|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 07
28.9.2007 11:23:02   
tonja
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

Najprej se moram pohvaliti. Včeraj zvečer sem šla za 20 min na stepper. Upam, da bom to še večkrat ponovila. user posted image user posted image

A vaši user posted image  spijo ponoči tudi že 7-8 ur skupaj? Naš je največ spal 4,5 ure. Pa vedno se zbudi okrog 3h. A vas nič dojke ne tiščijo po tolikem času? Jaz sem danes eno dojko imela tako polno in trdo, da sem mislila, da mi jo bo razgnalo (po 4 urah) user posted image .

Glede položaja kužka pa našemu sploh ne ustreza. Kako konkretno pa ga držite pri tem položaju? Pa na trebuhu tudi zdrži največ ene 10 minut, da bi pa celo zaspal v tem položaju, pa sploh ni šans.

Bravo za stepper!! user posted image   user posted image   user posted image

Danes je spal največ ponoči: 7 ur, drugače pa spi tam med 5-6 ur, kar se mi zdi čist fino.

Ga pa dojim samo na eni dojki ponoči. Ja so bolj polne in ko ga slišim da se začne oglašat (stokat in predet) mi začne ven tečt.
user posted image  A imate ve gor ponoči modrček ali spite brez? Jaz namreč spim brez in imam na postelji lužico, tako da bom sedaj dala na najino posteljo tudi eno tisto nepremočljivo rjuho od racmana, je sicer 140x70 ampak jo bom dala samo na zgornji del postelje.

položaj kužka - izgleda nekako takole: predstavljaj si, da tamali leži na trebuhu ti pa stojiš pri njegovi glavi. Roko porineš pod njegovo glavo in še naprej pod trup, tako da z dlanjo primeš za njegovo mednožje user posted image  (nevem kako naj drugače rečem) in ga dvigneš. No, in glava je zdaj pri tvojem komolcu, njegov trup pa na tvoji roki.
A je blo dost jasno?

ležanje na trebuhu - meni ga tudi ne rata tako poležat, ok poležat še ampak pospat pa user posted image  ni šans

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
28.9.2007 11:28:15   
tonja
IZVIRNO SPOROČILO: pajac
Vprašanje: koliko vaši user posted image čez dan prebedijo in niso slabe volje... Meni se zdi da  Peter  veliko joče, samo nisem ziher ali to spada k 1 mesec staremu dojenčku ali ne???

Pa še to :user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za 1. mesec Petru in Janezu in 2. mesec Tjaški!!!!

Lovro ponavadi dopoldne več ali manj prespi (vsaj do 10h). Potem popoldne pa se dojiva na 3 ure in redko kdaj zaspi. Pozno popoldne - že skoraj zvečer sprejme dudo in ob njej kinkne za 5 minut pa se zbudi za 15 min in spet kinkne in tako naprej do kopanja.

Spe pridružujem čestitkam!!!

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
28.9.2007 11:36:53   
Anonimen
Kdaj se da lahko tamaučke v ležalnike?

(odgovor članu tonja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1353
28.9.2007 11:39:05   
Jumpy

Jumpy lep avatar!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, koze ne morem več met gor, ker jo je tašča spremenila v prehrambene namene.

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
28.9.2007 11:39:51   
Jumpy
Tonja, naš miki se tudi zelo hitro zguzi na hrbet in tako spi. Spanje na boku je pase. user posted image

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
28.9.2007 11:40:39   
Jumpy
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Lahko ga daš, samo, da bo v ležečem položaju.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
28.9.2007 11:41:16   
tonja
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Jaz sem ga dala že pred prvim mesecem pa sem spraševala patronažno , če je to ok in mi je rekla, da je, ker se ga da čist poležat je to v redu. Not pa seveda ne sme biti cel dan, je pa fajn za mal spremenit ležišče.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
28.9.2007 11:42:30   
Antigona
Kožica na lulčku se tud našemu samo malo razpre...

