|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  447 448 [449] 450 451   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
30.9.2007 21:40:02   
Žabika
Bravo jjasna! Samo zdaj se pa vms že skoraj en teden ni javila. Upam, da nam kmalu še tukaj razkrije veselo novico!

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 11201
   [Brisano sporočilo]
30.9.2007 21:43:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Žabika)
  Neposredna povezava do sporočila: 11202
30.9.2007 21:43:58   
Taya85
K_A_T_I tale vaš Žiga je pa res user posted image , se vidi da je ful užival....pa 6 zobkov že, mi pa še nobenega in nite slinimo se še ne user posted image - tako da vam konkurenca nismo

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 11203
30.9.2007 21:50:29   
K_a_t_i
U, Naomi! Sej tooooooook pa tud ni blo treba za druge nabavt user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 11204
30.9.2007 21:52:13   
A-N-J-A
Jaz sem pa kruhka spekla zdaj grem pa počas spančkat.

Nočka

(odgovor članu Taya85)
Neposredna povezava do sporočila: 11205
30.9.2007 22:21:13   
*sonchek*
Jem štrudelj, ki ga je spekel oči, Anej spi že eno uro, oči pa šraufa avto - spet user posted image
Bili smo na hitro zunaj (nismo še čisto zdravi), drugače pa gnezdili doma. No, mi je pa uspelo vse oprat, zlikat, pospravit, pa še spala sem po kosilu 2 uri user posted image
Nočko!

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 11206
1.10.2007 7:10:19   
amy26
dobro jutro

KATI, vidim da ste na dopustu uživali, za Žigca in njegovih 6 zobkovuser posted image user posted image user posted image  je k en tavelik fant, no 7.mesecev glih ne kažeuser posted image

Meaa za gospodauser posted image  upam da ne bo kaj hujšega

Naša mala čebelica zdej čeblja zraven v lupinici tako da jaz lahko v miru spijem kavico, pa še za vse ostale enauser posted image . Sva pa končno sami doma, moj user posted image  dela dopoldne kok paše da sva samiuser posted image .

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 11207
1.10.2007 7:29:21   
erna14
jutro

men se bo kar strgalouser posted image user posted image ponoc sem mela cist trgo levo josko ampak sam spoden del pa cist mal odteceno eno zlezo notr in potem sem si sla pumpat vn mlek in valda te k.... pumpice itak ne morm pol k.... vn dobit in sm si spumnpala 30 mluser posted image user posted image user posted image  no potem sem  si  se masirala valda tamal k zanalasc dons ponoc ni bil nc lacen no k se je ob 4 zbudu da bi jedu je parkrat potegnu in me 3 tok ugriznu da sem  vidla vse mozno uglavnem potem sem sla ob 4 pod tus da sm si mal z tusem masirala pa z toplo vodo polivala te joske zdaj me pa toooooook boli da se sploh ne smem odspod dotaknt zize kaj sele da bi ne vem kaj....sploh ne vem kaj naj nardimuser posted image user posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 11208
1.10.2007 7:32:45   
Taya85
erna14 joj, vrjamem, da te boli k 100 user posted image , kaj če bi si pa mal obkladk gor dala? Drugač pa kar k zdravniku šibaj. user posted image user posted image  zate

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 11209
1.10.2007 7:33:20   
amy26
erna14, poskusi dati si gor čim bolj vroč obkladek in spet zmasirat, pa čimvečkrat Žigo podojiti

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 11210
1.10.2007 7:38:30   
thaiss

user posted image tko mi je Matia ponoči po glavi skalal...

