Anonimen
|
Ojla! Evo, komi 14 je ura, js pa že ko cota! Danes sem naredla 2 kosila (enega ob 12h, ko je moj jedel in šel nazaj delat, enega pa malprej, da je sestra jedla ko je prišla iz službe in je takoj šibala na fax) Jim bom rekla za kakšen procent od plače! Naša tamala je po novem študentka zdravstvene nege Brucka pravzaprav! Danes ima prvo predavanje. Upam, da ji rata, ker tale fax (izredni) je ful predrag - 3obroki po 1200 evrov In to samo za en letnik. No comment! Zdej mali spi, posesala sem tudi, vse je tipi top, kavica vroča, jafa cakes pred mano in RR seveda on! Majka! Ja, pozabla sem vam povedat, da sem zadnjič dobila teto s krvavca Tečna sm bla ko 100 mater, pol me pa na wc skor kap - sem že pozabla kako to zgleda Hvalabogu je trajala sam 2 dni. Zdej pa čakamo na naslednjo Sm kr rekla atiju, da bi lahka še enkrat ati bil naslednje leto. Tolk je blo fajn brez! Atena upam, da se možek pozdravi! Kr Diana + masaža! Bo pomagalo - preverjeno! Kolumbo tudi mi smo imeli skor cel teden take vaje, da je Alen imel solo... Začne počasi, aaaaaa, pol ooooooo, iiiiiiiii, pol pa špuka tako kot David od Atene , pol pa se mami začne smejat in gremo - auf... Pa sma se igrala kako urico, preden je moj pavaroti omagal. Sreča, da zdej že 2 dni ok spi. Sm bla cela zmozgana. Ponoči nič spala, podnevi pa vozičkanje po 4-5-ur. No, k sreči smo vozičkanje mal izkoristili, danes je vreme bljak! Ne dežuje ampak vsake tolk mal škropi. Kolumbo kje si kupla tisti senčnik? A je vodoodporen? Men se zdi ok, sam ne vem kako bi kej Alen zdržal, da ven ne vidi. Morma enkrat it tja v outlet v MB, to je tam, ko je OBI center, a ne? Grem še mal okol po RR prešnofat, se slišimo!
|