|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki in Februarčice 2007
3.10.2007 16:40:13   
Anonimen
Čao punce!

Kako ste kaj? Danes je spet lep danuser posted image

Punce morm vas pohvalit, ful, ful lepe slike! Škoda, da ne vem katera je katera... Razen Atene in Kolumbo ne spoznam nobene! Atena tvojega albuma pa ne morem odpret! Geslo ne deluje... user posted image

Škoda, ker nismo mogli zraven... user posted image Sej bomo pa drugič!

Moj sonček zdej aja, že tretjič danes... Malo pred 12h je zaspal in spal do 13.30h Sm pospravila celo stanovanje, perilo speglala, posodo pomila, koslio skuhala, pol pa komi čakala kdaj se bo zbudu... Ne zdržim sama niti minute user posted image

Mam pa pole za jaslice. Kr ne morem se jih spravit izpolnat. user posted image user posted image

Grem, ker mam atija na obisku, pa sm ga kr samega pustila. user posted image Gleda nek DVD z ene ohceti, pa si doma ne zna sam CD-ja zalaufat! user posted image user posted image user posted image Se je malprej ko mu je mobi zvonil usedu na daljinca in po pomoti pavzo stisnu, pa sploh ni opazu. Ko je končal pogovor se mi dere iz dnevne, da je "se je neki DVD pokvaru!" user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (škoda da nimam onga smajlija ko se valja po tleh!!!)

Ajd uživajte! Da se res "ne bo kej pokvarlo!" Čao!!user posted image

(odgovor članu LuLu)
  Neposredna povezava do sporočila: 2801
3.10.2007 20:31:24   
pikecpokec
Jaaaoooo, kr na drugo stran smo padle!
Midva z Galom sva bla včeri na mojem faksu, je ena sošolka diplomirala pa sma mogla mal it pogledat. Že skor eno leto nism nč kej tam okrog hodla. Pol sva šla pa k moji prijatlci na kosilo, pol smo šli pa še na njeno (oz. njuno) parcelo pogledat kako napreduje gradnja njune hišice. Ful bo luštkano user posted image .
Dans smo pa mal kostanj pekli, drugače pa nč kej ne dogaja. Učim se...user posted image

Fajn se mejte, jst grem še mal za knjigeuser posted image

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
3.10.2007 21:11:00   
atena777
Jasna81 Pepeny moraš napisat z veliko začetnico!

Kje ste se kaj potepale danes?

Midva sva bila v Tivoliju cel ljubi dan. Jutri pa pilates z dojenčki, me prav zanima, če bo David zdržal tam eno uro, oz. če bodo pestrne zdržale, ker bo skos okrog šibal.
Jutri bo dež mende?
Margit in Kolumbo, kako je bilo na kavici?
Lulu srčno upam, da prideš v Čatežke, da te končno spoznam, saj morda bi lahko z Malecko_M prisla?

Visnjaaa ene par nasvetov potrebujem od vecrodkeuser posted image : kaj skuhati malemu, da bo imelo dosti železa in da bo rad jedel?Mislim, da mu hemoglobina manjka.
Potem ali se lahko da riz zamrzniti (kot primes kasici)? BOm nakuhala malo teh corbic,da bomo imeli na zalogi tudi kadar tisti dan ne bomo kuhali..

Se beremo!

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
3.10.2007 21:26:21   
ribicau
Čer!

Bejba spančka od mal čez osem, atija ni doma je na rekreaciji (se že boljše počuti in si je za večerjo zaželel ajdove žgance), jest mam pa bombo v kuhinji, ampak visim tukaj na RR user posted image .

U glavnem danes dopoldan sem pospravljala, uspel mi je vse poštimat v času, ko je Eva spala user posted image . To se še ni zgodil.

No popoldan pa bejbi sploh ni blo za spat....uspel ji je šele 16.15 in sem se kr odločila, da se še jest zraven mal naspim. Ne boste verjele, spala je več kot eno uro. V enem dnevu je 2x spala več kot eno uro. Sej sploh ne morem verjet. Jutri bo verjetno spet tko, kot je blo do zdej, ampak vsaj en dan se me je malo usmilila. Mogoče pa si ustvarja nov ritem spanja user posted image , kdo bi vedel. Mogoče bo prišla v ta ritem, kot ga ima večina dojenčkov.

