|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  451 452 [453] 454 455   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
1.10.2007 21:54:59   
tejčica
IZVIRNO SPOROČILO: LeINA
ko pridem na net ste ena izmed mojih prvih misli in sem ze dosti nasvetov dobila,al pa idej za kaj kupituser posted image

No, tuki se pa jaz tut pofočka. Odkar z vami čvekam, 5x več zapravim.user posted image user posted image user posted image  Upam da moj tega ne bere, ker bom brez neta ostalauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11301
1.10.2007 22:02:24   
tejčica
IZVIRNO SPOROČILO: meaa

Prej sva bila v BTCju, ker sem mogla it v nabavo materiala za božično novoletne čestitke. Letos sem bolj zgodaj začela, ker imam Lana in ne bo več toliko časa za ustvarjanje. Mislim jih naredit okrog 200, če bo pa po sreči pa še kaj  več. Seveda sem videla tam še milijon stvari, ki jih "potrebujem". Pomoje bi lahko v trgovinah z umetniškim materialom zapravila več, kot za oblekeuser posted image

user posted image user posted image user posted image

Sam cifra je pa res nora! Men jih je dvajset muka napisat in poslat. Sem tudi sama že imela idejo, da jih sama naredim, pa jih je tolk simpl sam kupit pa napisat.user posted image  Pridn, pridna.user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 11302
1.10.2007 22:04:35   
pocka

hooooj cveke

ni me bilo tri dni zato grem nazaj ene 15strani ,upam,da se danes napisem komentarjeuser posted image

itak moram pa tako napisat,da ceprav vas ne poznam,vedno,ko pridem na net ste ena izmed mojih prvih misli in sem ze dosti nasvetov dobila,al pa idej za kaj kupituser posted image
tako,da ja tud jaz vas mam rada user posted image

se podpišem pod tole user posted image user posted image

thaiss -ob kateri uri pa imata vidva plavanje jutri?

draja - hvala, za nasvet, ker sploh nimam predstave, tu pri nas je še tako toplo. Se bomo bolj "zimsko" oblekli.user posted image

tako pa je naša pupa včeraj zaspala med kosilom user posted image
user posted image

pa še ena, mi je ful dobra...
user posted image

nočko....

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11303
1.10.2007 22:05:49   
tejčica
Pocka, faca Taja.user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 11304
1.10.2007 22:07:22   
pocka
IZVIRNO SPOROČILO: tejčica

itak, to zato ker je Tajauser posted image user posted image user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 11305
1.10.2007 22:07:55   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: pocka

thaiss -ob kateri uri pa imata vidva plavanje jutri?

10:30 a prideš tudi ti???

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 11306
1.10.2007 22:08:03   
tinaaja
Kako pa lahko daš 2 uri pred ali po mlecnem obroku

Kalcij (v mleku) in fluor se naj ne bi mesala, kalcij prevlada, flor nima ucinka... Jaz sem dala celo enkrat pac z obrokom GH.

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 11307
1.10.2007 22:09:43   
tejčica
Čiščenje noska - mi imamo tudi muke fiziološko mu notri kapnit. Mi mali že kr v očeh vidi kdaj se bom lotla njegovega noska in začne brcat in mahat z glavo in rokicami. Smrklejčka mu pa nič ven ne vlečem, ker mu samo prozorno teče ven in ni nič zelenega videt. Sem mal čudno tole napisala.user posted image  

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 11308
1.10.2007 22:12:16   
tejčica
IZVIRNO SPOROČILO: pocka

itak, to zato ker je Tajauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image  

Počaki par let, pa boš, po mojih izkušnjah, pred faca še unga z rožički na glavi nalimala.user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 11309
1.10.2007 22:16:27   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

Kako pa lahko daš 2 uri pred ali po mlecnem obroku

Kalcij (v mleku) in fluor se naj ne bi mesala, kalcij prevlada, flor nima ucinka... Jaz sem dala celo enkrat pac z obrokom GH.

Aha, se ne dojite po obroku. Potem to gre. Mi pa se običajno v roku 1 ure še podojimo, zato bomo še malo počakali. Hvala za info.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 11310
   [Brisano sporočilo]
1.10.2007 22:20:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pocka)
  Neposredna povezava do sporočila: 11311
1.10.2007 22:32:32   
Naomi
cer,

mame prihajaaaaaaaaam domooooov :)

po zilah vam tece nemirna kriiii :))

aja Beti pa Filip vas poxdravlata :)

no, ju3 napisem kaj vec...lahko me pa tudi kaj prasate, bom odgovorila :PP

see ya :))

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 11312
1.10.2007 23:01:41   
draja
Živa pa ni že 3 dni kakala, pa vedno kaka najmanj enkrat na dan, redko da kakšen dan ne. To je verjetno od rižolinota. Erna kaj je pol Žigcu najbolj pomagalo, da se je pokakal?

