pocka
|
ojla, na hitrco še malo glasu od mene, se moram it učit, sumim, da spet ne bom naredila tega izpita , se bom morala resno v roke vzet, če ne adijo služba... draja - čestitam za mere, pa želim vam, da kmalu dobite izvide iz infekcijske. Kaj pa koromač, kaj ko bi to probala, mi je dala Thaiss zadnjič idejo, pa sem danes Taji naredila, pa malo polente zraven. jjasna - ma veš kaj, tolaži se s tem, da vsak nalednji te ne bo mogel presenetit, bo lahko samo še lažje, ampak svaka ti čast. Če je Taja kak dan nemogoča, se samo nate spomnim in vem, da bom zdržala. tinaaja - čimprej se pozdravi (meni je žajbelj z mlekom pomagal proti kašlju in bolečinam v grlu), pa pikapoka za Brino, da se me bi nalezla pikca - nič sekirat, saj bo zalaufalo s to GH prej ali slej Pri nas ležalnik ni več v uporabi, ker se takoj vsede in se bojim, da se bo na glavo prekucnila. Jo pa imam v stolčku za hranjenje. če sem v kuhinji, drugače pa jo posedim na tla ali pa na posteljo in se igra s kockami tudi po eno uro skupaj. Vsake toliko je moram pobrat, ker se zvrne. Leži pa zadnje čase zelo malo, nevem, če je to v redu sicer. Bom morala malo več prakticirat ležanje kot pravit. Se je pa začela postavljat na noge, ko jo primem iz ležečega položaja v sedeči, se ona kar dvigne na noge in "stoji" par sekund.