|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  222 223 [224] 225 226   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: skupaj na poti do cilja
24.9.2007 13:44:24   
medika 13
Milamay tudi jaz sem tako kot andreja2000 po AC spila eno škatlico Mg tablet, če nimaš krčev ti jih ni potrebno več pit.

Micla jaz sem po AC imela povečan izcedek, sem sama mislila, da gre za odtekanje plodovnice, kar se včasih tudi zgodi ... vendar me je g pomirila... pravi, da je količina izcedka lahko tudi takšna da potrebuješ vložek in je to  še vedno čisto normalno.

Kodrana kako je pri tebi? Si že testirala..... sporoči user posted image

LP user posted image

12.12.2008

Pravijo, da nam življenje naloži toliko kolikor zmoremo. Očitno zmorem več kot si mislim.

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 5576
24.9.2007 16:21:42   
kodrana
noseča seeeeeem!!!

zdaj sem anredial test s clear blujem in je plus. nepopisno sem srečna. še tresem se.. zdaj se pa že malo jokcam.

samo, da bo vse ok. čeprav to k mam krče ni ravno najboljš.. upam, da se ustavi.

nepopisno sem srečna.

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu medika 13)
Neposredna povezava do sporočila: 5577
24.9.2007 16:24:42   
aurora28
Super Kodrana user posted image user posted image user posted image user posted image Želim ti lepo, mirno in veselo nosečnost. 

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 5578
24.9.2007 16:44:36   
lana38
kodrana, čestitam!user posted image user posted image user posted image  Želim ti zdravo in lepo user posted image  do konca.
LP

lana38

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 5579
24.9.2007 17:21:54   
kodrana
hvala punce. držite pesti, da bo tokrat vse ok.

sanje so se uresničile..

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 5580
24.9.2007 17:37:54   
stunfek
čestitke kodrana user posted image

malo sem cincala brez kakšnega tehtnega razloga pravzaprav :) da bi se javila pri vas na tej temi. moram rečt, da zelo počasi dojemam, da je tudi mene doletel spontani splav in sem se morala posloviti od svoje pikice. tako majhne in nikakve, pa tako resnične in ljubljene.
ne vem, čemu služi taka izkušnja. sem tako zaupljiv človek, tak optimističen naivček. kje sem pa sploh pomislila, da bi šlo kaj narobe?!? za mene je bil na poti moj sine, Abhay, in samo počakati naj bi morala, da dovolj zraste in se nam pridruži izven trebuha. No, recimo, da sem dopuščala možnost, da bi namesto Abhaya nas presenetila deklica Arushi ampak kakšnih večjih deviacij pa zagotovo ni bilo v scenariju. Naj zdaj manj zaupam al kaj? Naj bom manj optimistična? Bolj v strahu? Bolj previdna? Bolj skopa z deljenjem svoje sreče?

Kam pa pridemo, če bomo začeli gledati črnogledo in z nezaupanjem? :) Ista koza bom ostala. Zaupljiva in optimistična. Pozitivna in naivna. Menim, da ni bilo drugega kot smola. En trenutek je šlo nekaj narobe. Prav. Sprejmem. Zdaj pa prosim, "gospod stvarnik", dovolj imam lekcij in subtilnih sporočil in globokih spoznanj. Zdaj bi enega zdravega jenčija. Po možnosti dostavljeno priporočeno s hitro pošto enkrat v letu 2008. Hvala.

Tri mesece bom navijala....tulila v luno ko me bo prijelo, težila vam, ko bo potreba :), jokala v temi, ko bom sama in potem na delo, da dočakam svoj paketek, varno dostavljen v moj objem.

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 5581
24.9.2007 18:20:40   
tinaaja
noseča seeeeeem!!!

juhuhu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hudo noro je tole, kako se okuzujete z virusom nosecnosti... matr, pocas bom spet jaz na vrsti user posted image user posted image user posted image user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 5582
24.9.2007 18:57:50   
natasarobi
kodrana  -iskrene čestitke. Želim ti mirno in srečno nosečnost user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5583
24.9.2007 19:04:19   
kodrana
hvala vsem in vsaki posebaj.

sva zelo vesela, samo mene spet atrejo skrbi. namreč ne krvavim navzven. na hlačkah ni krvi. če pa si potipam maternični vrat in potem obrišem v wc-papir je videti kri.. upam, da ni spet kaj narobe? ima katera take izkušnje? v prvi nosečnosti sme zakrvavela nekej v 6T. in se je tudi na hlačkah videl flekec.

sanje so se uresničile..

