|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  458 459 [460] 461 462   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
3.10.2007 17:02:04   
erna14
u dan user posted image  draja za mere.midva sva bla pa dons na obisku ze od 10 dopoldne potem sva pa krenile ob 12 v tivolija ja in zdaj sva domov prlezla z tamalmu sm se preluftala dons in nadihala zraka svezga ravn ne morm rec smo le v ljuser posted image tako da je blo prav lustn za kosilo je pa padu horsuser posted image user posted image  ma ja kaj cmo drugace pa draja kaj je zdaj tole eno sranjer z izvidi a bo kaj al nc user posted image user posted image pikca-pr nas tud ne lavfa se tako gh kot pri drugih ampak bo ze jedu k bo hotu jaz mu ponudm v usta zlico tlact pa ravn ne mormdskubin-jaz v rizkota dam se zraven zlico kasice jabolko-vanilija pa ma pol vsaj nek okus in to mi se nekak gre.no grem mate dost materjala za prebrat user posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 11476
3.10.2007 17:51:32   
A-N-J-A
Mi smo danes dobili pikico,nič jokal.Ela je poslušala srček in ima res šum.Vzeli so ji kri če je slabokrvna,če pa ni moramo pa na UZuser posted image .
Naše mere:
10400g
72cm

Mi je pa tale RR mal čez glavo zrastu.Včeri nobena ni mogla na srečanje,so bli vsi bolani danes po čudežu zdravi in seveda udeležba na drugem srečanju obveznauser posted image .Saj se me pravzaprav ne tiče samo se mi zelo grdo zdi.Dobr da Tinaaja ni nič rezervirala.
Res škoda da se ne znamo dogovort,pa čeprav kakšnmuuser posted image mal šmrkla leze z nosa ne bi blo nič hudga če gre mal med babyje.
Mogla sem se mal skašlat.
Vsem včerajšnim udeleženkam"srečanja"hvala ker ste prišle je blo ful luštenuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 11477
3.10.2007 18:12:15   
*sonchek*
Včeri nobena ni mogla na srečanje,so bli vsi bolani danes po čudežu zdravi in seveda udeležba na drugem srečanju obveznauser posted image .

Tole je očitno name letelo, pa moram pokomentirat. Mislim, da nikje nisem niti omenila, da se bom udeležila "srečanja" (po tistem, ko je bil z vikenda prestavljen na sredi tedna!), po vsem, kar se je pisalo tukaj, pa me je celo minilo. Se pa strinjam - tudi meni je tale RR malo čez glavo zrastu pa se zato za nekaj časa od vas poslavljam - da ne bo slučajno še kakšen moj post povod za obtožbe. Pa brez zamere user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 11478
3.10.2007 18:24:28   
draja
Ej Sonchek ne ga srat!!! Ne zdaj kar nehat čvekat z nami. Jaz te čist razumem, zakaj si na eno srečanje šla, na drugo pa ne, enako razumem Skačico. Kaj več pa ne bom napisala. Mislim pa da se nobeni ni treba zagovarjat če nekam gre, nekam pa ne.
Naši pogovori tukaj so zadnje čase res malo ušli iz vajeti in niso bili več tako prijetni kot nekoč, pa vseeno nas ne zapustit user posted image . Bo Erna kakšno lepo slikico našla zate pa boš spet naša user posted image !

