|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
3.10.2007 15:24:52   
Putka
Cappy, jaz tudiuser posted image . Sem prišla ob pol treh domov.

Sugar, ti pa kar določi dan za okrog bajerja, si bolj zasedena kot jaz. Čeprav je naslednji teden kar gužva pri nas: plavanje, torek cepljenje, četrtek vsm.. Saj bo.

(odgovor članu Cappy96)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
3.10.2007 15:43:41   
Majchi
Evo, jaz sem pa zdele domov prišla. Sem šla še k nam v lokal mal reda naredit, pa mal sem stregla, dokler je Lana spala. Mi je kar sedlouser posted image . Pa polno enih dobavnic sem domov odnesla, da bom fakture naredila, pa prevzemi, pa v računovodstvo sem šla po dokumente,..., sem kar nekaj stvari opravilauser posted image .

Še prej sem pa v Mercatorju Lani kupila eno igračo, pa svetleče zvezdice za na steno, pa v Direndaju črke, da jih bom nalimala na posteljco.
Aja, v Mangotu sem se pa v mislih že cela obleklauser posted image , a ne Putka? No, kupila pa nič, ker moram še mal teren pregledat.

Evo, Lano sem že previla, preoblekla, nahranila, zdej grem pa še jaz neki pojest, ker sem toooook lačnauser posted image !

Cappy, lepo vaju je bilo spoznat!

Živka, dobrodošla! Za novinke je VSM obvezenuser posted image ! Hecam se, brez zamere.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
3.10.2007 18:05:20   
felicia
evo midva sva s sprehoda.
vedno ko pridem z naših srečanj se mi zdi kot da se nisem z nobeno nič pogovarjala ker se z eno začnem pogovarjat pa me pol druga pritegne v pogovor sploh se ne znam posvetit eni ali dvema sem pa res slab komunikatoruser posted image

živka - dobrodošla

majchi- a tvoja Lana uživa v kengurujčku? Naš je čist obseden z njim ko lahko vse gleda, čeprav ga ne nosim toliko v njem.

putka- upam da bo knjiga pomagala, pa tudi recepti za losos so not!(brez majoneze)user posted image

no se še pišemo

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
3.10.2007 18:13:22   
Majchi
Felicia, Lana v kengurujčku gleda kot čuk in ful uživa. Je pa v njem preživela vse skupaj po mojem glih eno urouser posted image . Ga uporabim res v skrajnem primeru.

Sparky plenice: vse, kar sem včeraj dobrega rekla o teh plenicah, vzamem nazajuser posted image . Se je prejle usrala, sploh ne ful velik, pa je bila usrana do sred hrbta, zraven pa še body, hlače, sedežna in na koncu plenica na previjalniuser posted image . Ne zdijo se mi dovolj vpojne. Pa, ko jo zavijem v plenico, plenica pride tako, da na njenih bokih sploh ni tistega polnila, ampak samo tist polivinil, da se čez skor koža vidi. Tako, da ko sva prej domov prišle (preden se je pokakala), je imela moker flek na boku - jasno polulana je bila, pa je kar mimo steklo. No, imam jih pa še enih 80 kom za ponucatuser posted image .

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
3.10.2007 21:16:33   
felicia
Ja ne morem verjet smo končale na 2. straniuser posted image

Ja moj dragi uroš je bil tudi danes polalan do vratu pa je imel pamperske-sicer poljske.

Putka- se morva še zment za VSM kje se bova najdle da odrinemo skupaj. Te kontaktiram na zs. Pa še v pon. se vidimo a ne?

Men tako hitro dan mine ko se dobim z vamo, mi je prav fajn!user posted image

Zdej pa nočkouser posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
3.10.2007 21:34:51   
tejč
Vsem najboljšim majskim mamicam želim lepo in dolgo prespano noč.
Res vas rada poznam in vesela sem, da trenutke delimo.

Cappy, danes sva bolj malo spregovorili, ampak tako na uč se mi zdiš zelo topla in prijazna oseba. Bova pa drugič kakšno rekli.

