|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo oktobra!
4.10.2007 11:43:36   
pikica36
pa kaj je zdaj to? nobene noveuser posted image ?user posted image user posted image
ni preveč plodna tale jesen ali kaj?
dajmo punce, pobarvat seznamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image mogoče pa pikapoke le pomagajo

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 601
4.10.2007 11:49:54   
Erin
Oktobra user posted image NE pričakujemo:

xx.10. - *Mojca*
xx.10. - noely
xx.10. - K_a_t_j_a
xx.10. - FANTEK1
xx.10. - lunica24
xx.10. - argojuhica user posted image user posted image v nove boje

01.10. - anonimna user posted image user posted image user posted image v nove boje
01.10. - na_go - srečka nosečka user posted image
01.10. - petrca26
01.10. - belavrtnica
02.10. - freha
03.10. - bumbumuser posted image user posted image v nove boje
03.10. - ataner
03.10. - shelly
03.10. - urskaj
03.10. - nankauser posted image user posted image v nove boje
04.10. - metir
04.10. - Lupita
04.10. - trinity22
04.10. - kimmiiuser posted image user posted image v nove boje
04.10. - CIPRESA
05.10. - sončk1
05.10. - lejca
05.10. - adeja
06.10. - rozica1984
06.10. - jurka6
06.10. - lejla007
07.10. - SM10
08.10. - sandra74
09.10. - kanta
09.10. - Endri
09.10. - beyba
09.10. - Blacky30
10.10. - leonida
10.10. - ninčy
10.10. - spelka12

10.10. - yasmine23
11.10. - trma79
11.10. - Serendipity
11.10. - tinkamiška
12.10. - Yasminka
12.10. - daga11
13.10. - **NiNa**
13.10. - fragola
13.10. - tincy82
14.10. - sonček33
14.10. - osa3
15.10. - zabca34
15.10. - marjana.r
15.10. - pikica36
15.10. - detece
16.10. - janney
17.10. - pikapoka2
17.10. - oktavija
18.10. - gajka
18.10. - Zvezdica
18.10. - ledenka
19.10. - murkica
20.10. - zorica
20.10. - Patio
20.10. - mihi78
20.10. - slovenka
22.10. - Efi
23.10. - nineva
23.10. - andre3a
23.10. - Lea2007
23.10. - nena22
24.10. - teejaa
24.10. - muklla
24.10. - ROMY1612
25.10. - talika81
25.10. - darja30
25.10. - maša82
26.10. - anonimna user posted image
28.10. - kleja
30.10. - Tinky
30.10. - Petra
31.10. - MUŠMUŠ
31.10. - *Angelina*
31.10. - sapi
31.10. - HEL36
31.10. - ninica04
31.10. - kimmii

user posted image Zveste navijačice :user posted image

- Naty*
- KAHLO
- lindy
- kodrana
- hmm
- stunfek
- MONIKQ
- Inigo
- _rebeca_
- Soncnica Sandra
- LuNa73
- Galadriel

- Ana Luna
- žabicamala
- mojcej77
- TamaraJ
- anonimna thumbs up
- renata nana
- silvya
- polma
- MP30
- Neža7
- lidija_21

user posted image user posted image user posted image

NAŠA HIMNA:  (by BEYBAuser posted image )

Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči še trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi'
Dva dva tri-že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!  

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri-že slončkamo vsi! 

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,
Na koncu mame bomo vse,
Če slončkale bomo kot se zagre…  

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...
user posted image   user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 602
4.10.2007 11:50:28   
pikica36
, sem vas hotla vprašat, če je katera od vas že poskusila piti čaj rdeče smrdljivčke?????????
nekje na netu sem prebrala, da je menda pomaga pri zanositvi?
katera ve kaj več oz. ima izkušnje

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 603
4.10.2007 11:57:58   
~Biba~
ja to sem zadnjič v bonbonu ali večeru prebrala..članek o zdravilnih rastlinah; pa so eno gospo na ljubljanski tržnici intervjuali; pa je omenila ta čaj, in kako se nosečnice vračajo k njej, pa povejo "ta (otrok) je vaš"

Ne vem pa kje se to na štajerskem koncu dobi; drugače bi sama to tudi poskusila.
Mi namreč ful delujejo take stvari na psihouser posted image

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 604
4.10.2007 12:04:29   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: pikica36

, sem vas hotla vprašat, če je katera od vas že poskusila piti čaj rdeče smrdljivčke?????????

Jaz ga pijem že dva meseca, zvečer - dobite ga pa lahko tudi v Sanolaborju - mislim, da je okoli 3 evre? Ne vem natančno, ker še ponavadi kaj drugega kupim...

Priporoča se pa še plahtica, matični mleček (v čisti obliki ali pa ovbstaja tudi v kapsulah), za urejevanje ciklov pa rman ...