Pikecpokec nisem ti fouš učenja. Mene pa prfoks tko zajebava s seminarsko, izmenjala sva si že 19 mailov, a si morte mislt. Danes sem mu pa kr napisala, da bom drug teden pršla do njega na govorilne ure....pol mi je pa nazaj napisal in obrazložil zadevo.....k da mi ni to mogel že v prvem mailu. Brrrrrrrrrr da bi ga tko tja med noge brcnla, da bi bil teta user posted image !

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
3.10.2007 21:29:40   
pikecpokec
Zakaj sm si najbolj smotan izpit pustila za na koncu?!?! Zdej pa mam: XML, HTML, SQL, baze podatkov, podatkovni standardi,... user posted image user posted image
Ko bi lahk že diplomo pisala, pa se morm s tem sranjem ukvarjat, ki sploh nima NOBENE veze z mojim študijem in diplomo! Kdaj že mislijo kej prenovit študijske programe?

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
3.10.2007 21:35:03   
visnjaaa
Atena777
Ja kaj skuhati? Vse po vrsti. No veš vsak dan mu vmes zelenjave skuhaj za veliko žlico mesa...perutnino, govedino, kurja jetrca itd. Nareži vse na majhne koščke in kuhaj 20-25 minut....pa ne bo prav nič slabokrven.
Kar se pa zmrzjene hrane tiče pa mu rajši kuhaj sproti, da bo lepo frišno, ker že tako pojejo dost kupljenih kašic....sej vem, da je bolj izi, ampak je bolj dobro frišno kot zmrzjeno....a, ne? Pa da bi riž zmrznila....dej nehi ga no sratuser posted image user posted image user posted image user posted image No lahko bi...samo ne vem kako bi bilo to kej okusno? Pomoje David ne bil bil navdušen...
Men ni nič dobro, če je že skuhano iz skrinje...vse nekam tekoče...eh sem menda že taka seratorka, kar se hrane tiče...al mam vedno kake "komplimente"...jaz res rada dobro...ampak res dobro jem. Nimam rada mastno, pa ne pekoče, pa ne preslano, al pa še manj premal slano, pa preveč sladko tudi ne.......user posted image user posted image user posted image user posted image
Lahko si pa naštimaš v vrečkice malo korenčka,  kolerabice, brokoli, cvetačo, pa malo mesa, itd. in daš frišno zmrznit....pa ko rabiš na hitro samo vrečko vzameš ven iz skrinje in daš v lonec in skuhaš.....jaz tako prakticiram, ravno zaradi mesa, ker rabim vsak dan majhen kos mesa in pol ko kupim meso, ga razrežem in ga naštimam v vrečke...pa zraven mesa še narežem na kose zelenjavo in to je to.

Lpuser posted image

< Sporočilo je popravil visnjaaa -- 3.10.2007 21:40:35 >

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
3.10.2007 21:56:44   
atena777
No popoldan pa bejbi sploh ni blo za spat....uspel ji je šele 16.15 in sem se kr odločila, da se še jest zraven mal naspim. Ne boste verjele, spala je več kot eno uro. V enem dnevu je 2x spala več kot eno uro. Sej sploh ne morem verjet. Jutri bo verjetno spet tko, kot je blo do zdej, ampak vsaj en dan se me je malo usmilila. Mogoče pa si ustvarja nov ritem spanja , kdo bi vedel. Mogoče bo prišla v ta ritem, kot ga ima večina dojenčkov

he,he,he mogoce je srecanje pomagalo - druzenje s fanti pa to!

Sem ti poslala slike! Preveri na e-mail!

