|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
6.10.2007 9:07:36   
Putka
Dobro jutro!
Vidim, da ste zvečer čist naspidirane. Jaz sem šla spat ob 9h, pa zbudili smo se krepko čez 8.user posted image Lep dan za tek, Petrinja! Se kdaj drugič pridružim.

Pride teta s familijo iz Poreča, nam vsaj dolgčas ne bo.

Aja, zadnjič na kostanjčkovem pikniku so se kuharce res potrudile, so naredile obaro z ajdovimi žganci, ful dober kruh z zaseko, sveže stisnjen jabolčnik pa pečen kostanj. In košara s sadjem. Njam, vsi okoli mene so jedli, pa sem še jaz.

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
6.10.2007 9:35:17   
ancka1
Dobro jutro!
Za začetek bo to to. Zjutraj še ni tiste naspidiranosti. user posted image  Glede na vreme pa sploh slabo kaže. Sovražim takšne dneve!!!! Je Tevža težko cel dan zabavat med štirimi stenami.
Kakšna ideja za današnji dan?

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
6.10.2007 13:34:54   
ancka1
Ja kje pa ste? A bom morala do 22h čakat, da not padete?

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
6.10.2007 14:28:54   
juniorka
Evo, še eno zasvojenko- si mi ušla Anči, sem morala našga vdrenca spat spravituser posted image . Uvajava hruško, pa včeraj je blo vse ok, danes pa ga je zvijalo, da niti zize ni mogu vlečt! No, je že mimo!
Jaz sem danes na mesni dietiuser posted image , sem si včeraj spohala piščančja prsa, njami- si bolj poredko kaj ocvrem, tako da bo za 2 meseca zaleglouser posted image . Pa pice že celo večnost nisem jedlauser posted image  Ja, bom samo na zdravi prehrani s sadjem in zelenjavo ob našem lumpu pristala!
Anči, a ti si mu že dala krompir? A že kaj mešaš?
Nič zabavna nisem, a ne, pol pa vse pobegneteuser posted image !
Bambina, a si nabavla ogledalo z v avto? So jih v BC imeli v akciji... Pa nemške Pampers si vidla v Merc.? Verjetno kombinirajo, odvisno od zaloge, moram prevert v ponedeljek, drugače moram v pon. v MB samo v Muellerja!
tejč, a znižanje v Wenice- če zvohaš za SL. Bistrico, poročajuser posted image ! Sem obila ene kavbojke v dar, pa je kar kvaliteta, moram prečekirat še sama!
Budnica!!!
Pište kej, drugač je pa danes bolj dan za šopinguser posted image , samo meni se ne da nikamoruser posted image  Pride kera na obisk???

11.11.09 ob 9.09 Leila 4065g in 58cm
1m: 5110g 60cm
2m: 6035g 62cm
3m: 6560g 65cm
4m: 7150g 70cm
6m: 8000g 74 cm
8m: 9000g 77 cm
11m: 10kg 80cm

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
6.10.2007 14:33:43   
kjava

IZVIRNO SPOROČILO: Putka

Lep dan za tek, Petrinja!

user posted image  Kakšno vreme pa mate  v LJ? Pr nas že cel dan ščije k pr norcih.

Mater, mene je pa dons zjutraj fršlok butnu, ker sem pozabila oddat vlogo za štipendijo. Šibam hitr na net gledat, kdaj je zadnji rok, pa je bil v sredo. Sem vseen dons poslala, pa bomo vidli, kaj bo user posted image

Ste mele pa res hudo debato sinoči. Ja, se pa tud jaz pridružujem klubu odvisnic od RR- ja. Si bom mogla tud zdele ugasnit računalnik, če hočem kaj narest.

Aja, bambina, ne ne kupim racmank, jih mam dost, ker sem jih še neki dokupila in še niso v obtoku user posted image .

