|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilčice
27.9.2007 10:45:16   
Ketrin
u04111976, kolk si me nasmejala s temle riganjem..... Prav fletno, enkrat pa lahko tudi ženske rigamo...imamo vsaj izgovor!  

Katja, ti si kar privošči in kupi kaj cortkanega zase in za bebico v tvojem bušiju. Jaz do sedaj tudi nisem nič kupila, ampak če bodo rezultati NS uspešni, letim in kupim knjigico za vpisovanje in slikice in kak bodi ali kaj podobnega....Za nagrado! user posted image  

Sinska, jaz tudi nimam pojma če so rezultati drugačni zaradi prehlada... Sicer pa te bodo že obvestili, po moje ne more bit nekih hudih razlik. Če bi bilo kaj "groznega"bi te že obvestili...tko da, kar mirno!

Ja, Katja, saj bom res nekaj zjutraj pojedla, drugač lahko dol padem.... user posted image

(odgovor članu Katja 271)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
27.9.2007 10:53:01   
Ketrin
Punce, spet jaz! Sem klicala moj G., k je tale moja sestra tooook prijazna, da jo kar vse vprašaam...in mi vedno lepo odgovori. No in sem vprašala za laboratorij in je rekla, da moram biti na prvem odvzemu krvi in vode tešča...Potem pa ni več potrebno.... TKo da bom šla v pondelk takoj zjutraj ob 7 in sabo vzela sendvič in kaj za pit.... user posted image  Ko da bi šla na piknik! user posted image user posted image

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
27.9.2007 11:04:46   
barby78
Morgen aprilčice!
Res zanimivo kolk enih postov se nabere od prejšnjega dne,pa do naslednjega.ste pa res zgovorne.super!!!user posted image tolk enih informacij dobim.
jaz tud komi čakam na NS danes teden v Dravljah.sicer ne vem pri katerem G sem naročena.bomo že videli.
me zanima,če še katero drugo kdaja pa kdaj zbode v spodnjem delu trebuha??mene je včeri 2x na levi strani.ne vem,mogoče je od kašljanja,ker se napenjam,kaj vi mislite?v ponedeljek imam pregled,pa ne vem ali bi raje šla kar jutri,ker drugače pa je vse ok.
Čestitke vsem za uspešno opravljeno NSuser posted image user posted image user posted image .
LP in pa-pa.

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
27.9.2007 11:09:26   
Ketrin
Barby, po moje ni to nič hudega....saj skoz pravijo, da se maternica razteza. Mene je ene 2 dni nazaj tudi prov močno špikal spodaj na desni strani....Sem tudi mislila, da je kaj narobe, pa je zdaj čist ok....

Tko da po moje ti ni treba že jutri k G. sploh če imaš naslednji teden NS in pregled....

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
27.9.2007 11:35:15   
Majček28
Drage moje aprilčice user posted image
mene zdajle enih 14 dni ni bilo na forumi in ko berem nazaj vaše poste opažam, da smo vse doživljale čisto enako, prav ne morem verjet kako je to mogoče user posted image
tudi sama seb brala razne forume in me je zagrabla panika, ponoči nočne more, zjutraj pa grozovit občutek 'jaz nisem več noseča'. Nisem znala razložit, ampak jaz se res nisem tako počutila: nič več bolečih prsi, nič več slabosti....Potem pa sem raje poklicala svoje prijateljice, ki so v kratkem postale mamice in so mi prepovedale branje kakršnih koli forumov in rekle, da sem lahko srečna, da se tako hitro dobro počutim user posted image

Zdaj je že boljš, še vedno pa vstrajam, da bom samo na forumu aprilčice user posted image

Drugi teden komaj čakam na NS, da vidim kaj dogaja moji 'pikapolonici' user posted image

Kar se pa tiče hrane; jaz se zes izogibam temperaturno nepredelanim jedem (biftek, pršut, nepastelirizirani mlečni izdelko, suhe salame ), ker če že vem, da lahko v teh jedeh dobim toksoplazmozo in če bi jo res, bi si verjetno očitala celo življenje. Sama menim, da ni vredno reskirati, 9 mesecev pa tudi ni neka doba, da se ne bi mogla odrečt tem stverem. Sicer je pa res, da vsaka zase najbolj ve.

