|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilčice
27.9.2007 15:47:59   
Ketrin
Ne kliknit, samo z miško se dotakni naših imen, nič klikat.... probaj

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
27.9.2007 15:54:04   
NiLe
Oooo, Tosja, kako si mi pocedila sline s tvojim slastnim kosilom user posted image . Jaz obožujem govejo juho in pražen krompir. Pa zadnje čase mi ful paše zeljnata solata s fižolom. Pri nas bodo danes čufti in pire krompir. Mnjam.
No, če kmalu pristanem na bolniški, bom tudi jaz tako pridno kuhala. Sedaj ko pridem iz službe, vedno pripravim kaj na hitrco, ker sem sama ful lačna, pa še troje lačnih ust me čaka, čeprav imata oba škrata kosilo in malico v šoli oz. vrtcu. Nikakor jih ne morem nafutrat user posted image user posted image  Potem pa še pričakujeta večerjo in še kaj vmes. Jao, jao user posted image

Calena: ja tudi jaz imam jutri dopoldne oz. natančneje ob 10,45 pregled NS v porodnišnici. A boš imela s seboj hčerkico? Jaz sem v drugi nosečnosti na pregled NS s seboj pripeljala sina (takrat je bil star 3,5 let) in je ravno začel dojemati, kaj se dogaja. Sedaj ga pa ne mislim jemati iz šole, čeprav si fuul želi iti z menoj. Upam, da si prebrodila strah za današnji pregled.

Aja, še ena info o nosečniških cunjah: danes je bil moj user posted image  službeno v Celju in je šel malo pošpegat v C&A in pravi, da je nekaj izbire za nas nosečke in naročila sem mu, da mi prinese tisti nosečniški pas oz. elastiko. Cena 7,90 evra (imajo pa v rjavi in črni barvi).

Tako. Počasi zaključujem šiht, grem proti domu ... 

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

Neposredna povezava do sporočila: 1302
27.9.2007 16:21:53   
KatyMM
Cao nosečke,
da se vam javim s poročilom z včerajšnjega pregleda. Naš pikolino pridno raste, vse je OK, moja kri je odlična - je bila sestra čisto navdušen, da pri noseččnici pa redko na tako dobro kri naleti (pa mimogrede mi ni bilo treba, da sem tešča). Skratka vse je bp in bolniška zaključena. Me je kar malo groza iti nazaj v službo - se mi je v zadnjih dveh dnevih trebuh že prav pošteno napel. Pa kilce sem tud že pridelala - joj, joj, joj.
Se poskušam naročiti na nuhalno pri dr. Strahovi pa ne dobim in ne dobim nikogar na telefon. A se pri Strahovi da dobiti CD - ga moraš prinesti s sabo (saj vem, da ste vse to že pisale, ampak se je toliko strani že nabralo).

Zdaj grem pa še malo počivat. Lep popoldan vsem in srečno na pregledihuser posted image

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
27.9.2007 16:33:34   
KatyMM
Še nekaj sem se spomnila. A veste, da imajo v Zari v Lj v mestu tudi en kotiček z nosečniškimi oblačili. Sicer še nisem videla v živo, kaj imajo, mi je samo prijateljica povedala, da ga je videla. Če bo šla pa kakšno sliučajno kaj pogledat, naj pa sporoči, če imajo kaj uporabnega.

Lp, K.

(odgovor članu KatyMM)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
27.9.2007 17:27:13   
resnično srečna
eto...se javljam...

najprej NS pri Pušenjaku v porodnišnici...ker je zastonj in na napotnico pač nisem mogla izbirati...aparature so stare in se slabše vidi...ampak dr. Pušenjak je "totalna faca" in prav fino smo se nasmejali...butal je v našega lenuščka pa ta ni kaj preveč bil za akcijo...saj vem zakaj ne...celo noč je mene držal v bedečem stanju...

...doktor razloži vse...poišče glavne organe...prešteje okončine...izmeri obseg glavice...posluša srčni utrip...in hkrati je odgovarjal na vsa zastavljena vprašanja..in malo me je tudi pomiril pred vzemom brisa...spola ni povedal, ker pravi da ne vidi dobro in je bolje počakati do morfologije...

