|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  340 341 [342] 343 344   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
2.10.2007 20:56:45   
Urša
Moževa knigica je pa že kar izposojena! Je tako fajn malo brskat po COBBISu v katerih knjižnicah jo imajo in kje je izposojena. MB knjižnica jih je kupila kar 22!user posted image  Petarda, če sta včlanjena v katero, jih imajo tudi v NM kar nekaj. Sem prav ponosna!user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8526
2.10.2007 21:01:40   
NinaŠ
brskat po COBBISu v katerih knjižnicah jo imajo

daj poglej, če jo imajo v Mojstrani, ki spada pod Občinsko (ali Splošno user posted image ) knjižnico Jesenice. Bom v četrtek malo povprašala, kao da bi si jo rada izposodila user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 8527
2.10.2007 21:06:53   
Urša
daj poglej, če jo imajo v Mojstrani

Mislim, da še ne, so šele začeli z distribucijo. user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 8528
2.10.2007 21:14:49   
Anonimen
Urša, če že brskaš, še za MS poglej. Kako je že točen naslov oz. avtor?user posted image

(odgovor članu Urša)
  Neposredna povezava do sporočila: 8529
2.10.2007 21:16:58   
ada2
ne gre

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8530
2.10.2007 21:18:39   
ada2
ne gre

ok, to sem zdaj brezveze napisala, ker sem zdaj tričetrt ure pisala kako sem plac za srečanje rezervirala, pa mi nikakor odgovora ni hotelo poslat,pol pa brezveze napišem  ne gre, pa mi pošlje....

smeškov raje sploh ne uporabljam

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 8531
2.10.2007 21:29:07   
ada2
sva bila danes pri P, pa ni nič hudega.

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 8532
2.10.2007 21:34:24   
sharpy
Urša poglej še za KP 

14.11.2005 smo dobili našega sončka Marka

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 8533
2.10.2007 22:03:59   
ada2
ko sva se danes peljala s ptuja se je adam med vožnjo odvezal. ustavila sem na avtobusni postaji in šla iz avta okoli, da sem ga nazaj zvezala. pa knjigo sem mu v roke porinila, da bi se zamotil. in se peljeva naprej in začne TO JE MAMA! in potem se dere MAMA! MAMA! MAMA! pogledam nazaj in vidim, da kaže na kokoš.... andrej mu je pred 2 tednoma rekel, da je mama kura (!?!) .... ga že mislim fliknit iz avta, pa se ustavim  (spet na avtobusni in mu lepo pokažem kje je ata ...... - pujs!

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 8534
2.10.2007 22:11:41   
ada2
no, ko pa meni uspe popravit vso zbrko na PC-ju in vse poštimat, pa izgineteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 8535
3.10.2007 6:04:18   
amy26
andrej mu je pred 2 tednoma rekel, da je mama kura (!?!) .... ga že mislim fliknit iz avta, pa se ustavim (spet na avtobusni in mu lepo pokažem kje je ata ...... - pujs!

ada, si me pa navsezgodaj nasmejalauser posted image user posted image user posted image

Urša, verjamem da si ponosnauser posted image , jaz bi bila tudi če bi bile naše knjigice na otroških policah
Paštetka, čisto nič ne bi bila v tvoji koži, ko je treba otroke dati spat, tako da zateuser posted image , jaz imam res srečo, da ko Aleksa položim spat da tudi sam zaspe oz. tudi če ne zaprem vrata pol pa kar hitro zaspi, Ela pa tudi hvala bogu začela bolje spati ponoči in tudi zvečer jo končno ni treba ninati ampak zaspi spet sama, nevem kako dolgo bo ta idila trajala vendar dokler traja bom najbolj srečnauser posted image , ker naše spanje zadnje mesece je bilo res na psu, tako da res upam da tako ostane.

pa skoraj sem pozabila, Dobro jutrouser posted image

imam tudi kavo že skuhano, si jo še vlijem, prav pasala bo, pol dati Aleksu kakav in ga zrihtati za varstvo

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 8536
3.10.2007 10:29:51   
ada2
pravkar sem prišla iz gozda......kostanjev polna klet.......čakajo na 13.10.user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 8537
3.10.2007 16:34:06   
Urša
Kako je že točen naslov oz. avtor?