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
3.10.2007 22:04:15   
atena777
Atena777
Ja kaj skuhati? Vse po vrsti. No veš vsak dan mu vmes zelenjave skuhaj za veliko žlico mesa...perutnino, govedino, kurja jetrca itd. Nareži vse na majhne koščke in kuhaj 20-25 minut....pa ne bo prav nič slabokrven.
Kar se pa zmrzjene hrane tiče pa mu rajši kuhaj sproti, da bo lepo frišno, ker že tako pojejo dost kupljenih kašic....sej vem, da je bolj izi, ampak je bolj dobro frišno kot zmrzjeno....a, ne? Pa da bi riž zmrznila....dej nehi ga no srat No lahko bi...samo ne vem kako bi bilo to kej okusno? Pomoje David ne bil bil navdušen...
Men ni nič dobro, če je že skuhano iz skrinje...vse nekam tekoče...eh sem menda že taka seratorka, kar se hrane tiče...al mam vedno kake "komplimente"...jaz res rada dobro...ampak res dobro jem. Nimam rada mastno, pa ne pekoče, pa ne preslano, al pa še manj premal slano, pa preveč sladko tudi ne.......
Lahko si pa naštimaš v vrečkice malo korenčka, kolerabice, brokoli, cvetačo, pa malo mesa, itd. in daš frišno zmrznit....pa ko rabiš na hitro samo vrečko vzameš ven iz skrinje in daš v lonec in skuhaš.....jaz tako prakticiram, ravno zaradi mesa, ker rabim vsak dan majhen kos mesa in pol ko kupim meso, ga razrežem in ga naštimam v vrečke...pa zraven mesa še narežem na kose zelenjavo in to je to.

Lp

ej super, sem prav rabila eno tako mami, da me strezne, ker sem čisto zmedena od vseh teh variant, ko dajo kašice zamrznit pa to...pa mi že ni nekako šlo v glavo,sedaj ko sem si pa vendarle hotela olajšati malo pripravo, je pa David rekel; HVALA VIŠNJAAA, si le prepričala mami, da me ne bo s pomijami futrala user posted image user posted image user posted image . Ker naš David je čist po očku in on je seveda gurman 1 klase. Tko, da Visnjaaa David se ti se enkrat zahvaljuje za tole porocilo,ki govori Za dojencke user posted image .
Pa lahko noc - sedaj pa res, sem ze malo minus spanca.

Ceprav kje so vse ostale februarke? Kolumbo?Malecka_Mateja?LULU je modem crknil,...Demer,Margit,Jasna81,helimaša...

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
3.10.2007 22:31:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: atena777

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu atena777)
  Neposredna povezava do sporočila: 2809
3.10.2007 22:34:57   
atena777
IZVIRNO SPOROČILO: urskula

Ej hvala ti,super moram našga nahecat,da se bomo mal u šopink zapeljaluser posted image .Treba je mal zapravljatuser posted image . Ani res??

Bolj je problem, da je tezko manj zapravlat!user posted image user posted image

(odgovor članu urskula)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
3.10.2007 22:36:21   
atena777
IZVIRNO SPOROČILO: jasna81

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

eh ni panike, tudi meni se dostikrat zgodi,pa delam na tem področju, pa ko da sem blond včasih,...
PAČ!
križ bolje?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
3.10.2007 22:42:20   
Anonimen
OoooooOOOoooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Fulll lepe slikice, res! Sploh zadnja, ko ste vse zraven! user posted image user posted image user posted image Pa fajn, ko je napisano spodaj, katera je katera, tako, da vsaj približno kaj vem! Bravo Atena!user posted image user posted image user posted image

Js tudi grem v mižule, dans sem kr gibala! Sem bla na kavici z eno mami, ko ima sineka Davida, ki je 8 dni starejši od mojega Alena, in ima že 5 zobkov! user posted image Mi pa še kr brez... No, vglavnem ta mami sineku lajša boleče dlesni tako, da mu krpico namoči v šnops ali pa cviček in mu drgne ob dlesni. Sem se skor s stola zvrnala ko mi je povedla...

