|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
2.10.2007 21:15:39   
iwa
No punce še od mene par besed....
naša sploh še ni mela vnete ritke, je pa res da jo že skoz mažem ne z hladilnim ampak z bepantenom in se ji še sploh ni vnela, sm pa slišala da praška pomaga...pa eno lubjeuser posted image

glede obračanja se naša sama že zasuka z hrbta na bok in tud naprej sam poj ji še ena roka dela probleme da se čist prevaliuser posted image user posted image user posted image
zanima me če vaši user posted image že kaj delajo "trbušnjake", naša namreč dela še za mamico te vaje, mam sicer ležalnik še na prvi stopnji, a ona se skoz neki gor rine, je bla učer patronažna in je bla čist navdušena, je rekla da bo verjetno že pred 6 mesecem sedela... zdravnica pa pravi da kar počasi, da pa jo ne rinemo nazaj ampak pač koliko ona zmore sama je cool
glavo pa itak že čist drži, jo skor ni treba nič več merkat

glede hrane pa naša poleg polnnega dojenja po novem zvečer dobi par žlic rižolinota pol pa joško z je patronažna učer rekla da bo rabila ker je 100na uro aktivna in da ne more škodit, in tamala je seveda čist navdušena

pa še Rogljičku odgovor glede cerkve, je tud v LJ, pa na Jesenicah, pa MB, pa CE....ja in tudi mi se kar zelo držimo Biblije in starozavetnih zapovedi (npr. sobota in ne nedelja....), pa zlo gradimo na osebnem odnosu z Bogom. Ko se vrneš iz ZDA se lahko enkrat zmenimo da prideš pogledat

toliko zaenkrat

lepo pančkajte!user posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
2.10.2007 21:21:07   
Majchi
Bambina, na sosednjem forumu Dojenje boš najdla kreg okrog dojenja na javnem mestu. Men je pritiski narastel do plafona in sem na koncu mogla neki pripomnit. Nič pametnega, ker je že jeza iz mene sekalauser posted image .

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
2.10.2007 21:21:26   
felicia
ojla

no jaz sem še vedno za kviz tako da če se bo katera opogumila naj kar pove. Drugače pa ga lih danes ni bilo na sporedu.

Kaj pa za jutri v Santani-če je sploh tam?

pa za pleničke od Sparkyija ne vem sem pa probala že Mullerjeve pa mi niso ne vem kako všeč. Zaenkrat še vedno pampers. zdej grem pa tudi jaz na dojenje me zanima kaj ste napisale.user posted image

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
2.10.2007 21:49:42   
rožica81
IZVIRNO SPOROČILO: Putka

Nace ima pa danes 5 mesecevuser posted image

Putka, dober timing user posted image  Pa hvala za čestitke user posted image  Še kjavina lepotička Erika je tudi imela včeraj 5 mesecev user posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
2.10.2007 21:51:44   
rožica81
IZVIRNO SPOROČILO: felicia

Sem vas hotla neki vprašat: a kej gledate na tv3 ta kviz al kako naj rečem asociacije, ki jih moraš zadet? Na sporedu je okoli 18.45?

A je to ta kviz, k je bil na RTL - Famillien Duel? A ga je Rudi vodil? A ni bil Werner? Sem ga ful gledala user posted image  Pa sodelovala... doma seveda. Jaz sem tudi za navijat!

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
2.10.2007 21:55:42   
Putka
Dejmo se v Mercatorju pri vodnjaku dobiti, tam je bar Terasa, je več prostora, sploh ker naprej adaptirajo in ni preveč prometa. Žal, zaenkrat še ni zunaj lokalov, bodo po prenovi. Če se pa kateri ful sprehaja, pa lahko potem kakšen krog po "mojem " terenu naredimo.

Barva oči
- pomoje če so do zdaj modre, se ne bodo več spremenile. Čeprav je Vesna letos na morju zelene oči dobila prej je imela pa odvisno od vremena, sivo-modre. Kot dojenčica pa je imela bolj modre očke, take kot Katja. Baje moder pigment rabi svetlobo, da se dokončno razvije, črnooki in rjavooki dojenčki pa ne spreminjajo barve oči.

Hrastovo lubje - kopel pomaga pri vneti koži, dermatitisu.. Se v lekarni kupi, pa ful dolgo kuha in potem v banjo vlije.

Lahko noč. Čist izmučena. Katja je komaj zaspala, Vesni očka pravljico bere. Je iz telovadnice prišla čez vrata, da bi šmorn. Jaz pa nakupila na tržnici sveže ribe in špinačo, pa še zanju sem posebej pire iz buče+krompir naredila, ker jaz ne jem. Pa je Vesna v jok planila, dragi pa da za večerjo pa že ne bo špibnače jedeluser posted image Jaz sem pa potem res z veseljem do konca večerjo pripravila. No, saj je potem Vesna cel kos ribe zmazala, pa za na vrh še šmorn dobila, pa tudi celo porcijo pojedla.

