|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  224 225 [226] 227 228   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: skupaj na poti do cilja
26.9.2007 19:22:30   
kodrana
Muca, sem si prebrala zgodbo..samo nisem bila sigurna, kaj je bilo v drugi nosečnosti. full mi je hudo, res. verjetno je šlo tudi pri drugi nosečnosti za naključje. kaka kromosomska napaka. vem pa, da ti ni to nič v tolažbo.
verjamem pa, da naslednjič bo nosečnost zdrava.
drugače pa, ti si letnik 83? jaz sem 84. tako da, sva po letih zelo blizu.

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 5626
26.9.2007 19:34:24   
micla

Kodrana....user posted image user posted image user posted image

vse nove......dobrodošle. Žal mi je, da ste morsle tudi ve skozi take izkušnje, ampak to nas dela močne.

No pri meni nič novega. Ta luna očitno nima vpliva name in mojo  user posted image .  Danes sem celo stanovanje spucala, pa je še vedno živahna. Nič ne kaže, da bi se hotla umirit.
Bo treba še počakat.

Deževen pozdravček vsem.

micla

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 5627
26.9.2007 19:36:20   
tinaaja
No pri meni nič novega. Ta luna očitno nima vpliva name in mojo

ma pa zato na brino user posted image noce jest, prijateljica tecka itak na obisku user posted image user posted image user posted image pocakaj, da se dete rodi, da bos videla njen vpliv user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 5628
26.9.2007 19:58:02   
Muca83
Kodrana ja, jaz sem letnik 83. Sem po teh dveh izkušnjah zelo vesela, da sem se tako kmalu odločila za otroka. Ker leta hitro tečejo. Pri meni je zdaj dobro leto okoli, pa sem dosegla samo user posted image user posted image
Če bi bila že čez 30 bi me bilo pomoje še bolj strah. Vsaj z zanositvijo nisem imela težav do sedaj. Je obakrat ratalo v drugem poskusu. No, saj če sem prav zasledila tudi tebi hitro uspe. Bom držala pesti, da se ti dobro izide!

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 5629
26.9.2007 20:18:29   
Pikabu
Hvala punce, za topel sprejem. A veste, da sem zase skoraj prepričana, da sem imela prej že dva ss-ja. Enega po prvem porodu in enega po drugem. Glede na krče, pa kako je šlo iz mene ven, kakšna krvavitev je bila, se mi zdi, da je bilo to takrat že tudi to. Nisem pa delala testa, ker nisem imela urejenega ciklusa in sem pač samo mislila, da M zamuja, čeprav se mi je že takrat zdelo nenavadno, predvsem krči so bili čisto drugačni, zdaj ko sem pa to doživela in lahko primerjam, lahko rečem, da je bilo že to, samo da se je končalo že čisto na začetku. Še dobro, da nisem delala testa, da ne morem biti prepričana.

Tinaaja, a ti si morala prav roditi? Pa so ti vsaj povedali, katerega spola je bil otroček? Ene ste res dale še veliko bolj krute stvari čez. Mene najbolj mori to, da je bil nekaj ur prej še živ, da je zgledalo vse v redu, da v maternici ni bilo krvavitve, potem se je pa tako končalo. Pa tista slika malega bitjeca na postelji mi nikakor ne gre izpred oči. user posted image user posted image user posted image

Kodrana, zate sem itak ful vesela, da ti je uspelo in res močno držim pesti, da bo tokrat vse v redu, pa predvsem sem vesela, ker si tako optimistična. Jaz si že sedaj obljubljam, da bom kljub strahu, ki vem, da bo prisoten, poskušala biti optimistična.

Muca, ti si pa imela abrazijo 4 dni pred mano. Koliko časa so ti pa sedaj svetovali, da počakaš? Bova šli skupaj v nove boje. user posted image

