|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
1.10.2007 22:09:22   
s u g a r
Kemija v takšni ali drugačni obliki tudi meni ne diši preveč. Razne potrebne vitamine in minerale pridobivam raje z zdravo in uravnoteženo prehrano.

punce HL ni KEMIJA . Je HRANA.
Kje pa ma kaka solata tok vitaminov da bi jih dobil dost. A una k na "domačem" vrtu zrase, k naš sosed vztrajno sadje šprica, pa k je zemlja čist izčrpana? OK jih sama dela. kul.

Ka pa pudingi, pa une bz juhe v vrečkah, pa instant kave, pa pana cote, pa tiramisu, pa šlag pene, pa uni pudingi čoko-vanilija varianta, pa kaj še ma miljavžnt stvari k jih dnevno folk uporabla, k dans je treba vse neki na hitr pa takoj (mikrovalovka pa krožnik in dragi kosilo je na mizi user posted image ).

Tak je lajf jz sem pa hepi k vem da mam zdrav obrok, k je ja pač v obliki prahu (itak mislte fitnes varianta - no pa je nažalost daleč od tega) in tega lahko jejo tudi otroci in ga tudi jejo pa še alergije pozdravjo, pa se zredijo, pa so manj hiperaktivni, pa shujšajo -  k otroka ne smeš dat na dieto. Mislm ne vem tok je enih dejstev, da sam če mal na net pogledate npr. tuje page, pa sej se v 27 letih nekaj že nabere - noben ni še zarad tega umru. Je pa od premastne in hitre hrane že marsikdo.
Sicer pa itak to so nardil zato da ne funkcionira.

Pa sej je bz.....

A little Angel named Vall was born on 16th of May 2007.

We˙re blessed again, with the second Angel and we gave her a name Emma, she was born on 11th of February 2009.

`cos life is like a butterfly

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
1.10.2007 22:09:24   
felicia
za kremo sem vidla da si spraševala pa mislim da je Majchi nekaj strani nazaj pisala o neki kremi ki pomaga, upam da se ne motim. namenjeno rožici81

tolk hitr pišemo da vas ne ujamem vse

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
1.10.2007 22:12:51   
rožica81
Majchi, si bila pa pridna pri odpiranju računov danes user posted image  user posted image

Midva tudi varčujeva za Naceta in sicer pri Slovenici. No, zdej je to KD življenje al kako že user posted image  

Danes je bil pa res lep dan, a ne? Kakšna lepa jesen, res. No, ene 10 dni nazaj ni bilo prav nič lepo user posted image  

Sugar, a ste kupili avto?

Jaz moram jest, če ne bom dol padla. Pa kaj se nisem mogla prej spomnit user posted image

Ajd, čau pol

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
1.10.2007 22:15:25   
rožica81
sugar, nikar se ne razburjaj. user posted image

(odgovor članu s u g a r)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
1.10.2007 22:16:54   
rožica81
IZVIRNO SPOROČILO: felicia

za kremo sem vidla da si spraševala pa mislim da je Majchi nekaj strani nazaj pisala o neki kremi ki pomaga, upam da se ne motim. namenjeno rožici81

ja, sem se spomnila, da je nekaj napisala, ampak nisem šla brskat.

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
1.10.2007 22:21:42   
kjava

IZVIRNO SPOROČILO: rožica81

Midva tudi varčujeva za Naceta in sicer pri Slovenici. No, zdej je to KD življenje al kako že user posted image  

K men je tud pršu un od slovenice, sem ga naročila, ko moža ni blo doma, ker vem, da bi ga drgač že na vratih nateral. Pol sem mu pa sam omenila, če bi vlagal v te sklade, pa je reku ništa. Zdej pa v štumf dajem.

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
1.10.2007 22:22:23   
tejč
sugar, jaz pojma nimam, ampak verjamem, da ima vsak svoj prav....mogoče smo me mal preveč trmaste, ali svojeglave, ali...ne vem, kaj...Vsak po svoje pač. Vsak hoče samo dobro in vem, da ti tudi. Hvala vseeno.

O kakšni kremi? Jz ne sledim najbolje...
B???user posted image

Ja, Majchi, si pa res odpirala računeuser posted image . To bo dnarja!user posted image

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
1.10.2007 22:23:44   
Majchi
Uf, kakšno kremo? Kremo za kaj? Sem že pozabila, o čem sem govorilauser posted image . Prosim razsvetlite meuser posted image , da nam ne bo treba nazaj brskat.

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
1.10.2007 22:24:03   
s u g a r
v sredo ob desetih mrčkator pravte. Kul.

Jz mam prej še en "zmenk" pol pa naju očka dostavi. Itak je bolš tko, da naju tm pusti in gre dalje po svoje.