No zdaj sem se pa razpisala za vse za nazaj user posted image .

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
27.9.2007 11:35:26   
simvir
Ketrin - ti se kar drži tega kar so ti rekli čeprav meni ni bilo potrebno biti tešč, sem tudi vprašala - ker sem šla popoldne. Če pa boš kaj malega dala zjutaj v usta, da ti ne bo slabo pa mislim da tudi ne bo nič narobe.

Barby78 mene tudi večkrat špikauser posted image na levi strani, se mi zdi da predvsem takrat ko premalo počivam. Lahko je pa tudi od kašlanja, mene je zadnjič zelo zabolelo ko sem kihnila.

Ja rigam pa tudi jaz precej. Včasih si sploh ne morem misliti kje se nabira ta zrak, ki pride iz meneuser posted image user posted image .

Veliko uspehov pri nakupu hlač - se splača kar malo pogledati ker jih bomo zdaj nosile vsak dan, pa še v kakšni naslednji nosečnosti bodo prav prišleuser posted image .

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
27.9.2007 11:42:26   
Katja 271
Bolečine od 8. od 10.
Od 8. ali 10. tedna dalje se nosečnice pogosto pritožujejo nad zbadajočimi bolečinami levo in desno v spodnjem delu trebuha proti dimljah, podobno kot sredi ciklusa, ob ovulaciji. Najbolj izrazito to opisujejo med gibanjem, ko se prepogibajo, sukajo, vstajajo, hodijo ali tečejo. Ta pojav povezujemo s prenašanjem sil na maternične vezi, ki se končujejo ob mehurju, križu ter dimljah oziroma sramnični zrasti. Ob premikanju maternica sledi gibu telesa ter povleče za vezi, podobno kot se zategujejo vrvi pri šotoru, ko piha veter. Težave v obliki zategovanja, ostrih ali zbadajočih in podobnih bolečin se lahko pojavljajo skozi vso nosečnost, vendar se do 20. tedna večina nosečnic tako navadi nanje, da jih večinoma ne motijo več, pa tudi svoje gibe v tem času večina prilagodi omenjenim težavam.

Evo, sem vam že enkrat pretipkala ta članek iz revije Nosečnost - avtor dr. Pušenjak, zdej pa še enkrat "copy/paste". Nikar ne skrbite punce moje, ker je vse to kar čutite, da se spodaj dogaja, čist normalno, saj se maternica razteza.
Naši pikolinoti pač pridno rastejo in rabijo prostor.

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
27.9.2007 11:45:55   
NiLe
Lep pozdrav aprilčice,

user posted image user posted image user posted image  za rezultate od NS in vaša poročila. Me veseli, da je vse tako kot mora biti. Tudi moje slabosti počasi minevajo, kakšno jutro še bruham, malo me peče zgaga, ampak mislim, da smo več ali manj iz ta hudega ven user posted image user posted image  Pa zredila sem se za 1,5 kg.

Jaz imam NS jutri in sem v pričakovanju. Imam jo pri dr. Pušenjaku in sicer kar v LJ porodnišnici, ker imam napotnico, saj bom dopolnila 35 let in mi zato pripada brezplačen pregled. Se pa pregleda zelo veselim, čeprv sem dala to že 2x čez. Aja, pa za spol bom tudi vprašala. Je pa res, da Pušenjak (on je tudi moj izbran G in sem fuuul zadovoljna z njim) ne pove, če se ne vidi dobro oz. raje počaka do morfologije.

Oblačila: ma sem kar slabe volje, ko berem, kako slaba izbira je pri nas oz. v CE. Jaz sem si sicer nabavila par kosov v Parizu v C&A-ju, kjer je bila ogromna izbiria in vse možne barve. Po moje je že boljše v AVT, tako da če bom še kaj kupovala, se bom raje zapeljala čez mejo.  

Mazanje proti strijam: sem mnenja, da je veliko odvisno od tipa kože in da kreme bolj malo vplivajo na nastanek strij. Jaz sem v drugi nosečnosti uporabljala Karitijevo maslo od L'Octtaine in po dveh nosečnostih nimam niti ene strije.

Maja24-2: ne bodi žalostna ... saj si hotela samo dobro. Vsaka dobro ve, kaj ji paše in kaj ne. Vedno so priporočljive in prepovedane stvari, ampak konec koncev se ravnaš po svojem okusu.