Alen od zadnjič kr na nogah skače, sploh noče več sedet. Smo skor akrobati ratali, ko ga devamo v vozek. Noče rito dat na sedež, kr stal bi, pol ga pa morem z eno roko držat, z drugo pa nogice rinit dol, da se usede. Paglavc mali! user posted image

Aja - pa zdej že kr neki dni je kosilo z nama. Seveda pazim na začimbe, ampak fuuul mu gre v slast. Za razliko od kuhane zelenjave, ki jo sploh ni maral! Tako vsaj nekaj poje. Sploh se fajn zakamuflira ob raznih zelenjavnih mineštrah, enolončnicah ipd. Od jutri bo na našem meniju tudi mesek! user posted image

Grem zdej, sem lena ko ****s - danes sem stanovanje 2-x pospravla, pa je spet katastrofa!user posted image Se mi ne ljubi zdej nič, se slišimo jutri!

Mirno nočko pa lepe sanje!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2812
3.10.2007 22:44:08   
Anonimen
Ja, križ je ok - ati masiral z Diano, pa probala sem par vaj od tam, pa se mi neki ni dalo... user posted image Sem se rajš po malem raztegovala kolikor sem mogla. Zdej je ok. Diana je 1A!

Pa še neki Atena - kje bo Kik in C&A? V katerem mestu? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2813
3.10.2007 22:54:53   
Margit

Pa še neki Atena - kje bo Kik in C&A? V katerem mestu? user posted image

V Kranju.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2814
3.10.2007 22:56:13   
Margit
Tako lepo sem naložila slikice iz Zbilj v album.. Zdaj pa vidim da spodaj sploh nimam ikonc user posted image
Atena777 kako se to naredi?????

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 2815
3.10.2007 23:04:45   
atena777
Margit kakšnih ikonc, prosim malo bolj opiši. Kam si sedaj šla?

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
3.10.2007 23:06:13   
atena777

Ja, križ je ok - ati masiral z Diano, pa probala sem par vaj od tam, pa se mi neki ni dalo... user posted image Sem se rajš po malem raztegovala kolikor sem mogla. Zdej je ok. Diana je 1A!

O super, super! Če ati masira pol pa sploh pomagauser posted image user posted image !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2817
3.10.2007 23:08:58   
atena777

Margit kakšnih ikonc, prosim malo bolj opiši. Kam si sedaj šla?

Ah štekam. To je že včeraj Demer spraševala! Nobena nima teh ikonc, ker svojih ne vidiš. Ti lahko samo izbiraš katere ikonce boš imela tam v profilu...
Amapak imaš vse, jaz jih vidim! In album imaš objavljen, ampak nam gesla nočeš povedat!user posted image user posted image

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 2818
3.10.2007 23:11:48   
Margit
margit

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 2819
3.10.2007 23:13:00   
atena777
Js tudi grem v mižule, dans sem kr gibala! Sem bla na kavici z eno mami, ko ima sineka Davida, ki je 8 dni starejši od mojega Alena, in ima že 5 zobkov! Mi pa še kr brez... No, vglavnem ta mami sineku lajša boleče dlesni tako, da mu krpico namoči v šnops ali pa cviček in mu drgne ob dlesni. Sem se skor s stola zvrnala ko mi je povedla...

ah dej no! Mislim, da kar kaki promil prileti v njegovo kri!No čakam, da bo Visnjaaa tole kaj komentirala. Jaz sem preveč puritanska (čeprav sem neke davne pomladi 2007 clo pir za dojenje pila).

Aja update glede zobkov: Davidu je izrasel 4. zobek predvčerajšnjim, tako, da smo sedaj zobati in bradavice pri dojenju bolijo , auč....mislim, da so odrgnine...

pa-pa

< Sporočilo je popravil atena777 -- 3.10.2007 23:20:12 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
3.10.2007 23:19:14   
atena777
IZVIRNO SPOROČILO: Margit

margit

izgleda moje rač.opismenjevanje včeri ni hasnilo! user posted image  Ne morem iz svoje kože!
Kadar hočeš na hitro uganiti geslo; poskusiš tole:
1.ime albuma
2.ime uporabnice
3.ime sina/hčerke uporabnice
4.ime njenega psa
5.ime njene sestre s foruma
6. ime hčerke/sine njene sestre s foruma...

no potem se pa že počas konča, razen če nimaš še kakšnea podatka user posted image , npr. rojstnega dneva itn...(Zdej pa mal pomislte na vaše bančne kartice ;)

Ja tok sm se prijavila, da bom šla spat,pa sm še kr tle , jao jao user posted image user posted image
Ajd, da vidmo še Kolumbo kaj ma lepga povedat...
Margit in kje je poročilo s kafeta ?user posted image

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 2821
3.10.2007 23:19:32   
Margit
Tamalček se je zbudil. Pa sem laufala k njemu, predno mi zbudi še Mašo, ker imata skupaj sobo.