...v glavnem je NS bila uspešno opravljena...spet so mi vzeli epruveto krvi...in sedaj bomo čakali, da potem vse skupaj uskladijo in nam pošljejo rezultate...če bo potrbno bomo pač šli na AC...ampak tako kot izgleda sedaj  ne bo potrebe...

vse ki boste pri Pušenjaku imele NS...ne bo vam žal, ker je velik strokovnjak in super človek...

odščip tkiva ... jah imela sem srečo...moj pap je C in sicer 4...ker sem noseča in v 12. tednu so mi dodelili dr. Milana Čaviča...super človek...s kamero je pogledal tkivo in res so spremembe...zelo nežno naredil odščip in hkrati vse komentiral...in me potolažil...da po vsej verjetnosti ni rak ( v tem primeru bi sledil abortus)...ampak bom pač do konca nosečnosti še nekajkrat pri njem...vse skupaj bomo vedeli 11.10.07...in potem zadevo po porodu sanirali...

tisto, ko govorijo, da nosečnost zavira rast teh celic pa je zanikal...ni pravila...lahko celo pospešijo vse skupaj...

v glavnem sem malo bolj mirna...vam se vsem skupaj zahvaljujem za vzpodbudo...nimate pojma kako zelo to pomaga...zato hvala hvala...

vse ki vas čaka NS, le glejte da vzamete najdražje s seboj...

moji naslednji pregledi: GP 10.10., rezultat brisa 11.10. (na roj. dan mojega najdražjega), tako da če bo rezultat ok takrat poveva staršem...do sedaj tega nisva upala...

uživajte drage moje...

pip

G.

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu KatyMM)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
27.9.2007 18:48:51   
KatyMM
Resnično srečna, kolikor sem razbrala, je vse skupaj precej optimistično slišati. Bodi pogumna še naprej in en velik (objem, ki ga ne morem dol potegnit) za srečo.
Drugače pa demantiram novico o nosečniškem oddelku v Zari. Baje so ga ukinili, ker so dobili preveč druge robe. Sramota!!!!! bomo morale eno peticijo spisat na tele naše trgovine.

Ampak tale Resnično srečna nam spet "povzroča težave". Se ne da naprej pomaknit, razen, če se odjavim, potem lahko berem. Pa sem mislila, da so že popravili.

Zdaj grem pa jest... lep večer, lp, K.

(odgovor članu KatyMM)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
27.9.2007 18:49:49   
KatyMM
Ups, zdaj je od resnično srečne post izginil in sem jaz resnično srečna. joj, joj, joj. najbolj, da grem dol

(odgovor članu KatyMM)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
27.9.2007 18:58:01   
Maruška29
Se spet malo oglašam, tokrat z drugega računalnika. Pravkar z bolnice, ampak ne bom razlagala podrobnosti. Vem, da je bilo že 100 x napisano kaj od nuhalne svetline, ampak ker imam kar veliko ležanja predpisanega niti ne morem dolgo ostajat pri računalniku. Zanima me, če sem pepozna za NS 12.10. s tem, da sem danes noseča "že" 11 tednov, torej začenjam 12 teden. Pri dr. Strahovi so mi zagotovil, da bo ta datum še o.k., zdaj pa me zanima, če ima katera še kakšno dobro izkušnjo z NS, pa da poskusim poklicat še kam za vsaj kašne dni bližji datum. Hvala vse, ki boste odpisale. Grem nazaj počivat.

(odgovor članu KatyMM)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
27.9.2007 19:04:52   
SpeliG
Ja, sem tut jaz videla, da je spet nekaj zaštekalo v zvezi z resnično srečno, in rajš nisem pisala. Čestitam vsem za dobro opravljene NS, tudi jaz komaj čakam naslednji teden, ko končno spet vidim svojo pikico. Imam naslednji teden kar pestro, v ponedeljek grem h G, v četrtek pa na NS.
Maja, tudi jaz moram poudarit, da te sigurno nobena ni hotela napast v zvezi s prehrano, sej vsak misli samo dobro in si hotela sam pomagat. Je pač tako, da smo res tut tečke nosečke, hkrati pa tut preobčutljive in to je vse normalno. Bodo pač naši user posted image  morali mal potrpeti z nami, moj me včasih kar gleda, ko menjam raspoloženja. A se še katera hitrejš razjezi kot prej? Jaz sem drugače zelo umirjena oseba, me zlepa ne sprovociraš, ampak zdej pa mnogo bolj burno odreagiram (sem šele zdaj odkrila trobljo v avtu...).
In mimogrede, res smo pridne čvekice, komaj utegnem prebrat vse kar napišete v enem dnevu.
Crkljajte bušije in pridne bodite!