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
6.10.2007 14:36:15   
kjava
Juniorka, ne mi od šopinga, sem dva dni nazaj zapravlal, zdej pa po možnosti še štipendije ne bom dobila, pa še kar drugi poračun za elektriko smo dobiliuser posted image

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
6.10.2007 15:21:52   
juniorka
IZVIRNO SPOROČILO: kjava

Juniorka, ne mi od šopinga, sem dva dni nazaj zapravlal, zdej pa po možnosti še štipendije ne bom dobila, pa še kar drugi poračun za elektriko smo dobiliuser posted image

Sočustvujem, vem, kako to zgledauser posted image !
Jaz pa zdaj 400€ pršparam, ko nisem v najemu- no, ne jazuser posted image ! Namesto da bi na stran dajala, pa lepo zapravimuser posted image ! No, saj sem registracijo mela- avto, nouser posted image , pol pa hitro gre, sploh zdaj, ko kaj vidim za malega, pa kar kupim!
Doma sem pa dala za stroške za 3 m, zdaj pa sta spet 2 mimo, pa še nihče ni nič reku- ponujala pa ne bom, tako!user posted image

Mali je priden, pa lahko še malo pišem, mislim, da kakauser posted image ! Se z vsako roko za prste na nogah drži!

Rožica, sem pozabila napisat- ko so našemu jemali kri, so me hotli ven poslat, pa sem ga rajši tolažila, pa dudo, pa pela, je pa groza- igla je taka kot za nasuser posted image , pol pa še teklo ni in so iglo ven potegnile in stiskale roko, da je ven teklo...
Čimmanj odvzemov krvi želim vsem!

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
6.10.2007 15:23:00   
juniorka
Doma sama, tle samauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Grem ven, tako!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
6.10.2007 16:06:10   
BAMBINA_
IZVIRNO SPOROČILO: juniorka

Griša je danes že 2. dan krompirčka papal, ampak ful nekaj prdi, pa ga napenja. A je možno, da od krompirja? Ne vem no, meni je tako čudno, da bi ga po krompirju matralo.

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
6.10.2007 16:41:12   
juniorka
IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_

Griša je danes že 2. dan krompirčka papal, ampak ful nekaj prdi, pa ga napenja. A je možno, da od krompirja? Ne vem no, meni je tako čudno, da bi ga po krompirju matralo.

Ravno zato sem vprašala, ker sliši, da imajo ponavadi točno take probleme s krompirjem! No, saj več ali manj jih po vsem na začetku napenja... ne vem, jaz bom tudi probala, pa bo, kar bo, bomo pač meli za zajtrkuser posted image !
ps: vidte, da sem zasvojenauser posted image

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
6.10.2007 16:55:21   
juniorka
Bambina, v Avstriji je pa Aptamil 6€! Res ne vem, kaj se grejo vsi s temi cenami user posted image , bomo kmalu spet samo čez mejo hodil v nabavo! No, v MB se odpre Leclerc, pa bo malo konkurenco povečal...
V vodi so pa čisto vsi uživali, samo eden malo večji je neki stokal, ker mu obroč ni glih pasal... V glavnem, nasmeški na licih, otroci pa kot hipnotiziraniuser posted image !

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
6.10.2007 21:02:12   
rožica81
A otroci še ne spijo, k ni nobene?

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
6.10.2007 21:05:14   
rožica81
IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_

rožica user posted image za alergijo na banane. Vem, kako se je težko odreči nečemu, kar obožuješ, ampak, za svoje sončke pač storimo vse. Držim pesti, da tele alergije sčasoma pri Nacetu izvenijo. user posted image Kako pa izgleda? A ima po celem telesu in obrazku pike ali kako?

Hvala za spodbudo, bambina. Izgleda pa tako, ja, da ima pikice po obrazu. Na začetku jih je imel še po rokicah in trupu, ampak takrat sem res pridno pila kravje mleko, ker nisem vedela, da ga ne prenaša...

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
6.10.2007 21:10:56   
rožica81

Rožica, sem pozabila napisat- ko so našemu jemali kri, so me hotli ven poslat, pa sem ga rajši tolažila, pa dudo, pa pela, je pa groza- igla je taka kot za nasuser posted image , pol pa še teklo ni in so iglo ven potegnile in stiskale roko, da je ven teklo...
Čimmanj odvzemov krvi želim vsem!