micla,
tebe pa lahko že gnjavimo, kajne?user posted image user posted image user posted image Uživaj še v zadnjih dnevih nosečnosti, pa s trebuščkom, pa v brcanju, potem te pa itak čaka samo crkljanje. Bomo navijale zate. user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 5630
26.9.2007 20:23:51   
tinaaja
pikabu, v 14 tednu je zal upn, torej ala rojstvo,samo da je plod se zelo majhen. a dovolj velik, da cutis, da je prisel ven. bila je puncka, ker so delali kariotip- na ns se je pokazalo, da je 96% verjetnost, da gre za kromosomsko napako. mi2 sva pocakala 2 M, tretje nisva docakala user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 5631
26.9.2007 20:40:56   
Muca83
Pikabu sem zasledila tvojo zgodbo na forumu o spontanem splavu. Žal mi je zate user posted image Meni je takrat rekla ginekologinja, da je dovolj da počakam eno menstruacijo. Bom pa še videla kaj bo rekla na prvem pregledu po posegu. Ga imam 26. 10. Potem se bom odločila če bom res kar takoj šla v nove boje ali pa bom počakala še en ciklus. 

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 5632
26.9.2007 22:20:58   
Pikabu
tinaaja, če sem že jaz zelo dobro čutila, kako mi je padel ven, verjamem, da si ti morala še toliko bolj. Zdaj je pa Brina poplačala vse trpljenje, kajne?

Muca83, držim pesti, da čim prej dobita zeleno luč in da bomo držale pesti za user posted image .

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 5633
27.9.2007 8:23:36   
tinaaja
Brina je ... moja velika srecacuser posted image

Pikabu, cestitke Maksu za prvo svecko
user posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 5634
27.9.2007 10:04:08   
Pikabu
O, tinaaja, hvala. Danes je lep dan, v spomnih sem eno leto nazaj in mislim na same lepe stvari.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5635
27.9.2007 11:06:16   
medika 13
Pozdravljene vse nove Muca 83user posted image Galikauser posted image   Pikabu user posted image žal mi je, da ste tudi ve morale dati skozi tako težke stvari kot je izguba user posted image . Pikabu sem prebrala tvojo zgodbo in zraven močnouser posted image user posted image  user posted image sem se spomnila mojega UPNja izpred 2 mesecev ... vendar moram reči, da pa je meni in mojemu user posted image veliko pomenilo, da sva videla punčko ... so jo najprej odnesli in nato jo je babica prinesla nazaj zavito kot  user posted image , nama je bilo lažje da sva jo videla in se poslovila od nje.

Pikabu čestitke Maksu za rojstni dan in lepo praznovanje vam želim user posted image user posted image
Kodrana  user posted image lepo pazi nase in na svojega user posted image držim pesti, da bo vse ok.

Jaz grem sedaj pakirat kufre, jutri pa ga uvihnemo na user posted image Se javim, ko pridem domov.

Lep pozdrav vsem, pazite nase user posted image

12.12.2008

Pravijo, da nam življenje naloži toliko kolikor zmoremo. Očitno zmorem več kot si mislim.

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 5636
27.9.2007 11:50:27   
lana38
galika in Pikabuuser posted image user posted image user posted image , pozdravljeni med nama. Seveda vama želim, da čimprej zagledata spet user posted image  in zdravo user posted image  do konca. Jaz sem imela UPN v 20T lani, pa mi je G rekel, da je dovolj ena user posted image  in lahko spet začneva delati na user posted image .
micla, user posted image  bo prišel, ko se bo sam odločil, da je pravi čas za to.user posted image  A bi se naj umiril pred porodom? Tega se pa več ne spomnim. Ja, 10 let kar nekaj naredi tudi pri spominu.

Danes je pa en grozen in siv dan. Pa še trije taki sledijo.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu medika 13)
Neposredna povezava do sporočila: 5637
27.9.2007 13:35:49   
Lusa
Kodrana čestitamuser posted image user posted image user posted image za  user posted image user posted image .Uh kakšna lepa novica ,vse lepo ti želim in držim pestke za tvojo pikico.

Ostale ,ki ste se pa pridružile s tako žalostnimi zgodbami pa vas vse lepo pozdravljam.Tudi za vas bo 1x posijalo sonce in zagledaleuser posted image user posted image .

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 5638
27.9.2007 14:43:12   
kodrana
Lusa, hvala. user posted image  tvoje besede v božja ušesa.

