|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  342 343 [344] 345 346   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
5.10.2007 10:10:20   
Anonimen
Ada, prihajave user posted image

(odgovor članu petarda)
  Neposredna povezava do sporočila: 8576
5.10.2007 10:10:52   
petarda
user posted image  sem pa mislila, da mi že pripada kaka nova stran user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil petarda -- 5.10.2007 10:11:55 >

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 8577
5.10.2007 10:18:09   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetov kruh

Ada pospravljat!!! user posted image

user posted image   user posted image   user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8578
5.10.2007 11:17:01   
petarda
Jao, paštetka kak ti rada otroke s keksi dražiš user posted image user posted image user posted image user posted image ... Ampak Muser posted image  je pa res taaaaaak cuker user posted image user posted image user posted image ...pa ful me na Muser posted image  spominja, pa ful je že velikauser posted image

Me prav zanima, če bo moj drugi otročiček kaj podoben petarditu? user posted image user posted image user posted image ...bom mela tist filing pol....vrnitev v preteklostuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 8579
5.10.2007 11:24:31   
amy26
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

jaz tudi ne vem kaj bomo z njimi, sploh ko se tak vneto vse na srečanje prijavljate......bubi, paštetka bomo morale pa same vse pojest

Mi 3 pridemo definitivno! Edin, kaka točauser posted image  ali bolezen nas lahko ustavi doma, samo upam, da ne ene ne druge ne bo. user posted image

nekaj boste morali pustiti še za nasuser posted image

Mi 4-je tudi pridemo, edino če nas kaj ne ustavi, pa če že pridemo bi najraje tam kje prespaliuser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 8580
5.10.2007 11:25:37   
amy26
petarda, da se mi čimprej pozdraviš, en kupuser posted image user posted image  zate in za petarditauser posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 8581
5.10.2007 12:22:58   
*bubi*
petarda user posted image  Jaz sem te že tak pogrešala user posted image  Pozdravi se!

Joj, upam, da ne bo 13. nesrečen dan in da bodo takrat čisto vsi novembrčki + mamice in atiji zdravi.

bubi....eno prošnjo imamuser posted image

Reci user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 8582
5.10.2007 12:49:16   
ada2

Ada pospravljat!!! user posted image

user posted image   user posted image   user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image  nimam volje, ko nimam kam kaj dat......ampakuser posted image ....jutri gre andrej po drugo spalnico, tako, ki je na zalogi, me je pravkar klical in povedal, da se je tako zmeniluser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 8583
5.10.2007 12:49:30   
*bubi*

Me prav zanima, če bo moj drugi otročiček kaj podoben petarditu? user posted image user posted image user posted image ...bom mela tist filing pol....vrnitev v preteklostuser posted image user posted image user posted image

Bo, bo, kar naštimajta user posted image  

PS: imaš ZS.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 8584
5.10.2007 12:50:32   
*bubi*
Še zdaj čakata? Ja kje pa sta naročila. Samo ne reči, da pri Rutarju user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 8585
5.10.2007 13:02:54   
ada2
user posted image user posted image user posted image  sem našla zdaj tu pod računalniško mizico (tam, ko ven potegneš za tipkovnico) škatlo od včerajšnje pice. pa mi je blo čudno, ko je nikjer ni bilo, pa sem mislila, da se je andrej spomnil in jo zjutraj v smetnjak odnesel.

upam, da je paštetka ni opazilauser posted image

ej, babe....Muser posted image pa je tak srček, da bi jo kar pojedla user posted image user posted image , ful se smejčka.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 8586
5.10.2007 13:07:11   
catja2
Ada žal nisem drugo soboto fraj ampak to soboto user posted image

Jaz sem prej bila z L pri P. ker ima že cel teden vročino in ful kašlja in je dobil pikeca v ritko-proti kašlju user posted image
PA verjetno bomo tudi J morali počasi peljati po pikeca, ker je danes tudi on začel kašljati user posted image

Sem pa vesela, da imam sedaj takšen delovni čas in da mi ni treba na bolniško oz. če bo treba bo itak ata moral iti...

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 8587
5.10.2007 13:11:26   
catja2
ŠE zgodbica o mojem whirlpool hladilniku...

