|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  448 449 [450] 451 452   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
1.10.2007 10:07:10   
Pikca
jutro,

Naš slavljenec Jernej pošilja velikega lupčka Živi za polovičko in še enga Tjaši za 7-ko! Obema tudi veliko zdravja!

Joj kok je vedno bolj srčkan naš Jernejčekuser posted image . Ko se nasmejčka, je kot da bi sonček posijal in smeje se zelo raduser posted image . Pa vse ga zanima, sestrici grejo že lasje pokonc, ko se za njenimi igračami stegujeuser posted image .

Joooj kaj je včeri prjavla; sem rekla, če bo nesla v četrtek za RD v  vrtec Pombear medvedke, pa je rekla, da rajš ne, ker bodo vse pojedliuser posted image

Drugač smo mi končno zdravi (no mal še kdo posmrka in Živa pokašlja), Živa je šla danes spet po dolgem času v vrtec (sicer ne s posebnim navdušenjem, ampak brez joka).

Tejčica, joj kok luštno pismo je Taja napisala miški! Se mora miška še posebej potrudituser posted image

Sezam, Kati, zeloo luštne dopustnške fotke! Pa kok sta oba Žigata že velika!
Pocka, tud lepe sikceuser posted image

Ojej Erna, upam, da ni mastitis, srečnouser posted image !

Tinaaja, eno user posted image  za zdravje!

Bravo detektivka Jjasna za novico o VMS - upajmo, da je resuser posted image

tok zaenkrat... grem kupit tortico za Jernejevo polovičko, ker se mi jo ne da pečtuser posted image

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 11226
1.10.2007 10:07:30   
K_a_t_i
Jutro!

IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja
Srecanje - zorganizirate se,ce vas je se kaj bork ostalo user posted image   Iz zgoraj napisanih razlogov naju ne bo user posted image

user posted image  A se men sam zdi, al sem v tem tednu nekaj zamudila? A tko slabo zgleda, al kaj user posted image

Evo... Bo mami Kati poenostavila...

SREČANJE MARČEVK - Čolnarna-TIVOLI, TOREK 2.10. ob 11:00.
Ponudba: kava, sladoled, sadne kupe, tortice, sendviči, previjalna miza, vrhunska postrežba, izbira mize na soncu/v senci, velik travnik za dekice, ribnik z ribicami in želvami, igrala, mikrovalovna za vse gostohrance,... NI, DA NI!!!
Vreme - BO!
Minimalni čas trajanja - več čvekic, dlje bo. Ponavad se ne damo zlo na hitro pa nekateri še ob 16h tam visimo - vse, da so otroc na luftu user posted image .
Kdo pride?
Žabika, Urla, Dajadada, Anja, Erna, Meaa, Skačica, Kati (ve ste obvezno, nema pripomb user posted image !)

Drugač pa danes izjemna noč! Do 23:30 smo se zbudili 4krat user posted image . Sem izvedla skrajni ukrep in tamalga odnesla v spalnico, da ugotovim, zakaj se zbuja (priznam, lenoba me je izdala). Tamal je spal 4 ure kt top. Pol ga je pa lakota zdelala. Je pa zgleda že dojel, da tud spat ni tak bav bav in je naslednje 3 ure odspal v svoji sobi. Zdej sem kt rožca in tuhtam, kero žrtev bi najdla za na kavo user posted image .

Kwa pa to jst berem? Bolani, trdojoški, glavoboli, prehladi,... Skrajni čas, da greste na zrak, punce!!!
Ali ne veste kam? Naj vas ponovno spomnim, na SREČANJE MARČEVK, ki bo potekalo v TOREK, 2.10. od 11te ure dalje v ČOLNARNI.
Tako izjemne priložnosti ne smete zamuditi. Pripravite svoj nasmejan čebljalnik in privlecite svojo rit na svež zrak. Otroci vam bodo hvaležni (jst pa še bolj k mi nav dolgcajt user posted image ). A sem neki pozabla, a ne?! Ja, če se prijavite v naslednjih 15ih minutah, dobite brezplačno kavo - ČASTIM!

