Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 1.10.2007 20:31:11
|
|
|
|
zalazoya
|
sulfinija če ne boš dobila tečke kar pejt jutri, čimprej če mene vprašaš.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 1.10.2007 20:43:36
|
|
|
|
pikovit
|
Sulfinija ti kr pejt bris narest.Men ga je hotla med M.Ampak sem res preveč krvavela tako da smo pol to opravili malce kasneje. Zalazoya za tvojega novega malega podnajeminka . Naj gre še tako naprej.Zdravo in veselo.Pa pust Reša klinc ga gleda.Sam da lahko kaj prigovarja pa je srečen.Čez en uho notr čez druzga ven.Še enkrat juhu.Kakšno slikico lahko gor prpopaš. Darmar kje si?A sta ?Pa ne prideš k sebi.Kaj šele do računalnika Blanč za jutri pa držim pesti evo enga protibolečinskega in na kvalitetne celice. Citrončica ti je uspelo.Super ste bejbe.Sonček a ti maš ?Se ti res ne vidi.Super ste.Upam da se bomo kmalu kaj dobila. Anonimna še malo pa Praga vabi. Bety želim da ti rata. Kikaa zdej pa dolgih 14 dni.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 1.10.2007 20:46:34
|
|
|
|
soncek.djukelica
|
čer, zalazoya, čestitke za tvojo ! Gita, čestitke tudi tebi! Imaš pa kar nekaj foliklov! Blanč, jutri je tvoj dan! Želim ti čim manj bolečo punkcijo! Bojana, obvezno si vzemi štunfke in copate z seboj!
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 1.10.2007 21:16:22
|
|
|
|
kajsica
|
Pozdravljene! Sem mal pregledovala ta forum in moram priznati da je zelo spodbuden za vse. Prvo bi čestitala vsem in jim želim da jim ta čas in tudi pozneje čim lepše mine. Žal sem ena izmed tistih, ki jim po naravni poti nikakor ne uspe. S partnerjem se trudiva že 7 let, moram pa priznati, da je zaradi službe on kar nekaj odsoten, vendar spet ne toliko, da nama ne bi moglo znesti in neki narediti. Vidim, da so tu enake sotrpinke in ko imaš po vsem tem čakanju iz meseca v mesec večje težave sama s seboj. Vse moje prijateljice so ali pa so pred kratkim dobile , tako da je bila kriza še večja. Moram vam pa opisati svoje teževe; v začetku so res meni ugotovili pregrado in popolnoma neprehodnejajcevode (laparoskopija in endometrioza). Po operaciji tabletke (ne vem več katere) za povečanje ovulacije (v enem jajčniku 5, v drugem 6 jajčec), partner tako "poln", da je zdravnik rekel "da bi mi moral z gatami pred nosom pomahat" in jaz bi morala biti noseča , ampak spet ni šlo .Potem sem malo prenehala in poskušala na naravni način, pa spet ni šlo in smo šli nazaj. No od tega sta minili še 2 leti (hodim v LJ) in pred kratkim sem končno naletela na zdravnika, ki je dobro pogledal mojo kartoteko in je videl, da sem bila predlagana za IVF že pred 4 leti, ampak zelo zelo neprijaznim sestram v LJ se ni dalo izpisati par papirjev, da bi še šla s partnerjem na pregled za spolno prenosljive bolezni in potem na konzilij. No na srečo, pa se tu moja zgodbica prične malo bolj veselo in z upanjem, ta moj zdravnik se je zavzel zame in grem na prvi pregled (da mi določi terapijo 22.10. . Tako, da sem tudi med kandidatkami za 1. IVF. Prevzel pa me je dr.Tomaževič. Upam, da bom naslednji mesec že prvič probala in upam, da bo uspešno, čeprav me je strah razočaranja. V glavnem punce vso srečo in upam, da bo katera čimprej sporočila veselo novici o in . Pa na slišanje.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 1.10.2007 21:38:01
|
|
|
|
kajsica
|
Pa še eno vprašanje imam, ker vem da mi boste znale odgovoriti. Kako je s temi zmrznjenčki? Če jih imaš, kdaj lahko greš po njih (seveda če ti v prvo ne uspe)? Ali se vstavljanje zmrznječkov šteje pod nov postopek? Žal mi je da sprašujem takšne banalnosti, ampak res ne vem. Ker sem bila že precej osmoljena, bi vsaj sedaj rada vedla kaj lahko pričakujem. Hvala punce in še enkrat čestitke vsem in veliko sreče ostalim.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 1.10.2007 21:39:06
|
|
|
|
pikovit
|
Kajsica najprej dobrodošla med nami.Želim ti lepo druženje z nami.Pomagale ti bomo kolikor bomo vdele in znale.Drugače pa si v najboljših rokah na kliniki.Vsaj kar se tiče ginekologa.Tomaževič je res zakon.Malce je čudaški vendar se bo zavzel zate.Se ga boš navadila.Ko pa ima dobre dneve je pa prav luštn in simpatičen.Da pa so sestre na kliniki neprijazne me pa čudi.Mogoče si mislila une čez cesto. Skratka oktober je že tu.Bomo navijale za te.Dobrodošla.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 1.10.2007 21:42:28
|
|
|
|
pikovit
|
V postopek se ti šteje samo punkcija.Se pravi zamrznjenčki niso postopek.Z zamrznjenčki ja pa tako.Lahko so z ali brez terapije.Terapija je zelo blaga.Drugače pa lahko po zamrznjenčke hodiš vsak mesec.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 1.10.2007 21:47:16
|
|
|
|
dajamaja
|
Zalazoya, čestitke za ! Darmar, je verjetno res v vrtincu zabave pozabla na navijačice. Blanch, jutri čim manj boleče, zato pa toliko bolj uspešno! Kajsica, dobrodošla!