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 11479
3.10.2007 18:37:00   
erna14
anja-ce je blo kaj men namenjen sicer nimam namena polagat racunov ali kakorkoli se opravicevat povem pa lahko da  nisem bila na srecanju  sem bila samo na sprehodu v tivoliju z prijateljico,glede nasega srecanja vceraj vrjetno se je vsak z svojim razlogom odlocil da se ga pac ne udelezi jaz sem povedala da tamal smrka in se raje ne udelezim srecanja in tudi preventivno zaradi vseh teh virusov ker se je komaj pozdravil,cim je pa vecje stevilo otrok na kupu se pa ve je ze dost da en mal pokaslja mal zaciha in evo pa smo spet tam sem pa povedala da se z veseljem udelezim srecanja ko se tele prehladi malo polezejo,se pa definitivno strinjam z tabo da dobr da ni tinaaja rezervirala v gostilni ker tole je bil totalni polom pa ne zaradi slabe organizacije ampak ker ......to pa vsaka ve zase
soncek-tole se mi ne zdi najbolj fer od tebe,tole mi je zdele iz tvoje strani totalno otrocje izpadlo oprosti in brez zamere vendar tako je izpadlo ce pac noces imeti z nami stika napisi jasno in glasno ne pa se zgovarjat sedaj na tale post ki ga je anja napisala ker ni lepo,pac ima vsak pravico na svoje mnenje in ne mi rect da je tole zdaj vzrok da kr .......ne vem no nas odjebes ker ni smisla tok casa si z nami,no jaz ze nisem srecna da tkole kar gres.razmisli

< Sporočilo je popravil erna14 -- 3.10.2007 18:38:53 >

Neposredna povezava do sporočila: 11480
3.10.2007 19:09:24   
Dajadada
Se strinjam z Anjo. Res, da se lahko hitro nalezejo, ampak če majčkeno posmrka se meni ne zdi problem in ne bi nejca skrivala pred njim.

Tale RR je res občasno čist mim, ampak vseeno pa si delamo družbo, ko nam je dolgčas in kaj pametnega izvemo. Saj zato konec koncev gre, a ne?

*Sonchek*, saj nas ne moreš kar tako zapustit. Dej nehi nouser posted image .

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 11481
3.10.2007 19:23:07   
erna14
no dajadada bodmo cist realni dokler nisem jaz napisala da naju ne bo ker so se prjavli tudi tisti k imajo prehlajene otroke, jih je blo zlo velik pofockanih da pridejo se pravi(vse viroze.....)potem so pa vse uuuuu a tud bolani pridejo potem se je pa zacelo ja mene ne bo...joj sej rej mene tud ne....pa mene....itd in tako je prislo do stevila udelezbe kolikarsna je pac bila.mi je prav zav da je bilo tako vendar je bilo

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 11482
3.10.2007 19:35:44   
A-N-J-A
*sonchek*-ja res je letelo nate in  na skačico.Nočem da se posloviš,ker si mi ful ok,zato sem tud to napisala me je kr mal prizadel,ker vas je tok "zahinavl".Pa brez zamere in hitr se spet javi.
Jaz vas mam vse radauser posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 11483
3.10.2007 19:39:58   
Sibil_
No, pa bom glede srečanja napisala še jaz svoje mnenje, ki bo odkrito-in ANJA bo verjetno spet imela komentar, ampak me ne briga.
Na začetku je bilo rečeno, da bo srečanje septembra in da bodo cele družine.In potem je bilo-pa ta ljubljančanka bo takrat na dopustu, pa una bo pol čez en teden, pa mi ne bi med vikendom ker je takrat čas za družino in hodimo na obiske k družinskim prijateljem itd.
JAZ osebno sem na začetku razumela, da bo srečanje z celotnimi družinami in med vikendom.Torej-bo družinsko srečanje.Ki naj bi bilo enakovredno vsakemu drugemu srečanju med svojimi domačimi, torej ne manj pomembno.Zdaj, če katera noče prit ok naj gre pač na **** piknik ali slavje ali whatever z žlahto, jaz vem da bi vas rada VSE spoznala, pa otrok bi bilo ful pa lepo bi bilo.
Na koncu se je pa zgodilo to, da naj bi bilo to srečanje kao ljubljančak, ki se dobivate vsak teden, mi pa naj same uletimo.To ni bistvo, meni bi bilo bistvo družinsko srečanje.
In jasno je, da bolni otroci ne pašejo na srečanje, zato pa je bil mišljen september, ne?Kdo je bil takrat bolan?Nihče...

