|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  449 450 [451] 452 453   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
1.10.2007 15:22:28   
tejčica
Dskubin, meni se tole zdijo malo ostre besede. Na začetku smo ful zbmbandirale Tinaajo kaj in kako bi katera, potem smo pa vse potihnile. Ene bi same, druge s familijo, ene bi v septembru, druge v oktobru. Za september je bilo zelo malo kandidatk, tako da je bilo kmalu jasno da bo srečanje v oktobru. Po tistih začetnih željah pa je o srečanju vse potihnilo in še dobro da Tinaaja ni obupala in je dala dva datuma na izbiro in smo se prijavljale kdaj katera lahko.

Ne vem no, meni se pa zdi vse ok speljano in čisto nič selektivno. Je pa logično, da ker nas je toliko, se vsem ne da ustreči.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 11251
1.10.2007 15:23:03   
K_a_t_i
Meaa - men so rekli gluten po 6. mesecu. Kus kus ga ziher ima!

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Taya85)
Neposredna povezava do sporočila: 11252
1.10.2007 15:25:33   
*sonchek*
IZVIRNO SPOROČILO: Taya85
*sonchek* user posted image  za Aneja je res pravi jedec, kakšen sirček mu pa daš, a špinačo imaš z vrta-spasirano (koliko časa jo kuhaš-ali ji dodaš kaj maščobe)

Jeva Kiri sirček in ga naravnost obožuje, špinačo na hitro vržem v krop, pustim nekaj minutk, odcedim in zmiksam s paličnim - je pa z domačega vrta kot vsa zelenjava (kupujemo le sadje, pa še to ne vsega). Ne dodajam pa nič maščob, le kako žličko kisle smetane ali sirček.

(odgovor članu Taya85)
Neposredna povezava do sporočila: 11253
1.10.2007 15:30:39   
draja
Dskubin evo se bom odzvala. Predvsem zato, ker se v eni točki strinjam s tabo. Namreč tudi mene je zmotila ideja, da bi bilo bolje, da zaradi bolezni ne pridejo očki in starejši otroci. Pa nimam starejšega otroka in mož bo najsrečnejši, če ga ne bom s sabo vlekla na takšna srečanja, ampak se mi je ideja takšnega vseslovenskega srečanja zdela zelo simpatična. Ampak zdaj si nobena s starejšim otrokom ne upa priti, ker bi jo zgleda malo postrani gledali kot da je starejši otrok nujno prenašalec bolezni. Da o tem, da bi si katera upala moža zraven pripeljat sploh ne govorim.
Po moje je stvar zelo preprosta - pridejo naj tisti, ki so zdravi, tudi očki in veliki bratci ali sestrice.

Tinaaji pa kapo dol, ki se je toliko časa trudila uskladiti naše želje, ampak mislim, da smo takoj spodkopale vsako idejo in trud, da bi srečanje res uspelo. Jaz bi veliko prej obupala kot je ona. Še dobro, da je imela toliko pameti, da nismo vnaprej rezervirali gostilne, ker bi imeli zdaj celo sranje s tem. Da srečanje ni med vikendom je pa jasna posledica tega, da je večini očitno ustrezalo med tednom.

Čeprav nas je veliko bolnih oz. v našem primeru potencialno bolnih, bi se ostale družinice lahko jutri ali kakšen drug dan vseeno dobile in preživele lep dan skupaj.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 11254
1.10.2007 15:32:29   
K_a_t_i
sej ne morem bit tih...

Dskubin - res mi je žal, da nas ne poznaš. Če namreč pripraviš našega otroka, da se bo 20 minut zabaval sam, ti častim porcijo škampov. Kje so šele tiste 4 ure.... Če bi pa mojem rekla, da naj gre na srečanje marčevk zato, da bo otroka čuval, jaz bom pa sedela in čvekala, bi me pa nekam poslal. Dober mate vi to pošlihtan! user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 11255
1.10.2007 15:44:02   
draja
Kati midve itak nikol ne moreva bit tih, a ne?user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 11256
1.10.2007 15:57:10   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: draja

Kati midve itak nikol ne moreva bit tih, a ne?user posted image

Jst bolj redko... Še dober, da mam še šiht user posted image . A že pečeš?

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 11257
1.10.2007 16:08:18   
dskubin
Tinaaji pa kapo dol

To je bila ena prvih stvari, ki sem jo napisala. Še enkrat, hvala tinaaja, ker si se res potrudila, da bi ustregla vsakemu posebej.