Resnično srečna: držim pesti, da bo vse ok user posted image user posted image user posted image

Juhej, zunaj je posijal sonček in svet je spet lepši. Se bom počasi odpravila na malico, saj se želodček oglaša.

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

Neposredna povezava do sporočila: 1283
27.9.2007 12:05:36   
Calena
Ojla soaprilčice,

Redno vas spremljam, čeprav se bolj poredko oglašam, ker imamo trenutno v službi ful gužvo, popoldneve in večere pa me okupira moja skoraj 4 letna hčerkica, ki se dojenčka že zelo veseli.

Lepo je brati dobre novice. Ste en tak lušten tim. user posted image  Čestitke vsem, ki ste že bile na NS za dobre rezultate.

Tosja prosim če lahko tudi mene uvrstiš na skupen seznam nosečk. Hvala.

NiLe a ti imaš tudi jutri NS v porodnišnici? Jaz tudi dopoldan, kdaj pa ti? Vidim, da si mojih let, ker jaz imam tudi NS na napotnico, ker sem že dopolnila 35 let. Danes pa me čaka še GP pa me je že kar pošteno strah.

Mazanje proti strijam: jaz sem v 1 nosečnosti uporabljala Aventovo kremo in olje in nisem pridelala nobenih strij; sem imela pa kar nekaj nosečniških lis, ki jih zaenkrat zdaj še ni opaziti.

Glede oblačil sem pa ravno v tisti hecni fazi, ko so mi stara oblačila tista bolj elastična še dokaj prav, nosečniške stvari pa so še prevelike, čeprav sem pridelala že + 1kg. Sem včeraj za hec poskusila stare nosečniške kavbojke, pa sem se v njih prav hecno počutila.user posted image

Zdaj pa res že moram iti, se kasneje še kaj javim.

Vsem želim eno lepo četrtkovo popoldne, uživajte, pustite se crkljati in božajte svoje bušije.

Pozdravčke vsem,

Calena

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
27.9.2007 12:47:06   
barby78
Ojla punce!
Moram se zahvalit prav vsem,ker ste me tak fajn potolažile.res sem vesela,da smo druga drugi v oporo.saj,kdo pa bi nas bolje razumel,kaj prestajamo,kot pa me ko smo v tem,res ste superuser posted image user posted image
Hvala še enkrat.ste mi kar polepšale dan,pa še sonček se je pokazal.krasno.se čujemo pa-pauser posted image

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu Calena)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
27.9.2007 13:24:24   
malamalinca
Ojla, frajle,
da še jaz pristavim moj izkušen piskrček, drage moje v prvo nosečke, ne skrbet zaradi špikanja levo in desno v jajčnikih in dimljah, nasploh tam dol, predvsem pri kakšnem sunkovitem obratu, kašljanju ali pa tudi kar tako-to se krepijo maternične vezi in tako mora biti.Uaaauuuu, kaj se modro počutim, sploh ker sem v četrto noseča in lahko delim "pametne" izkušnje hehe (saj sama zase vem, da mi je šlo vedno ful na živce k me je pri prvi nosečnosti kakšna večnosečka hotla učit o tem in onem....), ampak ne morem iz svoje kože.

Prehrana? Moj nos je trenutno detektor vsega slabega in dobrega, zdravega in nezdravega.Tako jaz npr.coca-cole tudi videti ne smem (v normalnem stanju jo obožujem), ali pa cigareti-bek in fuj (pred nosečnostjo kadilka).Moram, priznat, da mi tudi surovo meso ne potegne, čeprav sem zadnjič na eni ohceti jedla surovega lososa-tam ni TOXE-ali pač?Biftek pa sicer nenoseča rada slasknem prov na brzino.

Bi pa kar naprej jedla zelje v solat in kostanj, ki ga omenjate-mnjami, ga moram hitro na kakšnem štantu najt, ker mi diši, odkar je bil prvič omenjen na temle forumu.Se prav, da je zdrav?
Prav tako imam za sabo obdobje jedenja gob, predvsem pohanih marel in jurčkov z jajčki.Zdaj so se mi pa obrnile in jih ne morem, več niti vohati.