Evo, zdaj me napadite, ne briga me, jaz nobeni ne zamerim in če bo srečanje družinsko pridem, če ne bomo pač samo Obalke in ljubljančanke.Vsake na svoji strani, kot je že pri pogovorih.Štajerke vabljene k Obalkam, btw.user posted image

In če sem premalo obzirno to napisala mi prosim oprostite, ampak tako mislim.Brez ovinkov in olepšav.

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 11484
3.10.2007 19:55:50   
*sonchek*
ANJA in ostale - nobeni nisem popolnoma nič zamerila, pravzaprav sem vesela, da se lahko odkrito pogovarjamo (brez zamer) o nekaterih stvareh. Hvaležna sem vsaki izmed vas za vsako spodbudno besedo, za ves ta čas, ko ste mi stale ob strani, se veselile z mano in me tolažile. Ne, forum, pač pa VE drage moje, ste tisto, zaradi česar sem tukaj preživela toliko ur! Čeprav nisem pogosto prišla na vaša srečanja, pa sem se imela v vaši družbi vedno lepo. Žal mi je, da marčevsko srečanje v velikem številu ni uspelo, a ne mislim razglabljat zakaj ni. Lahko govorim le izključno v svojem imenu (no, in v Anejevem user posted image ). Dejstvo je, da noben termin ne bo ustrezal vsem - vedno bo (na žalost) kdo zbolel, ali pa bo kaj drugega prišlo vmes.
Kar se pa tiče današnjega srečanja z marčevskimi mamicami iz drugega foruma - želela sem spoznat vse te mamice, s katerimi tudi čvekam (huh, očitno imam preveč časa user posted image ), prišle so celo iz Maribora. Bilo je luštno in upam, da jih kmalu spet vidim. In upam, da tudi vas čveke, spet vidim - ANJA, itak si "dolžna" še en obisk na Orle, ane? user posted image

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 11485
3.10.2007 19:59:29   
erna14
IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A

*sonchek*-ja res je letelo nate in  na skačico.Nočem da se posloviš,ker si mi ful ok,zato sem tud to napisala me je kr mal prizadel,ker vas je tok "zahinavl".Pa brez zamere in hitr se spet javi.
Jaz vas mam vse radauser posted image

a mene tuduser posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 11486
3.10.2007 20:06:31   
erna14
sibill-ja spet sm jaz se najdla ampak oprost druzinsko srecanje mene ne moti moti me pa to ker si rekla da sega bos udelezila izkljucno ce bo to druzinsko,potem mene ne bos spoznala ker jaz bom na vsako srecanje prisla sama z tamalmu ker moj zih ne bo prsov na nobeno srecanje ker nima interesa ker mu je tole vse kr neki ampak.....to je pac njegovo mnenje in ga ne mislim silit v neki cesar noce.kar se pa tice da naj b i bile sam ljublajncanke-pa raje ne komentiram da ne bom tista ta grda izpadla vedno brez dlake na jeziku mislim da smo bile v tinaajin plan vkljucene vse brez izjeme toliko iz moje strani in ne nisem te napadla in prav da napises kar ti leta po glaviuser posted image

grem lahko nocuser posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 11487
3.10.2007 20:07:29   
Dajadada
Erna, ja res je, da si ti napisala, da bodo prehlajeni prišli, ampak mislim, da se zaradi tega punce niso odjavile. Tiste (nekatere), ki smo bile na seznamu smo imele prehlajene otročke, ampak so prehlad do srečanja preboleli. Tudi Meaa in Anja sta prišli, pa sta njuna otročka prebolela bronhiolitis, ampak sta vprašale P in dobile dovoljenje, da prideta. Odjavila se je Tinaaja, ker je zbolela, pa Taya, ker so se tudi glih na frišn prehladile. Druge se jaz ne spomnim. Mogoče se je kvečjemu kakšna prestrašila, pa ni prišla, ker je mislila, da bodo tam kar otroc kašljal, pa smrkal. Bolj je bil problem v tem, da nismo sploh konkretno določile datuma (jaz do pon. nisem vedela, a se dobimo al ne). Normalno da obalke, pa štajerke pol niso prišle, jaz tudi na njihovem mestu ne bi.