Jah, naša Maška je zadnje dni tako trmasta in zmatrana, kot ste jo imele priložnost danes videt. Kaj moremo! V Arboretumu popoldne je bila zelooo pridna, vkolikor jo pa po rokah vlačim, pa nared pol v vozičku cel kažin.user posted image user posted image user posted image

Zvečer je na obisk prišla moja sestra, nejne dragi in mamica od njenega (sestrina tašča)-je toook uredu gospa! In ker oni še nimajo vnučkov, je naši dve vzela čist za svoje in jima prinesla darila.
Ajša je blestela. Govorila je z njo, kar naprej ji je težila, naj gre z njo v sobo po knjige, brala ji je pravljico in bila nadvse srečna, kar žarela je! Meni je pa tudi odleglo za tiste pol urce, ko sem (na žalost spet po rokah!) vlačla MAšo po kuhni in z njo v naročju kuhala kavo, naštimvala piškote..itd...POl je itak Maša čist pop...., ko sem jo hotla uspavat-brez kopanja seveda, ker je blo že preveč ura.

Ajšo skrbi, kje so uni jesenski listi, ki jih je nabrala v Arboretumu, da jih bo v "vjtec nesla"-valda da sem jih jaz za prvim ovinkom ruknla po tleh...user posted image  O, šit, upam, da se zjutraj ne spomni tega...user posted image user posted image user posted image

Dragi je prišel pozno in zdaj revež dela na službeni labtop, sva ku ena skregana debila: en za mizo, drug na kavču z labtopom in se sploh ne meniva....
Pa nisva skregana!

EJ! TOČNO! Uhane sem si pol sprot kupila, z Mašo v naročju v Merkatorju-Srebrnina. Take lušne navadne kvadratke-ploščice. user posted image Ker jaz imam res čuden okus, obenih kamenčkov nočem ali kaj nakrancljanega. Idealni, vsakdanji.

KAj pa tale Mango, Putka, jaz ne poznam, a bi mel cifre tud za mojo široko rit?nEEE, MORAM prej še shujšat vsaj 5 kg...UGHHHHHHH....

No, sej bo.

Ajde, nočko, mamice...JUtr grem na EMG-kera me je že sprašvala???????To mam pregled za roke-sindrom karpalnega kanala.Poročam jutri, menda ja ne bo operacije, ker pol en mesec ne smem nič dvigovat, premikat, ne dojit....user posted image user posted image user posted image

V petek pa grem s kolegico v Sitija, v šoping...

Čau

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
3.10.2007 21:53:01   
BAMBINA_
IZVIRNO SPOROČILO: tejč
.JUtr grem na EMG-kera me je že sprašvala???????To mam pregled za roke-sindrom karpalnega kanala.Poročam jutri, menda ja ne bo operacije, ker pol en mesec ne smem nič dvigovat, premikat, ne dojit....user posted image user posted image user posted image

Eh, daj ga srat!! A to se ti še kar od nosečnosti vleče? Shit. A ti roke še vedno mrtvijo ali kako?

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
3.10.2007 22:01:26   
tejč
IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_

IZVIRNO SPOROČILO: tejč
.JUtr grem na EMG-kera me je že sprašvala???????To mam pregled za roke-sindrom karpalnega kanala.Poročam jutri, menda ja ne bo operacije, ker pol en mesec ne smem nič dvigovat, premikat, ne dojit....user posted image user posted image user posted image

Eh, daj ga srat!! A to se ti še kar od nosečnosti vleče? Shit. A ti roke še vedno mrtvijo ali kako?

Bambina, hvala za skrb. Ne, je že fuuul bolje, vse prste na rokah čutim, samo če grem dlje z vozičkom, dobim spet mravljince v roke. Raje grem na pregled, če že imam datum, samo po moje ne bo nič treba.

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
3.10.2007 22:29:23   
felicia
tejč- držim pesti za jutrišnji pregled.

Zdej grem pa res spat!

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
3.10.2007 22:39:52   
Cappy96
tejč, bova naslednjič kakšno rekle, velja?! Sej veš, kako je prvič, tolk novih obrazov, pa premalo časa. Pa dobro opravi jutri! user posted image

Nočko vsem

LANA, najina sreča...........26.05.2007
ANŽE, naš mali sonček.....10.02.2010

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
3.10.2007 23:18:16   
s u g a r
HOJ

no evo mene.

