|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI avgust,september
27.9.2007 17:59:02   
zalazoya
fortun jaz sem čist šokirana in močno upam, da bo vse OK.

pikovit z goyo sva obe imeli izcedek, kako kaže s tvojim a se je kej umiril, upam da bo ok, nardi test, boš vsaj vedla. držim pesti

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
27.9.2007 18:03:35   
zalazoya
Goyči vaši družini pa čestitke za dvojno srečo. Bravo tko se dela, joj kok vam bo luštno. Veliko počivaj in si vzami čas zase in za družinico. JUPIIIIIII.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kakšno pa mora bit telo za dvojčke user posted image .

(odgovor članu zalazoya)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
27.9.2007 18:07:54   
pikovit
zalazoya kako se zmeniva za jutr?

(odgovor članu zalazoya)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
27.9.2007 18:11:44   
pikovit
Punce moje kar se pa izcedka tiče smo pa še vedno na istem.Edino kar je sedaj napihnjen trebuh.po mojem je to od prihajajoče M.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
27.9.2007 18:42:16   
Shuka
Ojla drage moje prijateljice  user posted image

vidim, da vas je skrbelo zame in vesela sem, da mislite name a naj vas potolažim. Nekatere ste kar dobro obveščene user posted image in res je šlo za službo. Dobila sem super perspektivno službo a ker sem za določen čas si še ne upam zanositi in tukaj je dvojno merilo, čeprav ne morem nikoli vedeti ali bi v drugo zanosila ali ne, sva se z mojim odločila malce odložiti drugi IVF vsaj dokler me ne sprejmejo za nedoločen čas kar bo manj kot v letu dni, če se seveda izkažem kar se da najbolje. Samo upam, da bo tako, ker če ne bo in mi zopet podaljšajo za določen čas, čeprav so mi obljubili drugače a saj veste kakšni so delodajalci, potem ne bom več odlašala.
A vseeno je bolje biti noseč s službo kot brez.

Še naprej vas bom spremljala, čakala na lepe novičke novih nosečk in na nove
miniaturne RR člane od s.d., koale in drugih, ki bodo kmalu rodile .

RADA VAS IMAM IN MISLIM NA VAS, STISKAM PESTI, DA VSEM KMALU USPE

user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
27.9.2007 19:00:24   
zalazoya
pikovit jaz sploh ne vem kdaj bom lahko šla iz službe uradno delam do 16-ih in ne vem če bom lahko prej šla, če si mogoče včeraj zasledila mamo celo štalo, tko da ne vem, ti zjutraj sporočim, če bom lahko sploh šla. bedno, vem, pa kaj čmo, se bom pa zlo potrudla.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
27.9.2007 19:08:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: MIŠEK13

Dobro jutro čvekiceuser posted image

najprej pikovit en velik user posted image , ki te bo malo umiril in potolažil, pa veliko user posted image , ki ti bona testeku pokazala user posted image . Tile izcedki,še nič ne pomenijo, jih je kar nekaj z izcedki zanosilo, če se ne motim je bila poopsie med njimi, pa niovi tudi, tako da kar pogumno,jaz ti močnomočno stiskam pesti sreče user posted image user posted image user posted image user posted image .

MIŠEK ima dober spominuser posted image .
draga pikovit jst semimela rjav izcedek par dni pred testom in do 10t nosečnosti (tam nekje), tako, da niše nič izgubljena...joj punca moja, resnično ti želim, da uspeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2032
27.9.2007 19:43:06   
citrončica
Goya,
dvojne čestitke!!user posted image user posted image

Fortun,
držim pesti do naslednjega UZ!!user posted image user posted image

Abra,Pikica,Reni,
dobrodošle!!Ja tukaj se skoz nekaj dogaja,pravo domače branje me čaka,ko pridem pogledatuser posted image user posted image .