Telo samo pove, kaj potrebuje, potrebno mu je samo prisluhniti in ga poslušati.Ne pa pretiravat.

Moja NS se zdi še takooo daaaaleč (15.10.2007), čeprav se mi zdi, da čas zelo hitro mineva.

Aja, a ste ve tud take smotke, pa greste najprej na forumu pogledat, če so tistemu dojenčku v avatarju oz.ob nosečniškem trakcu že kaj nogice in rokice zrasle? Jaz ga prečekiram parkrat na dan.

Juuupi, sonček se kaže

Moji fantje in mala princeska so moj največji zaklad!

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
27.9.2007 13:31:25   
tosja

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image   A P R I L Č I C E   2 0 0 user posted image  

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image   NJINJA: PDP: 01.04.

user posted image   majazmaja: PDP 03.04.

user posted image   matejka..: user posted image  PDP 03.04. - GP 03.10. NS user posted image

user posted image   pizamca (32 let): PDP 04.04.

user posted image   tejč29 (29 let): user posted image  PDP 05.04.
 Izola  NS user posted image

user posted image   aisha84 (23 let): PDP 06.04. - GP 16.10.
CE  NS user posted image  

user posted image   Klarisa28: user posted image  PDP 07.04.

user posted image   jazabel (29 let): user posted image  PDP 07.04. - GP 10.10.
NS 01.10. KR

user posted image   tejka**: PDP 07.04.

user posted image   maja24-2 (27 let): user posted image  user posted image PDP 09.04. NS 02.10. LJ

user posted image   simvir (26 let): user posted image  PDP 10.04. - GP 09.10. 
NS 01.10. LJ

user posted image   tosja: PDP 10.04. - GP 04.10. NS 02.10. Feldbach, MB 

user posted image   Majček28: PDP 10.04. NS 02.10.

user posted image   srečna miška: user posted image  PDP 11.04.

user posted image   malamaja (27 let): user posted image  PDP 11.04.  LJ

user posted image   5erca04: PDP 11.04.  
 NS user posted image   MB

user posted image   Katja271 (27 let): PDP 12.04. -  GP 25.10. NS 26.09.

user posted image   tana13: user posted image  PDP 12.04.

user posted image   barby78: PDP 13.04. - GP 01.10.  NS 04.10.

user posted image   sky77: user posted image  PDP 14.04.  - GP 16.10.  NS 04.10.   LJ

user posted image   Calena: user posted image  PDP 14.04. - GP 27.09. NS 28.09.

user posted image    MARUŠKA 28 (28 let): PDP 15.04.

user posted image   kekec in mojca: PDP 15.04. SG

user posted image  Tejcha (24 let): PDP15.04. NS 04.10.

user posted image   Skabi: user posted image  user posted image  PDP 15.04.

user posted image   Ketrin (28 let): PDP 16.04. - GP 11.10.  NS 03.10.  LJ 

user posted image   sasy20 (26 let): PDP 16.04. - GP 28.09NS 02.10. LJ

user posted image    NiLe (34 let): user posted image user posted image  user posted image user posted image PDP 16.04. - GP 03.10.
 NS 28.09.   LJ

user posted image   u04111976: user posted image user posted image   user posted image user posted image  PDP 16.04. - GP 10.10.
NS 04.10. CE

user posted image   JuR_ChIkA: PDP 18.04. NS 11.10.

user posted image   SpeliG (27 let): PDP 18.04. NS 04.10.

user posted image   mišeka: PDP 18.04. NS 10.10.

user posted image   bondi: PDP19.04.

user posted image   bela vrtnica (28 let): PDP 19.04. - GP 08.10.
 NS 09.10. CE

user posted image   Mamacebela: PDP 19.04. NS 10.10.

user posted image   matejchykam (21 let): user posted image  PDP 20.04. NS 15.10.

user posted image   tasyo (28 let): PDP 20.04. -  GP 07.11. NS 03.10.

user posted image   gregica74 (33 let): PDP 20.04.  NS 10.10. PO

user posted image   najč: PDP 20.04.

user posted image   cebelca27 (27 let): PDP 20.04. - GP 04.10.
NS 11.10. Izola

user posted image   malamalinca (33let):user posted image user posted image user posted image user posted image PDP 21.04. - GP 01.10
NS 15.10.  LJ 

user posted image   Kaa (29 let): PDP23.04. -  GP 01.10.

