|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI avgust,september
30.9.2007 22:11:11   
reni70
PIKICA26,nič ne skrbi bo prišla tečka.Po Dipherelinu skoraj vsaki zamuja,en več eni manj,tko,da brez skrbi.Tudi jaz bi jo morala dobit v petek,pa sm jo danes.M pa imam točne ko urca.Te čudne misli kar vn iz glaveuser posted image .
Pa še krvni test si naredila in je bil neg.
Tko ,da kr čakaj.
lepo spančkite pupe.

(odgovor članu Pikica26)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
30.9.2007 22:22:22   
Crnitulipan
cukica, jaz sem imela menopur in cetrotide (ravnokar) - mi je na dan UZ - 8 dan ciklusa - kar Reš špiknil v trebuh najprej menopur, v tem času sem pripravila cetrotide, ker se kao malo dlje topi in mi ga je kar sam dal na drugo stran trebuha...
Cetrotide sem si dala samo še naslednji dan, potem pa Stop in rezultat je bil 10 celic - 2 vstavljeni, trije zamrznjeni.
Srečno,
Čarna

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
30.9.2007 23:28:21   
upajoča
čer,o Pikovit škoda da ti ni uspelouser posted image  en objemčk za tolažbo,bovi pa drugič bolje.Komaj sem se prebila čez vse novice,super, veliko novih punc ki dopolnjujejo naše napore bravo,za nove nosečke.Sayuri res krasno za tale seznamuser posted image ,mene daj za enkrat kar med navijačice,ker je še daleč do novega postopka.Se pa nisem mogla nič javit ker mi je računalnik nagajal,ampak smo ga uštimali,tak da dela. lep pozdrav od upajoče 

(odgovor članu Crnitulipan)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
30.9.2007 23:35:12   
sonček500
Punce najlepša hvala za dobrodošlico in seveda odgovor.Res ste super. Hvala

(odgovor članu Pikica26)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
1.10.2007 0:13:23   
pikovit
Punce hvala vamuser posted image
Blanč pa si me v smeh spravila z user posted image .Pa držim pesti za tvoja jajčka.Reša pa ne posluši kaj dosti.Vsaj njegovega cinizma ne.
Abra ja je boljše tako-Tudi pri meni so se na kliniki tako odločili oz. so mi ustavili postopek.Pa sej veš kakšen je Reš.
Pija user posted image user posted image user posted image user posted image .Zdaj pa srečno.Držim pesti.
Sayuri joj kok se je grozen videti tam med neuspelimiuser posted image .
Sonček500 dobrodošla in veliko sreče priuser posted image .

Punce želim vam lep začetek tedna in user posted image user posted image user posted image

Vaša Pikovit

(odgovor članu sonček500)
Neposredna povezava do sporočila: 2155
1.10.2007 8:02:09   
Anonimen
Jutro vsem, mandarinca vidim, da si prisotna. Torej danes ob 9. uri.user posted image

(odgovor članu pikovit)
  Neposredna povezava do sporočila: 2156
1.10.2007 8:10:05   
Sulfinija
Jupi,roda17 in mandarinca čez eno dobro uro pa bomo že čvekale.user posted image

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
1.10.2007 8:10:43   
Bety upa
hojla punce.....En lep pozdrav vsem....Preveč vas je ratal in bom vsem skupaj zaželela USPEH!!!

Pikovit.....Iz mojih izkušenj vem, da sem hude bolečine ob M imela samo takrat, ko so se zarodki vgnezdili..(niso se naprej razvijali)......To mojo teorijo sem vedno preverila s testi (urinski in krvni).....

Tvoje pikice so se vgnezdile, vendar ni šlo naprej.....Ti nisi kriva za to......Kvaliteta zarodkov je vprašljiva.....Upaj naprej .....Obstaja možnost za uspeh, teoretično in praktično....Upaj.....

Goya....user posted image user posted image ....Sem imela prav, kaj ne?!?!!...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....Srečno Gojči!!!

Blanč, Crnitulipan.....Držim vam pesti in z zanimanjem berem vašo pot do uspeha....

LP

(odgovor članu Pikica26)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
1.10.2007 8:57:57   
fortun
Sayuri - me lahko daš dol s seznama srečk user posted image ... je imel Reš prav - včeraj sem dobila user posted image .
Kaj naj rečem? Kako se počutim? Ni za opisat... kaj takega pač ne privoščim nobeni ženski... trenutno sem na tleh, ampak, ostaja upanje - mogoče bo drugič kaj več uspeha - zdaj vem, kako vsa stvar poteka - nič novega, tako da bo šlo menda lažje...mi je pa Reš obljubil, da če ujameva naslednjo tečko, grem v novembru v naslednji postopek.
torej, upam na to...

vsem ostalim srečkam user posted image  želim čimbolj prijetnih user posted image  - uživajte še za nas, ki nas ni doletela ta sreča, pa vsem, ki ste v postopku, ki čakate nanj, SREČNO!!!! držim pesti za vse nas! Saj nam bo uspelo, ni vrag, da ne!!

