Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 27.9.2007 17:59:02
|
|
|
|
zalazoya
|
fortun jaz sem čist šokirana in močno upam, da bo vse OK. pikovit z goyo sva obe imeli izcedek, kako kaže s tvojim a se je kej umiril, upam da bo ok, nardi test, boš vsaj vedla. držim pesti
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 27.9.2007 18:03:35
|
|
|
|
zalazoya
|
Goyči vaši družini pa čestitke za dvojno srečo. Bravo tko se dela, joj kok vam bo luštno. Veliko počivaj in si vzami čas zase in za družinico. JUPIIIIIII. Kakšno pa mora bit telo za dvojčke .
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 27.9.2007 18:07:54
|
|
|
|
pikovit
|
zalazoya kako se zmeniva za jutr?
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 27.9.2007 18:11:44
|
|
|
|
pikovit
|
Punce moje kar se pa izcedka tiče smo pa še vedno na istem.Edino kar je sedaj napihnjen trebuh.po mojem je to od prihajajoče M.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 27.9.2007 18:42:16
|
|
|
|
Shuka
|
Ojla drage moje prijateljice vidim, da vas je skrbelo zame in vesela sem, da mislite name a naj vas potolažim. Nekatere ste kar dobro obveščene in res je šlo za službo. Dobila sem super perspektivno službo a ker sem za določen čas si še ne upam zanositi in tukaj je dvojno merilo, čeprav ne morem nikoli vedeti ali bi v drugo zanosila ali ne, sva se z mojim odločila malce odložiti drugi IVF vsaj dokler me ne sprejmejo za nedoločen čas kar bo manj kot v letu dni, če se seveda izkažem kar se da najbolje. Samo upam, da bo tako, ker če ne bo in mi zopet podaljšajo za določen čas, čeprav so mi obljubili drugače a saj veste kakšni so delodajalci, potem ne bom več odlašala. A vseeno je bolje biti noseč s službo kot brez. Še naprej vas bom spremljala, čakala na lepe novičke novih nosečk in na nove miniaturne RR člane od s.d., koale in drugih, ki bodo kmalu rodile . RADA VAS IMAM IN MISLIM NA VAS, STISKAM PESTI, DA VSEM KMALU USPE
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 27.9.2007 19:00:24
|
|
|
|
zalazoya
|
pikovit jaz sploh ne vem kdaj bom lahko šla iz službe uradno delam do 16-ih in ne vem če bom lahko prej šla, če si mogoče včeraj zasledila mamo celo štalo, tko da ne vem, ti zjutraj sporočim, če bom lahko sploh šla. bedno, vem, pa kaj čmo, se bom pa zlo potrudla.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 27.9.2007 19:08:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIŠEK13 Dobro jutro čvekice najprej pikovit en velik , ki te bo malo umiril in potolažil, pa veliko , ki ti bona testeku pokazala . Tile izcedki,še nič ne pomenijo, jih je kar nekaj z izcedki zanosilo, če se ne motim je bila poopsie med njimi, pa niovi tudi, tako da kar pogumno,jaz ti močnomočno stiskam pesti sreče . MIŠEK ima dober spomin . draga pikovit jst semimela rjav izcedek par dni pred testom in do 10t nosečnosti (tam nekje), tako, da niše nič izgubljena...joj punca moja, resnično ti želim, da uspe
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 27.9.2007 19:43:06
|
|
|
|
citrončica
|
Goya, dvojne čestitke!! Fortun, držim pesti do naslednjega UZ!! Abra,Pikica,Reni, dobrodošle!!Ja tukaj se skoz nekaj dogaja,pravo domače branje me čaka,ko pridem pogledat . Jutri se vidimo, bolj kislo vreme obeta,a vseeno,čvek ne uide.. Tudi jaz bom najbrž kar direkt iz službe prišla,se vidimo
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 27.9.2007 19:49:24
|
|
|
|
pikovit
|