Pikabu čestitke maku za eno leto. user posted image

Muca, jaz sem tudi zelo vesela, da sem začela zgodaj misliti na naraščaj. vedno sem se bala, da bom imela težave.. da bom težko zanosila, to me je najbolj skrbelo. pa ni bilo tako. zanosila sem obakrat takoj, upam, da tokrat tudi donosim.
sem celo poslala mail dr. pušenjaku in le ta, me je potolažil, da je skoraj nemogoče, da se mi kaj takega ponovi. se pa zavedam, da je lahko še milijon drugih stvari in problemov, ki lahko pridejo. od kromosomskih naključnih napak.. upam, da sva imela tokrat srečo in bo vse ok. Muca in ostale, boste videla, vse bomo srečne mamice. prvič ali ponovno. le glavo pokonci in pogumno naprej.

lep dan.

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 5639
27.9.2007 16:23:26   
Muca83
Ahhh, kaj se mi je prejle zgodilo... Šla sem v Mercator na hitro po kruh in malo salame, pa poznam enega mesarja, ki tam dela. Je tko moj znanec, spregovoriva toliko Kako si in to je to. No in danes sem ga spet tam srečala, kot vedno iste besede, pa reče če kaj bom, jaz da danes mesa ne, da večinoma kuham za vikend, ko sva doma. On mi je pa rekel: "Ja sedaj pa res moraš jest, sedaj najbolj rabiš." In me gleda v trebuh user posted image Saj ni nikoli vedel, da sem bila noseča, ampak jaz imam na trebuhu že leta malo maščobne zaloge, sedaj med nosečnostjo se je pa še povečala, in ko se mi trebuh malo napihne res izgleda malo nosečniški. Joj, ko bi on vedel kako me je razžalostil user posted image Sem se naredila, kot da ne razumem njegovega namiga in šla.

Tale moja maščoba na trebuhu mi vedno večje težave dela. Je res malo čudno, ker drugače nisem debela, sem normalne postave, na trebuhu se mi pa zaloga nabira. Še ene 3 nosečnosti, pa bom orenk bajsek user posted image ratala. user posted image

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 5640
27.9.2007 16:37:51   
andreja2000
Muca83 joj,te ful razumem in vem kako ti je bilo.Ko sem jaz izgubila našo punčko v 21 t zaradi kromosomske napake se mi je pa zgodilo,da sem vozla  v vozičku nečaka(ker se je ravno tisti čas sestra selila in sem ji pazila malega),pa me ljudje ustavljajo in hočejo videt mojega otročka.Blo mi je tako hudo user posted image ,ja,pa saj njim tudi,ko sem povedala kako je na stvari.Ja,take stvari res bolijo user posted image user posted image user posted image .

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 5641
28.9.2007 8:19:58   
Neža7
Muca83... Zelo mi je žal user posted image  Samo verjami, da se ti bo en dan sonček posijal user posted image

Res ne ve zakaj ene punce imajo tako smolo v življenju. Življenje je že po naravi kruto. Najbolj pa je žalostno, ko vidiš kako ena, ki res si ne zasluži tako božansko darilo in jo ima.  

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 5642
28.9.2007 9:03:47   
marjana.r
ja neža7 in ni malo takih user posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 5643
28.9.2007 15:04:36   
vebo
POzdravljene!

Tudi jaz sem imela v devetem tednu abrazijo. Razvila se je samo gestacijska vrečka, ploda ni bilo. Sedaj se pobiram, počakam na prvo menstruacijo, če bo vse po sreči in začnem znova. Prvič sem zanosila brez težav, tudi drugič. Upam da bo tako tudi v tretje. Doma imam 20 mesečno punčko. Upam, da kmalu dobi brateca ali pasestrico. Saj bo. Jaz še kr berem "aprilčice", ker bi morali rodit aprila in imam tak cmok v grlu. Sedaj bom pa tu z vami. Čao

(odgovor članu marjana.r)
Neposredna povezava do sporočila: 5644
28.9.2007 15:32:22   
stunfek
čao, punce! eno vprašanje. v kolikem času mora beta hcg pasti po abraziji? jaz sem pričakovala, da bo danes (6.dan po abraziji) že na nuli, pa je še kar nad 40. kakšne so vaše izkušnje? upam, da so me v redu poštimali, da ne bo kaj narobe. zdaj moram čez 10 dni še enkrat dat kri za beta.

saj, vem, da nisem čisto normalna ampak jaz sem upala, da bo beta ful narasla in da bodo odkrili, da sem kljub abraziji uspešno noseča user posted image . rabi človek kar nekaj časa, da se sprijazni, a ne? user posted image