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 605
4.10.2007 12:15:36   
spelka12
juhica mogoče bo pa letos vajina obletnica tolko bolj vesela. Je že tako namenjenouser posted image .
teejaa z.s.imaš

(odgovor članu Argojuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 606
4.10.2007 12:17:18   
Erin
Punce, to super himno je napisala Beyba , ne jaz...njej gre pohvala za tako dobre rimeuser posted image

oktavija - se kar malo zmatraš kajne, ko takole vsak dan slončkaš...user posted image ...ampak...!!! rezultat bo pa najlepši! user posted image user posted image user posted image user posted image

ledenka - da se ni tvoja O tako potuhnila pa po prstkih mimo gre pa se skriva...ti kar user posted image user posted image user posted image , ne jo čakat, ti jo kar preseneti...
na_go - kako si naša srečkicauser posted image user posted image user posted image !!!!!?user posted image user posted image user posted image   Kam greš delat? A se ti izteka nadomestilo? Pojdi na bolniško...user posted image

marjana - nič novega, žal...punce šparajo tole roza barvouser posted image ..kako si ti?

beyba - držim pesti za +!! Ja seveda, pa za vse ostale tuuuuuduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Inigo - vsak ima slab dan, ki ga prej ali slej prežene lep...hvala bogu, kajne...vsaka ima pravico da jo kdaj povleče na dol, smo pa tukaj tako super punce, ki si med seboj pomagamo, da se kmalu poberemo in borimo naprej.

Praviš jutri pride tvoj...torej od sobote ne bo nič (ker bosta celo noč user posted image user posted image user posted image in soboto prespala!user posted image user posted image user posted image user posted image )!

kimmii - žal mi je user posted image user posted image user posted image da je prišla... Sem te dala na 31.10, je to prav? Gremo optimistično v nove boje, kajne?user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: kleja

razmišljam kako se naj za boga sprostim, in ne mislim na bebiko..po drugoi strani pa..kaj še te lahko naredim, razen da držim noge v luft  čajčki, tablete, meditacija, naj se vpišem na jogo...al grem v špar akijo pa enega bebeka

bom se verjetno morala vrečt med knjige, da bojo misli malo odplavale, pa priklicale stres...saj ne vem kaj bi.

Meni so rekli da pomaga še se ga malo napiješ...user posted image , da se ti telo sprosti in to...midva mava že v planu da bova enkrat to probala, hehe...samo da ne bo potem lulek v tla gledaluser posted image ali pa ...zaspaluser posted image user posted image ...Hm... bom še poročala...
Kleja probaj še ti, pa sporoči kako je bilo, a?

spelka12 - zakaj med navijačice, če si borka?  Mar nas zapuščaš? Ja ne nooooooooooooooooouser posted image user posted image user posted image ...zakaj?

Se* - držim pesti da ma tvoj tako poskočne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da jih bodo komaj krotili...boš videla da bo boljši rezultat kot je bil nazadnje...bom upala s teboj 2 tedna..., važi? Če pozabim me kar okregaj...user posted image

argojuhica - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ROMY - midve imava še cel mesec pred seboj kajne...že kar vidim kako se bo vleklo...user posted image ...ampak potem ko se bova ozrli nazaj se nama bo pa vse skupaj zdelo da je šlo tako hitr mimo, boš videla...user posted image

Oh punce...mene je pa moj danes kar zjutraj napadel user posted image ...že tolk dolg nisva zjutraj... mi je bilo kar čudno...še napol spiš, pa zadah tak da dol padeš..ful romantično se vam ne zdi?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 607
4.10.2007 12:25:53   
ataner
teejaa pa boš rekla, da zjutraj ni luštno?
user posted image
Meni je bolj, kot zvečer - ker zvečer vsi nekaj pričakujemo ....
zjutraj pa je bolj SURPRISE!!!! in je užitek tolko večji - vsaj pri meni.
Jaz pa danes že cel dan počasi na wc hodim gledat če je že user posted image  ali ne? da je vsaj ne bi bilo.

