Encijan
|
Jaz vam zdaj sledim (no, ja mam še dva linka za stare neprebrane poste), pa se sam neki kregate. Dejmo raje temo zamenjat! Sem prebrala, da ribate jabolka s steklenim ribežnom. Jaz sem ga tudi iskala, pa ga nikjer ne najdem. Kje ste ga ve dobile? Jaz sem ga nazadnje (se mi zdi?!) videla v Nami v LJ, samo to mi je zdaj 100km daleč. V pon. grem v MB, če morda katera iz totega konca ve, kje se ga dobi. Če veste za LJ ali CE, tudi prosim povejte, bom že nekako prišla do tja. Mi zaenkrat še nismo probali surovega sadja (razen banane), pa moramo počasi začeti... Pa še neki me zanima. A ve pustite vaše otročke same, da se igrajo na tleh ali pa za par minut v posteljici npr.? Jaz Špele po današnjih dogodkih sploh ne upam več nikjer pustit, razen privezne v stolčku. Danes se mi je v posteljici spet prijela za prečke in se zibala gor in dol, potem pa se je malo dvignila (še vedno na kolenih) in se prijela za zgornji rob, a v naslednjem hipu že zanihala nazaj. Sploh ne upam pomislit, kaj bi bilo, če bi omahnila nazaj (sem jo ujela). Naprej - med prečke je tako že parkrat omahnila, samo takrat sem jo hitro potolažila, pa še buške ni bilo. Pa potem je bila na tleh in se je hotela povzpeti na ležalnik, pa spet čof na nos, ker je z roko falila, enkrat pa sem jo našla na tleh na hrbtu (sem ji samo hrbet pokazala), ne vem, kako se je tam znašla in se nato ful jokala, sem se ornk ustrašila, ker se ni takoj potolažila. Glede na to, da potem ni več jokala in se normalno giba in odziva, upam da je vse OK. Zdaj me pa zanima, a se to samo nam dogaja in bi morala kaj ukreniti, a je to samo del razvoja? Jutri se gremo tehtat (tudi mi smo se v zadnjih 6 tednih zredili samo za dobrih 20dag, samo poje vsak dan vsaj 100-150ml GH, res pa je, da smo bolj pri sadju in zelenjavi, bo treba več žitaric, meso ipd...), pa bom najbrž še to vprašala... Lahko noč, grem zdaj še jaz spat, Špela spi že od 19-ih naprej (ima že 2. črtico na dlesnih, tako da jutri pričakujemo 2.zobek)... Ah, še nekaj, tudi mi se lotevamo opremljanja naše hiške in na vrsti je tudi že keramika, pa me zanima kako ste se ve tega lotile, Tejčica in Sonchek, se mi zdi, sta bili nedavno v tem. Bom hvaležna za kak namig in morda slikco, lahko na ZS (predvsem kopalnice me zanimajo). Encijan
|