|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  453 454 [455] 456 457   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
2.10.2007 9:42:56   
draja
Spanje skupaj zanimivo mene pa sploh ne mika, da bi Živa spala pri meni. Ne vem, nekako nisem sproščena. Tko da tudi v bolnici in doma, ko je imela tiste grozne krče in sem jo imela pri sebi, da sem ji masirala trebušček sem jo takoj ko je zaspala odnesla v njeno posteljo. Jaz ne morem spati, če je ta polhek zravenuser posted image .

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 11351
2.10.2007 9:46:09   
tejčica
IZVIRNO SPOROČILO: draja
Jaz ne morem spati, če je ta polhek zravenuser posted image .

A ne bi nič spala in jo samo občudovala, kaj?user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 11352
2.10.2007 9:52:09   
draja
IZVIRNO SPOROČILO: tejčica

IZVIRNO SPOROČILO: draja
Jaz ne morem spati, če je ta polhek zravenuser posted image .

A ne bi nič spala in jo samo občudovala, kaj?user posted image

He, he, nič tako romantičnega. Veliko bolj sebični razlogi - ne bi se mogla tako razkomotitiuser posted image .

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 11353
2.10.2007 9:52:19   
*sonchek*
Jutro!

Anej in oči zdrava, mami še malo kašlja. Pojedli smo zajtrk in malico, zdaj pa spimo lepotni spanec. Jaz pa grem pridno iskat literaturo za izpit na faksu - sem se odločila, da bo treba tale magisterij spacat do konca!

Čestitke vsem slavljenčkom user posted image , za vse bolančkane pa user posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 11354
2.10.2007 9:54:11   
tejčica
Par dni nazaj je bila debata o igračkah za naše malčke. Vid je trenutno najbolj navdušen nad tole igračko.

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 11355
2.10.2007 10:04:10   
tejčica
Ja nč, če nočte čvekat pa grem. Najbolje da malega zbudim, ker tole je pa že čist preveč spanja.user posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 11356
2.10.2007 10:11:11   
draja
Tejčica meni je pa taaaaaako fajn, ko Vid dolgo spi in čvekaš tukaj z nami! Drugače pa sem jaz hotela to igračko kupit Živi za 6 mesecev, pa je pol mož izbral drugo. Jo dobi pa za 7 mesecevuser posted image , itak še ne sedi.

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 11357
2.10.2007 10:13:34   
erna14
drajA-KUKU

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 11358
2.10.2007 10:14:13   
tinaaja
tele igrace ... jaz bi kar vse pokupila, sam kam naj jih pol dam user posted image mi je pa res super, ker vidim, kok ji kaksna igraca pomaga pri razvoju, npr sedenje, motorika rok in prstov, ma cist fascinantno. pol si pa dajem uteho, da saj ona RAAABIIII, da je to fuuul dobro zanjo.. hja, se dobro, da so nasi predniki normalno razvili, pa niso imeli vseh teh zadev user posted image user posted image user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 11359
2.10.2007 10:24:54   
cv105
jutro!!

Novica dneva: Maks se PLAZI!!

Prej sva bila v BTCju, ker sem mogla it v nabavo materiala za božično novoletne čestitke. Letos sem bolj zgodaj začela, ker imam Lana in ne bo več toliko časa za ustvarjanje. Mislim jih naredit okrog 200, če bo pa po sreči pa še kaj več. Seveda sem videla tam še milijon stvari, ki jih "potrebujem". Pomoje bi lahko v trgovinah z umetniškim materialom zapravila več, kot za obleke

se podpišem ... tu imam tudi jaz velike oči user posted image  in ... prazen tošl

Jaz pa nobene ljubljančanke, celjanke.. ne pozanam pa vas mam vse rada, pa če vi mene mate ali pa ne

user posted image user posted image  se podpišem

srečanje: ne bom komentirala sploh, da ne dobim user posted image

zdej me pa sine (plazeča gosenica) kliče ... pridem pozneje nazaj

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 11360
2.10.2007 10:40:34   
Anonimen
Dobro jutro

draja  nas je po kuhanih hruskah in vceraj po buckah takoooo kakal.Al pa sok od sliv,nekaj od tega bo ziher pomagalo!