Je pa tako, da je ful neki prehlajen in iz desne učke mu skoz vn tečejo solzice in mal ima rdečo učko pa kar tako malo zatečeno.  Pa ne vem a sem ga včeraj prehladila, al kaj?! Zjutraj ko se je zbudil mi je delovalo tako, kot da bi se na učko udaril.
Včeraj sva bila oba tako utrujena. Matic je spal 4x čez dan. Danes je pa tud dan kar prespal. Pomoje se ga nekaj loteva. Že od zjutraj je tako jokav, kar sploh ni v njegovi navadi. In tudi zdaj od kar je šel za noč spat, se je že parkrat zbudil in kar nekaj jokal. Sploh da ne moreš potolažit.

DeMer, sem se danes mimo tvoje kolegice peljala user posted image .

Atena777 in DeMer a lohk jaz tudi slikice dobimuser posted image ?

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 2822
3.10.2007 23:25:12   
atena777
Atena777 in DeMer a lohk jaz tudi slikice dobim ?

aufkors

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
3.10.2007 23:29:29   
Margit

margit

izgleda moje rač.opismenjevanje včeri ni hasnilo! user posted image  Ne morem iz svoje kože!
Kadar hočeš na hitro uganiti geslo; poskusiš tole:
1.ime albuma
2.ime uporabnice
3.ime sina/hčerke uporabnice
4.ime njenega psa
5.ime njene sestre s foruma
6. ime hčerke/sine njene sestre s foruma...

no potem se pa že počas konča, razen če nimaš še kakšnea podatka user posted image , npr. rojstnega dneva itn...(Zdej pa mal pomislte na vaše bančne kartice ;)

Atena777 nehi no user posted image . Sem čist brez energije, brez moči, in tudi razmišlljat ne morem. Tako da predlagam, da se dobimo v Tivoliju, da si spet mal baterije napolnim. Kolumbo ti greš lahk z mano. Pa še Helimaša bo verjetno prišla. Saj ni tko daleč iz Grosuplja do Ljublane. Jaz se tja k zobarju vozim, pa se mi iz našga konca nič daleč ne zdi.

U glavnem geslo sem spremenila. Atena zdaj  pa čakam na tvoj vdor v album user posted image
Kar pa se tiče bančnih kartic in preostalih gesel kar jih imam -brez besed. Ti mi sigurno pobereš vse.user posted image user posted image
Sem si vzela na znanje. In bom zadevo uredila. Še letos, obljubim.

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
3.10.2007 23:32:37   
atena777

Tamalček se je zbudil. Pa sem laufala k njemu, predno mi zbudi še Mašo, ker imata skupaj sobo.

Je pa tako, da je ful neki prehlajen in iz desne učke mu skoz vn tečejo solzice in mal ima rdečo učko pa kar tako malo zatečeno. Pa ne vem a sem ga včeraj prehladila, al kaj?! Zjutraj ko se je zbudil mi je delovalo tako, kot da bi se na učko udaril.
Včeraj sva bila oba tako utrujena. Matic je spal 4x čez dan. Danes je pa tud dan kar prespal. Pomoje se ga nekaj loteva. Že od zjutraj je tako jokav, kar sploh ni v njegovi navadi. In tudi zdaj od kar je šel za noč spat, se je že parkrat zbudil in kar nekaj jokal. Sploh da ne moreš potolažit.

oh boščekuser posted image ! Upam, da se kmalu pozdravi. Včeri je še tko lepo čičal na Zbilju - dobre kadre si ujela!

Pike poke za Matica user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.