Sibil_
|
No, pa bom glede srečanja napisala še jaz svoje mnenje, ki bo odkrito-in ANJA bo verjetno spet imela komentar, ampak me ne briga. Na začetku je bilo rečeno, da bo srečanje septembra in da bodo cele družine.In potem je bilo-pa ta ljubljančanka bo takrat na dopustu, pa una bo pol čez en teden, pa mi ne bi med vikendom ker je takrat čas za družino in hodimo na obiske k družinskim prijateljem itd. JAZ osebno sem na začetku razumela, da bo srečanje z celotnimi družinami in med vikendom.Torej-bo družinsko srečanje.Ki naj bi bilo enakovredno vsakemu drugemu srečanju med svojimi domačimi, torej ne manj pomembno.Zdaj, če katera noče prit ok naj gre pač na **** piknik ali slavje ali whatever z žlahto, jaz vem da bi vas rada VSE spoznala, pa otrok bi bilo ful pa lepo bi bilo. Na koncu se je pa zgodilo to, da naj bi bilo to srečanje kao ljubljančak, ki se dobivate vsak teden, mi pa naj same uletimo.To ni bistvo, meni bi bilo bistvo družinsko srečanje. In jasno je, da bolni otroci ne pašejo na srečanje, zato pa je bil mišljen september, ne?Kdo je bil takrat bolan?Nihče... Evo, zdaj me napadite, ne briga me, jaz nobeni ne zamerim in če bo srečanje družinsko pridem, če ne bomo pač samo Obalke in ljubljančanke.Vsake na svoji strani, kot je že pri pogovorih.Štajerke vabljene k Obalkam, btw. In če sem premalo obzirno to napisala mi prosim oprostite, ampak tako mislim.Brez ovinkov in olepšav. LP, Sibil RR