(odgovor članu KatyMM)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
27.9.2007 20:34:59   
kekec in mojca
Drage moje, nisem hotela prej povedat, ker pač sem malo vraževerna... Danes sem imela nuhalno in bilo je vse ok in bp. Tako srečna sem!!! Z atijem sva videla najino pikico, ki nama je pomahala. Bila sem tako polna čustev, da sem skoraj začela jokat... Hkrati pa sem podoživljala UZ malega Kekca... in ko je ati zagledal slikice, je povedal glasno, kar sem sama razmišljala, pa nisem upala reči: "Meni se zdi tako podoben Kekcu!" Oba imata enak nosek, sem prav šla gledat njegove slikice... No, pa spet jočem.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SpeliG)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
28.9.2007 7:34:22   
sasy20
Dobro jutro!

Ja danes sem pa zgodnja, ker se mogla mojega peljati v službo, da bom lahko šla z avtom na pregled. Joj komi čakam upam da bo vse ok, sem kar malo nervozna. Pa še vleklo se mi bo ker imam pregled šele ob 11:30....
Sedaj pa šibam hitro neki pojest ker želodček že kar kliče user posted image , pa se še pol malo oglasim.

Neposredna povezava do sporočila: 1311
28.9.2007 7:46:45   
tasyo
Dobro jutro! Sasy20, si pa res zgodna - pa brez nervoze pred pregledom, sem prepričana, da nam boš prinesla same lepe novičke nazaj!
Kekec in Mojca - user posted image   Komaj čakam na poročila vseh, ki imate preglede danes!

Kar se tiče risanja - jaz tudi otroški kotiček urejam v spalnici, ker bo pikolino na začetku pri nama, ga ne mislim po hitrem postopku metat v svojo sobico, ga preveč komaj čakam... Tako da v bistvu urejam le eno steno, tam, kjer bo stala posteljica. In ker se mi nikamor ne mudi, počnem vse počasi. Ko bo gotovo, vam bom pa kakšno slikico pripopala. Sej ne bo neka velika umetnina, ker nimam glih blazne umetniške žilice, ampak že to, da sama nekaj naredim, je meni veliko vredno....

spet sem bila ponoči kot sovica, ampak sem tokrat vstrajala v postelji in zaspala nazaj - bravo zame! Čeprav ugotavljam, da potrebujem več spanca, kot sem ga še pred 14 dnevi. A ne bi moralo bit glih obratno?

Nič, moram zajtrkovat, mi hoče bit mal slabo.... Pridno božajte trebuščke, pa se slišimo kasneje!

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
28.9.2007 7:58:31   
malamalinca
Maruška29, 12.10. je še vredu, saj se NS dela med 11 in 13 6/7 tednom. Ti boš takrat 13 in 1/7 noseča.
Tudi jaz imam NS pri 13 tednih, pa me je bilo malce strah, če ni to prepozno, pa so me punce takoj potolažile.
V kateri bolnici pa si, da si lahko kar na internetu- ali imaš brezžično povezavo na laptopu?No, v LJ ni možnosti, da bi šla takole lepo na Internet, vsaj kolikor jaz vem.

Kekec in Mojca-ne morem si kaj, da te ne bi vprašala-je tvojemu sinu res ime Kekec?

Moji fantje in mala princeska so moj največji zaklad!

Neposredna povezava do sporočila: 1313
28.9.2007 8:27:56   
Katja 271
Ja smo pa res čist taprave čvekice... user posted image user posted image user posted image  Pa moram rečt, da imam občutek, da smo že prava mala družinica postale. Super, da se štekamo user posted image

Resnično srečna, sem vesela, da tvoj bris ni tako kritičen. Pa če pravi dr. da se mu na prvi pogled tkivo ne zdi rakavo je velika verjetnost da ni. Menda pride rakavo tkivo res že na prvi pogled druge barve in vse. Kar pogumno se veseli tvoje nosečnosti! Vse bo super!

Maruška29, jst sem bila na NS v Dravljah pri Babnikovi (11t4d). Poiskusi poklicati, mogoče lahko doboš termin prej. Ampak se mi zdi, da tudi ta datum, ki ga imaš ni prepozen. Menda vedo kaj delajo in kdaj morajo naročat...
Pa čimprejšnje okrevanje, da se kmalu vrneš iz bolnice.