(odgovor članu Pikica26)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
1.10.2007 9:32:24   
zalazoya
fortun user posted image

žal mi je, upam da ti naslednjič rata, tole je pa res kruto. bogica. drži se.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu fortun)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
1.10.2007 9:38:52   
ele
Tudi meni je žal,fortun.Saj vemo,kaj to pomeni,
user posted image user posted image user posted image ampak borke gremo naprej!
Malo se popcajtaj,sej bo bolše,boš videla,da bo.

ele

(odgovor članu zalazoya)
Neposredna povezava do sporočila: 2161
1.10.2007 9:53:11   
Pija76
Fortun - žal mi je, upam da s Rešem res ujameta naslednjo tečko in da ti naslednjič uspe.user posted image

(odgovor članu fortun)
Neposredna povezava do sporočila: 2162
1.10.2007 10:21:57   
pikovit
Fortun zelo mi je žal.Zjoči se,naj te dragi pocrklja potem pa pozitivno naprej.Želim ti da hitro pozabiš na ta neljubi dogodek in zbereš moči za novembra.Mislim nate.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
1.10.2007 10:26:16   
soncek.djukelica
jutro,

fortun draga, user posted image user posted image user posted image user posted image  Tudi zate bodo prišli lepši časi! Če želiš se mi oglasi, bove jokale user posted image  skupaj!
Sonček500 dobrodošla med nami!user posted image
Bety,kako si pa ti? Lep dan ti želim!user posted image

Pikica, naj te M nič ne skrbi! Meni je moja M tako zamujala, da sem mislila,da se sploh ne bo prikazala, saj sem jo dobila šele 12 dan od prve špike! Začela sem z 9.3., M se je pa prikazala 20.3! So mi pa rekli,da se lahko predstavi in da naj vseeno pridem na prvi UZ,kljub M, ki sem ga imela 23.3.!user posted image

Zalazoya, darmar a imata kakšne novice? Kako je bilo na prvem UZ? Upam,da se vajine pikice fino razvijajo!user posted image  

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2164
1.10.2007 10:26:30   
cukica
Fortun nimam besed,s katerimi bi te potolažila.Žal mi je in upam,da ti naslednjič rata.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2165
1.10.2007 11:45:10   
bojana4
Živio punce,

ste se imele lepo v soboto?

V petek sem imela UZ, nadaljevala z monopurjem, danes ponovno UZ. Dr. Tomaževič je "našel" 6 jajčk, velikosti 19,19,19,20,21 in 23, ter veliko št. majhnih, in komentiral kaj čmo, to je to.

Danes pade stopka.  V sredo pa punkcija. Zanima me, kako to poteka, prideš tja,se preoblečeš v haljo in čakaš. Sem na GK v Ljubljani, Koliko časa to traja, ko opravijo punkcijo, a moraš kaj časa počakati ali greš takoj domov?

Tisti dan, ko je punkcija si verejtno na bolniški, kako pa naprej do transferja?

Držim pesti za trepetalke.

Lep pozdrav  Bojana

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 2166
1.10.2007 12:18:48   
MARTINŠČICA
IZVIRNO SPOROČILO: bojana4
V petek sem imela UZ, nadaljevala z monopurjem, danes ponovno UZ. Dr. Tomaževič je "našel" 6 jajčk, velikosti 19,19,19,20,21 in 23, ter veliko št. majhnih, in komentiral kaj čmo, to je to.

Danes pade stopka.  V sredo pa punkcija. Zanima me, kako to poteka, prideš tja,se preoblečeš v haljo in čakaš. Sem na GK v Ljubljani, Koliko časa to traja, ko opravijo punkcijo, a moraš kaj časa počakati ali greš takoj domov?

Tisti dan, ko je punkcija si verejtno na bolniški, kako pa naprej do transferja?

Držim pesti za trepetalke.