Jutri se vidimo,
bolj kislo vreme obeta,a vseeno,čvek ne uide..
Tudi jaz bom najbrž kar direkt iz službe prišla,se vidimouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
27.9.2007 19:49:24   
pikovit
Zalazoya ni panike pa kdaj drugič če zdej ne boš mogla.Saj vsi zastopimo kaj pomeni služba.Pa sej se bomo še dobile.Da bi se pa vse dobile bi bilo pa že prelepo.

(odgovor članu zalazoya)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
27.9.2007 19:53:40   
reni70
MIŠEK 13,ja tudi jaz srčno upam,da se me bo sreča držala do konca,pravijo ,da v tretje gre rado.
PIJA76 lep večer ti želim,mogoče boš pa pozabila na bolečine.

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
27.9.2007 20:05:07   
pikovit
Reni pred pred punkcijo.Lahko kar začneš.Kozarec na danuser posted image user posted image

(odgovor članu reni70)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
27.9.2007 20:15:24   
kajatina
Goyaaaaaaaaaaaaaa bravo bravo bravo. Sem se ful razveselila, ko sem sprebrala tole novičko. Lepo se pazi in lepo grej svoje dve pikiceuser posted image user posted image .
Pikovit močno stiskam pesti za tebe.
Abra Pikica in Reni tudi jaz vam želim dobrodošlico in, da se boste lepo i toplo počutile v naši družbi.
Fortun ne izgubi upanja, ti držim pestke in upam, da bo tvoja pikica prav hitro začela rasti in da te na drugem UZ čaka eno veliko presenečenje.user posted image

(odgovor članu reni70)
Neposredna povezava do sporočila: 2037
27.9.2007 20:57:45   
pikovit
čeprav sem čist adijo zaradi svojega sruser posted image ,že komaj čakam JUTRIuser posted image

(odgovor članu kajatina)
Neposredna povezava do sporočila: 2038
27.9.2007 21:06:18   
Pikica26
Joj, punce vsem skupaj hvala za tako lep spejem v vaš krog in dobrodošlicouser posted image
Reni70, pri Rešu sva bla ob 17h, naslednjič pa grem drugi dan menstruacije. Računam na nedeljo ali pon. ob 6h.
Drugač pa sem presenečena nad injekcijami...niče ne bolijo. Pa bala sem se jih ko vraga.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
27.9.2007 21:18:16   
dajamaja
No, sem le prilezla do računalnika in je kar trajalo da sem se prebila ...

Fortun, upam, res upam, da se do 2. UZ user posted image  premisli in se začne s polno paro razvijati!

Pikica, Abra, Reni, dobrodošle in veliko sreče!

Shuka, to je pa dober spomin na tvoje razmišljanje pred časom, ali naj se odločiš za službo ali greš naprej v postopkih. V tvoj uspeh v novi službi ne dvomim (tu smo same tigrice, a ne?) in čimprej nas razveseli še s kakšno novičko še na našo skupno temo.

Pikovit, naj poneha in na user posted image user posted image  test. user posted image user posted image

Blanch, na obupat, raj še kakšno pivce spij. Držim pesti, da s kvaliteto zmagaš!

Anonimna, srečno v Pragi!   
Ele, srečno v Pragi al še prej user posted image !
Mišek, zmagaj bakterije čimprej!
GoYa kakšna lepa novica, da se lepo razvijata. Za več otrok pa pravjo, da pol starši nehajo kompilicirat in se vse tudi lepo odvija.
Črnitulipan, pojdi jutri z optimizmom tja in dobro opravi transfer! Držim močne pesti, da bodo tvoj novice lepe.

Vsem lep pozdrav in polno optimizma, lepih novic, rezultatov!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2040
27.9.2007 21:27:25   
gold fish
Punceza srečanje  - želim vam lep popoldan jutri na Zbiljah... pa upam, da se vam naslednjič pridružim...
Kaka slikica iz srečanja bi pa bila dobrodošla....