Zdaj pa hitro pakirat, ker torek se naaaaglo približuje!!!

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 11227
1.10.2007 10:11:32   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: draja

Erna tortice danes ne bomo pekli, ker sem jaz na dieti, mami v toplicah, brat z družino v Nemčiji. Bi jo lahko jedel samo možek pa mlajši bratec, pa se bojim, da bi jo pol stran vrgla.

Ma tela porodniška... Vsi možgani so na off!
Ma ne samo pol torte, ti kar 2 speč pa jutri prinesi v Tivoli! Bomo mi vse zmazali, če ne bo šlo na licu mesta, bomo pa še za domov vzeli. IT'S A PROMISE!!! user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 11228
1.10.2007 10:12:54   
urla
IZVIRNO SPOROČILO: draja
Barči jaz sigurno ne bi krstila pri takem župnikuuser posted image . Mene še vprašal ni nič o botri, niti če ima zakramente ne. Pa tudi nobenih priprav itd. ni zahteval od nas. In točno iz tega razloga jaz prisegam na jezuite v Dravljah, ker se ne grejo nekih institucionalnih in birokratskih neumnosti, ampak so tam res za ljudi in znajo ljudem približat vero na prijazen in nevsiljiv način. Joj kolk me pogrejejo take neumnosti. Ti kar pejt k kakšnemu drugemu župniku, pa nič mu povedat, da si se že menila pri svojem. Sicer mora vaš lokalni župnik kao odobriti, da se lahko krstite drugje (to si župniki pol sami med seboj dopisujejo, tebi ni treba nič urejat) ampak mislim, da tolk daleč, da ne bi dovolil, pa ja ne bo šel.

Tudi mi smo Tiana krstili v Dravljah. Legendarno. Se grem ravno danes zmenit za krst za Katjo. Imela bo pa dva moška botra in enega katoliške in enega pravoslavne vere. Pa župnika prav nič ne moti, pa sta oba koruznika.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 11229
1.10.2007 10:14:41   
cv105
Sej glih v tem je problem, ker nočem potunkat župnika Pavleta, ker baje naš že tako zahteva, da ga odstanijo, očitno samo zato, ker ga imajo ljudje radi in ima posluh za človeka, ne pa neke kot praviš birokratske neumnosti. Župnik Pavle bo moral poslati papirje našemu župniku in potem bo sigurno ogenj v strehi.

Dovolil sigurno bo, tolk ne morem bit trčen, samo kaj ko je pa on malo višje na stolčku in potem tak odriha čez druge župnike, sploh ima dva na piki, tega Pavleta in enega Cirila, ki je bil pa prej v Stražišču pred njim, in je bil baje najboljši.

... kolk je meni to znano ... če se ti da, vztrajaj, če ne pa ... mu mogoče reci, da boš šla naprej in da naj ti pokaže, kje piše, da xxx ne sme/more biti botra tvojemu otroku ... in da je to ali je kdo poročen ali ne njegova stvar in se ti z njo ne ukvarjaš in da botra ne izbiraš po stanu ampak zaradi osebnosti, ... mislem, kva se grejo ...

držim pesti, da boš uspešno uredila zaplet ... user posted image

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 11230
1.10.2007 10:22:48   
urla
Kati - matr zamudila 15 minuser posted image . No si jo bom pa sama plačala.

Mi smo se končno pozdravili (kuc kuc na les). Jest sem naredila eno 10 dnevno kuro z Ameriškim slamnikom in me ni dobil prehlak. Se počutim prav kull.

