Anonimen
|
Punce tlele sem!!! Imamo že par groznih noči - Jure se kr naprej premetava. Včasih je pomagalo, če sem ga dala k nama spat, sedaj, pa ne pali niti to več. Ampak zadnja noč je bila pa nekaj ekstra. Spala sem max. 3 urce, pa sem mislila, da bom lahko kaj čez dan, pa se našemu mulcu ni dalo spat. Spal je sam pol urce okoli 12-ih, tolk da sem nekaj skuhala, drugače sva pa bila cel dan zunaj na sončku in se sprehajala. GH - nam sploh ne gre. Poskusila sem že vse... ne mara ne sadja, ne zelenajve, niti kombinacij, niti če je soljeno, če je sladkano, če ej zraven moje mleko, adaptirano mleko, če je bolj gosto, bolj redko, toplo, mrzlo, žlička takšna in drugačna... ne gre in en gre. Pa sem naredila pavzo 14 dni, da ga ne bom slilila, pa da malo pozabi, pa zopet nič! Edino kar spravi vase je rižolino. Sam ne morem mu ga pa dati za malico, kosilo in večerjo?! No, tko kratko poročilo od nas. Čaka me še pegljanje in obešanje cunj (no, stroj še ni opral), kuhinjo sem že v nula zrihtala, ostalo em čaka pa jutri. Lp
|