Zakaj so te pa ven poslali user posted image  Mene do sedaj še niso, pa so mu kri že v drugo jemali. Valda mora bit mamica zraven, da otročka potolaži. No, to je moje mnenje. Pa bog ne daj, da se še mami igel boji, da pol dol pade user posted image

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
6.10.2007 21:11:44   
rožica81
a se bom kar malo sama s sabo pogovarjala, al kako user posted image

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
6.10.2007 21:30:35   
rožica81
No, rožica, dejva eno rečt user posted image

ah, ejjo, ne da se mi. Grem spat, je bil naporen dan user posted image

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
6.10.2007 21:35:12   
Putka
Pište kej, drugač je pa danes bolj dan za šopinguser posted image , samo meni se ne da nikamoruser posted image  
Ja, res je. Smo se po BTC-ju potepal. Kam smo obiske peljal, ane? No, sestrični sta šli v Kolosej, mo pa v nabavo. Sem si kupila kavbojke v katerih še kar dobro zgledam, pa zimsko bundo za Vesno.

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
6.10.2007 21:47:08   
Majchi
Čer!

Rožica, sej bi se že prej prišla s tabo pogovarjatuser posted image , ampak mi ga je Lana spet sračkala. Ne, pa ne zaspat!

Drugače se je pa danes začela obračat iz hrbta na trebuhuser posted image user posted image user posted image !
Od torka, ko sva imeli posvetovalnico in ko mi je zdravnica pokazala, kako ji pomagam, pa do danes, sem ji enih 5x pokazala, kako naj  se obrne.
In danes se je, tik preden sva šla z mojim od doma, enkrat obrnila. Ko sva se pa vrnila, je pa tašča, ki jo je medtem čuvala, rekla: a veš, da se skoz obrača? No, in potem sem jo še jaz gledala, pa se je še enih 4x obrnilauser posted image !

Nazaj na hrbet pa še ne zna. Ampak ji spet mal kažem.

Drugače naju je pa dons en kolega povabil na pizzo in kot sem že rekla, je tašča vzela Lano, jaz sem si pa rekla: k vragu Monti, dons bom pico in peruser posted image . In sem jo! Zdele bom pa še sladoled! Zanalaščuser posted image !

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
6.10.2007 21:53:15   
felicia
I am back! Zasvojenka tu! Kje so ostale zasvojenke?user posted image

No mi smo danes bili na morju ampak samo midva z dragim , Uroš je bil pri babici skoraj cel dan in očitno iz protesta ker sva šla brez njega je komaj zdaj zaspal, 3x sem ga dajala spat in na koncu je moral mal jokcat da je lahko zaspal.

Drugač je mel pa kar burno noč pa še to se mi je zgodilo: sem ponoči ko sem hranla malega še iz sušilca pobrala cote od tamalga in jih pustila v garaži v košari tako lepo dišeče in sveže in zjutri pridem not in zagledam vse polno črnih dlak po cunjahuser posted image   naš dragi kužća si je izbral Uroševe cunje za spat in se v njih tako lepo povaljal in seveda naspal! Sem čist znorela pol pa spet pranje pa sušenje!

No zdej grem pa spat sem tako utrujena od tega letanja pa še dež me je namočil v Kopru sem bila do kosti mokra!

Lepe sanje user posted image  in lahko noč user posted image

Aja RR je še vedno moj naj prijatelj user posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
6.10.2007 21:55:41   
BAMBINA_
O Majchi bravo za obračanje!! No, pri nas smo glede obračanja še vedno na istem... tu in tam (beri: 1x na teden user posted image ) se iz trebuha obrne na hrbet, kontra pa še niti slučajno.
juniorka tole pa 1. slišim. Da bi dojenčke krompirček tako matral. Mogoče se pa mora črevesje navaditi, najbrž, da je težka hrana. No, bomo jutri raje kakšen korenček ali cvetačo.

Nočko user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
6.10.2007 21:57:25   
felicia
user posted image user posted image user posted image  za obračanje majchi in Lana bom še jaz mojmu pokazala kako upam da nama tudi rata!