Od začetka junija kličeva servise in do danes še ni hladilnik porihtan... Po 100 klicih so namam danes naročili, naj greva v Merkur in naj za enak denar vzamema drug hladilnik, ker takšnih tipov več ne delajo...

ŠE sreča. da je to edini hladilnik širine 70cm in sedaj bo ostalo 10cm prostora med elementi... user posted image Mislim popizdila bom s tem hladilnikom in tem servisom in nikdar več Whirlpoola ne kupim....user posted image user posted image user posted image
PA kot da mi bodo kar tak v Merkuru vrnili denar user posted image

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 8588
5.10.2007 13:20:56   
Anonimen
upam, da je paštetka ni opazila

opazilauser posted image

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 8589
5.10.2007 15:10:08   
Anonimen
Ada, šituser posted image

Zdaj sem se spomnila, da se nisem zahvalila mamimi ko je Maši vse tisto naštrikalauser posted image . A se ji lahko še ti 1x prosim, pa se opravičiš v moje imenu user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8590
5.10.2007 15:16:50   
petarda

upam, da je paštetka ni opazila

opazilauser posted image

Pa si je mislila - SUPERuser posted image , pizzo bomo jedliuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8591
5.10.2007 15:18:42   
petarda
pa mi je blo čudno, ko je nikjer ni bilo, pa sem mislila, da se je andrej spomnil in jo zjutraj v smetnjak odnesel.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 8592
5.10.2007 15:20:38   
petarda
petarda Jaz sem te že tak pogrešala

user posted image user posted image user posted image  Je lepo slišat user posted image user posted image user posted image  Jaz tudi upam, da bo srečna 13. Catja kakšen pa imaš ti delavnik? A ni nobene variante, da bi vsaj na kratko prišli? Jaz bi te ful rada spoznalauser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 8593
5.10.2007 16:28:53   
Teni_
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Teni, si kaj razmišljala, da bi službo menjala? Danes sem po radiu slišala reklamo, da iščejo v novem šoping centru v Rušah user posted image

Ne, tja pa ne bi šla, ker bi še časovno več delala, kot sedaj. Saj, ko dobimo eno zraven, bo ok. Ko bom menjala službo, jo bom tako, da bom vsaj čez vikende doma, drugače nisem nič naredila. Sicer pa imamo še tako ali tako enegauser posted image  v planu, pa bom potem kaj drugega iskala.

Mene je tudi nekaj zahaklalo in imam nos totalno zabasan, glas pa tudi boljše, da ne omenjam.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 8594
5.10.2007 20:06:51   
NinaŠ
Ima katera kaj pojma o vzajemnih skladih? Kam vlagati - no, v kateri del sveta se splača?  Izkušnje s Templetonom, Pioneerjem? Sicer pretekle izkušnje nič ne pomenijo, ker gre itak za prihodnost user posted image . Kakšen nasvet za začetnika? user posted image Mogoče Petarda, kaj idej?

Sva poumila, da če se ne lotiva kake take naložbe, nikdar ne bomo nič imeli user posted image . Ja itak, ljubezen odtehta vse, ampak.... user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 8595
5.10.2007 20:18:07   
catja2
Petarda, če bo vse po normalnem urniku, potem delam v soboto do 14 ure... Potem bi še šlo, ampak ne morem garantirati, da šef ne bo kaj pobrkal user posted image

Naj omenim, da moja lubčka tak kašljata, da bruhata in da sta že oba dobila pikeca pa ni nič boljše... Vsakih 5 min se zbujata in jokata že cel dan... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 8596
5.10.2007 20:29:32   
NinaŠ
L&J user posted image user posted image user posted image da bi bila čimprej zdrava !!

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 8597
5.10.2007 20:40:52   
Urša
Imam angino

Boga. Držim pesti, da se čimprej izmažeš!user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 8598
5.10.2007 20:46:25   
Urša
Za bolančka L&J! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 8599
5.10.2007 20:47:15   
Urša
Moram malo na Srečanja pogledat, ker sploh več ne vem ne kdaj ne kje.user posted image  user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 8600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  342 343 [344] 345 346   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  342 343 [344] 345 346   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?