Glede oblačil še en nasvet - jst sem si dala zaenkrat eno trenerko predelat. In sicer sem kupila kos blaga iz elastične pletenine v podobni barvi. Šivilja je na trenerki originalni pas odtrenala stran in gor našila trak te tkanine. Zdej mi pride še full visoko in ga prepognem na polovico. Ko bo pa buši večji, bo pa lepo pokrilo celega dojenčka in bo čez zimo na toplem.
Tako me je prišlo skoraj zastojn, za nosečniško trenirko bi dala pa premoženje. Sem sigurna, da če pobrskate po omari, se sigurno najde kakšna taka stvar, ki je ne nosite pogosto in je ni škoda predelat za teh par mesecev.

Srečno vsem ki imate danes preglede in NS!
(zakaj pa ne morem pikapolonic prlimat?!?!?)

< Sporočilo je popravil Katja 271 -- 28.9.2007 8:36:28 >

(odgovor članu malamalinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
28.9.2007 8:40:11   
u04111976
Uf ste pridne, pa takole zgodnje.

Kekec in Mojca - mam eno vprašanje (pa tudi ostale, ki ste že imele NS) a je NS pregled v 3D ? Al kako si lahko vidla majčken luškan nosek in opazila podobnost s Kekcem?  Pa to je res noro dobro.
Se že veselim!!!!!user posted image  Pa ne me čudno gledat, ker pri prvih dveh še ni bilo običajno, da bi se hodilo na NS (pred osmimi leti). Tak da bo to zame nekaj čisto novega.

(odgovor članu Katja 271)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
28.9.2007 8:48:25   
tipriga
Pozdravljene,

tudi pri nas pričakujemo aprila novega člana naše družinice. Zaenkrat sicer še ne govoriva okrog, ker bi rada počakala ns. Doma imam že enega navihančka, ki je ravno dopolnil 9 mesecev, tako da me čaka prav pestro obdobje... Se vam lako pridružim?

Aja, pdp imam ali 22.4 ali 23.4, naj bi mi na ns določila točen dan. Ns imam pa 12.10 v Dravljah.

LpT

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
28.9.2007 8:57:11   
Ketrin
Dobro jutro čvekice! user posted image

Maruška29, želim ti srečno in čimprejšne vrnitev domov in fejst počivaj.... user posted image user posted image

Katja, tole je pa dobra ideja s trenerko user posted image user posted image

Vsem puncam čestitke za uspešne preglede!!!! user posted image

In tiste ki imate danes user posted image user posted image user posted image !

Zdaj pa šibam na en seminar...... Tko da se pišemo kasneje, če mi ne uspe, pa v ponedeljek....

Lupčka vsem mojim aprilčicam!

(odgovor članu u04111976)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
28.9.2007 9:32:08   
sinskaT
Madonish smo čvekice - aprilčice! Super, mi je tko lušno se menit z vami, ko nimam v bližini nobene nosečke, mojim prijateljicam pa ne morem skos okrog user posted image govorit. Je ena posebna vez med nami user posted image .

Kekec in Mojca
- to pa nisem vedela, da se že vidi (približno) kakšen je dojenček, uau! Verjetno preko 3D ali kako. Pa čestitke, da je vse bp.user posted image

Tipriga dobrodošla!user posted image

Ja, tale s trenirko je pa fajna fora, mislim da jo bom kar uporabila. Tko bi se dalo tudi s kakšnimi navadnimi hlačami nardit. Aja, me pa zanima, sploh tiste, ki ste že mamice: Kdaj se ti začne trebušček res bočit, da rabiš nova oblačilca. OK, vem da je čist odvisno od vsake posameznice pa vseeno... Študiram, da bom morala celotno zimsko kolekcijo zamenjat, ker imam vse puloverje bolj kratke in oprijete.

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
28.9.2007 11:43:32   
Katja 271
u04111976 in SinskaT - na NS se lahko obrazek vidi s 3D UZ. Samo ne vem če ga imajo povsod. Vem samo za Dravlje, da tam je. Čeprav naš pikolino se je tako čudno naštimal, da smo ga bolj v hrbet videli, od spredaj je imel pa čist glavico sklonjeno. Pa smo ga poskušal zbudit in premaknit, pa se ni pustil motiti. Tako da, če bo vaš lepo naštiman, potem se bo lepo vidu tudi obrazek.

tipriga, dobrodošla med nami. Seveda se nam lahko pridružiš. Smo te vesele!

Tole s trenirko pa ja, isto velja še za ostale hlače. Samo pri meni je problem, ker ostalih tud čez rito več ne dobim. Sem se že lepo razširila tudi čez stegna, tako da meni so prav samo še kakšne fajn elastične hlače.