user posted image   T*i*A*r*A: PDP 24.04.

user posted image   zolika: PDP 24.04. -  GP 02.10. MB

user posted image   moon: PDP 25.04. user posted image  user posted image  GP 06.11.

user posted image   leni5: user posted image  PDP 25.04. - GP 28.09.  Izola

user posted image   Srčekgirll (24 let): PDP 25.04. NS 12.10. PO

user posted image   Jo@n (31 let): PDP 26.04. - GP 02.10. NS 16.10.

user posted image   zokica: PDP 26.04.

user posted image   sinskaT (26 let): PDP 26.04.  NS 16.10. PO

user posted image   KatyMM: user posted image PDP 26.04.

user posted image   Sandrin: user posted image  user posted image user posted image  PDP 28.04. NS 08.10.

user posted image   scorpiogirl (26 let):PDP28.04. - GP 26.09. KR 

user posted image   malecka24: PDP29.04.  PO

user posted image   pikica030407: PDP 29.04.

user posted image   Naša črtica koraka: user posted image user posted image  PDP... NSuser posted image

user posted image   nikica18: PDP...

user posted image   eminak: PDP...

user posted image   modrookica: GP 26.09.  NS user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Tako je do sedaj prijavljenih:
57 srečk user posted image

Z NAMI ZAČELA user posted image  POT:
lindy, Anonimna2, pinka1, Vesnyca, vebo user posted image   
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

GP - ginekološki pregled
NS - nuhalna svetlina
morfologija

P.S. za vse napake se vnaprej opravičujem - hitro me "pocukajte za rokav", da popravim morebitne napake.

Z RUMENO sem zapisala v kateri porodnišnici bo na svet prijokal user posted image .

Uživajte, božajte bušije in bodite user posted image    

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    

PDP - število user posted image

01.04. 1
02.04.
03.04. 2
04.04. 1
05.04. 1
06.04. 1
07.04. 3
08.04.
09.04. 1
10.04. 3
11.04. 3
12.04. 2
13.04. 1
14.04. 2
15.04. 4
16.04. 4
17.04.
18.04. 3
19.04. 3
20.04. 5
21.04. 1
22.04.
23.04. 1
24.04. 2
25.04. 2
26.04. 4
27.04.
28.04. 2
29.04. 2
30.04.

??? 4 user posted image ???
PDP

Naša črtica koraka
nikica18
eminak
modrookica

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
27.9.2007 13:32:23   
tosja
user posted image user posted image user posted image   NUHALNA SVETLINA - september   user posted image user posted image user posted image

26.09. Katja271

28.09. NiLe, Calena

user posted image user posted image user posted image    NUHALNA SVETLINA - oktober   user posted image user posted image user posted image

01.10. simvir, jazabel

02.10 sasy20, Majček28

03.10. Ketrin, tasyo

04.10. barby78, sky77, Tejcha, u04111976, maja24-2, SpaliG

08.10. Sandrin

10.10. mišeka, gregica74

11.10. JuR_ChIkA

12.10. Srčekgirll

15.10. matejchykam, malamalinca

16.10.  Jo@n, sinskaT

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
27.9.2007 13:33:41   
tosja

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

27.09.2007

user posted image    Calena - GP user posted image

28.09.2007

user posted image    Calena - NSuser posted image

user posted image   sasy20 - GP user posted image

user posted image   NiLe - NS user posted image

user posted image   leni5
- GP

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
27.9.2007 13:45:55   
tosja
user posted image  user posted image  user posted image  Ojla, aprilčice!

Mene tud občasno špika - predvsem v levem delu. Tak čuden občutek...mi je G rekel, da je to normalno, ker se raztezajo maternične vezi.user posted image  Jaz rečem:
"Moj pikec me spet špika...premalo počivam." user posted image  user posted image  user posted image

Danes sem končno dobila odločbo iz komisije...B imam podaljšno do 08.10. user posted image

Drugače pa sem zelooo dobre volje - dva dni nazaj je bolj slabo kazalo user posted image  user posted image  user posted image  Ta vikend nas čaka selitev! user posted image  user posted image  user posted image