gh odkar sem mu za probo dala jest z kovisnko zlicko je zelo zelo lepo...Pa zaenkrat vec poje,ce sedi pri meni kot v stolcku.Ampak veste kaj me muci???ne vem,ce poje dovolj pac kolikor poje??pol sem pa vedno v dilemi naj mu zizo takoj ponudim al cez eno uro...V njegovem obnasanju ni nic drugace,ce mu dam takoj al pa po eni uri.Deluje zadovoljen.

amy26
jaz sem mu ze parkrat dala krompir,skuhala sem ga brez dodatkov in mu ga zmiksala,tudi nic mleka nisem dala.Mali zmazal kot nor,je pa rahlo sladkega okusa.Korencka nima najbolj rad,sem mu ga ze zmesala s krompirckom pa ampak tocno okusi,da sem ga zraven dala.

tinaaja
od kdaj pa ze solis zelenjavo?Bi jaz tudi pocasi ze dodala kaj soli.Uvajamo pa sele 2tedna...Upam,da se boste kmalu zdraviuser posted image

Pitje nas skrat tudi zelo malo spije.Podobno kot pri tebi tejcica,vcasih 60 drugic komaj kaksnih 20ml.Sem pa ugotovila,da mu zdaj ne pase caj pri sobni temperaturi ampak ga moram obvezno zagreti.Poleti je bilo glih kontra..

spanje- midva imava posteljo 140-200 pa takoj njegovo posteljico zraven.Tako,da ko se ponoci zeli priklopit ga na levo kar v njegovi posteljici priklopim.Ko je pa treba desno sprazniti ga pa dam na sredino.Pa mi je cist dost placa,sem se ze navadilauser posted image .Mi je pa zjutraj full lepo,ko se mali zbudi in zacne vriskati,se skupaj malo pocartamo,potem ga pa dama na sredino najine postelje.Mali zacne z akcijo trebuh-bok-hrbet do vrtiljaka potem si ga pa prizge.Z rokami al nogami odvisno s cim mu ratauser posted image

tejcica super za link za tole igracko.Nekaj takega sem jaz iskala...Evo pa ze spet en nov nakup pogojen z rruser posted image

cv105 cestitke maks user posted image user posted image user posted image user posted image za plazenje

cestitke Jurij & TeDyBear,za 7 mesecev in mojemu skratu Taiju,brez katerega si sploh ne predstavljam zivljenja in mi z user posted image pomenita najvec na svetu.Rada te imam skrat moj mali!!!

(odgovor članu draja)
  Neposredna povezava do sporočila: 11361
2.10.2007 10:57:35   
tinaaja
tinaaja od kdaj pa ze solis zelenjavo?Bi jaz tudi pocasi ze dodala kaj soli.Uvajamo pa sele 2tedna...Upam,da se boste kmalu zdravi

patronazka mi je rekla, da lahko ze od zacetka. naj bi bila pa jodirana sol (avstrijska ali italijanska).. sem zaenkrat kar z navadno,moram kupit to zadevo (nasvet P)

Bravo maks user posted image

Mi2 pa po malici sibava malo na zrak, da si spucam moj nos morda pa preluftam stanovanje

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11362
2.10.2007 12:04:13   
skačica
midve sva že iz sprehoda pa pred hišo sva posedali in gledali Vala, ki je sedel pred Izo . mala je čisto nora na živali. Ob 11-ih je pojedla sadno malico (jabolko in hruško),veliko količinouser posted image , zdaj pa spančka.  Za kosilo bo jedla špinačko in krompir, vse skup zmiksano v malo gostejšo kašico.