En tak nasvet glede decov in otrok: ni prav, da eden od staršev otrokom potuho daje. Je treba pri vzgoji skupi stopit, pa čeprav ni vedno po naše. Ker sem čist popi..., kako bo potem Vesna jedla pripravljeno hrano, če se staš zmrduje.
No, tudi on je potem jedel ribo, kljub temu da sem mu prepovedala zraven majonezo jestuser posted image Pa losos je bil.

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
2.10.2007 21:58:43   
rožica81
Bambina_, a je bilo dobro kosilo? A ne, občasno pa tudi taka uravnotežena prehrana paše user posted image
Glede cen... Baby center je pa znan po tem, da ima višje cene. Če si pa ravo tam, pa kupiš, a ni tko? Vsaj jaz tako delam, pol se pa po glavi tolčem, k je drugje ful ceneje. Ah, tko je.

Majchi in juniorka, ful lepe mere male majčice in majčka!!! Nel je pa res pravi dečko! A te že kaj križ boli, juniorka?

A vse o dojenju na javnem mestu berete?? Grem še jaz. Da pogledam, kolk se je Majchi razpištolila user posted image

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
2.10.2007 22:00:52   
rožica81
IZVIRNO SPOROČILO: Putka

Hrastovo lubje - kopel pomaga pri vneti koži, dermatitisu.. Se v lekarni kupi, pa ful dolgo kuha in potem v banjo vlije.

Hrastovo lubje je treba samo prevreti. A to naj bi dolgo trajalo? Jaz ga samo nekaj minut vrem in v banjico vlijem. Pa je fajn rjava voda. Pomaga pa.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
2.10.2007 22:54:46   
Majchi
Rožica, ko sem brala tisti blog, pa tiste nesramne in nevedne komentarje, potem pa še tuki babe vidim, ki prav pikirajo ena na drugo (določene), mi je ful pritisk dvignilo. Gre za obnašanje teh ljudi, za način pogovarjanja o joških, cucljih, vlečenju, polnih, visečih,..user posted image  Mislim, tko pišejo... Pa ful neopravičeno, ker jaz še nisem videla doječe matere, da ne bi bila diskretna.

Vidim, da je ful občutljiva tema, ker bo kmal več strani kot pri nas majčicahuser posted image .

Kavica je torej jutri ob 10ih v baru Terasa? Ok, se vidimo.

Naša Lana pa kar pančka, nestuširana in oblečena, na kovtru namesto pod njim, pokrita z dekico in na trebuhu namesto na bokuuser posted image . Reva, jo je res zdelalo današje cepljenje.

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
2.10.2007 22:55:43   
BAMBINA_
Jao, Majchi, si mi pa dala orng domače branje. user posted image Pa ravno danes sem rekla, da naum tako dolgo bedela, da grem prej spat. No, bom pa jutri šla prej. user posted image
Rožica a niso bili tam neki pujski? To je Rudi vodil... ali sem jaz kaj zamešala, ko je že toliko časa od tega user posted image

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
2.10.2007 23:19:33   
tejč
Evo, Majchi, si vsem mal pritisk dvignila, da smo se vsaj lotle mal počekirat it na uno temo user posted image user posted image . Ma, so res kozice tele babe...user posted image  In kaki podn komentarjiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

KAko je pri nas?
Dons sem izžeta kot cunja-kostanjčkov piknik v vrtcu pri Ajši in jaz sama z obema...Ne morte si mislit, kok dela!!! Ne grem nikol več sama. Pa še peš smo ble in vse fuuuuuuuul utrujene, Maša se je drla kot zmešana, en čas tud Ajša po poti domov...dobr, da nisem še jaz začela tulituser posted image .

Pa možek je meu eno frko v službi in sva se do zdej menla, da sem ga mal potolažla in k seb spravla. Ker če si milina in delaš kot slon, ponavadi prvi dobiš po buči...A ne, Majchi?

Uglavnem, dons grem spet prej spat, babnce...

Jutr se pa vidmo v Terasi al kje že...b...no, Merkator...
noč

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
   [Brisano sporočilo]
2.10.2007 23:36:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu BAMBINA_)
  Neposredna povezava do sporočila: 1687
3.10.2007 7:14:20   
iwa
Živka dobrodošla! Kar pridruži se!user posted image user posted image user posted image user posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
3.10.2007 8:20:55   
tejč
Dobrodošla, živka, odkod pa si? Prideš danes na srečanje majskih kofetkaric?

