Putka
|
Dejmo se v Mercatorju pri vodnjaku dobiti, tam je bar Terasa, je več prostora, sploh ker naprej adaptirajo in ni preveč prometa. Žal, zaenkrat še ni zunaj lokalov, bodo po prenovi. Če se pa kateri ful sprehaja, pa lahko potem kakšen krog po "mojem " terenu naredimo. Barva oči - pomoje če so do zdaj modre, se ne bodo več spremenile. Čeprav je Vesna letos na morju zelene oči dobila prej je imela pa odvisno od vremena, sivo-modre. Kot dojenčica pa je imela bolj modre očke, take kot Katja. Baje moder pigment rabi svetlobo, da se dokončno razvije, črnooki in rjavooki dojenčki pa ne spreminjajo barve oči. Hrastovo lubje - kopel pomaga pri vneti koži, dermatitisu.. Se v lekarni kupi, pa ful dolgo kuha in potem v banjo vlije. Lahko noč. Čist izmučena. Katja je komaj zaspala, Vesni očka pravljico bere. Je iz telovadnice prišla čez vrata, da bi šmorn. Jaz pa nakupila na tržnici sveže ribe in špinačo, pa še zanju sem posebej pire iz buče+krompir naredila, ker jaz ne jem. Pa je Vesna v jok planila, dragi pa da za večerjo pa že ne bo špibnače jedel Jaz sem pa potem res z veseljem do konca večerjo pripravila. No, saj je potem Vesna cel kos ribe zmazala, pa za na vrh še šmorn dobila, pa tudi celo porcijo pojedla. En tak nasvet glede decov in otrok: ni prav, da eden od staršev otrokom potuho daje. Je treba pri vzgoji skupi stopit, pa čeprav ni vedno po naše. Ker sem čist popi..., kako bo potem Vesna jedla pripravljeno hrano, če se staš zmrduje. No, tudi on je potem jedel ribo, kljub temu da sem mu prepovedala zraven majonezo jest Pa losos je bil.
|