tejčica- točno tako žogico ima naša, jo je dobila od mamiceuser posted image  za 5 mesecev. Ja, tud naši je kar zanimiva, drugače so pa trenutno aktualne žlice, reklame, škatle in časopisi. Jo moraš imet skoz na očeh, da kaj ne poje.user posted image

cv105- bravouser posted image  za plazenje. Jaz tud komaj čakam ta dan, ampak Iza zelo sili na noge, da bi pa kobacala pa ne vidim kake hude želje. Sicer je zdaj začela rito visoko dvigovat, ko je na trebuščku, ampak roke in glava pa ostanejo na tleh. Če se pa na roke opre pa rit ostane na tlehuser posted image  Mah, bo že, še ima čas.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 11363
   [Brisano sporočilo]
2.10.2007 12:47:06   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu skačica)
  Neposredna povezava do sporočila: 11364
2.10.2007 13:35:50   
Anonimen
Kr_enamami user posted image user posted image user posted image za dispozijouser posted image user posted image user posted image ..Bos videla kako bos vesela ,ko bo to ciscenje za tabo!!

Plazenje mi se zaenkrta samo kotalimo trebuh-hrbet dokler ne pridemo do cesa trdega-omare recimo user posted image .Ko pa lezi na hrbtu pa se tako naprej dol privlece,ce veste kako mislim.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 11365
2.10.2007 13:53:04   
tinaaja
a ste zasledile kje kaksno dobro varianto za pocitnice za 1 november? tujina ali doma?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11366
2.10.2007 13:54:54   
draja
Čestitke Maks (cv105) za plazenjeuser posted image user posted image

Kr_enamami najraje pucaš po beljenju, najraje pucaš po beljenju, najraje pucaš po beljenju,..... sploh na tako lep sončen jesenski danuser posted image . Sej bo. Jutri bo pa tako lepo po hiši se sprehodit.

Uuuuuu mi smo pa kakali!!!!! in prvič ni bilo tako tekoče, da bi šlo vse skozi vrhnji del pleničke!

Midve sva že bili na doooolgem sprehodu in v DM-u in na tržnici Koseze, zdaj pa kuham jabolko in hruško za Živo - seveda v zelo majhnih količinah za začetek.

Aja tele kašice od Alnature so res zakon, tko da še enkrat hvala tisti nemarčevski ringarajevki, ki mi je svetovalauser posted image . Imajo vse živo in vse so brez mleka in brez glutena!  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11367
2.10.2007 14:37:04   
tinaaja
a kaksna pozna Echinax bimbi? kao za boljsi imunski istem?

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 11368
2.10.2007 14:56:24   
*sonchek*
tinaaja - sem že slišala, ampak ga še nismo poskusili. Sem mal skeptična, kar se tiče teh stvari - konec koncev (še) ne hodimo v vrtec, če pa bomo tu pa tam dobili kakšen prehlad, pa ne bo hujšega.

Mi smo popapali kosilce, zdaj pa sladko spimo. Joj, kako sem vesela, ker je naš pišek spet dobil apetit user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 11369
2.10.2007 14:58:13   
dskubin
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja
a kaksna pozna Echinax bimbi? kao za boljsi imunski istem?

Iz prve roke ne, vem pa, da ga zelo hvalijo. Naši otroci so zaenkrat zdravi (tok tok), ampak ga bom vseeno nabavila za čez zimo, za preventivo, ker to je naravno. Ker se mi zdi, da je od 6 mesecev naprej, pa lahko ga jemlješ se mi zdi 3 mesece skupaj (mam nekje v glavi, da mi je tko rekla zadnjič prijateljica, k dela v eni zeliščni lekarni - no, ona ga ima za njeno tamalo). Meni npr. Immunal zelo pomaga, če začutnim praskanje po grlu, vzamem par dni, pa sm hitro ok, samo ta ima alkohol in zato ni za otročke.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 11370
2.10.2007 15:16:02   
Encijan
Sem malo izven teme, ker precej zaostajamuser posted image , Špela je izgleda ta narbolj suhcena marčevka  (ko bi le še mami imela podobne težaveuser posted image ), pri 6m (13.9.) je imela 68 cm in 6290g, v ponedeljek imamo zato pregled v MB, sicer upam, da smo se zdaj malo poredili, greva jutri na kontrolno tehtanje, da bomo videli, kje smo, sva pa zato spet skoz priklopljeni , pa GH nam tudi kar laufa. Upam, da se še kaj oglasim in vas preberem za nazaj.  Ful vas pogrešam, ampak ni ne znese... Če se danes dobite, uživajte še za nas, jaz se srečanja že zaradi svojih ponavljajočih se prehladov ne bi mogla udeležiti, na srečo pa ga Špela še ni staknila in je zdrava, le njena učka je še vedno vneta...

