|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  341 342 [343] 344 345   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
4.10.2007 13:13:03   
*bubi*
Je že čas za kako novo stran... user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 8551
4.10.2007 13:29:22   
Teni_
Ti se kar hecaj. Grem v soboto zjutraj k mojim in bom tam do nedelje zvečer. Pa še k frizeru bom končno uspela it. To pa je tudi nekaj.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 8552
4.10.2007 17:35:46   
ada2
evo, mi smo končno uspeli domov pritiuser posted image

najprej služba, med službo otvoritev razstave, nastop s pevskim zborom, trgatev - imeli smo dan odprtih vrat, potem pa v vrtec po adama, pa domov, pa nazaj v vrtec po flokija, pa v šolo, kjer so imeli učenci dan za požarno vajo, potem pa razne igre, no, zdaj smo pa končno doma.

je pa bilo ful lepo na tej prireditvi v šoli - so vsi učenci naenkrat spustili v zrak balone napolnjene s helijem, na katerih je bilo napisano ime in razred od otroka.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 8553
4.10.2007 17:36:26   
ada2
paštetka a prideta jutri?

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 8554
4.10.2007 20:01:28   
*bubi*
Čeeeer!

Kaj zdaj štrajkate? Saj jaz sem tudi čisto hin user posted image  Je kaj pametnega po TV, da grem malo na kavč spat? user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 8555
4.10.2007 20:07:54   
NinaŠ
Čeer!
Smo danes končno utegnili kostanje it nabirat user posted image in jih nabrali čistpreveč, tako da jih bomo delili okrog user posted image . Jih je ogromno, pa ves čas dol letijo, tako, da smo jih kar nekaj na glavo dobili user posted image user posted image . Sam kaj pretirano sladki pa niso user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 8556
4.10.2007 20:29:40   
*bubi*
Teni, si kaj razmišljala, da bi službo menjala? Danes sem po radiu slišala reklamo, da iščejo v novem šoping centru v Rušah user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 8557
4.10.2007 20:52:56   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Teni, si kaj razmišljala, da bi službo menjala? Danes sem po radiu slišala reklamo, da iščejo v novem šoping centru v Rušah user posted image

a za mene pa nisi nič slišala?user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 8558
4.10.2007 20:54:05   
ada2
samo res se nekaj štrajka tuuser posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 8559
4.10.2007 20:56:35   
ada2
Smo danes končno utegnili kostanje it nabirat in jih nabrali čistpreveč, tako da jih bomo delili okrog .

jaz tudi ne vem kaj bomo z njimi, sploh ko se tak vneto vse na srečanje prijavljate......bubi, paštetka bomo morale pa same vse pojestuser posted image .......saj nas bo razneslouser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 8560
4.10.2007 20:59:35   
Anonimen
Ada, če ne bo jutri toča šla, pa če se do 10. ure zbudiva, prideva user posted image

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 8561
4.10.2007 21:05:20   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

Ne, zate pa žal nič. Razen, če imaš še kako dodatno izobrazbo - mesarje iščejo. Mesarje, ne maserje user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 8562
5.10.2007 7:32:22   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: ada2

Ne, zate pa žal nič. Razen, če imaš še kako dodatno izobrazbo - mesarje iščejo. Mesarje, ne maserje user posted image

a veš, da sem pa 1x res že prošnjo napisala.....pa skoraj že poslala....pa mi je blo malo čudno.....Žerakuser posted image  a niso to mesnice, pol pa le boljše pogledam, pa vidim, da res mesarje rabijouser posted image user posted image user posted image  
si predstavljaš......bi še bolj neumna izpadla, kot sem v resniciuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 8563
5.10.2007 7:33:33   
ada2
no, pa dobro jutro!

toče ni na vidiku, grem na hitro malo pospravit po koči, če paštetka prideuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 8564
5.10.2007 7:40:47   
catja2
Ada hvala, da si mi polepšala dan in me že zjutraj pošteno nasmejala user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 8565
5.10.2007 7:46:57   
ada2
ni za kaj catja.
(a se to skup pišeuser posted image )

btw catja, a si si zrihtala fraj za 13.?

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 8566
5.10.2007 9:15:06   
Anonimen
mi smo danes vstali ob pol šestih user posted image . Je M tako izsiljeval s kričanjem, da je verjetno pol bloka zbudil.

