dskubin
|
Čestitke mini slavljenčkom! Hotela sem zaobiti temo piknik, pa mi hudič ne da miru, tako da bom (ampak DOBRONAMERNO) stegnila svojo gofljo. Najprej pohvala tinaaji, da je nase prevzela breme organizacije in se trudila po najboljših močeh ustreči vsem, kar pa je bilo takoj očitno, da ne bo šlo - niti ni bilo realno pričakovati, da bodo uslišane vse želje. Tako se pač svet vrti. Zgleda, da bo enaka zasedba kot ponavadi. Čeprav upam (hotela sem napisati vem, pa mi ni šlo z jezika), da ni namerno, ampak vse bolj in bolj izgleda, kot da je vse bolj in bolj težilo k temu, da BO PRAV TAKO, kot vedno in da se boste srečale čisto vse, ki se ITAK ŽE POZNATE. Sorry, to je samo moje mišljenje, ampak iz zunanjega kroga je izpadlo prav tako in nič drugače. Jaz sem si zelo želela priti na to VSESLOVENSKO srečanje marčevk, pa me ne bo. IZ PRINCIPA, ker sem žleht, pa to. V glavnem, kaj hočem povedat, na začetku sem imela samo 3 želje, ki so se skladale z željami (oziroma niso nič izstopale) tudi drugih tu prisotnih, in sicer: - katerakoli sobota ali nedelja (septembra bi celo prišli v poštev tudi dnevi med tednom - no z redkimi izjemami) - prisotnost starejših otrok (Draž je zdrav, nimam ga v vrtcu, zelo hitro se vklopi v družbo in je rad med ljudmi - poleg tega bi mi 4je izkoristili cel dan in si naredili iz tega cel družinski izlet, verjetno pa šli še kaj po nakupih, ker, sej hodimo veliko okoli in tudi otroka sta navajena avta, ampak v Ljubljano pa ne gremo glih vsak dan - no, ampak to je že postranska stvari in je bil bolj moj račun brez krčmarja) - prisotnost očkov (bolj ali manj zato, da bi bil varuška najinim, pa prepričana sem, da tudi drugim tam prisotnim otrokom. Ker kdor me pozna - in s tem seveda najine otroke - ve, da ne morem veliko čvekati niti če sem samo s tamalo, kaj šele, če sem sama z obema. Je pač tako, da niso vsi otroci lahko 4 ure pri miru v vozičku in od tam zvedavo gledajo v svet, da nekateri ne morejo biti niti v naročju pol ure pri miru in da so tudi taki, ki bi jim bila dekca 10x10 metrov premajhna. No, taka je naša Diti, ampak tako pač je. Imam pa zato mogoče malo drugačne potrebe in želje, kot marsikatera izmed vas, ampak so what, naš problem.) No, NIČ od tega (mislim, treh zgoraj naštetih želja) in vse Zgleda, da bo enaka zasedba kot ponavadi. Evo, lahko bi sicer prišla sama. Nič se ne bom izmišljevala štorij, pa se neki izgovarjala na druge, brez veze. Čas imam (saj sem še živa, aneda), nevemkakšnih planov jutri nimam (pa tudi, če bi jih imela, bi se lahko dogovorila tako, da jih ne bi mela, vsaj večino njih), varstvo za Draža imam (pa tudi, če ga ne bi imela, bi se lahko dogovorila tako, da bi ga imela), avto imam (pa tudi, če ga ne bi imela, bi se lahko dogovorila tako, da bi ga imela), zdravi smo vsi (tle mam zaenkrat srečo, ker dogovarjat se glih ne da). Samo moja trma me ovira in Zgleda, da bo prav zares popolnoma enaka zasedba kot ponavadi. Ampak svet se zaradi tega ne bo ustavil, kajne?
< Sporočilo je popravil dskubin -- 1.10.2007 14:55:52 >
|