tejčica
|
Jaz sem pa po enajstih letih spet študentka (tokrat izredno). Saj ne vem al naj se smejem al jočem. Vem da to moram naredit, ampak me je strah. Dva mulca, pol še služba, doma mi že sedaj včasih komaj znese vse naredit, pol si pa še šolo obesim na vrat. Bo že moglo it, nisem prva in edina. Na srečanje v ponedeljek zaradi predavanja ne morem, v torek pa zaenkrat lahko. ponedeljek: tinaaja,A-N-J-A, cv105, dajadada, urla,taya85, žabika, meaa, skačica torek: tinaaja ,A-N-J-A, cv105, dajadada, urla,taya85, žabika, meaa , skačica, tejčica Sicer smo pa tudi pri nas danes imeli en zelooooo tečen in neješč dan. Dopoldan je bil mali še kar nekam pri volji, popoldan pa je bilo napoooorno. Po kosilu običajno zaspi za kaki dve uri, danes pa je bil po pol ure spanja buden, nerazpoložen pa tako, da ga niti pogledat nisi smel. Popoldan je oddremal samo eno malo malenkost in to se je zelooo poznalo na njegovem razpoloženju. Sem ga zvečer pred spanjem morala dobro uro nosit po rokah. To je pri nas nekaj novega, ker ga po večerni flaši vedno dam v posteljico in najkasneje v roku 5 minut lepo sam zaspi (če ne zaspi že na flaši). Pa GH danes tudi povohat ni hotel, tako da smo bili z izjemo dopoldanskega rižolinota cel dan na flaši. Mislim da so spet zobki na pohodu. Malecka_mateja, srečno jutri. Močno, močno držim pesti da bosta že jutri doma s super novicami. Bor in Lan, koš da se hitro pozdravita. Jjasna, držim pesti da bodo tudi krvni izvidi ok. Thaiss, upam da se v petek res vidimo in naklepetamo. Luštne slikice vseh vaših sončkov. Nočko!
|