|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  339 340 [341] 342 343   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
30.9.2007 20:16:41   
Naty_ka
Še prej pa novo stran odprem...user posted image

Čao.

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 8501
30.9.2007 20:41:04   
Urša
Je katera kje v bližini? user posted image user posted image user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 8502
30.9.2007 20:51:45   
*bubi*
Ja user posted image  Pa ne več dolgo user posted image  Jaz se kar ne morem navadit na jutranje vstajanje

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 8503
30.9.2007 20:56:05   
Urša
Ja, jutranje vstajanje...user posted image  Pri nas je itak vseeno ali sem v službi ali ne, mi vedno vstanemo ob 6h, v vsakem primeru! Prejšnjo noč sta bila v varstvu in je Nika spala do pol 8h, Jaka pa do pol 9! user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 8504
1.10.2007 7:13:55   
amy26
dobro jutrouser posted image
Sem ob svoji jutranjiuser posted image  še za vse ostale enauser posted image

Ela čeblja v lupinici, Aleksa je očka peljal v varstvo, tako da sva končno samiii, kok pašeuser posted image

Naty-ka sam da ste uživali, pa kaka slikica bo res dobrodošla

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 8505
1.10.2007 9:05:01   
ada2
user posted image user posted image user posted image  še vedno me zafrkava... a se vam tudi strani ne dajo odpirat????? sem zdaj pol ure porabila, da sem po ovinkih do prejšnje strani prišlauser posted image user posted image user posted image

pa še 10xuser posted image , ker še vedno nimamo spalnice!

zdaj pa na lepše stvari.....
v soboto smo imeli piknik, kostanji so bili odličniuser posted image , imeli smo se fajn, nalit se ga pa glih nisem mogla, ker sem včeraj cel dan delalauser posted image user posted image . sta pa me obiskala tudi dva zelo dobra prijatelja iz gledališča in potem sem cel dan poslušala zbadljivke na ta račun, da imam čudno zbirko prijateljev, saj je en star krepko čez 50, drugi pa 19user posted image  (Naty, ti si oba vidla v naši igri - prvi je tisti ki je igral starega doktorja, tisti z brado, drugi pa tisti, ki je igral Matevža- večnega bolnika).

včeraj sem jaz cel dan delala, Andrej in Adam pa sta šla pogledat dvorec v katerem dela naša catja in seveda je Adam tam padel na nos in ima pol obraza popraskanegauser posted image  ampak ni nič hudega.

v soboto je v naš Dom prišel na obisk Zmago Jelinčič, ampak seveda, ko se v službi kaj dogaja mene ni, ko pa je vsakodnevna rutina pa semuser posted image user posted image user posted image user posted image  itak pa sem se v soboto odlično imela in tudi če bi vedla, da bodo kaki visoki obiski me ne bi dobili tjauser posted image

no, tak....zdaj pa grem peglat, čeprav ne vem kam bom potli cote zložlauser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 8506
1.10.2007 9:07:18   
amy26
no, tak....zdaj pa grem peglat, čeprav ne vem kam bom potli cote zložla

jaz sem pa glih končala z peglanjemuser posted image  končno, sem imela tok cot da se ven nisem vidla

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 8507
1.10.2007 12:44:29   
petarda
2x sem se že javila, pa me je  user posted image  ven vrgeluser posted image

V glavnem...pri nas vse OK, razen dejstva, da je petardito včeraj dobil rahlo vročino in se danes crkljava doma, v službi pa gužva za znortuser posted image ....upam, da ni kaj resnega in bo šel lahko kmalu v vrtec, jaz pa v službouser posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 8508
1.10.2007 13:20:11   
*bubi*
user posted image  za petarditoja!

Neke čudne na srečo kratke viroze so. Bubija sem prejšnjo sredo šla prej iskat, ker je dopoldan zakuhal, pa je potem bil že proti večeru čisto OK. V četrtek je sicer bil doma z atijem, ampak je bil skoz aktiven, se igral in norel. Tako da sem ga v petek kar lepo v vrtec peljala.