Zalazoya ni panike pa kdaj drugič če zdej ne boš mogla.Saj vsi zastopimo kaj pomeni služba.Pa sej se bomo še dobile.Da bi se pa vse dobile bi bilo pa že prelepo.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 27.9.2007 19:53:40
|
|
|
|
reni70
|
MIŠEK 13,ja tudi jaz srčno upam,da se me bo sreča držala do konca,pravijo ,da v tretje gre rado. ________________________________________________ PIKICA26,ja super,da sva začele istočasno.Mogoče sva se pa še celo srečali. Kdaj si bila tam? ________________________________________________ PIJA76 lep večer ti želim,mogoče boš pa pozabila na bolečine. ________________________________________________ GOYA kaka super novička,želim ti lepo .Tudi jaz imam doma eno navihanko LINO. ___________________________________________________ FORTUN,držim pestke,da se bo vse dobro izteklo. ___________________________________________________ SAYURI,hvala za dobrodošlico,sicer se pa jaz prav dobro spomnim tvojo zgodbo,namreč sva imeli takrat istočasno transfer.Žal mi je,da se je tako končalo.Sedaj pa v nove boje,pa upaj na najboljš. Punce kako je pa glede piva Kdaj se naj začne pit,pred punkcijo al kako CRNITULIPAN,srečno jutri. _______________________________________________ Pa količina me zanima,da nam jaz še pjanka postala Lep večer vam želim.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 27.9.2007 20:05:07
|
|
|
|
pikovit
|
Reni pred pred punkcijo.Lahko kar začneš.Kozarec na dan
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 27.9.2007 20:15:24
|
|
|
|
kajatina
|
Goyaaaaaaaaaaaaaa bravo bravo bravo. Sem se ful razveselila, ko sem sprebrala tole novičko. Lepo se pazi in lepo grej svoje dve pikice . Pikovit močno stiskam pesti za tebe. Abra Pikica in Reni tudi jaz vam želim dobrodošlico in, da se boste lepo i toplo počutile v naši družbi. Fortun ne izgubi upanja, ti držim pestke in upam, da bo tvoja pikica prav hitro začela rasti in da te na drugem UZ čaka eno veliko presenečenje.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 27.9.2007 20:57:45
|
|
|
|
pikovit
|
čeprav sem čist adijo zaradi svojega sr ,že komaj čakam JUTRI
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 27.9.2007 21:06:18
|
|
|
|
Pikica26
|
Joj, punce vsem skupaj hvala za tako lep spejem v vaš krog in dobrodošlico Reni70, pri Rešu sva bla ob 17h, naslednjič pa grem drugi dan menstruacije. Računam na nedeljo ali pon. ob 6h. Drugač pa sem presenečena nad injekcijami...niče ne bolijo. Pa bala sem se jih ko vraga.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 27.9.2007 21:18:16
|
|
|
|
dajamaja
|
No, sem le prilezla do računalnika in je kar trajalo da sem se prebila ... Fortun, upam, res upam, da se do 2. UZ premisli in se začne s polno paro razvijati! Pikica, Abra, Reni, dobrodošle in veliko sreče! Shuka, to je pa dober spomin na tvoje razmišljanje pred časom, ali naj se odločiš za službo ali greš naprej v postopkih. V tvoj uspeh v novi službi ne dvomim (tu smo same tigrice, a ne?) in čimprej nas razveseli še s kakšno novičko še na našo skupno temo. Pikovit, naj poneha in na test. Blanch, na obupat, raj še kakšno pivce spij. Držim pesti, da s kvaliteto zmagaš! Anonimna, srečno v Pragi! Ele, srečno v Pragi al še prej ! Mišek, zmagaj bakterije čimprej! GoYa kakšna lepa novica, da se lepo razvijata. Za več otrok pa pravjo, da pol starši nehajo kompilicirat in se vse tudi lepo odvija. Črnitulipan, pojdi jutri z optimizmom tja in dobro opravi transfer! Držim močne pesti, da bodo tvoj novice lepe. Vsem lep pozdrav in polno optimizma, lepih novic, rezultatov!