Jaz vas mam tud vse radauser posted image . Upam, da nam nobena ne pobegne, da bomo še naprej veselo čvekale.

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 11488
3.10.2007 20:11:48   
erna14
dajadada-ravn to ti hocm povedat da so se prestrasile da se kaj ne staknejo jaz priznam da sem se ker mi ni ravn da bi bil tamal skoz smrkav sem povedala tko kot je brez izmikanja

DRUGACE PA MISLIM DA NIMA SMISLA RAZGLABLJAT KAR JE ZE MIM.TKO DA.....STOOOOOP

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 11489
3.10.2007 20:15:29   
K_a_t_i
U, cela španska serija tukile.
Samo eno vprašanje - zakaj se pa tiste, ki bi se rade dobile za vikend ne zorganizirate? Jst itak nimam pojma kwa se je zadnjih 14 dni dogajal, ker nas ni blo. Sam napisla sem, kdaj in kje se dobimo, tko kot vsak teden (VEČKRAT), pol pa se je kr začel fajt kako smo se same iste dobile na tem srečanju. Oprostite punce, ampak za moje pojme to ni blo THE srečanje. Je blo vsakotedensko srečanje na katerega ste pa tud vedno vabljene prav vse! Je pa res bilo vabilo res pisano na podlagi unega posta "zmente se, če ma kera še voljo" iz česar sem razbrala, da ste očitno mele mal nazaj nek fajt zarad tega in da itak niste NIČ zmenjene.
To, zakaj kere ni bilo, mene sploh ne zanima. Na tem svetu ni nič obvezno, razen umret.
Sicer bi tole vseslovensko srečanje tud men pasalo, ampak pošteno povedano jst bi se želela srečat s temi luštnimi mamicami, ki sem jih spoznala preko foruma in ne z enimi sitnimi babami, ki znajo samo pljuvat po nečem česar ni, same pa s prstom ne mignejo za to, da bi se zgodilo.
Če se prav spomnim, smo se enkrat že dobile v kar lepem številu (Arboretum)brez vseh komplikacij. Če boste čakale na Dogodek v mestu Gogi, vam bo življenje steklo mimo.

Pa lepe sanje vsem še naprej!

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

Neposredna povezava do sporočila: 11490
3.10.2007 20:26:09   
Naomi
se 40 strani pa bomo na 500 user posted image user posted image ...kwa pa ve kej...a se kej dogaja? user posted image ...

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 11491
3.10.2007 20:26:29   
Sibil_
Erna-narobe si me razumela.Logika, tisti očka ki noče prit pač ne bo prišel, ne pa da se napiše naj starejši otroci ne hodijo itd.Razumeš point?Vsi vabljeni, pride kdor pride.user posted image
In tudi ljubljančkam je to blizu, mi pridemo od daleč, nekatere z dvema otrokoma in ta starejši otrok rabi okrog 12ih kosilo itd.
Pa tudi meni osebno priznam da bi bilj pasalo srečanje pač nekje, kjer imajo kosila.In če sem sama z otroci itak nimam od srečanja nič, ker moram stalno na niju pazit.ZAto atiji pridejo prav.

No, če bo kdaj kaj v stilu da pridemo pač vsi komur se da in da bo interes ok, če ne pa tut ok.user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 11492
3.10.2007 20:39:40   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Naomi

se 40 strani pa bomo na 500 user posted image user posted image ...kwa pa ve kej...a se kej dogaja? user posted image ...

