|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  337 338 [339] 340 341   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
27.9.2007 16:32:49   
Teni_
Pozdravček punce.

Jaz spet skoraj nimam časa za vas. Upam, da mi je kaj opročeno, ampak v službi smo spet ostale samo 3 in posledično non - stop delamo. Jaz sem bila zdaj samo v soboto fraj,  v nedeljo sem delala, ta vikend itak delam, naslednji teden verjetno deljeno, potem pa še ne vem.

V glavnem, koliko mi je služba všeč, vedno bolj razmišljam, da si poiščem kaj drugega, kjer bom vsaj čez vikend z mojimi, ker sem zdaj bolj malo in mi je zaradi malih2 full žal.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 8451
27.9.2007 20:50:09   
*ANA*
Čer punce!
Kot se obljubila so nove slikce v albumu user posted image . Tateka pa raje ne bom gor stavla, pravuser posted image ? Mal heca pa itak mora bit.
Naša dva sončka pa že dobro uro spita user posted image , imata mami pa tati mal časa zase user posted image

Lep večer

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 8452
28.9.2007 8:29:22   
NinaŠ
Dobro jutro!

Sam tolk, da na drugo stran ne pademo user posted image

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 8453
28.9.2007 8:45:52   
Anonimen
a se samo meni zdi neverjetna podobnost med Pio in bubijem user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
  Neposredna povezava do sporočila: 8454
28.9.2007 9:45:25   
amy26
a se samo meni zdi neverjetna podobnost med Pio in bubijem

paštetka, to sem že jaz hotela napisati, men sta nenormalno podobna, mogoče je pa isti očkauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8455
28.9.2007 9:45:59   
amy26
pa dobro jutrouser posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 8456
28.9.2007 12:10:48   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetov kruh

a se samo meni zdi neverjetna podobnost med Pio in bubijem user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  Jaz nič ne vidim user posted image user posted image user posted image

Edino, kar je, oba imata rjave očke in temnejše laske. Pa ne spomnim se, da bi user posted image  2,5 let nazaj po NG hodil user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8457
28.9.2007 12:47:25   
*ANA*
OK pupe zdej pa še vi meni pokažite bubija prosim, da vidim če je res user posted image .

Kaj počnete z vašimi malčki popoldan notri ko pa je zuni ta user posted image dež?
Naša se sama le minimalno zamoti, pa ko imam jaz delo s Svitom bi pa mami to pa mami ono.
Dejte kake predloge kaj delat user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 8458
28.9.2007 13:14:13   
Anonimen
Kaj počnete z vašimi malčki popoldan notri ko pa je zuni ta dež?

Meni se zdi, da čofotata z dedijem po lužah in se slikata user posted image . Kolikor mi je bilo razloženo včerajuser posted image

(odgovor članu *ANA*)
  Neposredna povezava do sporočila: 8459
28.9.2007 13:45:42   
petarda
Kaj počnete z vašimi malčki popoldan notri ko pa je zuni ta dež?

Jaz sem bila zdaj vsak dan na seminarju v Ljubljani in je tam je bil dež v NM pa suhouser posted image ...tak, da sta bila večinoma kar zunajuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8460
28.9.2007 14:26:58   
amy26
ko smo notri, mi Aleks v glavnem zabavlja Elo, torej ji nosi svoje igrače pol pa ko vidi da ona zagrabi igračo in se z njo lepo igra ji jo kar vzame in da drugo nezanimivouser posted image

drugače pa skače, se vozi še vedno po stanovanju s poganjalcem, pa iz ene sobi nosi v drugo pet ta velikih žog, jih zlaga na eno škatlo,...pa kocke so še vedno zanimive, pa račk ima en kup pol jih pa sortira po višini 

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 8461
28.9.2007 14:41:32   
ada2
včeraj sem cel dan prejokala, ker se mi je pogreb tako močno vtisnil v srce, da sem mislila, da ne bom zdržala do koncauser posted image user posted image user posted image  pol mi je pa še njena najboljša prijateljica še iz mladosti rekla: " tak, zdaj je pa nimava več..."user posted image user posted image user posted image

no, danes sem v službi bila čisto zamorjena, ker me je celo noč moril strah iti delat, ko bom tam njeno prazno posteljo vidla, pa je nekak šlo....res pa, da nisem delala na tistem oddelku....

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 8462
28.9.2007 14:49:18   
ada2
no, v glavnem... jutri ob 15 pri nas kostanjev piknik za RD.
Paštetka te razumem za jutri, drugi teden sem popoldan v službi, tako sem dopoldan fraj in lahko prideš kadarkoli.

13.10 pa srečanje novemberk 05

je zdaj to potrjeno? lahko grem plac rezervirat? 