No še dogodivščina od včeraj. Sva si z mojim privoščila popoldanski sprehod po sončni ljubljani in šla na kosilce, pa na kavico , pa sva hotla še na sladoled, pa mojga zagrabi ta velika potreba.user posted image sem se jezila, če ne more it na wc v gostilni (no go, ker nimajo bralnega kotičkauser posted image ). No pa oddirkava domom, doma pa POPLAVA. Iz zgornjega štuka je lila voda v curkih in v celem stanovanju 5 cm vode. PANIKA. Vse sosede vkup in vse brisače na tla in ožemat. Najhuj je bilo pa to, da sosede nad nami ni bilo doma in je voda kar tekla in tekla. Hvala bogu je bil hišnik doma in je šel takoj spustit voda iz vseh radiatorjev in pol se je zadeva mal umirila. Mam uničen cel parket, kavč, strop, stene se mi že lušijo, regal se je prepil z vodo, računalnik po čudežu še dela..... Norišnica. Mamo pa tut mi še ta stare rediatorje, tko da jih bom danes jutri zamenjala. Edini razlog, da me ne bo v Čolnarno je, da mi montirajo radiator. A kera ve koliko časa to traja?

Tinaaja - čim prej se pozdravite. Bi vaju res rada že vidla, da ne bo Brina že hodila na naslednji kavici.

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 11231
1.10.2007 10:31:17   
Pikca
user posted image Kati user posted image  za vabilo. Jaz bom najbrž v torek v LJ, ampak z obema otrokoma, in ker Živa še mal kašlja, si ne upam prit.

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 11232
1.10.2007 10:36:28   
draja
Naju tudi ne bo jutri, ker še nimamo izzvidov z infekcijske klinike. Ostale pa uživajte!

P.S. v resnici se mi ne da peči tort za Kati & Company user posted image

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 11233
1.10.2007 10:40:52   
K_a_t_i
u urla - šit user posted image

sam babe - jst sem napisala, da kavo dobi tista, ki se PRIJAVI in ne odjavi user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 11234
1.10.2007 10:49:17   
tinaaja
Kwa pa to jst berem? Bolani, trdojoški, glavoboli, prehladi,... Skrajni čas, da greste na zrak, punce!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image dobra fora... smo bili cel dan na zraku, pa ni nic pomagal user posted image

barci, ne rabis razlagat, zakaj zelite krstit drugje, ker je to vasa odlocitev. Smo se doma pogovorili in odlocili tako! grrrr... pa rec, da zato, ker je bila ze neja tam krscena..

Urla- GROZA!!! Upam, da zrihtate.. susilo se bo vsaj pol leta, vsaj nam so tko rekli.. Ce dajo samo dol in gor radiatorje, naceloma ni take panike.. ce pa spremijate modele, dimenzije radiatorjev, pol pa... je ravno mami dva zemnjala, pa so cel dan delali..

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 11235
   [Brisano sporočilo]
1.10.2007 10:56:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 11236
1.10.2007 11:21:23   
malecka_mateja
ojla!

evo in spet je mesec naokoli in naša pikica je stara že 7 mesecev!user posted image user posted image user posted image

čestitke in poljučbke vračama nazaj ostali slavljencemuser posted image user posted image user posted image

sam na hitro ker kuham zraven!se javim še kaj!

aja na srečanje bi ful rada prišla sam nimam avta ker gre moj delat!user posted image user posted image user posted image tako da drugič!

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 11237
1.10.2007 11:59:30   
A-N-J-A
Evo jaz se pofočkam,sam škoda k sm unih 15 min zamudilauser posted image .

urla-to je pa res šit,pol ste mel skor tko k v Železnikihuser posted image .Kavo te pa jaz častim,pa tortico tuduser posted image .
pikca-saj če Živa mal kašlja ni panike.Itak bo celo zimo al kašljala al smrkala,al pa kihalauser posted image
tinaaja-a je res tok hudo da se ne boš mogla mal sončku nastavit jutriuser posted image