A še katero muči nespečnost user posted image  
...sem vsem zaspankam fauš user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Danes zjutraj od 6-ih gledam ko čuk user posted image , pol pa sem bila zelo pridna oprala in posušila tri stroje perila, pa zlikala eno goro cunj user posted image ...ob pol desetih sem že šibala k osebni zdravnici, da mi zaključi stalež za ta mesec... user posted image
Zdaj pa že diši iz kuhinje - kuha se goveja juha - pa pražen krompir, radič, hren in jabolčni kompot! user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
27.9.2007 14:00:59   
sinskaT
Uau, si pridna Tosja! Sem kr mal slabo vest dobila, ker sem taka lenčina. Samo spala bi. Ponoč še kar spim, sicer se ene 2x vstanem za WC, zdaj pa že cel teden spim tudi čez dan  - vsaj po 2 urci, pa nič se mi ne da delat, še brat se mi ne da pa me toliko dobrih knjig čaka.

No si mi dala zdaj malo motivacije, da premaknem leno rit!
čaw

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
27.9.2007 14:05:11   
tosja
user posted image  sinskaT - ti zavidam spanec user posted image  Upam sam, da bo dete vedelo kdaj se spi in kdaj bedi....user posted image   user posted image  user posted image  
...ker če ne, bo JOJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ user posted image  user posted image   user posted image  user posted image   user posted image  user posted image

Pupike - Jo@n, NiLe, simvir in Calena = ste pofočkane za skupen seznam, ko se bo moderatorka zbudla user posted image  pa boste na skupnem seznamu! user posted image

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
27.9.2007 14:16:27   
Ketrin
Ja, res imamo vse enake težave.... user posted image  Ampak je toliko bolj prijetno hoditi čez vse te "ovire" in težave, ker smo skupaj.... Pravi nosečniški tim! user posted image user posted image

Calena in NiLe, srečno jutri na pregledih, oz. ti Calena tudi danes! user posted image user posted image user posted image

O, Tosja kako si pridna....Madona! user posted image  Si že v obdobju gnezdenja.... user posted image  Jaz pa likala nisem že lep čas in sploh ne vem kako naj se lotim celega tega kupa....

Imam pa velik problem z oblačili: in sicer grem v soboto na eno poroko in nimam prav kaj lepega za oblečt. Najraje bi šla v trenerki in supergah! user posted image  Sem šla včeraj mal po trgovinah in mi ni prav nič všeč....pa tok se mi zdi vse preveč drago.... Zdaj me prijateljice tolažijo, da mi jutri prinesejo kaj na posodo (tiste ki so malo močnejše) in upam, da se kaj najde za soboto...user posted image user posted image  Drugače pa sem se odločila, da tuki pri nas ne bom nič kaj dosti kupovala....meni se zdi v ITA fullll ceneje. AVT sicer ne poznam apmak isto pravijo...Tko da ta naša dežela je res mal čudna user posted image user posted image

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
27.9.2007 14:20:31   
Ketrin
Aja, sem pozabila....

Malamalinca, meni prav nič ne težiš...hvala bogu da so med nami večnosečke, da nas pomirite in delite svoje izkušnje z nami. Hvala! user posted image  

Drugače pa JA, jaz tudi vsako jutro pogledam tegale mojga dojenčka....Zdaj ima že prav lepo oblikco, ne....Super je tale slikica. In tudi primerjam dojenčka z vašimi, kolk so večjii/manjši! user posted image user posted image

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
27.9.2007 14:27:29   
scorpiogirl
Tosja, prosim, če na seznamu popraviš oz. dodašuser posted image
NS imam 17. 10 (pa fulllllllll težko čakamuser posted image ), naslednji GP pa 7. 11.

Ketrin, kje to gledate dojenčke????? Se vidi, da moram mal še raziskat forumuser posted image

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
27.9.2007 14:29:06   
Katja 271
Jst sem pa mislila da tale naš dojenček zraste samo takrat, ko se premaknemo v nov teden user posted image
Čeprav ga vsak dan pogledam - za vsak slučaj user posted image

Scorpiogirl, če se z miško postaviš na naše ime, se pokaže ;)

