atena777
|
Taziva ura za februarcice se bliza, pa sem rekla morem mal prej dons gor prit, da vse preberem in morem rečt, da ste me prav nasmejale vse! Ribicau sočustvujem s teboj, tudi jaz sem danes šizila, ker samo pucam, kuham, nabavljam,Pedenam spredi in zadi tamalga pa tavelkga in sem čist ,pol pa rabm en mal pomoči k Davida kopam, da bi si en stol pod rit dala, pa moj pravi, ne moreeem počakiii še mal (in to zarad k...h igrc... . A jaz pa lohk vse zmorem,...tri vrečke nesem v roki, pa še marelo, pa še voziček peham pred sabo,a pukl me že boli, pa hitr škočm za šporget in že kuham dvoje kosil, eno za Davida , ribo za naju, pa potem na koncu slišim še;...a boš tako sladico pripravila kot včeraj, ko da sem stroj.......... ej draga moja Kolumbo verjemi, da sem mislila nate in sem se prokleto skesala, ker nisem kar k tebi na obisk prišla in se fajn imela,saj tole matranje itak ni nikoli dosti cenjeno. huh, kar odleglo je malo! Visnjaaa: ...in jaz morem obvezno spoznat Kolumbo, ker take seka ven, da je vredna ogleda... ..mater ko na borzi z belim blagom . Sam res to Kolumbo se splača spoznat . Neki posebnga! Visnjaaa: ...pol pa ko ga noge več ne držijo pa še sedi in kr sede zaspi ...a svašta! LULU Če bi ve čveke bile že na čveku v pričakovanju, bi imele res že toliko zvezdic LULU jest sm migrirala iz drugega nicka, pa ti morem povedati, da zdej dosti bolj čvekam kot sem v nosečnosti, tm mam povprečno 280 postov. Tle bo pa kmal 5 . Teb pa samo internet ne dela, da jih imaš , ali je možek tok strasten . Kolumbo: ŠKODA da ne prideta ...jutri bo očka doma, potem pa spet cele dneve služba tko, da ponudba velja ves naslednji teden do petka OK, si bom pribeležila . Kolumbo: Tamau je spet "ušel" pod kavč in ugotavla kako bi razšraufal noge od kavča....mislm da se je zagozdu in da ne more ven, ker je en alarm ha ha tole mi je fuuuul znano . Mi obrnemo stol od mojga narobe, da zagradimo mizo, kjer je DEŽELA kablov. Potem skuša odšraufati kosecsa od stola. Zagozdi se pa čist povsod, prov hecn, da ne znajo ven priti,če not znajo. Rikverc ne gre brez vzvratnih ogledal, ne? PikecPokec: če kira rabi kej o nepremičninah-vprašite strokovnjaka . sam ne še zdej-morm najprej se k diplomi spravit super, bom dala v dolgotrajni spomin! RIBICAU No naj vam povem, da je bla tamala ob sedmih zjutrej, pa do osmih na joški, zato da je zaspala do 9ih . ...mogoče je zavohala, da se je mami odločla nehat dojit...pa je akcijo zagnala! Demer: No, kdaj naslednje srecanje? ZA nas Catez odpade, ker imamo v nedeljo krst in bo panika v soboto. Naslednje srecanje, ce prav razumem v Cateskih naj bi bilo 20.10? Demer: Drugace bom pa v cetrtek v okolici Medvod, grem po sveco v Soro, tako da c boste kje okoli Zbilj hodile, sporocte, pa se dobimo. Ce bo lepo vreme se zna zgoditi tudi z najine strani kaj na to temo. Margit je nekaj omenjala sredo za Lj. No bomo se na vezi glede tega. No in sedaj upam,ko objavim ta POST se vas bo kar trlo na forumu
|