Mene pa je viroza za 2 dni onemogočila, na žalost ravno v soboto user posted image  Sorry Ada. Zdaj pa upam, da sem od bubija dobila, drugače mi bo on spet zbolel. Kako mu naj dopovem, da se ne sme približevat mamici in se cartat user posted image  Mission impossible. user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 8509
1.10.2007 15:11:52   
petarda
user posted image  za našo bubiuser posted image

ja...res čudne virozeuser posted image ...

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 8510
1.10.2007 15:31:44   
Anonimen
user posted image user posted image  za bubi in petarditoja user posted image

Jaz pa rabim user posted image user posted image user posted image  za Muser posted image , ker je postal mali user posted image  z izsiljevanjem. Kako ve krotite izsiljevanja? Jaz več ne vem kaj. Pridejo dnevi, tedni ko je pravi angelček, potem pa dan dva, ko je pravi vrag. Včeraj sva z možem skoraj živčne zlome fasala. kazen v posteljo ni pomagala nič user posted image . Prišlo je tak daleč, da sem ga po riti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Kak mi je bilo težko verjetno ne rabim opisovati. Vraga, če pa dedi in babi vse popustita.

Kake vzgojne ve uporabljate? A jih sploh rabite ali so vaši še vedno angelčki?

(odgovor članu petarda)
  Neposredna povezava do sporočila: 8511
1.10.2007 15:40:26   
petarda
Pridejo dnevi, tedni ko je pravi angelček, potem pa dan dva, ko je pravi vrag.

Precej dobro razmerje user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image

Midva ga zaenkrat kar krotivauser posted image , zato ti o kakih vzgojih nasvetih ne znam svetovati. Saj pride kak dan, ko je tečen 100 na uro...ampak nikoli ne gre čez meje...je pa res, da te meje so tak, tak...eni imamo višje postavljene, eni nižje....če se začne trmat, ga pustiva, da se strma...če pa smo kje med ljudmiuser posted image  mu pa skušava preusmeriti pozornost... Zaenkrat ni večjih problemovuser posted image . Je pa res, da se tudi petarditu pozna kak dan, ko je pri babici...ampak se bo pač moral navadit, da je pri babici drug režim, kot domauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8512
1.10.2007 15:48:41   
Anonimen
Saj mi smo tudi do zdaj uspevali s preusmerjanjem pozornosti. Oziroma to še vedno pali. Edino, ko ima tak izpad, kot včeraj (celo 2x), in ko pade v nek delirij, potem ne pomaga ničesar. Na koncu niti več ne ve kaj je hotel user posted image  in joka, da na koncu skoraj že bruha in oči obrača user posted image  user posted image

(odgovor članu petarda)
  Neposredna povezava do sporočila: 8513
1.10.2007 16:02:01   
petarda
Na koncu niti več ne ve kaj je hotel

se tudi petarditu zgodiuser posted image user posted image user posted image user posted image , ponavadi mu potem kar vsilim nekaj, kar je kao hoteluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8514
1.10.2007 16:04:29   
petarda
in joka, da na koncu skoraj že bruha in oči obrača

user posted image user posted image user posted image user posted image za Muser posted image ....pa dobre živce za mamico in atija..user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 8515
1.10.2007 18:34:21   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Pridejo dnevi, tedni ko je pravi angelček, potem pa dan dva, ko je pravi vrag.