Zdej pa res grem

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
6.10.2007 21:57:30   
Putka
Pri nas kri iz prstka jemljejo, res že dolgoi nismo bili v laboratoriju, ampak še ene dve leti nazaj so Vesno iz prstka ne iz žile vzeliuser posted image

Pamperske Active Fit so zgleda povsod nemške, ostale ne. Ampak stanejo v Sparu 14€, v Mullerju pa 11€. Precej velika razlika!

Punce, takole z gh. Če mene vprašate, ste malo pohitele, ampak zdaj kar lepo naprej.
Za začetek "varna" živila: cvetača, korenček, brokoli, koleraba, ohrovt, riž, od sadja banana, jabolko. Vsako živilo uvajati samo vsaj par dni, da vidiš če je reakcija. Če so prej nekaj mesecev samo mleko pili, verjemite da se ne bodo naveličali tako hitro novega okusa.
To se nam zdi, da ne more dva dni isto jesti! Več dni eno in isto je tudi za črevo fajn. Tam imamo bakterijsko floro, ki nam pomaga prebavljati, ob rojstvu je pa ni - črevo novorojenčka je praktično sterilno. In bakterije rabijo nekaj časa, da se namnožijo in pomagajo prebavljati. brez njih - živilo gre nepresnovljeno dalje. Kaj več mogoče kjava ve, pri živalcah je podobno, ne?

Po 7-8-ih mesecih pride na vrsto hrana z glutenom (pšenica, npr skorja kruha, piškot, za alergike še kasneje, pri Nacetu probaj čim kasneje), lahko kako polento, zdrob skuhate, pa fermentirani mlečni proizvodi - jogurt, skuta, sir. Tudi kako lečo, ajdo, drugo žito lahko v kašo skuhate.

Razhudniki znajo biti problematični, zato z njimi kasneje - krompir, paradižnik, paprika. Isto velja za koščičasto sadje - slive, breskve. Pa seveda za hruško je znano da napenja, s tem sadjem ko bodo že drugo obvladali. Pa na začetku v kompot skuhat.

Od mesa, mi smo začeli kar z govedino iz juhce, pa kak piščanec in zajček. Kar hitro je Vesna dobila belo ribo, skuhano v juhi z zelenjavo.

Pri Katji se bomo šli isto. Se nam je pri Vesni zelo dobro obrestovalo, da smo počakali 6 mesecev. Nobenih drisk, je praktično vse in to rada.

Še enkrat vam svetujem - lepo počasi, pa tudi če cel teden isto kuhate. In zelo veliko se da skuhat iz tistih začetnih živil. Itak se jim bolj dogaja da se nekaj gostega po ustih vleče...

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
6.10.2007 22:00:52   
Putka
Katja se nič ne obrača, mogoče je enkrat ratalo. Se vsaj s postelje ne more skotalit!
Felicia, kje si te slikce dobila? Včasih nas je sugar z smajliji razveseljevala, zdaj pa ti!

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
6.10.2007 22:06:47   
felicia
Evo še to pol pa res šibam, matr!

slikce-  tukaj  Upam da rata

gh pa mi zaenkrat jemo samo jabolko, banano, korenček in kuhano hruško že dva tedna je kombinacija vsega tega s tem d aje osnova jabolko.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
6.10.2007 22:12:34   
Majchi
IZVIRNO SPOROČILO: felicia
Drugač je mel pa kar burno noč pa še to se mi je zgodilo: sem ponoči ko sem hranla malega še iz sušilca pobrala cote od tamalga in jih pustila v garaži v košari tako lepo dišeče in sveže in zjutri pridem not in zagledam vse polno črnih dlak po cunjahuser posted image   naš dragi kužća si je izbral Uroševe cunje za spat in se v njih tako lepo povaljal in seveda naspal! Sem čist znorela pol pa spet pranje pa sušenje!

user posted image user posted image user posted image  Jaz pa ponoči voziček pred hišo pod nadstreškom pustim in  je tudi že bil 2x umazan in kosmat. Se je pa zgleda kakšen mačkon noter valjaluser posted image .

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.