Ja, če kera če, lohk pride na šalco mleka. Po tistem, k sem se zjutri z regeneratorjem stuširala, sem pol še 24 litrov mleka po netu naročila user posted image . Upam, da bo dons Žiga kej boljš spal!!! user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 11493
3.10.2007 20:39:46   
Naomi
kwa zej, a meditirate? ;)....vdiiiiihniiiiiiii, izdiiiiiiiihniiiiiiiiiiii in tako naprej :)

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 11494
3.10.2007 20:41:43   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: erna14
grem lahko nocuser posted image

NE ŠE !!!! PLEASEuser posted image

srečanje oz. prerekanje - ne bom komentirala

vas pa mam vse rada in vaše user posted image  še bolj!!!

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 11495
3.10.2007 20:43:08   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: Naomi

ma nic posebnega user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image cela esmeralda dogaja pri nas... mat je kupila samostojecga pomivalca decembra, zdaj ko pa menja kuhinjo bi pa ona vgradnega.. in je cela akcijo, kako ga zamenjat... user posted image user posted image user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 11496
3.10.2007 20:51:49   
slumpo
uf uf...

sonchek...jaz te razumem...pa ne kar odit...moram vedet kaj je z našimi anejčiji....

jah kar se pa sedaj teh debat tiče pa bi povedala samo to (pa čeprav vem da bo tinaaja spet huda name...ma jaz nisem na nobenga)...pa kot sem že povedala...da tiste ki nismo večkat prisotne na tovrstnih srečanjih iz takih lai onakih razlogov se mogoče čutimo malček odrinjene...pa ne osebno ampak pogovorno tukaj na forumu...kar nekaj debat gre mimo ko bereš in bereš pa sploh ne veš od kje so se vzele oz. kam spadajo oz. kaj sporočajo...ne rečem tudi jaz sem zvedela marsikaj koristnega tukaj gor in velikokrat mi ni bilo treba okrog klicat in se zanimat kaj je z malim ko vem da imajo tukaj gor kar vsi podobne zgodbe...
no pač le moje mišlenje...ampak še sem tukaj in kolikor bom lahko bom tudi še v prihodnje...

zdej pa lahko še povem da je bil danes najbolj naporen dan odkar smo 3..
mali je čisto cel dan jokal in sitnaril...pa če sem ga dala v naročje nič, pa igrat se tudi ni hotel, pa spat itak ne...edino jedel je lepo kosilo in večerjo...ostalo pa za nerve pulit...in komaj sem dočakala danes večer in trenutno malo tišine...

nekaj me še zanima...ali ima kera vlažilec zraka oz. ali mi zna kera kaj o tem povedat ali svetaovat kerga kupit...mene bo namreč čisto izsušilo...sluznica v nosu in grlu me boli kot vrag...ne boli ampak peče...

naomi...kaj prideš kaj v 4. mačke na kavico...ja pa druge tudi če se keri da v medvode pelat...

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 11497
3.10.2007 20:58:46   
Naomi
slumpo, ste bili videni danes...okol pol 19h...anej je cist pridn bil u vozicku, cuzal dudo in se peljal user posted image user posted image ...sem sla lih u KR...

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 11498
3.10.2007 21:06:14   
Anonimen
cestitke danasnjim slavljenckom user posted image user posted image user posted image

Jutri imamo 2 cepljenje in malo cvikam....Upam na anjboljseuser posted image ....

skoda,da sem vas prebrala vsekkaor je danes bilo bolj zanimivo kot pa je ta pop kmetijauser posted image

(odgovor članu Naomi)
  Neposredna povezava do sporočila: 11499
3.10.2007 21:09:25   
tinaaja
vlazilc zraka - ultrazvocni. mi imamo po higromeru 94% vlago v stanovanju user posted image rabim susilc zraka.

slumpo - jaz nisem cist nic huda, ampak enako povem svoje menje... srecanja niso vec tako kot so bila na zacetku, ko nas je  bilo ful.. jaz sem bila v zadnjih 2,3 mesecih 1x... tko da ni tu problem. aktivnost na forumu pa je drugo in je cisto normalno, da ce nisi skoz zraven, da masikaj spustis... ampak tko je, nisi zato zanalasc izlocen.

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 11500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  458 459 [460] 461 462   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  458 459 [460] 461 462   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?