IZVIRNO SPOROČILO: LeINA

Mere marcevskih

Tjaša ( malecka_mateja) 71cm                                 10200g
Taja (Pocka)                    72cm                                   9450g
Vid (tejcica)                     80cm                                   9360g
Lukas (Sibil RR)               73cm                                   8800g
Žiga (Erna14)                 68cm (71 njena meritev)     8610g
Tija (majcika)                  70cm                                   8550g
Anej (*sonchek*)           71cm                                   8200g
Anja(blanci)                    70cm                                   8100g
Žiga (Sezam)                  68cm                                   7710g                         
Matia (thaiss)                 70cm                                   7670g
Hana Re (Žabika)           67cm                                   7550g
Jurij (TeDyBear)              70cm                                   7550g
Brina (tinaaja)                68cm                                   7530g
Iza (skacica)                   67cm                                   7250g
Diti (dskubin)                  64cm                                  7030g
Žan (Barči78)                  68cm                                  7000g
Maks (cv105)                  66 cm                                  6650g

nas dan je tudi bolj minil pod vplivom luneuser posted image jutri pa obljubim eno lepo porocilo se od meneuser posted image

grem k mojmu ksratu spat

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11371
2.10.2007 15:20:35   
m a j c i k a
Čao!
Prestali smo tudi tretjo pikico, sicer ne ravno z nasmehom, saj sva bili na vrsti že ob sedmih zjtraj v še neogreti sobi in nič kaj prijazno sestro, pa smo vseeno še živi!!!user posted image
Imamo 9150 g in smo veliki 71 cm, drugače je vse ok in imama pregled šele decembra...

Pa lp vsem

(odgovor članu Encijan)
Neposredna povezava do sporočila: 11372
2.10.2007 15:36:16   
Pikca
ojla,
sem se potepala, pol se pa usedem za rač., pa toook za prebrat, da me skor kap!

draja, mi smo tudi včeraj kakali po 3 dnehuser posted image . Te kašice zgleda zapirajo, no naš je sicer te dni štrajkal z GH, mogoče pa zato, ker je bil zaprtuser posted image  Moram te od Alnature nabavit, mogče mu bo pa kaj od tega všeč.

skačica, naš ima tudi najraje revije, žlice, pa papirnate robčke ipd... jaz pa kupujem igrače v upanju, da ga bo vsaj katera zamotila več kot 5 min.user posted image  pri časopisih in takih stvareh ga moraš pa res skoz gledat, da ne daje v ustauser posted image

srečanje - upam, da ste se luštno imele, kar se vas je nabralo. škoda, da nam ni ratalo v večjem številu, pa sej bo še prilika, če ne prej, spomladi.

Mi potem nismo šli v Lj., ampak v domžalski Mercator naročit torto in nakupit stvari za v vrtec za Živin RD. Zdaj sta pa otroka dol popadala, ju je zmatralo, kako je šele mene, ve vsaka, ki se je že kdaj odpravila po (večjih) nakupih z dvema user posted image  user posted image

Echinax - to je ameriški slamnik, a ne? To je meni priporočala patronažka za taveliko, ker ima sama dobre izkušnje. Mogoče bom res nabavila za Živo, tako majhnemu kot so naši marčki pa še ne bi dajala.
U kok ste se vse nekaj zagnale v študijuser posted image , joj,jaz moram tud že enkrat spackat... se bom zdele mal lotila... ful me moti, ker nimam recimo 2 uri časa skupaj, pol res lahko kaj narediš... tko pa preden se lotim, se že kateri od otrok dere in pol še oči ni dober, mora mami prit...

no evo, že tamal tuliuser posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 11373
2.10.2007 15:45:59   
tejčica
Hali halo!

Kakšno lepo vreme je danes. Bi kar na sončku cel dan sedel, pa mal podremal zraven... No, sej zunaj smo bli, sedaj pa spet spimo.
Majcika, user posted image  za mere.