Zdaj pa šibam,čau

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 11238
1.10.2007 12:43:51   
erna14
anja-mislm da si ti prva k si se pofockala da prids tko da kofe zih bouser posted image
kati-user posted image naju ne bo k tamal se zdaj neki smrka pa kaslja tko dauser posted image user posted image user posted image nebi rada koga okuzlauser posted image
draja-ti sam povej k o trepa pridt po tortico,ej v katere toplice pa je sla mami sej si zih napisala pa vrjetn niti nism pla tok pozornauser posted image user posted image
joski-zakaj k so polni bolijo k so prazni je pa cooluser posted image
gostilna-v soboto smo sli na kosilo v gostilno macek v gamelne kok so mel doooobr za jest ampak to se ni vse potem smo za sladico no jaz sem za sladico jedla domace kremsnite dol pades kok so ble to dobre mislm jaz sm nora na kremsnite in res sm ze vsepovsod jedla ampak tok dobre k jih majo pa tam je pa se nisem jedla ooooooooo kaj bi zdaj dala za tisto kremsnito

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 11239
1.10.2007 13:29:49   
Dajadada
Jaz sem se pa naspaaaala. Sva se zbudila ob 9:45, pa še to samo zato, ker je telefon vibriraluser posted image . Očka ni mogu verjet, da še sanjava. Zaspal je ob 8-ih, se prvič zbudu ob 23:45, zaspal ob 00:30, drugič zbudu ob 3:30, kmalu zaspal nazaj in tretjič zbudu ob 5:30, dojenje, previjanje in čez pol urce sva že drnjohalauser posted image user posted image user posted image .  

Tistim, ki tamaučki prespijo noč, bi se tole zdel katastrofa, meni je pa prav super glede na zadnje noči, ko je hotel biti nonstop priklopljen.

VMS, upam, da nas kmalu obvestiš, da si user posted image .

Jjasna, si detektivka, ni kej.

Kati, jaz se pofočkam za jutriuser posted image . Zgleda, da bo enaka zasedba kot ponavadi. Se pa mal bojim žigata, k ima že toliko zobkov. A kej grizeuser posted image ??? Naš se še branit ne bo mogel, ker je brezzobi.

Tejčica, Pikca, kako lepo je brati kaj uganjata vajini princeski. Čestitke Taji za zobek in Živi za RD.Pa jernejčku tudi seveda.

Pocka, lušne fotkeuser posted image

Erna, pazi na joškeuser posted image . Ne, resno, masiraj, pumpaj, dajaj obkladke. Me veseli, da si že boljšuser posted image .

Urla, za popiuser posted image . Nam je tudi kakšen mesec nazaj začel puščat ventil za vodo pr pomivalcu. Še dobr, da smo bili doma. Vseen je že kar precej vode steklo, preden sem prišla v kuhno in zagledala poplavo. Tudi do dnevne je že prišla. Parket je bil že mal namočen, ampak ni bilo večje panike.

Tinaaja, upam, da vama uspe izogniti se prehladuuser posted image user posted image user posted image .

Barči, mah kr neki, ti župniki. Najdi enega drugega župnika, čisto drugje, pa se ne sekiraj. Dovoljenje itak mora dati.

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 11240
1.10.2007 13:59:13   
draja
Dajadada Živa se je zbujala točno ob enakih urah kot Nejc - do minute enakouser posted image .
Erna mami je v Dolenjskih toplicah. V gostilni Maček bomo imeli pa mi kosilo po krstuuser posted image . Škoda da bom še na dieti in ne bo nič s kremšnitamuser posted image .

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 11241
1.10.2007 13:59:59   
Sibil_
Dan!

Barči-najdi župnika čisto drugje, da ne bo ta vaš imel vpliva nanj.Pa očitno po teh opisih so tudi župniki eni user posted image  in foušija pri njih tudi obstaja (pa čeprav je greh)!No, jaz sem itak nevtralna, ampak čim bi mi župnik začel komplicirat bi šla drugam in konc.