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu vebo)
Neposredna povezava do sporočila: 5645
28.9.2007 15:59:26   
sonchek
Ojla...
Žal mi je za vse tiste ki ste se nam na novo pridružile...resnično mi je žal...vendar vam lahko le to rečem, da bo tudi za vas še posijalo sonce....
...verjemite...kajti leto pa pol nazaj ko smo odprle to temo nas je bilo kar nekaj z hudimi izkušnjami...vendar jih je nekaj že od tega postalo mamice...veliko je nosečk...nekatere se sicer še borijo za user posted image ...a jim z nami upanje ne upade...
...upam,da se boste tudi ve čimprej pobrale in začele znova...vedite pa da je za vse potreben določen čas....

Kodrana iskrene čestitke za user posted image ...zdej pa držim pesti, da se srečno konča vse skupaj...predvsem verjemi v svojo pikico in ji zaupaj...misli pozitivno...

...no mi smo pa tudi iz pregleda...lahko resnično rečem vsaka čast moji G., ki mi vsakič naredi UZ, tako da vsakič znova lahko vidim svojo user posted image ...obrnila se je že na glavico...težka je približno oz. malo manj kot 2kg...in pridno raste...

...zadnje čase se vam javljam malo manj, ker čakam da mi na dolenjskem priklopijo internet...potem se vam bom večkrat...

...tako zdej pa letim nazaj na dolenjsko..
l.p.

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 5646
28.9.2007 16:02:11   
sonchek
Kodrana...evo še tukaj...

user posted image  
UPANJE PO SPLAVU IN SKUPAJ NA POTI DO CILJA:

user posted image ---->user posted image    micla, 29 let
- 1. SS 15. april 2005 (9t) abrazija, Šempeter pri Gorici
- 2. SS 16 marec 2006 (10) abrazija, Šempeter pri Gorici 

...SREČKA user posted image ...PDP 11.10.2007 !!!user posted image PUNČKA BOOO!!!! 

user posted image ---->user posted image   nemrak; avg 2003 rodila   CE;
konec jan 2006 UPN v 20t (turnerjev sindrom) +abrazija LJ;konec nov 2006 ss v 8t brez abrazije CE
user posted image  konec feb 2007 magični , user posted image PDP 5.11.2007 CE

user posted image ---->user posted image   Sonchek, 29 let -1 UPN (marec 2006 v 23 tednu (na gin.pregledu ni bilo več slišnih utripov, nikol našli razloga)...
user posted image .. 13.03. zagledala user posted image !!!!user posted image   PDP 19.11!!!

user posted image ---->user posted image    Andreja2000, 41 let (ima že hčer in sina)
1 ss1990  (10t)   Maribor;1 ss 1990 ( 8t )  Maribor;1 ss 1991(5T)  Maribor;1 SS (13T ) 9.11.2004 Maribor;1SS( 21t ) 19.5.2005 Ljubljana -TINA   (park zvončkov) 
user posted image 4.04.2007 zagledala magični PDP 7.12.!!!user posted image PUNČKA BOOOOOO!!!!

user posted image ---->user posted image  raho, 33 let- 18. september 2006, MA, abrazija, (noseča 10t, plod odmrl 8t3d)... ...1.user posted image - Črtomir, 1.1.2005
user posted image  10.4.2007...zagledalauser posted image !!!!!user posted image  PDP 15.12.

user posted image ---->user posted image    Irmy, - -1 ss v 8t, 12/04 ;laserska vaporizacija zaradi sprememb na MV 
1. hčerka 07/06  
...user posted image .. user posted image PDP: 18.12.

user posted image ---->user posted image     lana38, 38 let- UPN 15.3.2006 (20. teden-DS), 
-ima sina 10 let starega.
1.3. na HSG-ju našli neke zarastline v maternici... Opravila diagnostično HYSC...
user posted image 24.04.07...ugledala magični ... ...PDP 29.12. user posted image FANTEK BOOOOOO!!!!

user posted image ---->user posted image     mala pikica,  SS v januar 2007 (7. teden),
....SREČKA user posted image ...PDP: 1.01.2008user posted image

user posted image ---->   user posted image Lusa, 27let:-01.06.2003dobili princesko Lušo  
-21.06.2006smo v 11m starosti izgubili Ajšo(DS)
-21.12.2006abrazija v 16t,pri ni bilo več utripa in  spet imamo enga    