Ana to srečanje bo v Prlekiji, natančneje v Ormožu. je kar daleč od vas, ampak bi bile zelo vesele, če bi se nam pridružili. pa ne boj se za user posted image , saj bodo na srečanju vse čveke imele svoje user posted image  zraven user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 8463
28.9.2007 14:59:20   
ada2
Tincci vse najboljše za rojstni dan!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 8464
28.9.2007 15:53:08   
tincci
Ada, enako user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem si danes za rojstni dan kupila torbico user posted image Hani pa gumi škorenjčkeuser posted image , palerino že ima, in je zdele pol ure skakala po lužah. Zdaj pa ustvarja na velik šeleshamer z štampiljami, barvicami, flomastri... ko se mi bo dalo zraven sedet, bova pa z vodenjkami, ker to moram bit zraven, ker drugače je štala user posted image Pa telebajske gledamo, ko je dež, pa dojenčka po stanovanju vozi z vozičkom, pa igra se z lonci...

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 8465
28.9.2007 16:17:43   
*bubi*
Ada in tincci, V S E    N A J B O L J Š E !!! user posted image user posted image

jutri ob 15 pri nas kostanjev piknik za RD.

Srčno upam, da prideva. Bubi je že OK, je pa mene viroza zdelala. Ampak se bova potrudila, res ne bi rada zamudila.

Bubi si je moral danes v vrtec prinest škorenjčke in marelo in so šli ven čofat user posted image  Jaz sem samo poslušala, kaj vse bodo letos delali. Pa si ves čas mislila, da je bubi še premali user posted image

Ana, poglej bubijeve slikice v albumu, ti pošljem geslo na ZS. Saj pravim, da si nista ravno podobna user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 8466
28.9.2007 16:19:36   
Anonimen
Ja, Ada in Tincci vse naj, naj, naj..

user posted image

(odgovor članu *bubi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 8467
28.9.2007 18:48:31   
*bubi*
Moj sine: jaga, jaga, jaaaga pompom.... ugani katera pesem je to :))).

Žiga žaga poje žaga, rompompom kladivo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8468
28.9.2007 18:58:51   
Urša
a se samo meni zdi neverjetna podobnost med Pio in bubijem

Jaz sem tudi takoj ta priblisk dobila!user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 8469
28.9.2007 19:00:48   
tincci
Aja, Ada, moja prijateljica z maribora je rojena na isti dan kot ti, isto leto user posted image  

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 8470
28.9.2007 19:02:46   
Urša
VSE NAJBOLJŠE ADA IN TINCCI!!!

user posted image  

< Sporočilo je popravil Urša -- 28.9.2007 19:04:23 >

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 8471
28.9.2007 19:09:06   
tincci
Joj babe, ravnokar sva bla na vikendu z dragim, pa spet gledam nekajdnevna potovanja po evropi... za kakih 4 do max 5 dni bi lahko pustila hanko... da ne govorim, da je treba še naredit teraso pa predsobo.. ampak jaz bi nekam šlaAAAAAAAAAAAAAAAAAAAuser posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 8472
28.9.2007 19:48:02   
*bubi*
ampak jaz bi nekam šlaAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Mi je znano user posted image  Jaz bi tudi nekam šla. Zdaj pa sva začela razmišljat, da bi še eno parkirno mesto v garaži kupila za večjo komoditeto. Oboje pa ne bo šlo user posted image

Pa še naš službeni izlet je v vodo padel, ker ni bilo dovolj prijav. Tako da bomo imeli obvezno izobraževanje namesto izleta ali pa fraj dneva user posted image

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 8473
28.9.2007 19:50:07   
*bubi*
Joj, teni, skoz razmišljam, kdaj bom našla čas za kavo. Sem imela v sredo v planu, pa sem morala dirkat v vrtec po bubija, ker je zakuhal.

PA itak se mi zdi, da okoli enih nimaš časa, ne glede na to ali delaš dopoldne ali popoldne user posted image
Bomo zrihtali user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 8474
28.9.2007 19:56:17   
Teni_
PA itak se mi zdi, da okoli enih nimaš časa, ne glede na to ali delaš dopoldne ali popoldne
Bomo zrihtali

Če delamo  normalno, ko smo štiri, kar še vsaj nslednji teden ne bo, potem imam čas okoli enih, oz. ob enih končam. Takrat imam kakšnouro časa, oz. do dveh, ko pride Boštjan in greva po Tejo in Niko. Če pa delam tak kot sedaj pa res ne. Naslednji teden bi mogoče lahko, ker sem deljeno, pa če imam kateri dan kakšno brzinsko kosilo, potem imam čas od okoli dvanajste dodruge.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 8475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  337 338 [339] 340 341   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  337 338 [339] 340 341   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?