(odgovor članu natasarobi)
Neposredna povezava do sporočila: 5584
24.9.2007 19:28:54   
marjana.r
meni se je zgodilo glih tak. zvečer ni blo nič na hlačkah, ampak ko sem se obrisala sem vidla malenjkost krvi. no zjutraj je bilo tega malo več in zato sem šla k g., kateri mi je povedal, da je žal prišlo do ss.
sam ne se skrbet, lahko da bo kr samo minlo. če ne pa daj it raje do g. dokler je še čas. če ne drugo, da ti da dabroston, da obdržite pikico.

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 5585
24.9.2007 19:43:50   
tinaaja
kodrana, pa kaj saris tam, kjer ni treba user posted image nehaj takoj, ker tako lahko edino se kaj še okuzis. pusti notranjost pri miru in se prepusti toku dogodkov. sama ves, da ne mores kaj dosti vplivat, lahko pa upas in verjames v najboljse user posted image  user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu marjana.r)
Neposredna povezava do sporočila: 5586
24.9.2007 20:35:45   
aurora28
Kodrana tako kot ti je svetovala Tinaaja-ne šari notri! Prepusti se toku in verjemi v dobro. Lahko, da ni nič, lahko pa da si samo panična, kar je razumljivo, zaradi preteklih izkušenj, ampak verjemi, verjemi in še enkrat verjemi, da bo tokrat vse v redu. Če obstaja možnost pojdi jutri k G, glavno, da ti potrdi, da gre za nosečnost in da je v maternici, potem pa ti bo takoj predpisal Dabroston. Povej mi ali si ti mogoče bila kaj na kakšnem posegu ali preiskavah? Joj, držim ti pesti in ti pošiljam user posted image user posted image user posted image za srečo.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5587
24.9.2007 21:08:22   
tinaaja
aja kodrana... MV je v nosecnosti ful bolj prekrvavljen in zato lahko zakrvavi ob dotiku.
na pregledu pa ti sedaj verjetno se ne bi kaj dost videli, tko da bi jaz rekla, da je prezgodaj, ker se pol sam se bolj sekiras, a je ok ali ne.

dva linka za nosecke
http://www.pregnancy.org/pregnancy/fetaldevelopment1.php

http://kidshealth.org/parent/pregnancy_calendar/pregnancy_calendar_intro.html

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 5588
24.9.2007 21:23:40   
andreja2000
kodrana user posted image user posted image user posted image  bravo in iskrene čestitke,ter lepo in zdravo user posted image user posted image user posted image user posted image

stunfekuser posted image res nevem,zakaj je življenje tako kruto in nas preizkuša z tako težkimi preizkušnjami.Žal mi je za tvojo pikico,ki je odšla med user posted image .Sedaj si tudi ti prav posebna mamica,mamica malega user posted image ,ki mu žal ni bilo dano živeti.Izguba user posted image  je zelo težka preizkušnja,ki ti pobere veliko energije,ti vzame del tebe in te pusti prazno.In potem se moraš nekako nanovo napolnit,vsrkat novo energijo in novo moč. Vem,da si zelo optimistična punca,punca,ki se na vda kar tako in vem,da bo spet prišel dan,ko nas boš tudi ti spet razveselila z lepo novico o user posted image .
Želim ti veliko moči za naprej in da se tvoja želja čim prej izpolni .
Mislim nate in ti pošiljam user posted image user posted image user posted image ,drži se,kajti tudi tvoja zgodba bo nekega dne dobila srečni konec.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5589
25.9.2007 7:57:19   
lana38
stunfekuser posted image user posted image user posted image !
Pozdravljena med nami. Skupaj te bomo podpirale in te bodrile, ko ti bo težko. Zato pa smo tukaj. Bodi optimistična, ker to je najboljše zdravilo za nas.user posted image

kodrana, kaj si nimaš, kaj drugega začeti, kot šariti po MV. Sem se kar razjezila, ko sem to prebrala. MV je v user posted image  bolj občutljiv in hitreje zakrvavi, kar pa še nima nič skupnega s samim ss. Jaz sem bila v vseh svojih user posted image  na pregledu že v 6T. Me je vedno skrbelo. Moj G ima zelo dober UZ, ker se je vedno videl že tudi utrip user posted image . Mislim pa, da ti lahko potrdi vsaj to, da je user posted image  v maternici, če te skrbi. Dosti pa je odvisno tudi od sestre, če te bo hotela sprejeti tako zgodaj. Ene so prav trmaste glede tega in nočejo pred 8T naročiti, če ni nič narobe. Poskusiš pa vseeno lahko.
Moj user posted image  je OK in je že pravi "komad". Včeraj sem bila seveda spet vsa blažena, ko sem ga videla.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 5590
25.9.2007 8:06:36   
afnica mala
Stunfek- hudo mi je zate. Ampak saj kmalu bomo tudi me pestvale enega user posted image .
Kodrana- user posted image user posted image user posted image . Držim pesti, da bo vse ok. Pa nikar ne tikaj tam spodaj!

