|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  336 337 [338] 339 340   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
26.9.2007 10:25:47   
NinaŠ
Ana user posted image , kako in kaj je s članarino, ti je pa že bubi razložila user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 8426
26.9.2007 12:44:25   
Anonimen
Ana dobrodošla med klepetuljami user posted image

Ada, kaj če bi ti ta piknik prestavila za kakšen dan, teden glede na to, da napovedujejo dežuser posted image . Pa da bo bolj ziher. Pa tud moj možek, bi se rad pridružil pikniku, pa jaz bi bila bolj sproščenauser posted image

(odgovor članu NinaŠ)
  Neposredna povezava do sporočila: 8427
26.9.2007 15:20:58   
Urša
Ana, dobrodošla!user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 8428
26.9.2007 18:03:53   
ada2
Ada, kaj če bi ti ta piknik prestavila za kakšen dan, teden glede na to, da napovedujejo dež . Pa da bo bolj ziher. Pa tud moj možek, bi se rad pridružil pikniku, pa jaz bi bila bolj sproščena

kostanjevega piknika ne morem preložiti, sploh pa ne za dan, ker v nedeljo delam 12 uruser posted image  torej ostane 29.9.!

za srečanje pa imam zdaj razpored dela in bi meni najbolj ustrezalo v soboto 13. 10., takrat sem namreč edini vikend v mesecu fraj. če pa vam je prehitro pa lahko potem v soboto 27.10., pa bom potem pač v nedeljo šla na dvanajstko, saj ne bo prvič po kakem piknikuuser posted image

ajdi, odločitev je vaša, jaz navijam za 13 user posted image

Ana dobrodošla, a se nam boš pridružila na srečanju?

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 8429
26.9.2007 18:38:35   
ada2
smo šli danes kostanje nabirat za v sobotouser posted image

Adam je pa travo in listke nabiraluser posted image

za srečanje pa bo treba še nabratiuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 8430
26.9.2007 19:43:48   
*bubi*
Adam je pa travo in listke nabiral

To bomo pa na žar vrgli? user posted image user posted image user posted image

Jaz resnično upam, da bo bubi OK do sobote. Danes je namreč zakuhal v vrtcu. S tem, da je popoldan bil že kar živahen. Bomo videli.

Meni drugače 13. ustreza. Bomo glasovali na forumu srečanja?

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 8431
26.9.2007 19:57:42   
petarda
Čeeeeeeeeeeeeeruser posted image

Ana dobrodošla user posted image , članarina pa je obvezna user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 8432
26.9.2007 20:05:36   
catja2
mi smo danes končno dali skozi še zadnje cepljenje user posted image

J se je že na parkirišču pri P začel dreti kot zmešan in tako ves čas ko smo bili tam-ne morem verjeti kako si je zapomnil; revček se mi je tak smilil...user posted image

V glavnem imata enako težo (11,9 kg), L je precej večji (85cm), J le (80cm)user posted image

Pa rekla je, da naj z J gremo k zobarju, ker ima karies user posted image
Ok jaz sem mislila, da ima samo zobni kamen, ne pa da je še kje karies... in kako naj grem k zobarju, če ga je še P danes komaj cepila, smo ga 3-je komaj držali user posted image

Pa v službi se mi bo počasi user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 8433
26.9.2007 20:09:05   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: catja2

Meni tudi user posted image user posted image user posted image user posted image

Naty ZS sem ti poslalauser posted image

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 8434
26.9.2007 20:09:32   
*bubi*
Pa v službi se mi bo počasi

Saj se vidimo v soboto, pa boš malo odklopila user posted image

Joj, catja, taaaaaak dolgo se že nismo videli. Bi prav rada spet malo poklepetala s tabo in videla tvoja junaka user posted image

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 8435
26.9.2007 20:10:08   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

IZVIRNO SPOROČILO: catja2

Meni tudi user posted image user posted image user posted image user posted image

Meni pa še ne user posted image user posted image user posted image Mislim, zaradi službe. Drugače pa sem tudi bolj tak user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 8436
26.9.2007 20:34:48   
Urša
Bubi, že delaš?

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 8437
26.9.2007 20:45:48   
nincy
Potni list dobila user posted image  user posted image  user posted image , spakirano skoraj že vse....jutri pa...user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 8438
26.9.2007 21:09:02   
*bubi*
Nincy, UŽIVAJTA!!!! user posted image

Ja, Urša user posted image

(odgovor članu nincy)
Neposredna povezava do sporočila: 8439
26.9.2007 21:31:59   
Urša
Nincy, blagor!!!! Imejta se!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 8440
26.9.2007 22:01:58   
*ANA*
ahoj hvala vsem za dobrodošlicouser posted image

Nekaj o naši Pii: zelo pridna punčka, ki pa zadnje čase kaže kar nekaj maminega značajauser posted image (beri trma), hodi v vrtec, sicer pa je alergična na KML + JAJCA. Alergija na KML počasi izzveneva, jajce pa še kar ostaja.
Slikce bom pa dala v album, OKuser posted image ?