K_a_t_i - jah, tle mam srečo, da je moj zelo zelo fer, ker se čuvanja otrok tiče. Sej, da ne bi mislila, da bi bilo čuvanje otrok nekje sredi Ljubljane medtem, ko jaz čvekam nekaj najlepšega, kar bi se mu lahko zgodilo. In da nima drugega dela. Sem pa izrazila tako željo in z veseljem bi šel - predvsem zato, da bi mi polepšal dan. No, če je Žigi tako aktiven, pol veš, kako to gre. Me pa zanima, kaj bi napravla, če bi imela še 1ga takega, ki bi še tekel povrhu :)

Dobro vem, da je moj prejšnji post mogoče res malo piker. Ampak samo napisala sem, brez dlake na jeziku, kaj si res mislim. Sicer dvomim, da sem edina, nekatere bojo našle druge izgovore, bla bla. Pa daleč od tega, da bi hotela kogarkoli užalit al kaj takega. Nasprotno. Tiste, ki boste šle, uživajte še za nas. 100 na uro.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 11258
1.10.2007 16:10:31   
Dajadada
Dajadada Živa se je zbujala točno ob enakih urah kot Nejc - do minute enako .

Ja kaj sta pa imelauser posted image ? Nočna srečanja v mislihuser posted image  Če bi se odločil še naprej Živo posnemat kar se spanja tiče, bom jaz zelo zelo vesela.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 11259
1.10.2007 16:12:51   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: dskubin
Me pa zanima, kaj bi napravla, če bi imela še 1ga takega, ki bi še tekel povrhu :)

Poskrbela bi, da bi mel trop marčevk še mal več dela! user posted image  K že itak mi morjo vedno Žiga čuvat, ko jaz tekam na wc... Ma dej, veš kako se lepo delo razporedi, če je tok bab na kupu. En malček ziher spi! Tisto kavo pa ja lahko spiješ negde izmedju...

Pa da ne bo pomote - jst tud nisem hotla, da se same "stare dobimo" - sam zdelo se mi je, da so te najbolj ziher. Ker itak vsak teden napišem, kdaj in kje se dobimo. Sej čez vikend in z očki se tud kamot dobite. Men sploh ni nobene panike, če me ne bi blo. Itak čez teden nadoknadim. Vikendi so pa tko - gremo obiskat tiste, ki niso na porodniški pa če se da, mal z mojim vsak svoje hobije pokombinirava.

Kaka ideja kok so nove žaluzije? K še 5 minut pa jih bo Žiga snel... Kr naj.. Vse za 5 minut mira user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 11260
1.10.2007 16:13:48   
draja
IZVIRNO SPOROČILO: Dajadada

Če bi se odločil še naprej Živo posnemat kar se spanja tiče, bom jaz zelo zelo vesela.

Ne vem, če bi bila glih vesela. Naša Živa ni več vzor zaspančkov. No, zdaj ko smo na strogi dieti še gre, drugače pa smo cele noči sposobni prejokcat.
No, čez dan pa res lepo spi. Najmanj trikrat gre spat, spi pa tam od pol urce do urco pa pol.

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 11261
1.10.2007 16:18:44   
Dajadada
Srečanje: Res je težko naresti tako, da bi bilo vsem prav. Eni bi rekli **** pa demokracija, včasih je boljš narest stvari, pa nobenega nič vprašat. Pač smo malo predolgo zavlačevale s srečanjem...bi moralo biti še pred poletjem. Zdaj se mi zdi, da je glavni problem zdravje, saj drugače bi bila udeležba kar precejšnja.   

Sicer pa ni treba da je to prvo in edino srečanje marčevk. Res pa je da bo spomladi precej drugače, ko bo še manj časa, večina v službah itd.

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 11262
1.10.2007 16:22:15   
Dajadada
Kaka ideja kok so nove žaluzije? K še 5 minut pa jih bo Žiga snel... Kr naj.. Vse za 5 minut mira

Zihr cenejš, kot igračeuser posted image . Boš dala isto za žaluzijo, kot za en mini košček barvne plastike.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 11263
1.10.2007 16:25:31   
thaiss

Mi smo uspešno opravli v RA, Matia pohvaljen da lepo napreduje. FT od sedaj samo še na 14 dniuser posted image
Pa nove mere imamo pri 7.mesecih:
8.400g
75 cm
44 og
pocka papico mu skoham oz na tričetrt pripravim zjutraj, tako lahko več pohajavauser posted image  Lepe Tajine fotkeuser posted image

tinaaja - tebi in Brini en velik koš  user posted image

Kati- žal sem zamudila 15 minutni rok prijave... skoraj skoraj me je tvoje vabilo premamlouser posted image   A so žaluzije še gor??? Matia pa bo tepih požru...bomo brezuser posted image

urlauser posted image upam, da se čimprej posuši user posted image

srečanje- kot sem že napisa jutri začnemo s plavanjem, smo pa zdravi!! V kratkem nameravam v Lj, pa takrat zagotovo gremo na kofetkauser posted image  

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 11264
1.10.2007 16:38:32   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss
Matia pa bo tepih požru...bomo brezuser posted image

Žaluzija jo je odnesla rahlo skrivljena. Zdej grize moja kolena user posted image . Tepih še gre.. Naš je včeri na Tartinijevem trgu zlizane žvečilne lizal user posted image .
Prlet, prlet!!! Sej, kak jesenski dan se bi tud pr vas lohka dobile.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 11265
1.10.2007 16:55:29   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i
Naš je včeri na Tartinijevem trgu zlizane žvečilne lizal user posted image .

kaj pa vi na tartinejevem????
ale kati vzemi stvar v roke in zorganiziraj srečanje pr nas...plac zrihtam jaz....plaža, travnik, kafič...