...SREČKA user posted image ...PDP???

user posted image ---->user posted image     meli23, 27let- SS v 13 tednu,v januarju 2003, dvojčki-srčka prenehala bit
- histeroskopija in neuspel poskus odstranitve septuma,2004
- odstranitev septuma 2005
-SS-8. maj 2006, v 23 tednu rodila deklico Zojo (480gr), ki z drugimi počiva v Parku zvončkov
Vzrok izgube verjetno slabo odstranjen septum in vnetje plodovih ovojev.
-ponovna resekcija septuma, upam, da zadnja v oktobru2006
...SREČKA user posted image ...pdp???

user posted image ----> user posted image   Špela100,34 let ; 1 ss november 2005 ( 8t5d); 2 ss marec 2006 ( 10t- 2 );
imam pa že 11 let staro hčerko;

user posted image ...  11.07.2007 zagledali magični .... ...PDP???

user posted image ---->user posted image    Milamay,36 let, 11.6. 2006 UPN v 22 t (zaradi Trisonomije 18) v MB ....  Imam pa doma že fantka, starega 3 leta.
user posted image  24.julij zagledala   ...PDP 30.03.2008

user posted image  ---->user posted image   Teri, 24 let, - 1 SS-MA (sept. 2006) v 11 tednu.
user posted image  SREČKA ...PDP FEB.08....

user posted image  ---->user posted image   Aurora 28, 28 let -1 ss, 31.1. 2006 5 t, Celje; 2 ss  19.5.2006  8-9t, Celje;
user posted image  SREČKA od 28.08.2007...PDP????

user posted image  kodrana, 22let (kmalu 23), odmrtje ploda v 9 tednu, abrazija v nm
user posted image  SREČKA.....JUPIIIIIII....PDP???

user posted image  SM10, 29 let - 1ss 16.februar 2006 v 5t6d,user posted image 2 dvojni ss 8 in 10.september 2006 8t4d; Ne čaka več user posted image

user posted image  computeters, 40 let-  2ss ( 10.6. in 19.9.06 ) in čaka na user posted image

user posted image   Krtekxx37 let:
1. SS dec. 2000, 7 t, brez čiščenja
2. SS avg. 2004, 11 t, 1xabrazija - Kranj
3. ss dec.2004, 7 t, 1xabrazija - Ljubljana
4. ss 5. okt. 2005, 21 t, UPN + 1xabrazija, Ljubljana
5. ss avg. 2006, 8-9 t, 2xabrazija, Ljubljana
6. ss junij 2007 ????

user posted image  Klarissa, 26 let:
pri 18. letih z laparoskopijo odstranjen desni jajcevod zaradi krvave ciste 
1.ss: nov 05 v 9.tednu-abrazija MB
jan 06: LEETZ v LJ (oblika konizacije zaradi PAP2,CIN2, HPV+)
2.ss: jun 06 prazno jajce-abrazija MB
sept 06: Histeroskopija odstranitev pregrade MB
V tretje gre rado! 

user posted image  Pilotgirl,22 let-1 ss marec 2006 (11 t) . 
user posted image ...ne čaka je!!!!

user posted image   julcy, 30let.
1ss junij 2006-10t, abrazija ; odstranitev pregrade: nov. 2006,

2 ss marec 2007- 9t....ni utripa...

user posted image   Bety ali Bety upa,   

user posted image  Aljaža,
  • 1 ss (avg. 2004) v 12.tednu, abrazija
  • april 2006 - na laparo ugotovljena dvojna maternica, en del zakrnel
  • junij 2005 zopet user posted image  in po nenehnih težavah in obiskih pri gin., feb.2006 rodila s CR zdravega fantka
  • 1 ss (feb. 2007) v 7.tednu, brez abrazije
    ????????????

user posted image  mojca9000, po 2,5 letih zanosila in 2.12.2005 v 8t5d abrazija plodu je odmrl srček,abrazija je bila v MB... ..

user posted image  HEL36, stara 36 let
    2001 marec abrazija v 11t (prazna vrečka)
    2003 februar rodila sina po 8 letih truda
    2006 december abrazija v 9 t (odmrtje ploda v 7t)
    user posted image  ne čakam 17.03.