Maša se kotali po postelji, jaz pa sem z enim učem tuki.user posted image
Dons ga je mala spet sračkala ponoči. Ob 3 bi ona najraje vstala in se igrala.user posted image  Tako da sem od 3 do pol 5 več kot ne vstajala, ji dajala dudo, jo obračala iz trebbuha na bok, pa na hrbet, pa na trebuhuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Lačna sem.

Se vidmo dons, sam prej moram še solato s piščancem prpravt, pa spohat en meso za mojga, ker bo kar mrzlo jedu. Popoldne mam še en daljši dejt v Arboretumu s sodelavko, tko da...

LP

Neposredna povezava do sporočila: 1689
3.10.2007 8:31:09   
kjava
Čav, živka! Dobrodošla med nami. Katerega maja je pa rojena Taja?

Putka, sem ti dolžna še odgovor, glede VSM. Ne bom prišla, ker bi mogla še Andreja s sabo vzet in ko njega enkrat sitnoba zagrabi, jao, čist skoz bi ga mogla gledat pa opozarjat, pol bi se mi cmeril in ihtaril. Sej tud ti sama verjetno težko obe obvladaš?
Pa vidm, da je tejč tud včeraj izmozgalo v vrtcu na kostanjevem pikniku user posted image .

Rožica, ura se ponavad prestavi zadnjo soboto v oktobru.

Uživajte na kavici!

Aja, felicia, to o družinskem dvoboju sem tud jest mislila, da bi kle pri nas ene punce naštimala, če gremo. Sam jest tud sovražim bit na tv. A si viške mamice kej povprašala, če bi šle?

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
   [Brisano sporočilo]
3.10.2007 8:32:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tejč)
  Neposredna povezava do sporočila: 1691
3.10.2007 9:14:25   
ancka1
Morgen!

Midva sva že eno uro pokonci. Upam, da uspem kaj napisat. Igralni center ga že ne interesira več. Za 15 min max. user posted image  
Živka, dobrodošla. user posted image
Tejč, jaz imam tudi celo noč eno samo obračanje. Tevž noče spati drugače kot na boku. Ves čas se premetava iz enega na drugega in ponavadi mu malo zmanjka in "obtiči" nekje vmes in se začne napenjat in stokat, da bi se do konca obrnil. Včasih se prav celo noč tako vrtavkava in sem zjutraj čisto user posted image .
Družinski dvoboj je kopija nemškega Familien duel. Rožica, sem tudi jaz to full gledala. user posted image  samo, da v originalu so bile dejansko družine, pri nas pa bolj neke tematske skupine.
Juniorka...UAU za Nela. To je vse kar lahko rečem. Kakšen dec!!! user posted image  user posted image  A ni št.74 tam nekje za 9 mesecev (cunje mislim).

Imam še snov za napisat, pa moram it eno tečko mal zabavat. user posted image
....kasneje! LP

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

Neposredna povezava do sporočila: 1692
3.10.2007 9:24:37   
Putka
Živka, mi imamo v Dol.toplicah vikend, pa se imamo namen kak dan med tednom iti kopat. Ko bo Katja že malo na bazen navajena. Se lahko zmenimo. Tako da majčice po celi Sloveniji šibamouser posted image .
Super slikca, imaš pa naprednega otroka, ni kaj.

Kjavauser posted image , jaz bi te pa rada kaj videla. A ni mali v vrtcu? Ker meni bi se user posted image , če bi imela Vesno doma. Njej pa tudi.

Ojoj Tejč, mi imamo jutri kostanjčkov piknik. Ampak je vrtec čisto blizu, tako da lahko hitro domov uidemo.

Bravo Nel, definitivno šibaš Anžeta (ki je skoraj cel mesec mlajši!). Pa Vesna je imela pri pol leta že 74, ne pri 9-ih, tudi za Katjo imam že par teh cot naštimanih.

Šele zdaj vidim iwa, da si za trebušnjake spraševala. Nič ne delam, pa bi morala!

user posted image Katja se dviguje že dva meseca, je bila prav smešna v košari, pa bučo gor. Ampak obrača se pa še prav nič. Samo takrat, ko ji je ratal s previjalne skočit, drugače pa leži ali kravce pase. Vesna se je že kotalila pri teh mesecih, ta pa je zgleda bolj gor-dol kot levo-desno.

Matr, neki rr štrajka. Odgovora ne morem napisat.

