Pikca
|
ojla, sem se potepala, pol se pa usedem za rač., pa toook za prebrat, da me skor kap! draja, mi smo tudi včeraj kakali po 3 dneh . Te kašice zgleda zapirajo, no naš je sicer te dni štrajkal z GH, mogoče pa zato, ker je bil zaprt Moram te od Alnature nabavit, mogče mu bo pa kaj od tega všeč. skačica, naš ima tudi najraje revije, žlice, pa papirnate robčke ipd... jaz pa kupujem igrače v upanju, da ga bo vsaj katera zamotila več kot 5 min. pri časopisih in takih stvareh ga moraš pa res skoz gledat, da ne daje v usta srečanje - upam, da ste se luštno imele, kar se vas je nabralo. škoda, da nam ni ratalo v večjem številu, pa sej bo še prilika, če ne prej, spomladi. Mi potem nismo šli v Lj., ampak v domžalski Mercator naročit torto in nakupit stvari za v vrtec za Živin RD. Zdaj sta pa otroka dol popadala, ju je zmatralo, kako je šele mene, ve vsaka, ki se je že kdaj odpravila po (večjih) nakupih z dvema Echinax - to je ameriški slamnik, a ne? To je meni priporočala patronažka za taveliko, ker ima sama dobre izkušnje. Mogoče bom res nabavila za Živo, tako majhnemu kot so naši marčki pa še ne bi dajala. U kok ste se vse nekaj zagnale v študij , joj,jaz moram tud že enkrat spackat... se bom zdele mal lotila... ful me moti, ker nimam recimo 2 uri časa skupaj, pol res lahko kaj narediš... tko pa preden se lotim, se že kateri od otrok dere in pol še oči ni dober, mora mami prit... no evo, že tamal tuli
|