Jah, dans je bil pa bum - svašta.
V šopingu sem bila 2x - prvič je mali ornk protestiral, sva hotla it rito previt na poti z blagajne se zaletim v dedija. Mali se začne kuj smejat, zato gasa nazaj. U merkatorju se čisto nič ne znajdem (pol stvari nism kupila, za tisto kar pa sem pa sem rabila skoraj 1x več časa), ampak sej bo bolš še enkrat grem pa bo. Doma nismo imeli elekrtike in smo jedli zunaj - again, ampak ni panike.
Čez dan sm neki mogla skenslat, ati je bil na seminarju za sanacijo in rehabilitacijo športnih poškodb, pol je bil pump, dragi je pa zdele na fitnesu. Tamle imam pa dva stroja za zlikat (ha to bomo jutri, pol k pridemo s Kranja al pa zvečer).
Mali sladko spančka (danes je ta pozno popoldansko spanje sprovedel ob skoraj sedmih in valda da sva ga mogla zbudit za kopanje in pižulamo - oči ga je zrihtu - v kopalnici poplava, rokavčke rabmo, čedalje bolj divja sta, itak da sta oba počena v vodo kaj pa druzga prčakujem, oči ma itak plavalno kožo med prsti pa vesla namesto rokuser posted image ).

Fajno je bilo danes v tisti "fontani" - grdi ane Putka, fajn je k je bolj mir in lahko dojiš v miru in sediš normalno.

Nič babe žabe grem jaz mal eno knjigico brat, pol pa počasi v mižule, jutri je spet aktivni dan na tapeti.

Lepo spančkajte.

aja ROŽICA - jaz Valla pravtako mažem od samega začetka z bepantenom (roza) in včasih s tisto kremo ki smo jo imele v Lj porodnišnici - enkrat je imel pikice (kao začetek pleničnega izpuščaja) in sem jih v enem popoldnevu pozdravla z eno kremo k mi jo je prinesla prijateljica (reče se ji zaščitna krema Conveen - Critic Barrier) to je zaščitna krema ki jo lahko naneseš na vlažno kožo, pospešuje obnavljanje in zdravljenje. Notri ima karayo, ki ima vpojne lastnosti. Edino, kar je je to, da gre malce težje dol z navadno vodo (ampak gre), obstaja pa tudi čistilno milo v spreju prav za to kremo - jaz ga imam vedno razredčenega sabo, ko smo zunaj. Mislim, da se jo da dobiti tudi v Sanolaborju. Jaz sem z njo ful ful zadovoljna in jo imam vedno just in case sabo. Poskusi, če je ne dobiš mi javi na zs pa bova neki poštimale.

No bejbike z bejbiki lepe sanje

A little Angel named Vall was born on 16th of May 2007.

We˙re blessed again, with the second Angel and we gave her a name Emma, she was born on 11th of February 2009.

`cos life is like a butterfly

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
3.10.2007 23:21:10   
s u g a r
tejč dobro opravi.user posted image user posted image user posted image user posted image

živka - welcome user posted image user posted image user posted image user posted image

p.s nakurle ste me z ČB varianto v Mangu - morm it pogledat. Rabm žametne kapri bele in črne seveda, črno jopco, šikane srajčke - joj že točn vidm kaj čem, sam še v trgovin morjo to met. Jutri pasem očke.

No grem brat

čauči

A little Angel named Vall was born on 16th of May 2007.

We˙re blessed again, with the second Angel and we gave her a name Emma, she was born on 11th of February 2009.

`cos life is like a butterfly

(odgovor članu s u g a r)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
3.10.2007 23:40:01   
lex
da se vam še midve oglasiva po dolgem času. Danes sva dobili 2 pikico, Alina je prestala brez jokanja, mami pa je bolj težko zraven gledala. No tehtnica je pokazala 7,4 kg, dolga je pa le 62 cm in zato zgleda taka buckauser posted image
Nič Aleks joka grem

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
4.10.2007 8:20:43   
Putka
Jaz pa ful prehlajena! A lahko lekadol vzamem?

Majchi, petrazg, jutri boljš da ne bo nič, da ne bodo malčki nalezli. Jaz pa ful čaja pit pa upat, da Katja ne faše.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
4.10.2007 8:25:50   
nky 23
dobro jutro

joj kako pridno pišete. Mi smo se pa včeraj po zelo dolgem času po lj. potepali.
Za srečanje morem še mal mojga nahecat ker je tist dan ponoči na šihtu in je dopoldne dejansko še fraj in bomo vidli kako bo.

dobrodošla živka.

Punce kater rižolino uiporabljate za v flašo (živka) jaz sem namreč brez da bi brala kako se pripravi kupila hippovga in nato so navodila romala v smeti, in ko mi je moj prebral kako se dela mi je ful udn neki z oljem ? Kr neki.