V TREBUŠČKU JE MAJCENA, DROBCENA PIKA, KI POSTAJA VEDNO VEČJA IN VELIKA!
ZDAJ JE PA ŽE OD 15.06.2008 OB MENI!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 608
4.10.2007 12:27:02   
~Biba~
tejaa bom poskusla kr ta mesec z malo bandidosa..moj pa tak ne pije alkota, tako da...bo vse stalo na mestuuser posted image
eč se bo pa obneslo, pa bom poročala kasneje ko bo prišel "the dan"
lejte kak lepi smajli user posted image celi film user posted image

uff jutranji user posted image je najboljši...še nič napetosti, dnevnega stresa; prava nebesa....sem se pa nasmejala pri romantičnem zadahuuser posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 609
4.10.2007 12:27:20   
Argojuhica
[IZVIRNO SPOROČILO: pikica36

Jaz pijem tale čajček že tri mesece, posledica tega pitja so le močne M. Kupila sem ga pri ga. Nikolavčič, ki menda prodaja na tržnici v Lj. 80 gr stane 10 evrov. Sem poklicala gospo in mi ga je poslala po pošti. Zagotovila mi je, da je čaj  kvaliteten, naravno sušen. Samo do sedaj nobenega učinka. Moj mož ga ni hotel piti, ker mu je povzročal slabosti, pa sem sem pomislila, da je mogoče njemu sprožil ovulacije. Tako, sedaj ga pijem sama.

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 610
4.10.2007 12:27:24   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: teejaa

Oh punce...mene je pa moj danes kar zjutraj napadel user posted image ...že tolk dolg nisva zjutraj... mi je bilo kar čudno...še napol spiš, pa zadah tak da dol padeš..ful romantično se vam ne zdi?user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

Joj, tak se smejim, da me že vse boli! user posted image Itaq da je romantično in noro dobro ...

Punceeeee - po 4 dneh nič čungalunga - bo tudi pri nas danes akcija user posted image   user posted image  user posted image  user posted image  Oje, komaj čakam!

Ja - te bom že opomnila - sicer je pa bil njegov komentar, ta je količinsko isto kot zadnjič .. (in prav v tem je bil problem) ... user posted image  Eh, bo že - če ne tako, pa drugače user posted image

Pupe - zdaj pa gasa - slončkanje! Pa če je vaš dan O ali ne! Nikoli se ne ve, kdaj se lahko kaj naštima ....

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 611
4.10.2007 12:40:32   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: Argojuhica

[IZVIRNO SPOROČILO: pikica36

Jaz pijem tale čajček že tri mesece, posledica tega pitja so le močne M. Kupila sem ga pri ga. Nikolavčič, ki menda prodaja na tržnici v Lj. 80 gr stane 10 evrov. Sem poklicala gospo in mi ga je poslala po pošti. Zagotovila mi je, da je čaj  kvaliteten, naravno sušen. Samo do sedaj nobenega učinka. Moj mož ga ni hotel piti, ker mu je povzročal slabosti, pa sem sem pomislila, da je mogoče njemu sprožil ovulacije. Tako, sedaj ga pijem sama.

smrdljička pomaga pri odebelitvi sluznice, zato so M po njej bolj močne user posted image  

kupi se v lj na tržnici (za drugje ne vem), v Sanolaborju stane neke 2 ali 3 EUR, pa v zeliščnih lekarnah user posted image  men čaj ni bil slab, samo par mescov ni pomagal, pa sem obupala nad njim user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

Neposredna povezava do sporočila: 612
4.10.2007 12:43:07   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: pikica36

http://www.splav.info/oploditev_teden_nosecnosti.html

tukaj je nekaj od tega...malo preglejte...

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 613
4.10.2007 12:46:56   
Argojuhica
Špelka12 ja res bi si želela, da bi na obletnico poroke ugledala težko pričakovani +.
Kleja če hočeš imam naslov: Nikolčič Terezija, 6 maja 10, 1360 Vrhnika. Poskusi.

Neposredna povezava do sporočila: 614
4.10.2007 13:03:47   
sonček33
Argojuhica, tebe sem pa zelo vesela. Žal mi je, da si se moralaoglasiti s tako novico. Objem zate. Kako se počutiš? Ta dan bo malo težji, jutri bo že boljše, čeprav dobro vem, da te besede prav nič ne pomagajo. 

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

Neposredna povezava do sporočila: 615
4.10.2007 13:19:47   
Argojuhica
O Sonček tudi jaz sem vesela tebe. Počutje? Sprva, ko sva se zuser posted image soočili, sem bila zelo jezna. Sedaj pa jokam, jokam in jokam. Kaj malega naredim, pa zopet skočim sem k vam, si preberem, se potolažim, pa spetuser posted image . Zadnje čase se mi vse nabira, saj tudi v službi ne štima tako kot bi moralo. Tako, da mi dela psiha 100/ h. Upam, da se nekega dne sestavim in, da se mi odprejo vse poti.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 616
4.10.2007 13:29:35   
beyba
argojuhica user posted image ti se kar zjoki, ti moram povedat da smo te porešal tuki gor. Prejšnji mesec si nam tko lepo popestrila ko si nam referirala, kaj vse ti diši, kakšne juhice....