Nas na srečanje ne bo, je danes mož zbolel in ne bi rada koga nevede nalezla. pa še ostale primorke so vse nekaj zatajile.Srečanje bi moralo bit že septembra, ne pa da se ga je toliko prelagalo.Po moje bo uspešno tam enkrat aprila kak vikend-kot je napisala Žabika.

Danes ima Patrik plesne-Tejčica se vidimo kaj?Pa pridi kaj prej no, ne da te ujamem med tekom po Mudi....user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 11242
1.10.2007 14:23:57   
tejčica
Jernej (Pikca) in Živa (Draja), user posted image  za 6 mesecev.
Tjaša (Malecka_mateja) in ALjaž (Bibi), user posted image  za 7 mesecev.

Jaz grem pa danes popoldan na prvo predavanje in vam povem, da sem čist raztresena in živčna. O tem, kako pospešeno danes deluje moja prebava, pa raje ne bi.user posted image  Se počutim kot prvošolka. Eh, bomo že. Večji problem bo imel moj, ker bo moral oba mulca sam poštimat zvečer. To bo žurka!user posted image

Srečanje - midva sva imela že priprave za jutri.user posted image  Sem mu kupila sadno kašico (nimam namena tam pasirat papic), da vidim če kupljeno sploh je, da potem v Lj ne bova imela težav s hranjenjem. No, kot sem ugotovila hranjenje ne bi smelo biti težavno, problem pa je še vedno v zdravju. Kašlja sicer ne več, še vedno mu gre pa svečka iz noska. Saj zunaj se midva kljub temu potepava, ampak med malčke ga pa ne upam peljat.

Urla, ajoj, ste pa imeli pestro nedeljsko popoldne. Upam da hitro vse uspete poštimat.

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 11243
1.10.2007 14:26:07   
tejčica
Sibil, Tajo bo pripeljal moj ali pa tašča, ker jaz grem možgančke iz doooolgega zimskega spanja budit.user posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 11244
1.10.2007 14:29:08   
slumpo
alo

midva sva iz sprehoda in zaspal je full hiter...sedaj mam pa čas v miru prebrat delo in pol skuhat kosilo...

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 11245
1.10.2007 14:35:21   
*sonchek*
Našemu čmrlju se je pa vrnil apetit - že cel dan ful pridno papa user posted image Je za kosilo zmazal 240ml špinače, polente in sirčka, spil 50ml čaja, zdaj pa panča! Ko pa pride oči domov pa šibam v šoping - jupijaja! 

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 11246
1.10.2007 14:44:49   
dskubin
Čestitke mini slavljenčkom!

Hotela sem zaobiti temo piknik, pa mi hudič ne da miru, tako da bom (ampak DOBRONAMERNO) stegnila svojo gofljo. Najprej pohvala tinaaji, da je nase prevzela breme organizacije in se trudila po najboljših močeh ustreči vsem, kar pa je bilo takoj očitno, da ne bo šlo - niti ni bilo realno pričakovati, da bodo uslišane vse želje. Tako se pač svet vrti.

Zgleda, da bo enaka zasedba kot ponavadi.

Čeprav upam (hotela sem napisati vem, pa mi ni šlo z jezika), da ni namerno, ampak vse bolj in bolj izgleda, kot da je vse bolj in bolj težilo k temu, da BO PRAV TAKO, kot vedno in da se boste srečale čisto vse, ki se ITAK ŽE POZNATE. Sorry, to je samo moje mišljenje, ampak iz zunanjega kroga je izpadlo prav tako in nič drugače.