Blagor vsem k otroc tako dolgo spijo. Moj dlje kot 5 ur še ni spal v kosu, je pa večinoma tako, da zvečer prvo rundo spi cca 4 ure, zdej se mi pa že par dni potem zbuja na 1,5 do 2 ure... Hvala bogu vsaj dojenje ne traja dolgo (max 10 minut). Zaspi pa nazaj tud če ga dam budnega v posteljo, to je ponavadi v primeru da se mi med dojenjem pokaka in ga potem seveda previjem (pri zelo "švoh" svetlobi)...

Položaj kužka so ti nekatere že razložile. Se spomnim pri Žanu sem rabila ful cajta da sem ga znala tko ležat, zdej se pa že tolk zverzirana, da je tko res en dva tri... Pa ne rabiš ga "pobirat" iz ležečega položaja. Če ga imaš v naročju na eni roki, ga z drugo roko primeš med nogami in ga "prekucneš na drugo roko, s tem da mu glava počiva na pregibu roke pri komolcu, dlan pa imaš na njegovem trebuščku. Če ti je težak, mu daš drugo roko med nogami in ti u bistvu na trebuščku leži na obeh rokah...

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu tonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
28.9.2007 11:57:28   
*lenc@*
oj!
  • Kolk jih iamte oblečene k je pod 15c? Do zdaj sem mela dvojno oblačilo s kapo in nogavicami ter odejco. Je še dovolj al že žakelj ("kombinezon") iz flisa.
K za pozimi pa vem, imam pa pravi kombinezon.

• Kdaj pa mormo uporabljat kremo za mraz? Sam sprašujem za naprej.Večrodke_ katero priporočate?

• kopanje z milom_ namilim jo s krpico na previjalni in potem z drugo krpo sperem v banjici. Sam to otrok ni glih opran?!user posted image Dam čisto malo mila. Mi je P rekla čimmanj kozmetike al pa še to nič k pol kožo razvadimo in res potrebuje skoz nego s "kemijo". Jaz zaenkrat uporabljam hladilno mazilo pa milo(trdo) od tega.

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
28.9.2007 12:01:30   
*lenc@*
IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy

Tonja, naš miki se tudi zelo hitro zguzi na hrbet in tako spi. Spanje na boku je pase. user posted image

R. K.

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
28.9.2007 12:03:57   
*lenc@*
Jumpy, tud naša se hitr premakne na hrbet, tud če podložim z brisačko.

A se keri beybi odriva z nogicami (skrčenimi)k leži na hrbtu? Naša je to začela. Vem, da ne smemo primerjat otrok, pa vseeno sprašujem, tak za info.

R. K.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
28.9.2007 12:07:06   
Antigona
A se keri beybi odriva z nogicami (skrčenimi)k leži na hrbtu? Naša je to začela. Vem, da ne smemo primerjat otrok, pa vseeno sprašujem, tak za info.

naš se kar naprej odriva

Kremco za mraz sem pa jaz uporabljala Wind und Wetter Creme od Bubchna...

Za oblečt mam pa tud jst problem, pa čeprav mam že enga "velikega user posted image " doma...

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
28.9.2007 12:08:41   
Antigona
Lenča a si ti hotla neki od Justa. Vem da me je ena sprašvala, pa da ni mogla poslat ZS-ja, se mi zdi da si bla ti user posted image

U glavnem, zdej bom nekaj naročala, pa me zanima če kaj rabiš?

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
28.9.2007 12:11:41   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: lenča78

Jumpy, tud naša se hitr premakne na hrbet, tud če podložim z brisačko.

že nekaj dni...zadnjič mi je v košku splezal do ograje user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
28.9.2007 12:12:25   
pajac

Jumpy lep avatar!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, koze ne morem več met gor, ker jo je tašča spremenila v prehrambene namene.

user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
28.9.2007 12:13:28   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: tonja
Lovro ponavadi dopoldne več ali manj prespi (vsaj do 10h). Potem popoldne pa se dojiva na 3 ure in redko kdaj zaspi. Pozno popoldne - že skoraj zvečer sprejme dudo in ob njej kinkne za 5 minut pa se zbudi za 15 min in spet kinkne in tako naprej do kopanja.

blagor tebi... nič buden, pa jok, pa to...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu tonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
28.9.2007 12:15:38   
*lenc@*
  • Ojla, ja bi kremo za glivice. Saj majo to ne? SE mi zdi, da sva se o tem pogovarjali. Hvala k si me spomnila. Zdaj mi dela ZS.