Jaz že pridno kuham piščančka in cvetačouser posted image  Čez pol urce pa šibneva na kontrolo v RA

KATI - WB, lepi Žigecuser posted image  Čestitke za zobke...mi sm  komaj do druzga prigurali

erna - user posted image  za tvoje zize

vse naj naj
Tjaša-malecka_mateja & Aljaž- bibi za 7ko
Jernej-Pikca & Živa - Draja za polovičko

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 11211
1.10.2007 7:50:06   
tinaaja
jutro...
sem kar ornk fuc, ker me je celo noc bolela glava in mislim, da je una od zacetka neke viroze, prehladam... ker me zraven se praska grlo in splosno pocutje bolj na nuli. Caji so ze skuhani, cakam, da nekaj pojem, da pade se lekadol.
Brini sem spet potegnila ven en ornk smrkel, je revica ful tezko dihala ponoci, ampak ni se prehlada user posted image Upam,d a ga ne bo,ker vceraj je bilo res malo nerodno na poroki - je bilo zunaj, ce si bil zraven grelcev je bilo OK, ce ne pa je zahladilo. tko da se ne cudim svojemu pocutjuuser posted image Ampak recmo, da se ne bo razvilo naprej.

Naomi - mi planiramo predbozicni London tko da no worries user posted image bos pol instrukcije dala glede shioppinga user posted image

Srecanje - zorganizirate se,ce vas je se kaj bork ostalo user posted image   Iz zgoraj napisanih razlogov naju ne bo user posted image

sveza plenic je naredila svoje - kakica je padla.. glede na to, da vceraj ni, me je groza pogledat user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 11212
1.10.2007 8:07:21   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: amy26

erna14, poskusi dati si gor čim bolj vroč obkladek in spet zmasirat, pa čimvečkrat Žigo podojiti

exactly.. ampak vroc obkladek pred dojenjem, da se zleze odprejo, po dojenju naj bi bil leden obkladek. pa vroc tus, skloni se naprej, da gravitacija deluje in masiraj.. joj se spomnim prvega tedna in vseh unih zatrdlin, katastrofa... ce se ne izboljsa, pa k zdravniku, ker meni tole ze ornk mastitis deluje, ce je tok obcutljivo na dotik.

Tjaša-malecka_mateja  user posted image user posted image user posted image za 7m
Jernej-Pikca pa Živa - Draja  user posted image user posted image user posted image za pol svecke user posted image user posted image user posted image user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 11213
1.10.2007 8:12:23   
pocka
jutro

kati - WB! Se vidi da ste uživali, sploh pa Žiga. Za zobke pa niti minsmo neka konkurenca, smo šele pri enem. Aja, glede Železnikov,sem prav vesela, da si dala tosti post gor, sem se stalno spraševala, če bi lakho kam poslali kaj takega, namesto denarja. No, zdaj bova z mamo udarile eno akcijo po hiši pa poklicale tisto gospo.
tinaaja - upam, da se vam to smrkanje neha, pa da ne zboliteuser posted image
naomi - jaz bi tuuudddiii
erna - te nočem stršit, ampak jaz sem že dvakrat fasala mastitis (kar tako z lepega). Močno si masiraj in daj si gor obkladke. Meni je enkrat celo rekla Dr. naj si kupim neko tekočino v lekarni in si dajem gor obkladke (naj bi zaviralo vnetje). Če boš rabila, jo bom poiskala pa ti povem ime. Če te pa ne neha bolet, pojdi čim prej k zdravniku, da dobiš antibiotike. Jaz sem bila drugič dovolj zgodnja in se mi ni razvila niti visoka vročina, sem bila takoj dobra.
thaiss - ti si pa pridna, da tako zgodaj že kuhaš papice user posted image
jjasna - ti si pa pravi detektiv user posted image , no upajmo, da je VMS res že user posted image
meaa - držim pesti, da ti danes uspe iti v šoping, kar privošči si

ena slikca...
user posted image

tako frizuro mi je pa naredil moj odštekani stric...
user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 11214
1.10.2007 8:21:02   
cv105
erna: ukrepaj takoj (masaža, obkladki, dojenje), držim pesti, da bo ratalo brez dohtarja user posted image

jjasna: detektivka in pol in bravo za vmsuser posted image

naomi: a vas bodo spustil čez carino? user posted image

vse najboljše slavljencem user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 11215
1.10.2007 8:32:54   
draja
Jutro!

Živa, miška moja, vse najboljše za 6 mesecev! Zdravja, zdravja in še enkrat zdravja ti želim!