Encijan, oooo, od tebe pa tudi že dolgo ni bilo glasu. Držim pesti, da vas vaga razveseli.

Sonchek, super da ima Anej spet apetit.

Draja, super za pravega kakca.
Kr_enamami, user posted image  za dispozicijo. Če pa tako rada čistiš po beljenju kot pišeš, te pa čez kake 14 dni povabim na obisk. Ne bo dolgčas, obljubim.user posted image

Skačica, časopisi ja, mi jih moramo tudi skrivat pred malim. Reklame se mu sploh dopadejo, ker so fino pisane. Ni kaj, bojo načitani naši otročki.user posted image

LeINA, jaz sem ko smo začeli z GH tudi mu najprej dala po žlički, potem pa še flaško. Ko sem videla da po flaški potem poje zelo malo, sem sklepala da se pač dovolj naje GH in mu je nisem več dajala. Samo pri flaški lahko vidiš koliko poje, pri dojenju je pa malo drugače.

Thaiss, je Matia užival na plavanju?

Pikca, šoping dvema malima živce para, ja. Zeloooo poznano. Pa super da je Jernej kakal.
Cv105, user posted image  za Maksa in plazenje.

Plazenje - Vid se še ne plazi. Pozo za plazenje že obvlada, nekaj časa potem poskuša noge premaknit pa mu drsi ali pa mu roke klecnejo in omaga. Včasih pa na kolenih samo drenca naprej in nazaj...user posted image  Se ful smeji zraven, mi pa tudi. Sicer pa s kotaljenjem ali pa odrivanjem nazaj pride povsod. Zadnjič je bila scena. Mali je bil v dnevni na tleh, jaz grem nekaj v kuhinjo in ko pridem nazaj Vida ni! Sem se že ustrašla, pol pa le zaslišim eno škrabanje pod mizico v dnevni. Mulo se je tja spodaj spravil, obrnil na hrbet in praskal po polički spodaj.user posted image

Sedaj grem pa malemu kosilo kuhat (kus kus in bučke), da bo pripravljeno ko se zbudi in greva čimprej še malo ven na sončka.

(odgovor članu m a j c i k a)
Neposredna povezava do sporočila: 11374
2.10.2007 16:04:46   
dskubin
Ja, ful je lepo vreme danes. Mi smo preležali dopoldan v San Simonu, ker je bila mamica včeraj pridna in je pripravila kosilo za danes. Na sončku je zelo toplo, ampak v senci in ko začne pri morju pihat pa kar zahladi. Ampak kljub temu, se je kar nekaj ljudi sončilo in ne boste verjele, ene 20 + komadov se je kopalo in se namakalo v morju. Brr. Sej verjetno je notri topleje, kot zunaj. Valjali smo se po kamenčkih, Diti jih je pa (neuspešno) poskušala v usta dajat ;). Mi gre pa že pošteno na živce njeno vstajanje, ker vstane čim ima priložnost se prijeti za kaj - posteljica, stajica, hlače, noge,.. Najhuje je, ker ne gre in ne gre zaspat, jo moram sigurno 50x poležt, ona pa spet vstane in tleska z jezikom ali pa je stranico postelje, pol je pa vse mokro. Spet mi bo poču hrbet od tega sklanjanja, se že vidim. Draž je bil pa danes tako priden, da kar ne morem verjet. Je pa tudi dobil novo buško - se je spotaknil (v svoje noge) in med padanjem na tla oplazil lesen oder, tako, da mu je pobralo kožo z ušesa. Sedaj mu teče ven in ima vse plavo in otečeno, dretje se je pa sigurno slišalo čez morje tja do zahodnih sosedov.

Našla se je stvar, ki jo Diti kolikor tolikor rada poje - juha. Jupiii. Ampak morem zmislit še kaj, ker se je začela ponoči zbujat tudi na uro in pol. Danes sem vstala kot povožen traktor.

Morem it, je vstal prestolonaslednik iz lepotnega popoldanskega spanca. Grem malo popudrat uheljček z bivacynom.

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 11375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  453 454 [455] 456 457   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  453 454 [455] 456 457   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsih
Se spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?