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 1.10.2007 21:48:17
|
|
|
|
pika74
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit V postopek se ti šteje samo punkcija.Se pravi zamrznjenčki niso postopek.Z zamrznjenčki ja pa tako.Lahko so z ali brez terapije.Terapija je zelo blaga.Drugače pa lahko po zamrznjenčke hodiš vsak mesec. če ti jih dajo... jaz jih čakam že od junija a kdo kaj ve, a se na GK že kaj premika? A že dajejo eskimčke?
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 1.10.2007 21:49:22
|
|
|
|
kajsica
|
Pikovit! Zlata si in hvala za odgovor. Upam, da bo se čimprej neki zgodilo in bomo lahko povedali kaj pozitivnega. Saj vem da je 22.10 že čez 3 tedne, ampak je še takooooooooooo daleeeeeeeeeeeč. Naj vas vse čuvajo..
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 1.10.2007 21:52:00
|
|
|
|
pikovit
|
Pika a še zdej ni nič.Jst bi na tvojem mestu šla na kliniko mal počekirat.Po telefonu itak ne boš nič uredila.Jst sem hodila tja tud 2x na mesec se je obrestovalo.Če drugače ne me tam že vsi poznajo In to po priimku.Tako da kar pojdi in teži.Jst pa držim pesti.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 1.10.2007 21:53:13
|
|
|
|
Abra
|
Ola punce, kolko ste danes napisale … Zalazoya, čestitam nosečka!! Srček mora biti pa zelo lepo slišat. Reša pa zgleda polna luna z zamudo daje. Včeri sem jaz paničarla, ker mi ni povedal, kaj mi je pravzaprav predpisal, do besede pa tudi takorekoč skor ni pustil, potem pa prištejem še mojo jutranjo nezbranost … Za zgodbe o Afriki, desetletnih vojnah si pa tolkrat najde čas, ane? Sem pa ugotovila, da se je bolje naročat čimbolj zgodaj. Midva sva bila na začeku ob 12h (ko je začel popoldansko) in si je vedno vzel več časa, pa tudi tko naveličan še ni bil od celega dneva. Isto je zjutraj, če pa si med bolj poznimi, ko se mu že mudi, moraš samo letet na mizo. Glede na to, da začne zjutraj ob 5-ih, se pelje v Postojno in nazaj, potem pa še cel popoldne dela ima verjetno ob 17-ih res že vsega dost … Važno je , da je s tvojo pikico vse ok!! Blanč, želim ti nebolečo punkcijo in čimveč jajčk!! Prav tako navijam za vse ostale. Lep večer in kaj lepega sanjajte
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 1.10.2007 21:53:44
|
|
|
|
pikovit
|
Kajsica čas tako hitro beži.Samo obrnila se boš pa bo 22.10. že tu.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 1.10.2007 21:54:14
|
|
|
|
pika74
|
Prejšnji mesec mi je rekla novembra... - porkaflek, pa sem šla večkrat osebno tja. No, zdej grem itak na dopust 1. nov in mi ne pade dobr... tko bom vsej lažje čakala november - če bojo takrat že uspel okna zamenjat.
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 1.10.2007 21:55:18
|
|
|
|
sonček500
|
Kejsica imava istega ginekologa, jaz pa začnem 18.10. Res je malce čudaški , kot je napisala Pikovit, vendar se navadiš na njega. Verjamem pa da so vsi zelo dobri in nam bodo pomagali do naših zakladov!
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 1.10.2007 21:58:36
|
|
|
|
Abra
|
Dobrodošla kajsica! Boš vidla, konec oktobra bo vsak čas tu in tuki bomo zate tko navijale, da bo ziher kaj ratalo.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 1.10.2007 22:03:41
|
|
|
|
pikovit
|
Pika bodi vztrajna.Kaj če bi si kaj izmislila.Da ne moreš tolk čakat??????????