Ada, Muser posted image sem komaj zdaj dala spat. Tako, da če se zbudi do pol enajstih prišibave, če na pa se vidimo na srečanju. Ne bi je rada budila, ker je cela boga, ker sem včeraj samo ****rije jedla user posted image .

Pa ne vem ali se je samo po očesu potegnila ali jo je Muser posted image  v tistem metanju, v glavnem desno beločnico ima celo rdečo in se ji solzi. user posted image  A čem iti k zdravniku?

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 8567
5.10.2007 9:37:31   
petarda
Daaaaaaaaaaaaaanuser posted image

Pišem lahko, govorim pa bolj težkouser posted image user posted image user posted image . Imam anginouser posted image . Petardito se je zmazal samo z virozo UPAM!, mene pa je že v torek zajela vročina in me držala do danes zjutrajuser posted image ....zdaj sem bolje, dobila sem ospen 1500 in zdaj samo upam, da bo kmal pomagal, ker me grlo boli za znortuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8568
5.10.2007 9:40:58   
petarda
jaz tudi ne vem kaj bomo z njimi, sploh ko se tak vneto vse na srečanje prijavljate......bubi, paštetka bomo morale pa same vse pojest

Mi 3 pridemo definitivno! Edin, kaka točauser posted image  ali bolezen nas lahko ustavi doma, samo upam, da ne ene ne druge ne bo. user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 8569
5.10.2007 9:48:04   
Anonimen
petardica in petardito user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
  Neposredna povezava do sporočila: 8570
5.10.2007 9:55:46   
ada2
petarda user posted image user posted image pa lepo pridno jej vitamine, da boš do srečanja ok.

bubi....eno prošnjo imamuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8571
5.10.2007 10:01:53   
petarda
petardica in petardito

saj zdaj sem res bolj petardica, kot petarda, ko sem tak bogauser posted image user posted image user posted image ... Še moj user posted image  je komentiral, da zdaj pa mora bit res hudo, ko še na RR nimam energije it.user posted image ... Samo sem bila res čist gotova, treslo me je, zeblo, na bruhanje šlouser posted image user posted image user posted image , upam, da bo zdaj res samo na bolje user posted image  

Še najhuje mi je pa bilo tista dva dni, ko sem imela še petardita doma user posted image user posted image user posted image user posted image , on še napol bolan, jaz na začetku, pol se pa rihtaj.user posted image ....Sem prav pogrešala tiste čase, ko sem bila bolna, pa mi je mami preoblekla posteljnino, prezračila sobo, skuhala juhico, kuhala čajčke user posted image user posted image user posted image user posted image .....šele ko si prepuščen sam sebi znaš cenit nekaj kar je nekoč nekdo storil zate! Še dobro, da je še živa, da se ji bom lahko ob prvem obisku zahvalila za vseuser posted image user posted image user posted image . Saj moj user posted image  mi je tudi kuhal čajčke, ne rečem....ampak imajo v službi kot nalašč ful gužvo in je delal cele dneve, pa skakal gor in dol user posted image user posted image user posted image user posted image ....zvečer pa itak padel v posteljouser posted image ....ah....glavno, da je za namiuser posted image .... Zdaj grem pa torkov ješprenj v školjko zabrisatuser posted image user posted image user posted image , pomit posodo, naštimat stroj in si skuhat govejo župcouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8572
5.10.2007 10:04:54   
petarda
a veš, da sem pa 1x res že prošnjo napisala.....pa skoraj že poslala....pa mi je blo malo čudno.....Žerak a niso to mesnice, pol pa le boljše pogledam, pa vidim, da res mesarje rabijo

ampak ta je pa res svetovna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 8573
5.10.2007 10:06:55   
petarda
pa lepo pridno jej vitamine, da boš do srečanja ok.

saj probam...sam včeraj mi je user posted image  prinesel še čist nezrele kivije iz trgovine....user posted image user posted image user posted image .. Še dobro, da sem naročila še pomaranče in jabolka, pa da imam slive zamrznjene....user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 8574
5.10.2007 10:08:57   
petarda
Nina sem ti en predlog pripopala na srečanjihuser posted image ...če bo katera druga tudi za, bom tudi veselauser posted image . Pa bomo dedce pri otrocih pustile zvečer, me pa na pivce, dve, tri user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 8575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  341 342 [343] 344 345   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  341 342 [343] 344 345   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?