Jaz po 3ss (hvala bogu  brez čiščenja) kar še upam. Naročiti se moram na genetiko in na vrsto prideva konec januarja, začetek februarja.  Pri meni prideta v poštev genetika in mogoče pregrada.  Ko sem pisala dr. Pušenjaku mi je odgovoril, da zaradi genske napake- najslabši scenarij je splav, zaradi pregrade pa je samo 25% možnosti za ss. In zdaj razmišljam, kaj če vseeno poskusiva pred preiskavami? Kaj če bo vse ok? Saj me  ss res čist dotolče, ampak tako imam vsaj upanje. Kaj mislite?

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 5591
25.9.2007 9:10:25   
kodrana
hvala punce.

kar se tiče mv si ga že od nekdaj tipam. je pa tako, da si prej obvezno umijem roke in pazim, da sme res čisto nežna. brez skrbi. vem, da je ta stvar izredno občutljiva. in da zakrvavi hitreje med nosečnostjo. sem začela upoštavt vaš nasvet in ne šarim več.. ker pol se res sam sekiram.

jutri moram že do g. sem klicala, pa je rekla, da naj kar pridem se pokazat. pri nas ni problema z naročanjem. tako da.. upam, da se bo že kaj vidlo, kar dvomim a vseeno, da dobim dabroston..

lep dan vsem.

sanje so se uresničile..

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 5592
25.9.2007 10:27:44   
natasarobi
afnica mala - če meniš, da bi vseeno poskusila pred preiskavami poiskusita - odločitev je vajina. Samo, da te ne bi preveč potolklo.

Moje osebno mnenje je pa, da počakajta. Kaj pa če ne pride do ss in boš potem imela upn? Ne vem, jaz sem dala 2x upn čez, pa si sploh ne predstavljam, da bi to mogla še enkrat doživljat. Menim, pa da tudi sam ss lahko pusti posledice (ne samo psihične).

Moja soseda je imela 5 ss, pa ji niso pustili več, da zanosi, ker so rekli, da sama sebe ogroža.

Neposredna povezava do sporočila: 5593
25.9.2007 11:52:54   
afnica mala
natasarobi - saj ne vem kaj naj. Hotela sem poskusit samo en mesec, če bo bo, drugače čakava na preiskave.

Prav to me skrbi, da ne pride do ss, potem pa zaradi kakšne napake, (ki bi mi jo lahko odkrili genetiki) pride do UPN-ja. To bi si pa ziher očitala.

Na pregledu mislim vprašati svojo g. ali se s pojavljajočimi ss dela škoda npr. na maternici... 

Kako pa so pri tvoji sosedi potem to rešili. Upam, da so ji kako pomagali?
Lep pozdrav

(odgovor članu natasarobi)
Neposredna povezava do sporočila: 5594
25.9.2007 12:27:18   
andreja2000
afnica mala  jaz sem med prvim in drugim otrokom imela tri zaporedne ss,seveda že nekaj let nazaj in takrat tudi ni bilo vseh teh preizkav kot danes.Rekli so mi,da je kriva toksoplazmoza,če je bilo to res pa zagotovo še danes ne vem.Potem sem po 3 ss ponovno zanosila (niče mi tega ni odsvetoval).Takoj so me sprejeli v Mb bolnico,kjer sem ležala 3 msece in bila v neprestanem strahu za mojo malo pikico.Ko se človeku ponavljajo slabe izkušnje je res težko ostati ves čas optimističen,vendar sem se globoko trudila.Potem se je celo zgodilo,da so videli že utripati srček,naslednjič pa ne.O,kaka panika me je zagrabila,ko so rekli,da bodo počakali tri dni in če bo še isto,da me bodo sčistili.Od solz in žalosti sem bila že vsa zabuhla,vendar hvala Bogu,moji pikici je nslednjič srček čisto lepo bil,prejšnjič se pa baje ni videlo,ker je bila tako čudno obrnjenauser posted image ,ne vem,kakorkoli,danes imam doma to mojo pikico Laro,ki je že najstnica.Po Lari pa spet ni več šlo,spet se je zataknilo in sledil je ss in čez čas UPN,ki mi je vzel vse preveč energije,me vrgel na tla,vendar počasi sem se spet dvignila in v sebi začutila novo moč in po skoraj dveh letih truda smo zagledali user posted image .Trenutno sem nastopila 30 teden user posted image  in upam,da se še naprej odvija vse tako kot mora in bo naša Eva decembra končno z nami.
Vidiš,taka je moja zgodba.Ti pa se sama odloči kako dalje,včasih je res treba tvegati,a za to potrebuješ tudi dosti moči,volje....
Jaz ti želim,da se ti vse čim prej uredi in da zagledaš user posted image  in dobiš zdravega user posted image

Lana38 super za tvojega korenjaka,da se lepo razvija,le tako naprejuser posted image

kodrana kako si?