Smo pa iz Nove Gorice, pa po moje ni nobena prav tuki blizu, ali pačuser posted image ?
Če je gremo lahko na kako pijačko- sploh sedaj ko sem doma na porodniškem.
Kje pa mate ta piknik? Če je kje daleč si še ne upamo lazit okrog s tamalimuser posted image .

Uživajte, lahko noč

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 8441
27.9.2007 7:21:17   
*bubi*
Dobro jutro!

Ana, zdaj pa se nam le večkrat oglasi. Še posebej punčke so dobrodošle, ker jih primanjkuje med novembrčki user posted image  Sploh pa take lepotičke, kot je Pia. Kje pa je mamica, samo tateka smo videli user posted image  Pa Svit?

Dirkam v službo, danes bo ati bubija čuval. Vreme je ravno pravo, da lahko prespita cel dopoldan user posted image

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 8442
27.9.2007 7:37:43   
catja2
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Pa v službi se mi bo počasi

Saj se vidimo v soboto, pa boš malo odklopila user posted image

Joj, catja, taaaaaak dolgo se že nismo videli. Bi prav rada spet malo poklepetala s tabo in videla tvoja junaka user posted image

Bubi ne bo šlo v soboto, ker delam čez dan, tak da zvečer, ko pridem domov že moja junaka spita... Ja to ti je turizem user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 8443
27.9.2007 7:38:12   
petarda
Jutroooooooooooooouser posted image

Kakšna lutkica je Pia!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 8444
27.9.2007 8:33:43   
catja2
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Jutroooooooooooooouser posted image

Kakšna lutkica je Pia!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja res je user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 8445
27.9.2007 8:42:59   
Naty_ka
Daaaaaan user posted image

Najprej: 29. in 30. 9 mene NI! Žal ne morem priti na srečanje ker imamo rezerviran vikend v Poreču. Se bo treba dobiti še kdaj pozneje.

Drugače pa, jaz sem danes prosta. V bistvu sem doma do ponedeljka user posted image . Zdaj pa drugega ne delam, kot lečem s krpo in sesalcem po hiši...user posted image

Nekaj sem vas prebirala, nisem pa sledila vsemu.

Ana, dobrodošla. Pravi cuker je tvoja Pia user posted image

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 8446
27.9.2007 12:00:30   
NinaŠ

se strinjam user posted image  

13. meni najmanj ustreza user posted image , ampak upam, da uspem uskladiti

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 8447
27.9.2007 12:56:43   
*ANA*
Ojla.

Obljubim da dam danes zvečer slikce v album- sem jih že  neki včeri zvečer, pol je pa nalagalo in me ven vrglo, tako da danes zvečer pa res user posted image .(uspešno mi je poslalo samo dve sliki user posted image ) Res se bom zvečer spravila, ker zdej pa Svit ne dopušča kar bi mami rada user posted image .

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 8448
27.9.2007 15:02:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

se strinjam user posted image   

Tudi jaz se strinjam. Ampak tatek je pa tudi user posted image . user posted image

A se bo še katera strinjalauser posted image user posted image

Ada....ne bit prosim jezna...a lahko midve z Muser posted image  prideva en dopoldan k tebi? user posted image . Ker se res bojim malo z obema v soboto popoldne priti. M user posted image  mi spi nekje do 15. ali 15.30, pa da ju spakiram...ob 18. uri je pa že Marela tak tečna, da je samo še za spat. saj če bi bil možek zraven potem bi še nekak šlo. Da pa vozim, pa ju poslušam kako se oba dereta user posted image .

Joj, kak mi je zdaj težko to napisatiuser posted image , ker vem kako je, ko vse organiziraš, pripraviš, potem pa kar neki odpovedujejo. Oprosti Adauser posted image user posted image  . Ne biti jezna. Povej mi kdaj si dopoldne doma in z Marelo prišibave user posted image

< Sporočilo je popravil Paštetov kruh -- 27.9.2007 15:03:33 >

(odgovor članu NinaŠ)
  Neposredna povezava do sporočila: 8449
27.9.2007 15:07:19   
NinaŠ
A se bo še katera strinjala

hmmm, sem mislila to pripomniti, sam nisem upala rečt, da se Ana že prvi dan ne ustraši, pol še na nobeno srečanje možeka ne bo upala pripeljat user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  336 337 [338] 339 340   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  336 337 [338] 339 340   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pomagajmo ustvariti čarobni december za vse
December je čas topline in obdarovanja, a tudi priložnost za pomoč. Spoznajte čudovite humanitarne projekte, kot so Boži...
Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?