tejč
|
Vsem najboljšim majskim mamicam želim lepo in dolgo prespano noč. Res vas rada poznam in vesela sem, da trenutke delimo. Cappy, danes sva bolj malo spregovorili, ampak tako na uč se mi zdiš zelo topla in prijazna oseba. Bova pa drugič kakšno rekli. Jah, naša Maška je zadnje dni tako trmasta in zmatrana, kot ste jo imele priložnost danes videt. Kaj moremo! V Arboretumu popoldne je bila zelooo pridna, vkolikor jo pa po rokah vlačim, pa nared pol v vozičku cel kažin. Zvečer je na obisk prišla moja sestra, nejne dragi in mamica od njenega (sestrina tašča)-je toook uredu gospa! In ker oni še nimajo vnučkov, je naši dve vzela čist za svoje in jima prinesla darila. Ajša je blestela. Govorila je z njo, kar naprej ji je težila, naj gre z njo v sobo po knjige, brala ji je pravljico in bila nadvse srečna, kar žarela je! Meni je pa tudi odleglo za tiste pol urce, ko sem (na žalost spet po rokah!) vlačla MAšo po kuhni in z njo v naročju kuhala kavo, naštimvala piškote..itd...POl je itak Maša čist pop...., ko sem jo hotla uspavat-brez kopanja seveda, ker je blo že preveč ura. Ajšo skrbi, kje so uni jesenski listi, ki jih je nabrala v Arboretumu, da jih bo v "vjtec nesla"-valda da sem jih jaz za prvim ovinkom ruknla po tleh... O, šit, upam, da se zjutraj ne spomni tega... Dragi je prišel pozno in zdaj revež dela na službeni labtop, sva ku ena skregana debila: en za mizo, drug na kavču z labtopom in se sploh ne meniva.... Pa nisva skregana! EJ! TOČNO! Uhane sem si pol sprot kupila, z Mašo v naročju v Merkatorju-Srebrnina. Take lušne navadne kvadratke-ploščice. Ker jaz imam res čuden okus, obenih kamenčkov nočem ali kaj nakrancljanega. Idealni, vsakdanji. KAj pa tale Mango, Putka, jaz ne poznam, a bi mel cifre tud za mojo široko rit?nEEE, MORAM prej še shujšat vsaj 5 kg...UGHHHHHHH.... No, sej bo. Ajde, nočko, mamice...JUtr grem na EMG-kera me je že sprašvala???????To mam pregled za roke-sindrom karpalnega kanala.Poročam jutri, menda ja ne bo operacije, ker pol en mesec ne smem nič dvigovat, premikat, ne dojit.... V petek pa grem s kolegico v Sitija, v šoping... Čau
|