Kjer je upanje,je tudi pot...

Neposredna povezava do sporočila: 5595
25.9.2007 12:45:06   
afnica mala
andreja2000- se te spomnim iz drugega foruma, ko smo skupaj čakale ali bo ali ne. Potem sem si vzela mal  pavze od foruma (do sedaj sem bila vedno na Upajmo skupaj)- po 2ss in včeraj zagledam tvoje ime in spodaj ko imaš napisano, da dobite Evo- sem bila ful vesela zate.  Super.

Še včeraj sem bila 100%, da poskusiva znova, zdaj pa res ne vem. Čez dobre 3 mesece sem naročena pri genetiku (sem se danes naročila). Poskusila bom še bioenergetika (čeprav do sedaj nimam kakšnih pozitivnih izkušenj), pa še eno drugo stvar (ne vem kako se ji reče), pa še kaj. Po prvem ss sem mislila, da je to konec sveta, da še enkrat pa ne bom preživela, no pa sem tudi tretjič. In si mislim, če poskusim, imam vsaj upanje. Brez poskušanja- ga pa nimam.

Neposredna povezava do sporočila: 5596
25.9.2007 13:02:33   
medika 13
kodrana user posted image čistitam za nosečnost, sedaj pa močno stiskam pesti, da se vse dobro izteče in ti pošiljam user posted image

stunfek user posted image user posted image user posted image res mi je žal, da si se nam pridružila tukaj ... tvojo zmedo občutkov pa še prav dobro razumem, saj se tudi jaz še vednoo ubadam z njimi ... tudi sama se še vedno sprašujem zakaj nas je vse tukaj doletela takšna slaba izkušnja ... ampak kot pravijo vsaka stvar je za nekaj dobra user posted image ... kljub tej izkušnji pa upam, da boš ostala kot si sama napisala optimistični naivček ... saj kam pa pridemo brez optimizma ... saj za vsakim dežjem posije sonce ... sedaj ti želim, da ti čimprej minejo meseci čakanja, odštevava jih lahko skupaj ... potem pa v akcijo ... do takrat pa ti želim veliko pozitivne energije, moči, ljubezni in ti pošiljam veeelik user posted image

lana38 in andreja 2000 vesela sem, da vajina user posted image user posted image tako lepo napredujeta ... že komaj čakata december, a ne?

afnica mala, kot so ti že punce napisale, sama boš najbolje vedela kaj je prav zate in odločitev, ki jo boš sprejela bo prava ... če pa se odločiš počakati ... čas teče izredno hitro ... in želim ti, da kmalu ugledaš user posted image

Jaz pa vam moram sporočiti super novico. V petek z user posted image končno odhajava na letošnje user posted image in po vsem kar sva prestala mislim, da sva si jih krvavo zaslužila user posted image ... kje si petek ?user posted image

Pozdravček vsem user posted image

12.12.2008

Pravijo, da nam življenje naloži toliko kolikor zmoremo. Očitno zmorem več kot si mislim.

Neposredna povezava do sporočila: 5597
25.9.2007 13:14:27   
aurora28
Medika13 uživaj na zasluženem dopustu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 5598
25.9.2007 13:19:39   
kodrana
hvala vsem , medika tudi tebi.
andreja, sem kar ok. veliko bolje. ne čutim več takega hudega pritiska, kot pred predvideno M. me zaboli, posebaj če kašljam, kiham.. na hitro naredim kak gib.. drugače je ok. pa špika me seveda tud user posted image . sem vesela. kar naj, vsaj vem, da sem noseča.
sem klicala v gin. ambulanto in je rekla, naj kar jutri pridem. ker sem hotla že na lastno pest jest dabroston, pa je rekla, naj kar rajši pridem že na pregled. in v laboratorij naj bi že šlauser posted image  hudo. zelo hitro, kaj ne? prejšnjič mi še ni nič videla, samo zadebeljeno sluznico, tako da jutri tudi še nič ne pričakujem.
krvavitve ni, hvala bogu. bla je samo kak dan pred M-rahla pikica. upam, da bo vse ok tokrat.
glede nosečnosti sem hotela kaj kmalu povedat svoji mami in tašči.. že zaradi tega, če bo treba kaj težkega delat in da ne bo čudno, da me ni zraven. bom pa še malo počakala, seveda. kaj menite?
toliko sem sedaj v tej svoji nosečnosti, da vas drage moje nič ne omenim. a verjamite, da vsako posebaj preberem in ji zaželim srečo..

sanje so se uresničile..

Neposredna povezava do sporočila: 5599
25.9.2007 15:08:34   
natasarobi
afnica mala - sta posvojila

Neposredna povezava do sporočila: 5600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  222 223 [224] 225 226   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  222 223 [224] 225 226   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?