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 11266
1.10.2007 16:59:54   
erna14
draja-ti si bla pa v mojmu koncu jaz sem tud iz tam no 10 min stran

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu Taya85)
Neposredna povezava do sporočila: 11267
1.10.2007 17:03:37   
draja
IZVIRNO SPOROČILO: erna14

Se mi je zdelo, da je tolk fejst baba in tolk lep sinček lahko samo iz tako lepih koncev doma! Se pravi, da bomo pol lahko skoz v Dolenjskih toplicah viseli, ko se bosta Živa in Žiga poročila!?!

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 11268
1.10.2007 17:12:32   
K_a_t_i
Na poti z morja sem si jst zaželela sprehoda iz Portoroža do Pirana user posted image .

ale kati vzemi stvar v roke in zorganiziraj srečanje pr nas...plac zrihtam jaz....plaža, travnik, kafič...
Bomo rekle kako na to temo pa se javimo! Sam sej nas poznaš - najraj dons rečemo, da jutri pridemo user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 11269
1.10.2007 17:14:23   
erna14

IZVIRNO SPOROČILO: erna14

Se mi je zdelo, da je tolk fejst baba in tolk lep sinček lahko samo iz tako lepih koncev doma! Se pravi, da bomo pol lahko skoz v Dolenjskih toplicah viseli, ko se bosta Živa in Žiga poročila!?!

jaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image ja pa polet boste lahko kak dan dol prsli pa bomo sli lohk kdaj na bazencka cofatuser posted image user posted image k v lj itak nibazenovuser posted image pa se izlet boste meluser posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 11270
1.10.2007 17:16:01   
erna14

IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i
Naš je včeri na Tartinijevem trgu zlizane žvečilne lizal user posted image .

jaz grem takoj

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 11271
1.10.2007 17:45:47   
erna14
thaiss-user posted image  za mere kaksn zrak mate v kp da mate tok velke otrokeuser posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 11272
1.10.2007 18:18:59   
slumpo
opa....a sem zasledila mal iskrenja....

srečanje...jaz sem tudi upala da bo med vikendom ker bi šel moj z mano in mi pomagal pri najinemu spidiju....pa če ni ni....med tednom pa jaz težko ker pač nimam avta vedno na razpolago....pa kljub temu bi se dalo zment ampak midva še nisva tok zdrava da bi kar lutala  okrog pa še ob 12.00 imam ginekologinjo...

je pa res ena stvar...če smo že brez dlake na jeziku...kar pa je sigurno neka logična posledica temu...namreč tiste , ki se večkrat srečajo in vidijo imajo tukaj gor opažam čisto neko svojo temo in dosti bolj se lahko pogovarjajo in so bolj aktualne kot pa ene ki smo redko ali pa nas ni na srečanja iz različnih vzrokov....opažam da s svojimi posti kar skoz pademo oz. nismo zasledene...namreč jaz sem že 3x nekaj prašala (kar me je skrbelo pač pri Aneju) pa odgovora nisem dobila...
tudi rekeje pišem ker mam računalnik 1 štuk više in ne morem spodaj pustiti Aneja samega in it gor pisat oz....aneja ne maram sabo pred računalnik nost ker ga temu pač nočem izpostavlat in trenutke ko je buden sem tudi raje z njim kot pa kje drugje...ko pa spi pa že kaj pridem napisat ampak očitno preredko da bi 100% sledila temi dogajanja...

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 11273
1.10.2007 19:18:24   
erna14
slumpo-delno se strinjam z tabo delno pa tudi ne,pac jaz tud vedno ne dobim odgovora na vsa moja vprasanja namrec se vedno ne vem kje je gostilna pri pecljuuser posted image user posted image sm v soboto sprasvala in kot vidis tudi jaz nisem dobila odgovora res pa je da tiste ki se poznamo med sabo res nekako bolj oz vec kontaktiramo med sabo vendar da ne bos narobe razumela ne namensko vendar pac nekako bolj opazis cloveka ki ga malo bolje poznas si vec v kontaktu z njim kot pa nekoga ki ga zasledis samo enkrat ali dvakrat na dan,vsekakor pa vedno odpisem vsakemu ki kaj sprasuje samo ce vem odgovor ce pa ne vem se mi pa zdi nesmislno pisat joj sori nimam pojma.tako da ce bos kdaj ostala brez odgovora pac naredi kot jaz napisi vprasanje ce ni odgovora postavi ponovno isto vprasanje pa cim na vecje napis tako da bo zih kaka odgovorila,vrjemi preverjeno pri meni pali touser posted image user posted image .p.s.jaz te vedno preberem,prsezemuser posted image

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 11274
1.10.2007 20:25:56   
erna14
user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 11275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  449 450 [451] 452 453   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  449 450 [451] 452 453   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?