|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  335 336 [337] 338 339   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
24.9.2007 21:37:12   
ada2
Pol imata vedve z ado blizu rojstne dneve

v bistvu je ena od druge točno eno leto starejša. katera pa je starejša pa sama uganiuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 8401
24.9.2007 21:46:54   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

Pol imata vedve z ado blizu rojstne dneve

v bistvu je ena od druge točno eno leto starejša. katera pa je starejša pa sama uganiuser posted image

ti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..... al VEM, da je Tincci user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...se mi je enkrat vtisnilo v spomin, da so ona in paštetka med "starejšimiuser posted image "...pa Urša, ne?user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 8402
24.9.2007 21:48:36   
nincy
Jaz grem tud spat...do pol 5 user posted image

NOČKO

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 8403
24.9.2007 22:10:23   
Urša
ona in paštetka med "starejšimi "...pa Urša, ne?

Tako je! user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu nincy)
Neposredna povezava do sporočila: 8404
24.9.2007 22:14:43   
petarda
Jaz grem tud spat...do pol 5

tole je pa res za user posted image user posted image user posted image ....

...jaz pa tudi zdaj res grem, ker se bila zdaj na "odnosih" in me je kar GROZA kakšne stvari se dogajajo v bližini in kaj vse ljudje prenesejo in prenašajo...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...ful sem žalostna zdaj, ko berem kaj se dogajauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... in hkrati vesela, ker imam družinico na katero sem zelo ponosna in user posted image , ki ga imam noro rada in čedalje bolj se zavedam, da ljubezen ni samoumnevna in da ni vsem tako lepouser posted image

Za vse trpinčene žene in mamice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....ah...sem brez beseduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nincy)
Neposredna povezava do sporočila: 8405
25.9.2007 7:04:46   
catja2
Ada mi ne bomo mogli priti, ker mi je moj glupi šef za cel teden napisal šiht sredi dneva 12-20 ure user posted image user posted image user posted image Ko bi vsaj dopoldan delala user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 8406
25.9.2007 7:55:11   
petarda
Jutrooooooooouser posted image

Catja saj bo bolje user posted image user posted image ...vsaj za srečanje si potem probaj zrihtati frajuser posted image

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 8407
25.9.2007 8:29:39   
Anonimen
A sem potem samo jaz tak butl, ko si nisem zapomnila Adin RDuser posted image ?
Še dobro, da zdaj to berem in nisem prišla samo na piknik user posted image .

Aja, dobro jutro. Naša pupa spi boljše kot pupek user posted image

(odgovor članu petarda)
  Neposredna povezava do sporočila: 8408
25.9.2007 9:08:33   
NinaŠ
Kdo ima pol danes oz včeraj r.d.???  user posted image user posted image    Vse najboljše slavljencem user posted image user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8409
25.9.2007 9:32:10   
NinaŠ
Ma sem čist zgubljena zdaj, ko zvečer ne morem v miru prečekirat kaj dogaja user posted image .

Jaka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 8410
25.9.2007 10:11:05   
NinaŠ
Tina si je v soboto fajn prebila ustnico oz. dlesen user posted image  ...na isti način kot Adam poleti čelo user posted image . Kri je tekla v potokih user posted image , na srečo pa rana ni bila toliko velika, da bi bilo potrebno šivanje. Zobki pa so tud ostali celi user posted image . Pa še dovolila mi ni, da pogledam rano, se je izmikala in drla, tako da sem jo na urgenco peljala, tam je pa sedela čisto pri miru in tud pisnila ni user posted image , ko ji je zdravnica dvignila ustnico in pogledala rano.   

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 8411
25.9.2007 10:12:51   
NinaŠ
Ada, daj čimprej datum za srečanje, jaz moram najkasneje jutri razpored dela za naslednji mesec narediti, da si dopust planiram. 

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 8412
25.9.2007 10:24:43   
*bubi*

Upam, da bo naslednja sobota kaj boljša

ti si naslednjo soboto pri nas na kostanjevem pikniku, a ne? Paštetka vi pridete? kaj pa Naty? catja?

Ja, valjda da prideva z bubijem user posted image  Če ne bo kaj vmes prišlo, predvsem kaka viroza.

Tista želja za boljšo soboto pa je bila petardi namenjena, za nas itak vem, da se bomo ful dobro imeli user posted image

Dalje pa vas nimam časa brat, pa tipkovnica je za en k.... cela limasta, črke ne primejo, tak da se moram ful trudit, da kake neumnosti ne napišem user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 8413
25.9.2007 10:47:37   
tincci

kdaj mate srečanje, to soboto? no, lepa reč, jaz pa piknik za r.d.

ne tincci, to soboto imamo mi tudi piknik doma, saj  mi2 na isti dan praznujeva, neuser posted image
za srečanje pa javimo oz. se dogovorimo jutri.

Čaki Ada, kdaj maš rd? jaz 28.9.1976, pa ti?

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 8414
25.9.2007 14:59:38   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: tincci

kdaj mate srečanje, to soboto? no, lepa reč, jaz pa piknik za r.d.

ne tincci, to soboto imamo mi tudi piknik doma, saj  mi2 na isti dan praznujeva, neuser posted image
za srečanje pa javimo oz. se dogovorimo jutri.

Čaki Ada, kdaj maš rd? jaz 28.9.1976, pa ti?

no, torej si ti točno 2 leti starejša od mene, jaz sem pa mislila, da enouser posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 8415
25.9.2007 15:01:45   
ada2
aja, razpored pa še nismo dobiliuser posted image user posted image user posted image
jutri pa res bo.

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 8416
25.9.2007 15:37:11   
tincci
Ja, ja, jst jih bom že 31. tele številke me prehitevajo user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 8417
25.9.2007 15:43:45   
tincci
O fak, zdele sem dojela, da bom že 31user posted image kdaj se je pa to zgodiluser posted image

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 8418
25.9.2007 22:06:37   
nincy
Kakšno zatišje  user posted image

Grem tud jaz pol pod kovter...do pol 5. user posted image

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 8419
26.9.2007 7:31:51   
petarda
Jutrooooooooooooouser posted image

samo to...za več ni časauser posted image

(odgovor članu nincy)
Neposredna povezava do sporočila: 8420
26.9.2007 7:50:31   
*bubi*
Jutro! user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 8421
26.9.2007 9:32:22   
NinaŠ
Adaaaa, da ti mal namignem, meni bi najbolj ustrezalo konec meseca - vikend 27.,28.  user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 8422
26.9.2007 9:48:10   
*ANA*
Pozdravljene novemberke!
Sicer malo pozno ampak a se vam vseeno lahko pridružim user posted image ?
Doma imamo namreč punčico Pio, ki se je rodila 3.11.2005. Zdaj pa imamo še fantka, ki pa se je rodil v letošnjem juniju.

LP ANA

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 8423
26.9.2007 10:03:48   
*bubi*
Ana, dobrodošla user posted image  

Seveda se nam lahko pridružiš. Vstopnica za nove novembrke pa je kakšna slikica in nekaj besed o Pii, pa vsaj namigni nam, iz katerega konca Slo ste, da se hitro za kako kavico zmenimo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 8424
26.9.2007 10:05:51   
*bubi*
vikend 27.,28.

Hmmmm.... ta vikend se začnejo krompirjeve počitnice. Mi sicer toplih krajev najverjetneje ne bomo videli user posted image , ampak meni vseeno datumi tu okoli niso čisto nič všeč user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 8425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  335 336 [337] 338 339   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  335 336 [337] 338 339   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?