tinaaja
|
Ohh Milamay, ze ob pogledu na pot, kjer so bile solzice, me je stisnilo Takooo mi je zal, da se ti to dogaja, tako zelo. Ko podozivljam NS, ki nama je ustavila upanje, ko sva izvedela grozljivo novico, da je v bistvu konec TAko zelo zal mi je, da si tudi ti sla cez to.. spet ... zivljenje nam res postavlja prepreke in tezko je razumeti zakaj nekaterih ni bilo moc umakniti, da nam ne bi bilo treba iti cez njih. Ampak prosim, ne obupaj.. Ni sporocilo narave, da imej enega! Res ne. Ce bi moja mami obupala, po dveh zivorojenih in pokojnih otrockih, mene ne bi bilo!!!!!! Ne smes obupati, ker caka neka dusica, da ji bosta starsa in da bo imela bratca. Zakaj se je tokrat to zgodilo, ti ne morem odgovoriti, morda pokazejo rezultati HB. Ampak vzami si cas, uredi misli, izjokaj bolecino, postavi se na noge in ponovno zadihaj. In se podaj v borbo, ko bos pripravljena. Do takrat pa smo tukaj zate! Draga moja Milamay, ne pusti se, da te vodijo slabe izkusnje, ti si tista, ki lahko in moras usmerjati svoje zivljenje. Usoda vcasih malo zaplete zadeve, ampak srcna zelja in volje te bosta pripeljali na ta tako zeleni cilj! Danes sem prebrala tole in ko se bos pobrala iz zalovanja, postani spet gospodar svojega zivljenja, usode in srece. Gospodarji smo svoje usode, svojega življenja in svoje sreče. Ko se tega zavemo je samo od nas odvisno katero pot bomo izbrali do nje - do sreče.