Neposredna povezava do sporočila: 1296
27.9.2007 14:40:12   
tasyo
Ja, če Ita in Aut ne bi bile takoo daleč, bi se sama tudi sigurno odpravila po nakupih tja. Tako pa ob mojih slabostih - ni variante. Je pa res žalostno, kako za nosečke ni nikakršne izbire pri nas, ob tem da kar naprej poslušamo, kako bi bilo fino, če bi bilo slovencev več. A medtem, ko mali Slovenčki rastejo v bušijih, naj pa nage okol hodimo???? Res upam, da bom dobila kej za oblečt v soboto. Sej v bistvu niti ne pričakujem oh in sploh, v bistvu bi mi najbolj prav prišle kakšne črne hlače, da so univerzalne. Pol bom pa že pokombinirala s čim živahnim zgoraj, pa ne bo tako turobno.
Tosja, ti si pa neverjetna. Odkar sem jaz na bolniški, ne delam praktično ničesar - skuham, to je pa tudi vse. Pere moj user posted image , sesalec jepretežak, pri likanu me boli križ in me takoj začne špikat, pa se kar zanesem na mama servis. Sej imam že prav slabo vest, ampak če je tolk rizično, da moram bit doma, pol bom pač potrpela še toliko, da ne bom počela nič kaj zelo utrujajočega. V začetku je bilo zelo težko, ker sem povsod videla nekaj, kar bi bilo potrebno postoriti, zdej pa sem se že kar razvadila... Kam se pa selite, Tosja? Daleč proč?
Midva sva danes prevzela najino hiško, ampak morajo odpraviti še kup napak, pa potem bo potrebno notri še vse do konca zrihtat, glede na to, kako se vse vleče, verjetno ne bova uspela do aprila vse poštimat in se bomo selili šele poleti. Mogoče pa nam bo le uspelo... Jaz sem še vedno optimist.
Ja, pa da ne boste mislile, da sem čista lenoba, sem si vseeno našla delo, s katerim se zamotim. V spalnici v otroškem kotičku rišem na steno, tako da bo naš mali pikolino imel pravljično deželo okoli sebe. S tem is dam mal duška, da se potem lažje zdržim, da česa ne kupim v trgovini za malčke...

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
27.9.2007 14:46:19   
scorpiogirl
IZVIRNO SPOROČILO: Katja 271
Scorpiogirl, če se z miško postaviš na naše ime, se pokaže ;)

hvala, Katja! sem zrihtala, da ga imam jaz tudiuser posted image  cela znanost toleuser posted image

Tasyo, jaz bi tud risala po steni ... pa imamo zelo malo prostora, tako da bo otroška soba kar v spalnici ... bomo risali po steni, ko se nam uspe preselit kam, kjer bo malo več prostorauser posted image

(odgovor članu Katja 271)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
27.9.2007 15:02:59   
Ketrin
Scorpiogirl, super tale dojenček, ne!? user posted image

Katja, če dobro pogledaš, vsak dan raste tale naš dojenček, saj tudi dneve odšteva.... 

Tosja in Tayso, čestikte za hišice! user posted image  Kako ste vsi pridni, vsi se selite.... Kaj ste zidali hiško Tayso? Joj, ko bom jaz velika bom tudi imela hiško....in pred vhodom rdečo preprogico in novoletne luče.... Sanja svinja kukuruz...a kukuruza nema.... user posted image user posted image user posted image

Jaz pa sem bila tudi včeraj pridna in sem že skuhala kosilo za danes...Zdaj samo pogrejem in je....Za danes sem si zadala sesanje....jutri je na vrsti likanje.... Blakuser posted image

Tayso, kako lepo da rišeš v sobici.... iiiiii! Mene to še čaka, ampak moramo najprej pisarno prestavit v dnevno, potem pa pride moje izživljanje na vrsto....najbrž bom takrat že na porodniški user posted image

Tosja, kaj pa če bi si ti tudi dala dojenčka? Tvoj je že velik večji od mojega pa me prav zanima kako izgleda..... No, če hošeč seveda.... Da ne bom ko en komamdant tuki.... user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1299
27.9.2007 15:32:19   
kekec in mojca
Jaz pa vaših dojenčkov ne vidim. user posted image  (Četudi kliknem na ime.) Mogoče je kaj narobe z mojim računalnikom?

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Vse, kar morate vedeti o carskem rezu
Carski rez 2-4x bolj ogroža zdravje in življenje bodoče matere kot vaginalni porod, zaradi številnih zapletov od krvavit...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......