Vse najboljše tudi Jerneju in Tjaši!

Erna joj upam, da ti bodo nasveti punc pomagali in preprečiš najhujše!

Tinaaja tudi zate upam, da ne zboliš dokončno.

Kati WB. Me veseli, da ste tako lepo uživali. Mi smo še brez zobkov in še nič ne kaže da bi kmalu bili.

Pocka lepe slikice!

Amy uživajta sami z Elo. Midve bova tudi po dolgem času danes sami, saj je mož zdaj večino od doma delal, zdaj bo pa cel teden v službi. Malo že paše, samo glede na to, da bo cele dneve tam, pa ne bo nič kaj fajn.

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 11216
1.10.2007 8:47:00   
erna14
ojla sm ze bolse vole spet je padu vroc tus ze 3 donsuser posted image tamal je full pojedu joska 70% bolse jo lahko primem in premetavam gor in dol skoraj brezbolecinskouser posted image user posted image

hvala vsem za nasveteuser posted image user posted image user posted image

vse naj naj slavljenckomuser posted image user posted image

draja-user posted image  valda dolenjska itak da je najlepsa,ce boste pekl torto en kos bo moj
tinaaja-user posted image user posted image user posted image za vajino zdravje,u sm sla tist za nos v leclerca kupt pa je res dobr.hvala
kati-wb
pocka-hvala,lahko mi napises kako se imenuje tista tekocine za vsak slucaj.aja pa full dobre slikce tamalgauser posted image user posted image user posted image
thaiss-dobr opravteuser posted image

aja sm probala nastavk spet za dojenje ga jesam grizuuser posted image user posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 11217
1.10.2007 8:49:05   
sezam
Tjaša-malecka_mateja- user posted image user posted image  za 7m
Jernej-Pikca ter Živa - Draja - user posted image user posted image  za pol svečke

Kati - WB, Žiga je pa res že orn dedc, pa že 6 zobkov ima user posted image user posted image  Mi smo še vedno brez user posted image

tinajaa - user posted image user posted image user posted image

jjasna - čisto pravi user posted image , upam, da se tudi VMS kaj oglasi in pove veselo novico

pocko - user posted image user posted image  lepe slikce

Ana je v vrtcu, Žiga pa še spi. Tako, da sem jaz tudi sedaj v miru pojedla zajtrk in čakam, da se pikec zbudi user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 11218
1.10.2007 8:57:24   
Barči78
Evo mene,

Svečo za krst smo kupili v Kamniku, še čakamo, da bodo gor napisali ime in datum, prtiček bomo tudi tam vzeli

Obleka za krst: cela znanost, v Baby centru sem res našla eno, ki mi je bla všeč, ampak žal prevelika. Pol smo pa ful iskal, pa nič našli. Grem razočarana domov, razmišljam, kako naj zmanjšam obleko user posted image . Pol pa začnem doma klicat po Baby centrih in ne boste verjele, v Mariboru sem jo našla user posted image . In še sreča, da imamo v MB podružnico in sem klicala fanta, ki tam dela, če gre lahko v BC kupit to oblekco, da imam rezervirano, jutri gre šofer v MB in mi zvečer oblekico dostavi user posted image  Ma sm hepi.

Župnik: sem šla danes vpisat Žana za h krstu, pa povem prvo botro, od moža sestro, pa pravi a je poročena, sem rekla ne ima pa partnerja, pa drugače živita skupaj (koruznika), ja pol pa ona ne more bit botra. Sem mu rekla, ja pol pa kar listek ven strgajte (čist mi je zakuhal). Pa že Neji je bla ona botra v isti cerkvi.user posted image  Pol sem mu pa začela razlagat, da pač on ima prebivališče v Loki, kar je tudi res in da sta ˝kao˝ samo fant pa puca. Ja, če hočjo bit zoprni, jim to dobro uspe.
V glavnem mi je tolk zoprno, ker sem malo priredila resnico, da bom šla verjetno krst speljat h župniku Pavletu v Tunjice, ta je pa res dušca.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 11219
1.10.2007 8:59:34   
Barči78
Aja še tole: Jernej, Tjaša in Živa, vse najboljše za mini svečke user posted image user posted image user posted image