< Sporočilo je popravil Putka -- 3.10.2007 9:31:02 >

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
   [Brisano sporočilo]
3.10.2007 10:34:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Putka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1694
3.10.2007 11:00:20   
BAMBINA_
Da vidim, če bo sedaj uspelo... pa kaj mene danes tale RR zafrkava... user posted image
Evo, da še 1x napišem...
skratka, me je firbec matral, pa sem šla po netu brskat, ker sem bila 100%, da je Familien Duell vodil Rudi. Madoniš, saj sem vsak dan to bulila (res, da je 15 let od tega, ampak saj nisem še tako stara, da bi me začel spomin zapuščati!!)... pa sem takoj, ko sem videla fotko Wernerja ugotovila, da me je spomin dejansko začel zapuščati. user posted image Sem pa imela prav, da, kadar je bil podan napačen odgovor, so se pojavili pujski user posted image user posted image
user posted image

Živka dobrodošla user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1695
   [Brisano sporočilo]
3.10.2007 11:45:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Putka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1696
3.10.2007 13:00:23   
rožica81
Živka, dobrodošla user posted image

Bambina_, a niso bili teli pujski pri vsakem krogu... Pri prvem eden, pri drugem dva... Ker si pri vsakem naslednjem krogu dobil na koncu dvojne, trojne točke. Pa so teli pujski to naznanjali. Ma, se pa ukvarjam s temi prašički user posted image  A je res že 15 let od tega user posted image  user posted image  user posted image

Midva imava jutri alergologa, so me danes poklicali user posted image  Upam, da ne bo Nace preveč revček, pa da bodo testi kaj pokazali. Morva bit že ob 8h na Jesenicah user posted image , enkrat popoldan naju pa spustijo domov.

Danes si je Nace tko dudo v usto vtaknil (na kontra seveda), da se mu je zahaklala med jezik in nebo in ni šla ne naprej, ne nazaj user posted image  Kako se je revček ustrašil! Še dobro, da sem bila takoj zraven, pa sem jo na hitrco ven potegnila. Kakšne krokodilje solze! Jaz sem se pa tut kar tresla user posted image  Ojoj, sonček moj mali. Ampak duda je ta boljša igrača.

Aja, sem včeraj malo prebrala komentarje na temi o dojenju v trgovskem centru. Kolk eni komplicirajo... Svašta, res 100 ljudi 100 čudi. Eni pa res uporabljajo izraze, da je kar user posted image

No, veliko sončka, pa lepo kofetkajte user posted image

pa pa user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1697
3.10.2007 14:25:06   
felicia
Evo me nazaj.

Sem bila še v trgovini pa se mali zbudi in ga dvignem on pa čist moker- je čez prelulu. In potem nisem mela novih hlačk pa hitr domov spokat. In pridem na parkirišče, moj avto pa odklenjen ker vrat od tamalga nisem mela zaprta.Na srečo ni bilo nič sam sem pa res kura brez glave.

no se še pišemo pa lepo je bilo kofetkat z vami.

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
3.10.2007 14:31:33   
juniorka
IZVIRNO SPOROČILO: ancka1

. To je vse kar lahko rečem. Kakšen dec!!! user posted image  user posted image  A ni št.74 tam nekje za 9 mesecev (cunje mislim).

Hvala vsem za pohvaleuser posted image
Ja, 74 bi naj blo za 9 mesecev, 80 pa za eno leto, pri 86 pa niso več dojenčki, ampak malčki- nad 1 leto! Ampak mi bomo kmal imeli malčkauser posted image !
Paše pa nekako z velikostjo pri nas tele številke, oziroma rabimo malo večje bodyje, ker imamo kratke nogeuser posted image ! Tako da sem danes uspela dobit body na preklop v DM št. 80- so neki naravni.... v glavnem, meni je fajn, da ma spredaj 2 plasti za doma, ko je v ležalniku, v hrbet mu je pa tako vroče!
Sem pa nabavla tudi Kiddy climo- za avtosedež- če bi jaz prej vedla, da obstaja, mali revež nebi celo poletje švical v lupinici!user posted image
Jaz sem pa glede dojenja včeraj na začetku, ko še ni blo dost komentarjev brala, pa mislim, da vem, kaj je Majchi napisala... Ma ni za komentirat, kako ene bejbe gledajo na to- podobno tudi moja bivša sodelavka, pa ma 5 letnega sinauser posted image  Bi zanalašč človek dojil v javnosti- pred njo- samo jaz ne morem, ker Nel hoče diskretnostuser posted image , če je kaj samo malo zanimivega okol, pol on nima časa vlečt, pa če 5 ur ni jedeluser posted image

11.11.09 ob 9.09 Leila 4065g in 58cm
1m: 5110g 60cm
2m: 6035g 62cm
3m: 6560g 65cm
4m: 7150g 70cm
6m: 8000g 74 cm
8m: 9000g 77 cm
11m: 10kg 80cm

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
3.10.2007 14:50:05   
Cappy96
Helou!

Hvala za prijetno dopoldne! Lepo vas je bilo spoznati! In vaše sončke, seveda.

No, jst sem pa še prijateljico na izhodu srečala in ponovila kofetkanje.

Se vidimo kmalu!

Pa, pa

LANA, najina sreča...........26.05.2007
ANŽE, naš mali sonček.....10.02.2010

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.