KJst verjamem da bo tut tebi sonček posijal, saj veš-za vsakim dežjem pride, le ta ne more trajat v nedogled. Poznam pa par, ki je imel prvega otročka bp(beri prez posebnosti)nobenih problemov pri zanositvi, kot bi rekel keks.
Drugega, na noben način, inekcije, umetne oploditve nič ni pomagal...potem pa ji je mož nekega dne reku'Lubica moja, pa sej se ni treba tko naprezat, konec koncev je tolk otrok na svetu ki pa potrebujejo nekoga, ga bova pa posvojila enga črnčka iz afrike'

Bejba je ser odklopla in v mesecu dni-guala!nosečnost!
In tako jima je po 9-ih letih posijal nov sonček. Ne obupat in imej se rada tako kot si.

Neposredna povezava do sporočila: 617
4.10.2007 13:29:50   
Serendipity
argojuhica - sam za tebe - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Vse se bo uredilo, včasih se nam stvari nagužvajo in potem nas utesnjujejo - ampak na koncu se vse pošlihta ....

Pa še angelček, da te bo čuval:

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 618
4.10.2007 13:38:22   
Argojuhica
Joj, nimam besed, kako ste prijazne, res hvala VAM zlate ste. Sploh se nisem vajena, nekoč vedno nasmejana in dobre volje, sedaj pa se mi je res zagužvalo. Saj se zavedam, da bi morala odklopit, toda tako je težko se umirit in trezno razmišljat, če te nekaj non-stop tišči. Sekira me, ker sem že v letih in si nisem nikoli tako zelo želela zanosit kot sedaj. 

Neposredna povezava do sporočila: 619
4.10.2007 13:45:36   
Serendipity
argojuhica - BO!!!!!! IN TO ŠE LETOS! VERJEMI!

Vem, pa kako gloda ta želja in kako boli, ko se ne izpolni.
Jaz sem vedno bila na ''easy'', zadnje čase, pa se kar izogibam nosečk, iščem izgovore, zakaj ne morem it na pijačko - preprosto me boli, reže... (in poznam po novem 4 nosečke - saj ne me narobe razumet - za njih sem vesela, boli me, ker je želja tako močna in boleča) trobim za vsak pekec, sploh nisem več jaz ...
In enkrat bomo tudi me mamice, in ta čas se nam bo zdel v daljni preteklosti, edino, kar nas bo opominjalo nanj bomo me čveke na forumu nosečk in otroci ... In to bo res kmalu!

Neposredna povezava do sporočila: 620
4.10.2007 13:48:16   
rozica1984
Živjo dekleta!

Jaz sem na seznamu za soboto, samo vidim, da bi morala priti že  danes, pa ni ne duha ne sluha o njej!user posted image  Kaj bi dala, da bi zagledala user posted image !
Ali je katero  na začetku nosečnosti špikalo v desnem jajčniku, pa v ledvicah jo zbadalo? To sem jaz ćutila nekaj zadnjih dni. Ali katera ve, ali se lahko Baby check mini lahko dela tudi popoldne? Jutri nameravam delati test,če me prej ne obišče user posted image . Upam da jo ne bo!user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 621
4.10.2007 13:52:31   
spelka12
špikanje, zbadanje...? Ja si na dobri poti douser posted image . Upam, da je ne bo.
Se* kot bi mi brala misli. Toliko novih nosečk okol, vse sporočajo veselo novico, ti moraš pa požreti slino in od nekje privleči en iskren nasmeh. Misija nemogoče.

(odgovor članu rozica1984)
Neposredna povezava do sporočila: 622
4.10.2007 13:54:02   
Erin
Punce, sem hotela še jaz kaj napisati pa ste že ve toliko pozitivnih in spodbudnih besed...

Bomo, bomo in še 1x BOMO tudi me mamice, cartale svojeuser posted image ...samo ne smemo obupat, ne smemo...treba je verjeti...

PORAŽENI SMO ŠELE TAKRAT KO SE SAMI PREDAMO.

--------------------------------------------------------

Ammmmmm...a vas lahko malo nasmejem????

Samo za vas, da vam polepša dan.user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 623
4.10.2007 13:56:37   
Serendipity
user posted image
user posted image
user posted image
Jaz sem bom kar uscala od smeeeeeehaaaaa... Fajni fantički .... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 624
4.10.2007 13:58:05   
Argojuhica
Zadnjič sva se nekaj hecali z našo čistilko in mi je rekla, da šloga. Pa sem jo prosila, če bi prinesla karte, da mi kaj lepega pove. Naslednji dan sva šli v akcijo in mi je rekla, da bom imela še enega otroka.Nekako se oprijemamo vsake bilke, samo da bi ratalo. Čeprav ne verjamem veliko v prerokovanje, mi vseeno to njeno  ohranja upanje. Ni mi pa znala povedat kdaj. Se*ja upam, da še to leto. 

Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?