseš za poskusit. Jaz sicer še nisem poskušala z drugimi, kot Pampers Active fit... ampak cena je kar zasoljena. Po čem jih kaj ve dobite? Jaz dam 14 € za 56 pleničk. Sem jih pa v Mullerju zadnjič kupila 40 kom po 8 € pa še nekaj centov. Btw, v Mercatorju so tudi made in germany... Ej, naša Ajka je pa na Grišo ful ljubosumna. Ma, saj ga je že polizala po nožnih prstkih, ampak se kar nekako ne more navaditi, da Griša večina pozornosti pritegne. Potem ima pa tak užaljen fris... Pa jo še vedno ogromno cartamo, češemo, hodimo na sprehode, ampak res pa ni več v središču pozornosti. juniorka za uspešno začeto plavalno sezono. A je kater dojenček jokal ali so vsi uživali tako kot Nel? No, včeraj smo pa končno tudi mi dočakali tistih 12 ur spanja v kosu , danes je pa bilo po starem, ampak meni je vseeno super... zaspi okoli osme in se 1. zbudi ob pol petih, petih, potem pa spi do kakšnih pol sedmih, sedmih, danes celo do pol osmih. Naj aktualnejše novice pri nas: Griša se na trebuščku nekako odriva in "plava", tako, da se suče okoli svoje osi (tudi že za 360*), pa kakšen mm naprej ali nazaj stori. Čau čau
|