Miška Suhokrižka. Avtor je pa moj mož. user posted image user posted image user posted image   V MS je v Pokrajinski in študijski knjižnici jih imajo 5, pa je samo še ena prosta.user posted image  V KP pa je v Osrednji knjižnici S.Vilharja. user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 8538
3.10.2007 20:35:45   
Anonimen
Ada, kak si jutri ali pojutrišnjem dopoldne? Bi se midve s principeso oglasile pri tebi user posted image

(odgovor članu Urša)
  Neposredna povezava do sporočila: 8539
3.10.2007 20:36:59   
Anonimen
Urša, vem, da je avtor tvoj mož user posted image , samo ne vem kako mu je ime user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8540
3.10.2007 21:02:04   
Urša
Urša, vem, da je avtor tvoj mož , samo ne vem kako mu je ime

Sej vem! user posted image user posted image user posted image  Miloš, piše se pa tako kot Jure iz Mojstrane al pa Franc iz Jesenic. user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8541
3.10.2007 21:17:19   
*bubi*
Čeeeer!

Spet povezana v širni svet user posted image

Včeraj zvečer nam je nekaj crknilo user posted image  To pa je res user posted image , ker gre hkrati telefon, TV in internet. user posted image  Pa user posted image  danes nese nekaj na T-2 zamenjat, jaz zdaj povežem, spet ne dela. Zdaj sem bila 30 min na liniji s tehnično pomočjo, da so zrihtali. Pa še z mobitela sem morala klicat user posted image . In potem mi med čakanjem odzivnik razlaga, kako jim lahko e-mail pošljem, al pa fax, al pa si na www preberem. Ja kak za boga, če pa nič ne dela user posted image  user posted image

Eh, saj je v bistvu smešno vse skupaj, v LJ smo imeli še veliko več problemov s Telemachom.

Danes sem bila kot spremljevalka na enem lušnem izletu v Slovenskih Konjicah in okolici. Smo se imeli res lepo user posted image

Zdaj pa sva sama z bubijem, on itak spančka, jaz pa bom tudi počasi porihtala stvari za jutri in grem v posteljo.

Lahko noč!

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 8542
3.10.2007 21:21:23   
ada2
paštetka jutri delam zjutraj, ker imam eno zamenjavo, v petek pa spet popoldne in lahko prideta, imam čas do 13.30

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 8543
3.10.2007 21:22:39   
ada2
joj bubi ne govori o teh težavah.....meni že od sobote nekaj serje.....pa dela,pa spet ne dela, pa dela naspol.....eh!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 8544
3.10.2007 21:53:23   
ada2
kdo vse pride na srečanje?

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 8545
4.10.2007 7:53:59   
*bubi*
Dobro jutro! user posted image

kdo vse pride na srečanje?

Bubi z mamico, ati je še vprašljiv. Zdaj pa samo upam, bomo zdravi user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 8546
4.10.2007 8:25:31   
Anonimen
Principesa je pa že spkirana za k Adiuser posted image

bubi, me na t-2 vedno rečejo, da bodo nazaj poklicali, če kličem z mobitela

(odgovor članu *bubi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 8547
4.10.2007 11:07:41   
*bubi*
bubi, me na t-2 vedno rečejo, da bodo nazaj poklicali, če kličem z mobitela

Dobra ideja. Naslednjič, ko jih bom rabila, jih bom najprej nap...., da bom zdaj zaradi njih ful mobitela plačala, preko njihovega telefona pa bi bilo zastonj user posted image  Potem bom pa lepo prosila, če me oni pokličejo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8548
4.10.2007 12:33:03   
Teni_
Pozdravček. jaz sem še vedno polno zasedena, ker smo še vedno samo 3 in delamo nenormalno. Ta vikend sem sicer prosta, ampak sama z malima2, ker gre ati s firmo v Srbijouser posted image user posted image user posted image . To bo prvič, da bova ponoči narazen, ker od kar sva skupaj(razen prvi teden) nisva bila ene noči narazen. Že vidim, da bom jutri točila krogodilje solze.user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 8549
4.10.2007 13:12:36   
*bubi*
Že vidim, da bom jutri točila krogodilje solze.

Eh, kaj boš jokala.... ti si varstvo za tamali dve zrihtaj, pa gremo žurat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 8550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  340 341 [342] 343 344   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  340 341 [342] 343 344   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?