Jaz sem si zelo želela priti na to VSESLOVENSKO srečanje marčevk, pa me ne bo. IZ PRINCIPA, ker sem žleht, pa to. V glavnem, kaj hočem povedat, na začetku sem imela samo 3 želje, ki so se skladale z željami (oziroma niso nič izstopale) tudi drugih tu prisotnih, in sicer:
- katerakoli sobota ali nedelja (septembra bi celo prišli v poštev tudi dnevi med tednom - no z redkimi izjemami)
- prisotnost starejših otrok (Draž je zdrav, nimam ga v vrtcu, zelo hitro se vklopi v družbo in je rad med ljudmi - poleg tega bi mi 4je izkoristili cel dan in si naredili iz tega cel družinski izlet, verjetno pa šli še kaj po nakupih, ker, sej hodimo veliko okoli in tudi otroka sta navajena avta, ampak v Ljubljano pa ne gremo glih vsak dan - no, ampak to je že postranska stvari in je bil bolj moj račun brez krčmarja)
- prisotnost očkov (bolj ali manj zato, da bi bil varuška najinim, pa prepričana sem, da tudi drugim tam prisotnim otrokom. Ker kdor me pozna - in s tem seveda najine otroke - ve, da ne morem veliko čvekati niti če sem samo s tamalo, kaj šele, če sem sama z obema. Je pač tako, da niso vsi otroci lahko 4 ure pri miru v vozičku in od tam zvedavo gledajo v svet, da nekateri ne morejo biti niti v naročju pol ure pri miru in da so tudi taki, ki bi jim bila dekca 10x10 metrov premajhna. No, taka je naša Diti, ampak tako pač je. Imam pa zato mogoče malo drugačne potrebe in želje, kot marsikatera izmed vas, ampak so what, naš problem.) No, NIČ od tega (mislim, treh zgoraj naštetih želja) in vse
Zgleda, da bo enaka zasedba kot ponavadi.

Evo, lahko bi sicer prišla sama. Nič se ne bom izmišljevala štorij, pa se neki izgovarjala na druge, brez veze. Čas imam (saj sem še živa, aneda), nevemkakšnih planov jutri nimam (pa tudi, če bi jih imela, bi se lahko dogovorila tako, da jih ne bi mela, vsaj večino njih), varstvo za Draža imam (pa tudi, če ga ne bi imela, bi se lahko dogovorila tako, da bi ga imela), avto imam (pa tudi, če ga ne bi imela, bi se lahko dogovorila tako, da bi ga imela), zdravi smo vsi (tle mam zaenkrat srečo, ker dogovarjat se glih ne da). Samo moja trma me ovira in
Zgleda, da bo
prav zares popolnoma
enaka zasedba kot ponavadi.
Ampak svet se zaradi tega ne bo ustavil, kajne?

< Sporočilo je popravil dskubin -- 1.10.2007 14:55:52 >

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 11247
   [Brisano sporočilo]
1.10.2007 14:48:34   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu *sonchek*)
  Neposredna povezava do sporočila: 11248
1.10.2007 15:06:18   
K_a_t_i
Jst sem se tud odločla - mene tudi ne bo na srečanje - pridem pa na čvek s prijateljicami iz RRja...

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 1.10.2007 15:19:32 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 11249
1.10.2007 15:11:32   
Taya85
Dan!

Joj kako lep dan je, se prev prileže po vsem tistem dežju user posted image .
Lina spančka, je pojedla kosilo, jaz pa z zamašenim nosom čakam da se zbudi, da greva na en čaj v vaško gostilnouser posted image .

srečanje na žalost res nebova mogli pridt, ker sem zbolela še jaz, smrkam kot 100 user posted image . Ostale pa uživajte 100/h

*sonchek* user posted image  za Aneja je res pravi jedec, kakšen sirček mu pa daš, a špinačo imaš z vrta-spasirano (koliko časa jo kuhaš-ali ji dodaš kaj maščobe)

urla user posted image  zate, pa upam da čim prej zrihtate stanovanje

VMS jaz tudi upam da čim prej zagledaš user posted image

kati jaz mislim da bi jih mogla podkupit z muffini, pa bi bilo zanimanje za srečanje večje user posted image

vsenajboljše slavljencem

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 11250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  448 449 [450] 451 452   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  448 449 [450] 451 452   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?