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 27.9.2007 21:27:25
|
|
|
|
gold fish
|
Punceza srečanje - želim vam lep popoldan jutri na Zbiljah... pa upam, da se vam naslednjič pridružim... Kaka slikica iz srečanja bi pa bila dobrodošla.... Fortun - stiskam pesti, da bo vse OK, Tudi zate pikovit, da se rešiš izcedka..... Vsem ostalim, ki jih nisem posebej omenjala, pa lep pozdrav in veliko sreče v postopkih, nosečnosti, ..... Jaz sem zaenkrat še neaktivna, čakam naslednji teden, da zagnavim sestre na GK.... Pika74 res bi lahko šle skupaj v napad .... Akcija? Čao.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 27.9.2007 21:34:36
|
|
|
|
pikovit
|
Gold fish tudi ti si jutri lepo vabljena na Zbilje. Punce vse ste lepo vabljene.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 27.9.2007 21:34:41
|
|
|
|
MARTINŠČICA
|
Hojla, a ste ve tudi vse mozoljaste po Suprefactu in Gonalu. Jaz sem namreč kot pubertetnica. LP Martinščica
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 27.9.2007 21:46:23
|
|
|
|
gold fish
|
Pikovit -saj vem, da sem... samo sem malo predaleč stran od vas, pa se mi ne poklapa vse skupaj.... Bi pa bila vesela, če bi vas lahko že jutri spoznala.... Pa še s.d. bi lahko spet videla, sedaj z njenim novim bušijem (njo zaenkrat edino v živo poznam...) Pa saj bo še čas...., da spoznam tudi ostale.... Sayuri bom jaz drugič z mojim sončkom prišla, da bosta lahko s tvojim Filipom norela, ti pa boš lahko v miru pojedla čok. torto - tvojo in od Mišek13. Uživajte.... pa ne pozabite se slikati.... Pozdrav iz štajerskega konca
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 27.9.2007 22:54:07
|
|
|
|
reni70
|
PIKOVIT.....jutr začnem .PIKICA26,se mi boš pridružila ob pivčku Jaz sem bla tam okrog 16h,tko,da se nisva srečali. Mogoče se pa vidiva v nedeljo ali pon.odvisno kdaj dobim M. Ja tukaj so res sam carice,ful vse punce so tko prijazne,nimam besed. SAYURI,tebi pa pohvala za tako lep spisek,se vid da si ,super res.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 28.9.2007 6:54:11
|
|
|
|
tassi1
|
punce,eno vprašanje imam?Kdaj se začne piti pivo in koliko na dan?Ganamreč ne pijem ,a bi se za pač potrudila!lepo se dans naklepetajte na sestanku in spijte en sokec v mojem imenu,na tortice pa lah pridete k men,če bote lačne papa
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 28.9.2007 7:05:27
|
|
|
|
sayuri
|
Punce, mene danes ne bo Sodelavka me je zvečer klicala in prosila, če jo danes popoldne nadomeščam v bivanju. Res sem ji dolžna uslugo. Pa nobene druge ne dobi.... TAko da.... spijte kavico še zame. Sem kar žalostna.....
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 28.9.2007 7:34:23
|
|
|
|
Pija76
|
Martinščica ne vprašaj, bila sem taka kot da imam 15 let. Katastrofa!!! Ampak je pa takoj ko sem nehala minilo več ali manj. Pa kaj čmo vse za . Ful čisti s tonikom, pa bo mal boljš. Včeraj je bilo super!!!! Vsem želim lep dan!
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 28.9.2007 7:53:28
|
|
|
|
darmar
|
ojla, jaz sem še vedno za to da pridem. Koliko nas še ostane. Bom točna, ob 16 ih, na prakirišču z živo zelenim senikom. Bajči
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.9.2007 8:51:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?