No zdaj pa Kev in joka

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
   [Brisano sporočilo]
4.10.2007 8:26:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu s u g a r)
  Neposredna povezava do sporočila: 1716
4.10.2007 8:26:40   
nky 23
ups
kevin

lep dan

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
4.10.2007 8:30:32   
nky 23
putka ko sem bila jaz prehlajena so mi v lekarni svetovali lekadol plus c in takrat sem dojila da ne bo pomot in mi je kar hitro pomagal.

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
   [Brisano sporočilo]
4.10.2007 8:35:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nky 23)
  Neposredna povezava do sporočila: 1719
4.10.2007 11:45:47   
Putka
Nky, če imaš hipp z roza robom, je brez dodanega mleka in se z mlekom (adaptiranim ali iztisnjenim) dela, drugače pa je že mleko not. Kar po občutku, ne rabiš navodil, dokler se ti ne zdi prav gosto dodajaj.

Ja, lekadol bom pa vzela če bo nuja. Zaenkrat samo ful teče, pa čist sem utrujena. K sreči je Katja dopoldne spala 2 uri.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
4.10.2007 12:11:08   
nky 23
mam zelene riževe kosmiče od hippa??

putka pa čim hitrejše okrevanje.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
4.10.2007 12:28:26   
felicia
nky- jaz imam od Milupe in se tudi mleko dodaja. Sam bomo prešaltali na podravko. Mam čuden občutek da ima od teh kosmičev neke kot mozoljčke po obrazuuser posted image  a je to možno?

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
4.10.2007 12:44:38   
indy
Oj!
Evo mene spet.

Pri nas pa že zobki rastejo.user posted image Samo ne Marku pač pa meni.user posted image In to tak lep modrosten zob, ki boli ko user posted image .Tako da že tri dni skoraj nič ne jem,ker me boli cela čeljust in grlo.user posted image  Ampak bo šla pa kakšna kilca dol to je pa tut ok.user posted image
Ja jst vzamem en lekadol na dan, so mi rekli da lahko tri na dan vzamem.user posted image
Dons sem pa še herpes dobila ob ustih. A lahko še kaj mogoče?

Pri nas je Mark že tri dni tako siten popoldan, da ne vem kaj naj z njim delam da bo ok.Včeraj bi moral ob petih jesti pa se je tako jokal da ga sploh nisem mogla potolažit.15min skupaj na vsa usta, ko sem mu dala pa flaško da bi jedel se je pa še bolj drl.Potem sem ga nosila po hiši gor in dol da se je umiril, ko sem se pa usedla z njim pa spet v jok. Tako da je potem jedel zunaj na terasi v mojem naročju. Pa nimaš boljšega za mojo hrbtenico.user posted image

Aja punce za plavanje me zanima.A je še plac za naju dva al ste že zapolnile cel atlantis?Pa kje ste kopalke kupile?
Jst zdaj študiram da bi tut šla, ker mali tako uživa v vodi.

Jst sem bila pa v soboto v shopingu za Marka. Sem tut nabavla en kup cunjic. Take tople  za hladne dni. Jst sploh ne morem verjet kako to hitro raste.Sem mu pleti kupila eno majčko pa mu je bila prevelika, zdaj mu jo pa hočem oblečti pa sploh gor ne gre.user posted image Ajoj.

Ups nekdo se je zbudil.   Pa pa

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
4.10.2007 13:12:13   
felicia
Oj sem zdej gledala ta novi hofer, ki se je odprl in folk je čist znorel v tako gužvo rinejo resnično kot da je vse zastonj. A smo tako v podnu  s življenjskim standardom al kaj? Pa je resnično tako poceni tam? Res ne vem kaj naj rečem me je kar malo presenetilo to da se ob vsaki otvoritvi takole gnetejo in kupujejo tv sušilce parlce in ne vem kaj še vse. Me pa zanima a potem folk ki kupi več enakih stvari to na bolhi prodaja al kaj delajo s tem?

Žalostno!

(odgovor članu indy)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
4.10.2007 13:27:30   
Putka
IZVIRNO SPOROČILO: indy
Aja punce za plavanje me zanima.A je še plac za naju dva al ste že zapolnile cel atlantis?Pa kje ste kopalke kupile?
Jst zdaj študiram da bi tut šla, ker mali tako uživa v vodi.

Zakaj nisi prej rekla? Ker sem iskala ta deveto. Jaz zdaj preverim, če ima tip še plac ali je dal že koga zraven. Ti pa mi čimprej sporoči, če te zanima. Ti pošljem mobi na zs.

(odgovor članu indy)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.