Fortun - stiskam pesti, da bo vse OK, user posted image
Tudi zate pikovit, da se rešiš izcedka.....

Vsem ostalim, ki jih nisem posebej omenjala,  pa lep pozdrav in veliko sreče v postopkih, nosečnosti, .....

Jaz sem zaenkrat še neaktivna, čakam naslednji teden, da zagnavim sestre na GK....   Pika74  res bi lahko šle skupaj v napad .... Akcija?

Čao.

(odgovor članu Pikica26)
Neposredna povezava do sporočila: 2041
27.9.2007 21:34:36   
pikovit
Gold fish tudi ti si jutri lepo vabljena na Zbilje.
Punce vse ste lepo vabljene.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
27.9.2007 21:34:41   
MARTINŠČICA
Hojla,
a ste ve tudi vse mozoljaste po Suprefactu in Gonalu. Jaz sem namreč kot pubertetnica.

LP Martinščica

200% MAMI

Neposredna povezava do sporočila: 2043
27.9.2007 21:46:23   
gold fish
Pikovit -saj vem, da sem... samo sem malo predaleč stran od vas, pa se mi ne poklapa vse skupaj.... user posted image

Bi pa bila vesela, če bi vas lahko že jutri spoznala....
Pa še s.d. bi lahko spet videla,  sedaj z njenim novim bušijemuser posted image  (njo zaenkrat edino v živo poznam...)  

Pa saj bo še čas...., da spoznam tudi ostale....

Sayuri bom jaz drugič z mojim sončkom prišla, da bosta lahko s tvojim Filipom norela, ti pa boš lahko v miru pojedla čok. torto - tvojo in od Mišek13.user posted image

Uživajte.... pa ne pozabite se slikati....

Pozdrav iz štajerskega konca

(odgovor članu MARTINŠČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 2044
27.9.2007 22:54:07   
reni70
PIKOVIT.....jutr začnemuser posted image .PIKICA26,se mi boš pridružila ob pivčkuuser posted image
Jaz sem bla tam okrog 16h,tko,da se nisva srečali.
Mogoče se pa vidiva v nedeljo ali pon.odvisno kdaj dobim M.
Ja tukaj so res sam carice,ful vse punce so tko prijazne,nimam besed.
SAYURI,tebi pa pohvala za tako lep spisek,se vid da siuser posted image ,super res.

Neposredna povezava do sporočila: 2045
28.9.2007 6:54:11   
tassi1
punce,eno vprašanje imam?Kdaj se začne piti pivo in koliko na dan?Ganamreč ne pijemuser posted image ,a bi se za user posted image  pač potrudila!lepo se dans naklepetajte na sestanku in spijte en sokec v mojem imenu,na tortice pa lah pridete k men,če bote lačneuser posted image papa

(odgovor članu reni70)
Neposredna povezava do sporočila: 2046
28.9.2007 7:05:27   
sayuri
Punce, mene danes ne bo user posted image
Sodelavka me je zvečer klicala in prosila, če jo danes popoldne nadomeščam v bivanju. Res sem ji dolžna uslugo. Pa nobene druge ne dobi.... TAko da.... spijte kavico še zame. Sem kar žalostna.....user posted image

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2047
28.9.2007 7:34:23   
Pija76
Martinščica ne vprašaj, bila sem taka kot da imam 15 let. Katastrofa!!! Ampak je pa takoj ko sem nehala minilo več ali manj. Pa kaj čmo vse za user posted image . Ful čisti s tonikom, pa bo mal boljš.

Včeraj je bilo super!!!! Vsem želim lep dan!

(odgovor članu MARTINŠČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 2048
28.9.2007 7:53:28   
darmar
ojla, jaz sem še vedno za to da pridem. Koliko nas še ostane. Bom točna, ob 16 ih, na prakirišču z živo zelenim senikom.

Bajčiuser posted image

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
   [Brisano sporočilo]
28.9.2007 8:51:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu darmar)
  Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?