Aja, ena je spraševala za bušija. Menda se res full različno pozna. Enim šele pri 6 mesecih. Odvisno kje dojenček leži, ali v križu ali bolj spredaj. Meni se npr. že kakšna dva tedna lepo vidi, da je izbočen. No ja, pa tud zredila sem se že za 2,5 kg user posted image . Kako je pa kej z vašimi kilogramčki?

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
28.9.2007 11:49:29   
Majček28
Spanje? Kaj je že to???? user posted image
Jaz se vsako noč tam enkrat okrog 2h zbudim potem pa bluzim do 3:30, ko me spet zmanka.
Pravijo, da je to normalno in da se telo navaja na čas, ko bo user posted image  prišel in bomo na vsake 3 ure dežurale s porcijo mleka user posted image

Jeeeee, še malo pa bom tudi jaz imela NS (2.10. ) in bom bolj sigurna kaj se dogaja. Sam ne vem, tolk kot se veseli me tolk tud mal živčki dajejo. Pa sej to je normalno, a ne?

Vsem user posted image user posted image user posted image user posted image  za dobre rezultate, upam da se vam kmalu pridružim

(odgovor članu Katja 271)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
28.9.2007 11:59:55   
Majček28
Ketrin,
kam pa se moraš vpisat oz. prijavt, da lahko potem opazuješ svojega sončka?

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
28.9.2007 12:49:04   
malamalinca
Majček28, tole je povezava na baby tickers
http://babystrology.com/tickers/index.html

Vpišeš podatke, skopiraš tisto, kar ti piše in prilepiš v svoj profil na ringaraja.
Tako boš lahko vsak dan gledala pikico, ki raste

Moji fantje in mala princeska so moj največji zaklad!

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
28.9.2007 12:51:45   
NiLe
No, sledi poročilo z današnjega pregleda NS. Danes je zame res lep dan user posted image user posted image user posted image  
Vse je BP, videla sva našega user posted image , slišala srček - pulz je imel 170, velik je že 5,9 cm, možnost za DS je pa zelo majhna oz. rezultat je super glede na mojo starost. Sicer sem dala še kri t.j. v še ena preiskava THT, ki da bolj podrobne rezultate o možnih nepravilnostih. V glavnem, ful sem vesela, da je vse OK in komaj čakam naslednji pregled. Aja, pa za spol sva vprašala in G pravi, da sicer ni 100%, ampak da je najbrž user posted image . Ful sem heeeepiiii.

Aprilčice, imejte lep vikend, božajte bušije, vse tiste, ki imate danes in pa naslednji teden preglede pa želim vse lepo user posted image user posted image user posted image

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
28.9.2007 12:58:32   
Ketrin
Evo me, sem že nazaj!!!

No, da povem novico! Danes je sodelavec že zjutraj prinesel šampanjec, ker je danes 1 mesec odkar je pri nas....Pred enimi 14 dnevi smo pa praznovali rojstni dan od drugega sodelavca in sem takrat hotela povedat za user posted image , pa nisem.... Sem pa kar danes zjutraj!!! In sem rekla, da jaz pa ne bom šampanjčka, ker bomo aprila imeli dojenčka! user posted image user posted image  No, mi smo mala firma, družinska, zato je direktor (oči) valda že vedu... Ampak sodelavca sta bla pa čist navdušena in mi čestitala. Potem sem šla na seminar in sem user posted image  pozabla povedat da grem. In sem imela valda izklopljen telefon in se je čist zasikiru, kao kje je moj otrok!  user posted image user posted image user posted image  In je klicu v službo, je mislu, da sem doma pozabila telefon. In se je javu glih sodelavec.... In mu čestital in sploh bil ful vesel.... Skratka očitu tudi čestitali, ker bo prvič dedi....Skratka hotla sem povedat, da sem povedala v službi in da so ful lepo sprejeli.... Na kratko: sem srečna, ker imam tako službo in sodelavce... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače pa punce, tukaj je nekaj telih tikerjev:
http://www.baby-gaga.com/
http://www.babystrology.com/
http://lilypie.com/

Potem pa slikico copy, greš nazaj na RR na svoj profil in tam prilepiš.....

Probaj, če ne bo šlo bom piskala uno razlago od naše Vesnice, ki je čist detaljna.... user posted image

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
28.9.2007 13:01:15   
Ketrin
NiLe, bravo! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Vse, kar morate vedeti o carskem rezu
Carski rez 2-4x bolj ogroža zdravje in življenje bodoče matere kot vaginalni porod, zaradi številnih zapletov od krvavit...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......