Lep pozdrav  Bojana

Bojana, verjetno sva se kaj videli danes v LJ na UZ.
Meni je pa dr. Tomaževič našel 5 jajčec (velikosti od 13-16). V sredo grem spet, pa še naprej se bom špikala s Suprefactom in Gonalom. Verjetno bo tam nekje v petek stopka, pol pa za vikend punkcija. Moram reči, da je bila danes staršna gneča. Pa tam, kjer so sestre novim IVF-jevkam demonstrirale uporabo špik, je vse "dišalo" po Gonalu. Meni ima tak vonj, kot DAS masa za izdelovanje figuric user posted image .

Punkcija poteka tako, da se preoblečeš v haljo, počakaš na protibolečinsko injekcijo in pomiritveno tabletko. Lahko tudi kaj malega poješ ali popiješ. Punkcija traja toliko časa, da ti vsa jajčka spunktirajo. Mene ni nič kaj preveč bolelo, pa sem jih imela prvič 9. Po končani punkciji pa ene pol ure poležiš, dobiš še eno injekcijo, potem pa greš domov. Bolniška je vse od punkcije, pa do testa (3 tedne), ampak če se še nisi, se moraš takoj prvi dan po punkciji s svojim zdravnikom zmenit glede tega. Želim ti čim manj bolečo punkcijo, pa dva ultra dobra zarodka, potem pa najlepših 9 mesecev ...

Pa držim pesti, da vse čimprej zagledamo user posted image user posted image .

Lep sončen pozdrav tudi vsem ostalim!
Martinščica

200% MAMI

(odgovor članu bojana4)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
1.10.2007 12:45:50   
bojana4
Martinščica,

hvala za odgovor.

Ja, danes je bila gneča, pa še pozno so začeli. 

LP.  Bojana

(odgovor članu MARTINŠČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 2168
1.10.2007 13:11:18   
dajamaja
Fortun, ne najdem pravih besed. Zelo mi je žal za tako krut razplet. user posted image

(odgovor članu bojana4)
Neposredna povezava do sporočila: 2169
1.10.2007 13:24:56   
Pikica26
Fortun, user posted image . Kljub vsemu naj ti ne zmanjka optimizma za naprej.

Jaz pa sem danse le dočakala user posted image  in jutri grem lahko k Rešu po Menopur.

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
1.10.2007 13:41:07   
reni70
FORTUN,žal mi je zate,da se je tako končalouser posted image .
O PIKICA26,user posted image user posted image vidiš,kaj sem ti rekla.
Jaz sem pa danes dobila 1.špiko Menopur.Pa gledam na škatli piše75/75l.E.-kaj to pomeni??Imam pa 3.menopur,2 vode.Kaka doza je touser posted image
Pikica 26 drži se,pa sporoči kolko dozo si dobila.user posted image

(odgovor članu Pikica26)
Neposredna povezava do sporočila: 2171
1.10.2007 13:42:32   
sayuri
Fortun user posted image user posted image user posted image  Zelo mi je žal, da je tvoja zgodba podobna moji. user posted image  Vendar poskusi iz tega povleči kaj pozitivnega. Nekaj je moralo biti narobe in mati narava že zna poskrbeti za to. Proti njej smo čisto nemočni. Meni je pomagala prav ta misel in misel na boljši jutri in na to, da sigurno nekje sije sonček tudi zame. Bodi močna in vedi, da smo punce tukaj zato, da se tolažimo, smo skupaj in spodbujamo. Meni so zelo pomagala njihove besede in jaz sem kmalu po abraziji našla novih moči za nov boj. user posted image user posted image

Punce, glede na to, da je danes prvi  oktober....kaj pravite...odpremo novo temo?   user posted image  Seveda ne bom iz seznama nobene brisala user posted image

Kje sta user posted image zalazoya in user posted image darmar? Komaj čakam njuni novički user posted image

(odgovor članu Pikica26)
Neposredna povezava do sporočila: 2172
1.10.2007 14:21:42   
darmar
oj navijačice, prijateljice, UZ imam ob 17ih, me že mal zvija, ne vem kaj bo 1, 2, samo da ne bo kaj narobe. Zalazoya se vidiva, ti si pred mano, kako te bom prepoznala, boš skupaj z user posted image .

SI pišemo.

(odgovor članu Pikica26)
Neposredna povezava do sporočila: 2173
1.10.2007 14:29:50   
Pija76
Reni 70: ena ampula ima notri 75 zdravila, tvoja doza je pa 225.

(odgovor članu reni70)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
1.10.2007 14:53:40   
kajatina
Fortun vem, da ti je ful hudo, ampak jutri je nov dan in zelo kmalu pride november, ko bosta zopet poskusila priti do svojega sončka. Saj veš, veliko nas je, ki smo tvoje sotrpinke in tako ti je lahko lažje.user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?