Ful je fajn k mamo dost akcije in nisem samo za 4 stenami, npr danes smo zjutrej štartali in ob mal čez 18 prišli domov - bili smo na gorenjskem malo naokoli, malo smo delali, malo smo gledali končke, malo dobro papcali (more it na ranč Lepena -  res je ubitačno), malo jokcali in prikoracali domov - umes smo pogledal en avto pa nam ne diši. Pol je mami načrpala mleko in leti leti mami na pump. Prišla domov umes sta se fanta skopala in sta že lepo papala. Pol sva dala malega skupaj spat in oči letel na fitnes. Jz pa zdele nardim pozno pozno malco k pride domov, mal še podebatirava kako in kaj in kam jutri (k zdej bo naša sreda in ne jutri za klepet) in masaža (dons mi sede) in u mižule. Kok je nam fajn, ane?

Temu pa se res reče da si sam svojga lajfa gospodar, ne pa kdo drug.

Nič pupike lepe sanje in naj le te bodo velike in kmalu uspešne in resnične.

papa
nočko

A little Angel named Vall was born on 16th of May 2007.

We˙re blessed again, with the second Angel and we gave her a name Emma, she was born on 11th of February 2009.

`cos life is like a butterfly

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
1.10.2007 22:24:57   
tejč
krema
za ritke
roke
noge
glavouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hehehehehehehehehehehhehehe, soriiiiiiiite, mi seka nekaj...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
1.10.2007 22:25:29   
rožica81
IZVIRNO SPOROČILO: tejč

O kakšni kremi? Jz ne sledim najbolje...
B???user posted image

Na forumu novorojenček, dojenček sem odprla temo... Ima Nace vneto ritko, pa me zanima glede kreme Sudocrem...

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
1.10.2007 22:26:29   
rožica81
a vse naenkrat pišemo al kaj? user posted image  Sploh ne sledim user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
1.10.2007 22:26:34   
Majchi
Tejč, pejt spatuser posted image user posted image .

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
1.10.2007 22:26:55   
tejč
Sugar? Ranč Lepena? Maš kak link, sem lena ko fux (vem, d aizhaja iz Fuchs-zakaj le???) za iskat...

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
1.10.2007 22:28:08   
Majchi
Jaz tud komi sledimuser posted image .

Krema? Aja, tam pa sploh nisem videla, kaj si napisala. A ma vneto ritko? Grem zdej iskat in brat. Drugač pa Sudocrem jaz ne poznam.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
1.10.2007 22:28:34   
tejč
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
laufanje mi ne bi škodilo....

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
1.10.2007 22:29:27   
tejč
Cvetek, jaz mam doma Sudocrem in nam je kul.

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
1.10.2007 22:31:01   
Majchi
Rožica, jaz sem enkrat uporabila od Mustele kremo Stelactiv za vneto ritko.
Ta drugič pa ni prijela, sem pa uporabila še od Welede ognjičevo kremo. Ta je pa prijela! Zdej mam doma obe! Če ne prime ena, prime pa druga!

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
1.10.2007 22:31:42   
BAMBINA_
O, čer,
A ste takole ste čvek udarile? user posted image EJ, Rožica, a Paško pasto si že poskusila? Za vneto rito je ful vredi.

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
1.10.2007 22:31:43   
Majchi
Tejč, pa od kje teb energija????user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
1.10.2007 22:33:16   
rožica81
IZVIRNO SPOROČILO: tejč

Cvetek, jaz mam doma Sudocrem in nam je kul.

Ti si faca user posted image

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
1.10.2007 22:34:13   
tejč
Ahaaaa, sem šla pogledat, kaj sprašuješ. Ma, pri nas je bil efekt že kar po prvem mazanju. Drugače pa čisto odvisno, kako in koliko je vneto. Če je živo rdeče, skoraj krvavo, ne mazat s Praško pasto. Če je manj, pa bi jaz kar mazala s Praško, da posuši in ustavi vnetje. Ker po moje Sudocrem vam ne odgovarja, če že tolk časa ni izboljšanja.

PA še en nasvet, ne vem, če res pali, ampak pri nas je dostikrat: vneto ritko namaži s svojim mlekom. POtem dobro posuši-naj bo mal brez pleničke. Potem pa namaži s cinkovo kremo. Če nimaš svojega mleka, pa očisti s fiziološko. To mi je enkrat pri Ajši svetovala P. In zdaj probavam pri Maši, pa dostkrat pomaga.

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
1.10.2007 22:34:28   
rožica81
IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_

O, čer,
A ste takole ste čvek udarile? user posted image EJ, Rožica, a Paško pasto si že poskusila? Za vneto rito je ful vredi.

Danes sem jo kupila, pa še nič namazala. Bom najprej s Sudocrem-om probala. Sem se danes oborožila v lekarni s temi kremami... Samo, da bo kaj pomagalo.

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1648
1.10.2007 22:34:50   
BAMBINA_
Btw, z juniorko sva danes rezervirali plac za VSM. Rožica, a vi2 z Ančko se bosta lepo nabasali v en avto, pa pridete ane?

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
1.10.2007 22:36:28   
rožica81
IZVIRNO SPOROČILO: Majchi

Rožica, jaz sem enkrat uporabila od Mustele kremo Stelactiv za vneto ritko.

A je to ta iz paketa ob rojstvu? Ful gosta, sem mu jo pol komaj z ritke obrisala.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.