Sem ji pa danes dala tisto bio kašico riž in koruza od milupe z mojim mlekom in ji je bila zelo všeč. Nasploh je čist nora na te kašice in bi najraj poletela, ko vidi lonček. Nad kuhanim jabolkom pa še ni navdušena. Je pol niti ne silim, ko vidim da ji ful ne sede. Sem ji pa danes skuhala še eno suho slivo zraven in skupaj zmiksala pa je tudi ni navdušilo, čeprav je bilo ful sladko. Tko da zaenkrat še nismo pojedli več kot par žličk, pa še to s kislim obrazom. Bo že. Jutri pa korenček poskusimo.

A ste videle - Britney je zgubila skrbništvo nad sinovoma:
http://news.sky.com/skynews/article/0,,30200-1286551,00.html

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 11313
1.10.2007 23:08:05   
sezam
thaiss - user posted image user posted image  za vaše mere

erna - šeenkrat mal bolj podrobno user posted image  http://freeweb.siol.net/jgrad11/kje_smo.htm

pocka - pri Ani sem jih dobila pri 9 M, sedaj jih pa tudi še nisem. Sem jih ji pa od začetka dajala vsak drugi dan, od 20M dalje pa vsak dan. Porabila sem eno škatlico, sedaj pa uporabljamo pikico otroške zobne paste

amy - user posted image  tud meni je všeč tvoja ideja za srečanje

ko pridem na net ste ena izmed mojih prvih misli in sem ze dosti nasvetov dobila,al pa idej za kaj kupituser posted image

No, tuki se pa jaz tut pofočka. Odkar z vami čvekam, 5x več zapravim.user posted image user posted image user posted image  Upam da moj tega ne bere, ker bom brez neta ostalauser posted image

pod to se nas pa pomoje lahko kar več podpiše user posted image user posted image user posted image user posted image

pocka - taka fotka je pa men znana user posted image . Men je tud Ana ene parkrat zaspala pri sadju (sem ga ji dajala pred opoldanskem spancem Sem najdla sliko - stara je bila dobre 9M

user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 11314
1.10.2007 23:14:16   
skačica
čer!

Šele zdele mam nekaj trenutkov za RR, cel dan sem bila pri moji mami, s sestro sva celo pekli nutellino torto, ki je bila btw njami, no zdaj smo doma, z možekom še v dnevni, mala pa že spančka.

Tudi naju z Izo ne bo jutri na čvek. Greva v sredo v LJ tudi na eno srečanje, ki pa bo res vseslovenskouser posted image , jutri bova počivali pa še obisk Izinih sestričnic dobimo.

čiščenje noska- k sreči smo se mi tega posluževali samo enkrat, ko je bila Iza še zelo majhna in ni bilo problemov. Zdaj pa zaenkrat še ni bila bolančkana in res upam, da tako tudi ostane. Verjamem, da je zoprno za mamice in otročke.

tejčica- me zanima kako si preživela prvi dan kot bruckauser posted image user posted image

fluor- midve tega nisva dobile na posvetovalnici tako, da ji ne dajem ničesar drugega kot AD3 kapljice po 7 na dan.

meaa-user posted image user posted image user posted image  bravo za trud. Jaz sploh nisem neka umetniška dušica, čestitke nikoli nisem pošiljala, letos bi jih pa z Izo na prvi straniuser posted image

amy- tudi meni je všeč ideja o srečanju v ZOO. Mi smo itak redni obiskovalci Zoo- ja v ZG in LJ. ZG ZOO mi je še bolj všeč kot naš.

pocka- kje si? Torta te čaka v maminem hladilnikuuser posted image . Tvoja mala je pa prav cort.

draja- verjetno si zasledila, da je tudi Iza imele problemčke s kakanjem. Jaz sem ji skuhala 3 suhe slive, jih zmiksala skupaj z jabolkom v kašico in ji to dala jest za dopoldansko malico. Proti večeru se je tako pokakala, da joj. Bom kar to varianto uporabila ko bo nuja.

Grem enom igrco odšpilat pa spat.

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 11315
2.10.2007 0:13:36   
zima07
Zabika, imas ZS....user posted image

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 11316
2.10.2007 0:34:21   
tejčica
Skačica, user posted image user posted image user posted image . Ja, brucka pri tridesetih.user posted image  Me prav "ta zadnja" boli od sedenja. Ne vem kdaj sem jo nazadnje za tolko časa obremenjevala. Sicer mi je pa, iskreno rečeno, prav pasalo. Ni bilo teba nič na uro gledat kdaj bo spet hranjenje, pa nobenga okrog lovit ipd. Doma so se pa tud uspel brez mene poštimat. Sicer brez babice ni šlo, ampak naj jim bo. Za prvič.user posted image
Thaiss, user posted image  za mere vašega junaka.

Meaa, daj malo poslikaj in nam pokaži tvoje umetnine.

Draja, eno user posted image  za Živo, da čimprej plenico konkretno napolni.

Sezam, ooo, a tudi pri vas je dolgčas pri mizi.user posted image

user posted image

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 11317
2.10.2007 7:23:01   
amy26
dobro jutrouser posted image

Draja, glede kakanja ti je že Skačica povedala, to sem jaz delala ko mi Aleks ni mogel kakati, deluje tudi zdaj ko je že večji, pa nujno morajo biti suhe slive.