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 1.10.2007 22:09:07
|
|
|
|
pika74
|
Ma sej si bo res treba neki zmislt... še najbolj me skrbi, kaj bo, ko mi bojo novembra rekli, da naj pokličem decembra ... pol bom pa boga...
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 1.10.2007 22:10:41
|
|
|
|
kajsica
|
Ne saj ni panike, njega poznam, me je tudi on operiral. Sem pa imela letos poleti srečo, ker je od enga kolega mama prijateljca z njim in smo se na dopustu na morju srečali. In potem je pogovor nanesel (se me je spomnil) na to zadevo in sem mu povedla da pač čakam na odgovor od konzilija. No tukaj pa se je začelo odvijati, ker je šel mojo dokumentacijo pregledat in na podlagi tega, da so me tako "grdo" ven spustli, se je zavzel zame in me prevzel. Še malo pa me bodo leta začela zvijati. Ja res je malo čudaški, ampak je pa tudi čisto OK in prijazen, malce hudomušen. Ampak vse je rešeno in sedaj upanje na .
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 1.10.2007 22:13:45
|
|
|
|
pikovit
|
Sej zato pa vztrajaj.Pa pojdi kar so sester.Ne hodi do Blanke.Malo jim potoži.Mogoče najdejo kakšno rešitev.Pol naslednjič jim pa nesi kakšno kavo al čokolado.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 1.10.2007 22:15:01
|
|
|
|
pikovit
|
Kajsica kolk si pa stara če ni skrivnost?
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 1.10.2007 22:25:01
|
|
|
|
pika74
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Sej zato pa vztrajaj.Pa pojdi kar so sester.Ne hodi do Blanke.Malo jim potoži.Mogoče najdejo kakšno rešitev.Pol naslednjič jim pa nesi kakšno kavo al čokolado. Sej se bojim, da tud piškoti pa podobne fore ne nucajo - sem že zadnjič nesla... brez uspeha. pikovit, sam katere sestre pa misliš, da bi imele vpliv na Blanko? Une, k dajejo inekcije pa zdravila? Mam filing, da je Blanka tam čist tanarboljtaglavna od vseh. Pa najbolj oštra. Zadnjič, ko mi je rekla, da naj pokličem drug mesec, je to povedala čist hladno. Tud mu nisem mogla nazaj rečt. Sam ".. adijo" sem spravla ven iz sebe.
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 1.10.2007 22:31:49
|
|
|
|
pikovit
|
Pika ja sestre k dajejo inekcije in zdravila.Sestra Janja in Andreja.Oni dve sta naj boljši.Vse se da verjemi.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 1.10.2007 22:40:05
|
|
|
|
kajsica
|
Pika 74, kaj pa če bi šla do tega zdravnika, ki vodi tvoj postopek in mu objasnala situacijo in njemu potožila. Saj zato pa pravim, da so sestre tam v leonišči neprijazne, ker na brzino in hladno odpikajo, ne da jim lahko kaj povedal ali potožil. Je bilo pri meni enako. Poglej vsako jutro imajo mislim da ob 8.00 zjutraj zdravniki poročanje v stari porodnišnici v prtličju, pojdi in ga tam pričakaj in mu razloži in pa tudi to, da se s sestrami nikakor ne moreš dogovoriti. Stara pa sem 35, OK saj še nisem prestara, samo same veste kako se meseci obračajo in potem leta, pa ti hiter začnejo hormoni upadati in nastajati še večji problemi.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 1.10.2007 22:41:15
|
|
|
|
gold fish
|
pika74 - jaz tudi še kar čakam, da zamenjajo že ta p.... okna - nisem vedela, da jih imajo toliko.... Bom pa te dni spet klicala in malo zagnjavila..., pa ne vem koga na sploh kličem.... jaz bi najrajši kar dr. poklicala in mu rekla, da grem v drugi postopek.... (imajo podatke če še imaš zamrznjenčke?) Če ne bi ratalo z zamrznjenčkom bi potem bila prej na vrsti...... malo sanjam.... ne bi pa bilo slabo.... Kaj moraš sploh narediti da začneš s ponovnim postopkom? Če se ve kaj je vzrok, lahko dr. da samo papirje naprej na konzilij ali so še potrebni vsi pregledi? Fortun, pikovit - čas celi rane in nas naredi močnejše.... Držita se.... Zalazoya - Lepo nosečnost ti želim.... Če sem katero pozabila se oproščam, vse vas pa lepo pozdravljam in še vedno navijam za vas.... Aja, pa eno še pogrešam, da mi javi rezultat ( ), ker me pesti že močno bolijo. Saj sama ve, katero mislim.... Še enkrat pozdrav vsem.... p.s Pika, če kaj izvem ti javim....
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?