VMS - zate pa držim pesti, da bo plusek user posted image user posted image user posted image , res lepa novica

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 11220
1.10.2007 9:37:29   
Barči78
Ne no, klicala sem Pavleta, pa pravi, da nas ne upa vzeti h krstu, ker smo že bili pri našem župniku, ker baje naš že tako zahteva, da Pavle odstopi. user posted image  Kaj naj nardim, kar na jok mi gre, tale naš župnik. A naj grem h župniku, samo kaj naj se zmislim, zakaj ne pridem h njemu, zakaj v Tunjice user posted image , ma a sm lohk spet slabe volje, men gre vse narobe, kolk sm lohk to TRDA buča, da sm sploh šla v Stražišče, pomojem samo zato, ker je bliz, matr sm bukova. Jezna sama nase, dej nej me še kera nadere.

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 11221
1.10.2007 9:40:58   
slumpo
jutro

mi smo nekoliko bolje...malemu še brišem noska....jaz pa že letam po hiši ...

ja zdej pa res ne vem če se je kera skušala zognit tem virozicam...

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 11222
1.10.2007 9:50:27   
draja
Barči jaz sigurno ne bi krstila pri takem župnikuuser posted image . Mene še vprašal ni nič o botri, niti če ima zakramente ne. Pa tudi nobenih priprav itd. ni zahteval od nas. In točno iz tega razloga jaz prisegam na jezuite v Dravljah, ker se ne grejo nekih institucionalnih in birokratskih neumnosti, ampak so tam res za ljudi in znajo ljudem približat vero na prijazen in nevsiljiv način. Joj kolk me pogrejejo take neumnosti. Ti kar pejt k kakšnemu drugemu župniku, pa nič mu povedat, da si se že menila pri svojem. Sicer mora vaš lokalni župnik kao odobriti, da se lahko krstite drugje (to si župniki pol sami med seboj dopisujejo, tebi ni treba nič urejat) ampak mislim, da tolk daleč, da ne bi dovolil, pa ja ne bo šel.

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 11223
1.10.2007 9:55:40   
draja
Erna tortice danes ne bomo pekli, ker sem jaz na dieti, mami v toplicah, brat z družino v Nemčiji. Bi jo lahko jedel samo možek pa mlajši bratec, pa se bojim, da bi jo pol stran vrgla. No, nate vidiš se pa nisem spomnila - he, he bi jo lahko tebi uno polovico dala. No, računam da jo bomo enkrat konec tedna naredili, pa dobiš en kos če bo uspela.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 11224
1.10.2007 10:02:28   
Barči78
Ti kar pejt k kakšnemu drugemu župniku, pa nič mu povedat, da si se že menila pri svojem. Sicer mora vaš lokalni župnik kao odobriti, da se lahko krstite drugje (to si župniki pol sami med seboj dopisujejo, tebi ni treba nič urejat) ampak mislim, da tolk daleč, da ne bi dovolil, pa ja ne bo šel.

Sej glih v tem je problem, ker nočem potunkat župnika Pavleta, ker baje naš že tako zahteva, da ga  odstanijo, očitno samo zato, ker ga imajo ljudje radi in ima posluh za človeka, ne pa neke kot praviš birokratske neumnosti. Župnik Pavle bo moral poslati papirje našemu župniku in potem bo sigurno ogenj v strehi.

Dovolil sigurno bo, tolk ne morem bit trčen, samo kaj ko je pa on malo višje na stolčku in potem tak odriha čez druge župnike, sploh ima dva na piki, tega Pavleta in enega Cirila, ki je bil pa prej v Stražišču pred njim, in je bil baje najboljši.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 11225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  447 448 [449] 450 451   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  447 448 [449] 450 451   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

ime otroka
N5ra

Z možem izbirava ime za sina.Katero ti je najlepše?

Zak (12%)

Lian (26%)

Zan (24%)

Val (38%)

Število vseh glasov: 310

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!