Erin
|
Punce, to super himno je napisala Beyba , ne jaz...njej gre pohvala za tako dobre rime oktavija - se kar malo zmatraš kajne, ko takole vsak dan slončkaš... ...ampak...!!! rezultat bo pa najlepši! ledenka - da se ni tvoja O tako potuhnila pa po prstkih mimo gre pa se skriva...ti kar , ne jo čakat, ti jo kar preseneti... na_go - kako si naša srečkica !!!!!? Kam greš delat? A se ti izteka nadomestilo? Pojdi na bolniško... marjana - nič novega, žal...punce šparajo tole roza barvo ..kako si ti? beyba - držim pesti za +!! Ja seveda, pa za vse ostale tuuuuud Inigo - vsak ima slab dan, ki ga prej ali slej prežene lep...hvala bogu, kajne...vsaka ima pravico da jo kdaj povleče na dol, smo pa tukaj tako super punce, ki si med seboj pomagamo, da se kmalu poberemo in borimo naprej. Praviš jutri pride tvoj...torej od sobote ne bo nič (ker bosta celo noč in soboto prespala! )! kimmii - žal mi je da je prišla... Sem te dala na 31.10, je to prav? Gremo optimistično v nove boje, kajne? IZVIRNO SPOROČILO: kleja razmišljam kako se naj za boga sprostim, in ne mislim na bebiko..po drugoi strani pa..kaj še te lahko naredim, razen da držim noge v luft čajčki, tablete, meditacija, naj se vpišem na jogo...al grem v špar akijo pa enega bebeka bom se verjetno morala vrečt med knjige, da bojo misli malo odplavale, pa priklicale stres...saj ne vem kaj bi. Meni so rekli da pomaga še se ga malo napiješ... , da se ti telo sprosti in to...midva mava že v planu da bova enkrat to probala, hehe...samo da ne bo potem lulek v tla gledal ali pa ...zaspal ...Hm... bom še poročala... Kleja probaj še ti, pa sporoči kako je bilo, a? spelka12 - zakaj med navijačice, če si borka? Mar nas zapuščaš? Ja ne nooooooooooooooooo ...zakaj? Se* - držim pesti da ma tvoj tako poskočne , da jih bodo komaj krotili...boš videla da bo boljši rezultat kot je bil nazadnje...bom upala s teboj 2 tedna..., važi? Če pozabim me kar okregaj... argojuhica - ROMY - midve imava še cel mesec pred seboj kajne...že kar vidim kako se bo vleklo... ...ampak potem ko se bova ozrli nazaj se nama bo pa vse skupaj zdelo da je šlo tako hitr mimo, boš videla... Oh punce...mene je pa moj danes kar zjutraj napadel ...že tolk dolg nisva zjutraj... mi je bilo kar čudno...še napol spiš, pa zadah tak da dol padeš..ful romantično se vam ne zdi?