R. K.

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
28.9.2007 12:18:36   
Antigona
Verjetno misliš tole:

KREMA TEA TREE Z MANUKO
Krema je naravni antibiotik.
UPORABA: Za mazanje pri alergijah od sončenja, na klor v bazenih. Prav tako se nanaša na odprte rane (padci pri OTROCIH) – če je rana velika se najprej maže rob rane, ker bi se rana drugače prehitro zaprla; za akne in mozolje (v kombinaciji z Oljem tea tree), opekline, luskavica (v kombinaciji s kopeljo Vivisol), odrgnine, vnetje od plenic, razpokane noge in roke, glivice, suha koža, ter tudi kot krema za po britju – pri kožnih izpuščajih.Ter tudi pri temencih (OTROCI), herpes, primerna je tudi za mazanje pri ošpicah in vodenih kozah.
Preprečuje nastajanje in blaži vnetja pri hemeroidih (najprej nanesemo Balzam za telo, nato pa Kremo Tea tree pomešano z nekaj kapljicami Olja tea tree),
Za ture in druge izpuščaje na koži,
Za vse vrste herpesa,
Za kurja očesa, v kombinaciji z eteričnim oljem 31, direktno na kurje oko
1 x tedensko mažemo očiščen obraz in roke.
za utrujene oči – namažeš veke zgoraj, lahko tudi spodaj
za hraste v nosu oz. kadar smo prehlajeni in je nos razdražen od brisanja

Stane pa mislim da nekaj centov več kot 16 eur...

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
28.9.2007 12:39:46   
pajac
e, moj miško pa spi čez dan per partes po cca pol ure do 3/4 ure. A vaši tudi... Prav redko se mu zdaj zgodi da spi kakšno uro skupaj????

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
28.9.2007 12:41:35   
abc100
Ja naši korenjaki so stari že mesec dni.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

S spanjem mamo srečo, že od začetka se dojimo samo enkrat na noč. dones je pa spal od 21 pa do 6, v enem kosu.

Glede kožice je meni P rekla da nej pustim pri miru, da je manj škode, kot če kej delam.  to je zdej na novo. Se samo rihta, ko je njegova sabljica v pokjončnem položaju.user posted image

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
28.9.2007 12:46:42   
Antigona
Saj res Čestitke Petru in Janezu za 1. mesec!!!!

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
28.9.2007 12:47:24   
Antigona

e, moj miško pa spi čez dan per partes po cca pol ure do 3/4 ure. A vaši tudi... Prav redko se mu zdaj zgodi da spi kakšno uro skupaj????

Naš zdele spi že cca 3 ure... Očitno je tako zaspano vreme user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
28.9.2007 13:07:51   
Jumpy

Jap, tko je že skor 2 meseca.

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
28.9.2007 13:10:15   
Jumpy
Blagor vsem k otroc tako dolgo spijo. Moj dlje kot 5 ur še ni spal v kosu, je pa večinoma tako, da zvečer prvo rundo spi cca 4 ure, zdej se mi pa že par dni potem zbuja na 1,5 do 2 ure... Hvala bogu vsaj dojenje ne traja dolgo (max 10 minut). Zaspi pa nazaj tud če ga dam budnega v posteljo, to je ponavadi v primeru da se mi med dojenjem pokaka in ga potem seveda previjem (pri zelo "švoh" svetlobi)...

Tud to mi je znano. user posted image  Ga pa zdej že probam nafintirat z dudo. Tako počasi podaljšujem spanec za pol ure. 

S tem, da se mi v času ko on spi izmenično zbujata starejša dva.

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
28.9.2007 13:34:13   
pajac

Jap, tko je že skor 2 meseca.

ok, sem mislila da je to kaj nenormalnega....

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Sinovi kot mame, hčerke kot očetje
Genetika je zapletena. Vemo le, da smo vedno bolj navezani na enega od staršev, kar je spet odvisno od kombinacije genov...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?