andreja2000
|
afnica mala jaz sem med prvim in drugim otrokom imela tri zaporedne ss,seveda že nekaj let nazaj in takrat tudi ni bilo vseh teh preizkav kot danes.Rekli so mi,da je kriva toksoplazmoza,če je bilo to res pa zagotovo še danes ne vem.Potem sem po 3 ss ponovno zanosila (niče mi tega ni odsvetoval).Takoj so me sprejeli v Mb bolnico,kjer sem ležala 3 msece in bila v neprestanem strahu za mojo malo pikico.Ko se človeku ponavljajo slabe izkušnje je res težko ostati ves čas optimističen,vendar sem se globoko trudila.Potem se je celo zgodilo,da so videli že utripati srček,naslednjič pa ne.O,kaka panika me je zagrabila,ko so rekli,da bodo počakali tri dni in če bo še isto,da me bodo sčistili.Od solz in žalosti sem bila že vsa zabuhla,vendar hvala Bogu,moji pikici je nslednjič srček čisto lepo bil,prejšnjič se pa baje ni videlo,ker je bila tako čudno obrnjena ,ne vem,kakorkoli,danes imam doma to mojo pikico Laro,ki je že najstnica.Po Lari pa spet ni več šlo,spet se je zataknilo in sledil je ss in čez čas UPN,ki mi je vzel vse preveč energije,me vrgel na tla,vendar počasi sem se spet dvignila in v sebi začutila novo moč in po skoraj dveh letih truda smo zagledali .Trenutno sem nastopila 30 teden in upam,da se še naprej odvija vse tako kot mora in bo naša Eva decembra končno z nami. Vidiš,taka je moja zgodba.Ti pa se sama odloči kako dalje,včasih je res treba tvegati,a za to potrebuješ tudi dosti moči,volje.... Jaz ti želim,da se ti vse čim prej uredi in da zagledaš in dobiš zdravega Lana38 super za tvojega korenjaka,da se lepo razvija,le tako naprej kodrana kako si?