Precej dobro razmerje user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image

Se strinjam user posted image user posted image user posted image

Upam, da bo čim manj tistih user posted image  dni. Žal nimam nobenega pametnega nasveta, paštetka. Bi ga kdaj tudi sama rabila.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 8516
1.10.2007 20:16:19   
amy26
Kake vzgojne ve uporabljate? A jih sploh rabite ali so vaši še vedno angelčki?

naš ni podoben angelčkuuser posted image  ima obdobja nenormalnega izsiljevanja, najbolj pogosto je to ko ga pripeljemo iz varstva in če ne gre ven je tečen k user posted image  sploh če je moj user posted image  doma pa sploh, no takrat edino pomaga da ga pelje ven, v nasprotnem primeru tolče glavo ob tlauser posted image  pa dere se k user posted image  meče stvari,...če smo pa sami doma pa ima redko tak izpad če pa ga ima, mu preusmerim pozornost al ga pa lepo sprašujem no povej kaj bi rad itd
ali mu pa takrat ponudim smoki, jabuk, tako da se večkrat s tem potolaži in umiriuser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 8517
2.10.2007 7:08:03   
amy26
dobro jutrooooouser posted image

se lahko pohvalim da zadnje dneve je naše spanje user posted image  user posted image user posted image user posted image  je bilo pa že zauser posted image  skos zbajanje na pol ure, uro,..., pol sem pa šla do P in ji rekla da mi da ene kapljice proti srbenju za Elo (mi je ena na RR predlagala) pa še eno dobro kremo mi je dala tako da je stanje 100% boljše, Ela bolje spi, praska se skor nič.

kje pa ste vse zadnje čase, upam da ste zdrave, no za vse bolančke en kupuser posted image user posted image  

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 8518
2.10.2007 7:52:27   
petarda
Jutroooooooouser posted image

Zaenkrat še doma, čeprav grem opoldne delatuser posted image ...

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 8519
2.10.2007 8:14:34   
Anonimen
Jutroooooooo. Včeraj je bil naš M, celi angelček. Ne vem, kaj sta počela dedi in babi z njim. user posted image

Maša je pa danes stara že 2 meseca. saj ne morem verjeti, kako hitro je to šlo user posted image . Sva se ravno najedle in pocartale, zdaj se pa še nekaj meni v postelji z letečim prijateljem user posted image , in čaka, da jo odpelje v sanje

(odgovor članu petarda)
  Neposredna povezava do sporočila: 8520
2.10.2007 10:19:35   
Anonimen
dobro jutro še enkrat user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 8521
2.10.2007 15:36:22   
Urša
Dober dan!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8522
2.10.2007 15:43:53   
Urša
Moja otroka sta zadnje dni prava cigančka. Z  user posted image  skoraj vsako popoldne delava v stanovanju, N&J pa sta pri babici. Včeraj sva ju pobrala ob 23h, samo naložila iz postelje v avto in sta se zbudila-dogajanja v avtu ne rabim razlagat...skratka, smo kar šibali domov in nas ustavi radar! user posted image user posted image user posted image  kam se vam tako mudi, pravi gospod policaj. U, pišuka, sem se zdaj spomnila, da ni bil od Bubi možek, ker je imel štajerski naglas! Skratka, tamala dva sta naju rešila pred kaznijo 125 EUR. Je pogledal notri in vprašal, če sta oba punčki. user posted image  Pa sva malo pojamrala, da je pozna ura in jokata in zato malo pohitimo, pa da bomo bolj previdni... user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 8523
2.10.2007 19:52:26   
NinaŠ
Živjo!  ...po dolgem času user posted image

Mi smo OK, samo jaz sem kronično utrujena user posted image , čeprav ne vem od česa user posted image in hodim zvečer z drobižkoma spat  user posted image

Trmo dokaj uspešno krotimo user posted image oz. je Tina očitno že spoznala, da tuljenje itak ne deluje . Sicer itak, da se še strma in takrat ne pomaga nobeno preusmerjanje pozornosti, ker noče nič sodelovati, ampak mene to ne vrže iz tira user posted image .

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 8524
2.10.2007 20:51:42   
Anonimen
user posted image mislim ..eno uro enega, pa eno uro drugega spat dajat user posted image

jutri sem spet sama zvečer. Jutri bo vse skupaj 1 uro, ker bo nekdo moral jokati. to ne gre več tako. user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
  Neposredna povezava do sporočila: 8525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  339 340 [341] 342 343   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  339 340 [341] 342 343   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?