GH, uvedli korenček ki je bil tako tako, jabuček je bil že bolje, danes bo pa verjetno bučka. 
ko ste začele dajati krompirček a ste ga kaj solile, jaz bi ga raje malo posolila tok da bi bil boljši okus, sam spet mleko ne smem dati notri a moj mlek je sladek tako da ne vem kako ji ga pripraviti.
pa naša sploh noče mlečne kašice, poskusila sem ji dati že dve različni zmešani z mojim mlekom, pa se samo afna in zapira usta, tako da ji potem dam na flaško in nekaj celo spije.

Mi je pa v treh tednih oz.24 dneh dobila samo 230g jih ima 7.360g včeraj se tehtali pri 6m1teden, tako da očitno dojenje ji več ni dovolj in bo treba še kaj konkretnega pojestiuser posted image .

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 11318
2.10.2007 7:37:02   
A-N-J-A
Kdo bo danes sploh prišel v Tivoli?????

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 11319
2.10.2007 7:52:13   
tinaaja
Jutro,  user posted image prav runda spanje je bila do 4!!! Pol sem jaz se do 7 potegnila, mala pa se spi user posted image se vidi, da jo tudi malo zdravje muci, ker drugace ne spi tok.  Mal me je zamasen nos zezal, ki poleg grla ni ok user posted image user posted image vsaj pri mali se ni slisal zamasen nos ponoci user posted image Tko da imam ze cajcek pripravljen, pol grem pa se po centra med mami.

Amy, jaz solim vso zelenjavo. Pa saj kravje mleko tudi ni slano, pa ga damo v pire, pa palacinke,... Lahko pa zmiksas z vodo od kuhanja.

Draja, morda pa tudi masaza busija kaj pomaga pospesit prebavo, drugace pa slive ja. Jaz imam na zalogi tudi slivovo kasico. Brina tudi v nedeljo ni kakala, pol pa je vceraj tudi zeleno ven lezlo user posted image ji nekaj zgleda ni pasalo (mango bi rekla)

Tejcica - juhuhu prvi studijski dan je za tabo. meni je bilo to ful dobr.

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 11320
2.10.2007 7:56:26   
tejčica
Tai & LeINA, user posted image  za 6 mesecev.

Današnja noč je bila že malo boljša. Vid se je zaradi polnega noska zbudil samo 3x, tako da tudi jaz danes malo lažje gledam.

Amy, jaz krompirčka na začetku nisem solila, ker ga je tudi tako pojedel. Ga niti sedaj ne solim, ker običajno dodam kakšen sirček ali pa žličko kisle smetane in to da potem okus. Pa ko kuham krompir in zelenjavo, kapnem notri malo olivnega olja. So pa meni te papice nesoljene res bljak, ampak mali pa zmaže vse.user posted image  Še ne ve da obstaja boljše.user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 11321
2.10.2007 7:57:04   
draja
Skačica, Amy, Tinaaja hvala. Sem pa ji včeraj že skuhala jabolko in suho slivo in skupaj zmiksala, ampak ji ni šlo po grlu. Midve sva čisto na začetku uvajanja GH in nama še ni uspelo uspešno uvesti jabolka. Drugega sploh še poskusili nisva. Sem hotela danes dati korenček za poskusit, samo glede na to da korenček zapira, bomo raje spet pri jabolku.

Tejčica bravo za prvi šolski dan in bravo tudi za tvoje doma, da so se porihtali sami. Pri nas dokler se dojimo to ne bi šlo, tako da zaenkrat se tudi na aerobiko še nisem vpisala. Mi tudi ni za skakat s temi zizami preveč okroguser posted image .

Vse najboljše Tai!

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 11322
2.10.2007 7:59:02   
erna14
IZVIRNO SPOROČILO: draja

IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

ne pozanam pa vas mam vse rada, pa če vi mene mate ali pa ne

thaiss itak user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz tuuuuuuuuuuudiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!
ja te mam pa najboljuser posted image user posted image user posted image user posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 11323
2.10.2007 8:05:29   
tinaaja
draja, slivov sok? Hipp ga ima..

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 11324
2.10.2007 8:08:26   
tejčica
Nam GH ne dela (več) nobenih težavuser posted image , še vedno pa se borim z malim za vsak požirek tekočine. Vode in čajčkov noče piti, tako da mu kupujem Hippove sokove. Gledam na to, da mu vzamem te ki nimajo dodanega sladkorja. Včasih mi ga rata prepričat da spije v celem dnevu kakig 50ml, včasih pa tudi samo 20.user posted image  Mu dajem po flaški, po žlički, po vašem nasvetu sem mu kupila magični lonček z ročaji, pa nobena zadeva ne pali. Me res skrbi da premalo pije, sedaj ko je na GH. Mleko dobi še 2-3x na dan. Koliko pa vaši user posted image  spijejo poleg GH?

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 11325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  451 452 [453] 454 455   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  451 452 [453] 454 455   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Ste danes svojemu otroku že povedali to?
To so besede in stavki, ki bi jih moral slišati vsak otrok, večkrat.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?