user posted image  jurka6, 32 let, 2001 - feb. rodila sinauser posted image ,  31. januar 2007 SS - 14 Tuser posted image ,

Ne Čaka user posted image ...od 15.5 naprej....

user posted image  Katina, 38 let,  1.ss 8t, l.1996, 2. l.1997, hči, ki bo kmalu dopolnila 10 let, 3. ss 10.5.2007...

user posted image  natasarobi, 32 let, 1.UPN junij 2006 (trisomija 13), 2. UPN april 2007 (Trisomija 12)... čakata na genetske preglede...

user posted image  Naty, 10. 5. 2007 - abrazija v 11. tednu (prazna GV),
    v pričakovanju 3. M, potem pa v akcijo!!!

user posted image   Medika 13,28. let UPN-21.7.2007 zaradi...trisomije 13.

...akcija Decembra...

user posted image  mihi78, 29.let..1.ss - januar 2004, abrazija v 8t....2.ss - september 2004, abrazija v 7t (snetno jajce)...3.ss - junij 2005, 6t - abrazija ni bila potrebna,
    odstranitev pregrade - maj 2007...AKCIJA!user posted image

user posted image
    Do enega cilja so že prispele in navijajo za nas!!!!!

user posted image  ----> user posted image  !!Tinaaja- 1 UPN (marec 2006)- v 14. tednu, trisomija 13...
    user posted image ....21.03.2007..RODILA NAJLEPŠO PRINCESKO...BRINO....user posted image

user posted image  ------->user posted image   Liona, 29 let -1ss maj 2006, 8t5d, Ljubljana
    user posted image ....8.5.2007 RODILA KORENJAKA... SVITA...user posted image

user posted image  ---->user posted image  Jelenche, 26 let abrazija v 11 tednu nosečnosti (srček nehal biti)
    user posted image  ....27.06.2007 RODILA MOČNEGA FANTA... FILIPA...user posted image

NO, DEJMO PUNCE...PESTI DRŽIMO ZA VSE OSTALE...DA SE VAM ČIM PREJ IZPOLNI NAJVEČJA ŽELJA!!!!

ko k sebi te privijem:
    ljubo moje detece,
    str. U-84

(odgovor članu sonchek)
  • Neposredna povezava do sporočila: 5647
    28.9.2007 16:03:37   
    sonchek
    IZVIRNO SPOROČILO: stunfek

čao, punce! eno vprašanje. v kolikem času mora beta hcg pasti po abraziji? jaz sem pričakovala, da bo danes (6.dan po abraziji) že na nuli, pa je še kar nad 40. kakšne so vaše izkušnje? upam, da so me v redu poštimali, da ne bo kaj narobe. zdaj moram čez 10 dni še enkrat dat kri za beta.

saj, vem, da nisem čisto normalna ampak jaz sem upala, da bo beta ful narasla in da bodo odkrili, da sem kljub abraziji uspešno noseča user posted image . rabi človek kar nekaj časa, da se sprijazni, a ne? user posted image

stumfek...evo čisto na hitro...kokr jaz vem traja več časa...14dni pa tja do enega meseca...tako da mislim, da ni nobene panike, ssploh če ti lepo konstantno pada...
    pa srečno....

ko k sebi te privijem:
    ljubo moje detece,
    str. U-84

(odgovor članu stunfek)
    Neposredna povezava do sporočila: 5648
    28.9.2007 18:04:40   
    Muca83
    stunfek po abraziji je pri meni trajalo nekje 14 dni, da je bil nosečniški hormon negativen (pod 6 če se prav spomnim). Pred abrazijo je bil pa 15.000 (noseča 8T). Tako da nimaš za kaj skrbeti! 

(odgovor članu stunfek)
    Neposredna povezava do sporočila: 5649
    28.9.2007 18:11:01   
    lana38
    stunfek, verjetno bi imela še kakšne druge težave, če abrazija ne bi bila uspešno izvedena. Meni se je npr. izcedek tudi povečal ali bil enak. Moral pa bi se zmanjševati. Pa tudi temp. sem imela kar naprej nad 37. Vse to je kazalo na ostanke posteljice.
    LP

lana38

(odgovor članu Muca83)
    Neposredna povezava do sporočila: 5650
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  224 225 [226] 227 228   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  224 225 [226] 227 228   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
    Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
    Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
    Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Razpoloženje v času nosečnosti.
    Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?