|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 07
27.9.2007 15:06:58   
tonja
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

To kreganje z dojko pri našem pomeni, da ga nekaj muči - kupček ali pa ga kaj ščiplje. Izgleda pa tako, da bradavice ne zagrabi ampak samo histerično opleta levo in desno z glavico, kot, da bi z usteci nekaj iskal.

Pa pri krčih ful pomaga, da ga nosimo obrnjenega na trebušček. Tako, da vse 4 moli stran od sebe kot en kuža, mi pa imamo roke pod njegovim trebuščkom.

Sem glih to hotla napisat zdej ko je mala zaspala.
Pri tistem kreganju z joškom je nam že velikokrat pomagalo da smo podrli kupček in je potem mirno jedla naprej. Včasih pa tudi ne, takrat so pa verjetno krči. Sicer jih do včeraj skoraj nismo imeli. Od včeraj naprej pa druga pesem, danes jo kar naprej nekaj zvija pa ne more spat.
Ja, tale kuža položaj je zakon. Moj jo je že prej tko nosil pa sem jo kar njemu dala če jo z navadnim pestvanjem nisem umirila. Zdej sem se pa še jaz ta položaj naučila, oziroma se ga navadla. Zdej pa ne rabiva več očijauser posted image

Naš Lovro se tudi tako krega; in tako kot praviš ti birdy mu včasih pomaga kupček, včasih pa, da mu roko držim na trebuščku, da se spodaj segreje in se čist umiri - enkrat to drugič drugo, pol pa naj mamice ugotavljajo al vohajo ali kaj, aa??user posted image  (jest mam nos zabasan, oči hodi pozno domov; se katera javi, da pride vohat, kaj mu bo pasalo? user posted image )

Tale položaj kuža mi je pokazala ena mamica 4ih otrok in ga je full pohvalila.

Jumpy in birdy hvala za sočustvovanje user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
27.9.2007 16:55:57   
LadyB
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

To kreganje z dojko pri našem pomeni, da ga nekaj muči - kupček ali pa ga kaj ščiplje. Izgleda pa tako, da bradavice ne zagrabi ampak samo histerično opleta levo in desno z glavico, kot, da bi z usteci nekaj iskal.

Pa pri krčih ful pomaga, da ga nosimo obrnjenega na trebušček. Tako, da vse 4 moli stran od sebe kot en kuža, mi pa imamo roke pod njegovim trebuščkom.

Sem glih to hotla napisat zdej ko je mala zaspala.
Pri tistem kreganju z joškom je nam že velikokrat pomagalo da smo podrli kupček in je potem mirno jedla naprej. Včasih pa tudi ne, takrat so pa verjetno krči. Sicer jih do včeraj skoraj nismo imeli. Od včeraj naprej pa druga pesem, danes jo kar naprej nekaj zvija pa ne more spat.
Ja, tale kuža položaj je zakon. Moj jo je že prej tko nosil pa sem jo kar njemu dala če jo z navadnim pestvanjem nisem umirila. Zdej sem se pa še jaz ta položaj naučila, oziroma se ga navadla. Zdej pa ne rabiva več očijauser posted image

Naš tud dons noče sploh spat, pa tud neki ga zvija, pa mal jokca, pa mal se umiri, pol mu dam joško pa se kot pravte krega z njouser posted image . Že od desetih je buden. Ja kaj jim je danes user posted image ?  Zdele je lih  očka pršel pa ga je mal prevzel, da mam mal časa zase.

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
27.9.2007 17:33:11   
*lenc@*
IZVIRNO SPOROČILO: pajac

Sisy moj takrat ko vrešči ves čas išče dojko.. ko pa se doji pa je ful nemiren... zvija se kot riba na ribiški palici pa cuka in joče potem se spet zaleti in hlasta...
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

Enako pri nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SEm se že sekirala in povsod spraševala pa ni blo konkretnega odgovora: Hvala punce, da smo na isti valovni oz da ste mi pomagale, se ne sekiram več. Da bi pa le čimprej ponehali kajne?

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
27.9.2007 17:35:20   
*lenc@*

[/quote]

Sem brala da si jih naročila-pri Riji ne....A je to mogoče v obliki mazila?

Sta šla kolegica in kolega v Avstrijo po eno mazilo proti krčkom ki naj bi bilo super učinkovito pa sta rekla da je bolj en dr..user posted image
[/quote]

Baje, da je razpršilo, jih še nimam veš, poročam...

R. K.

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
27.9.2007 17:36:29   
*lenc@*
user posted image user posted image user posted image Obupna sem, sporočila v okvirčke dajat pa enkrat rata drugič ne, brez zamere ...
user posted image user posted image

R. K.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
27.9.2007 20:07:52   
ger06
Živjo punce,

imam eno vprašanje, kje ima vašuser posted image  pri dojenju sede spodnjo roko?

Ravno ugotavljam da je problem pri najinem dojenju v položaju,

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
27.9.2007 21:16:46   
country
Kar se tiče šentjanževega olja: namažem jo po trebuščku in toliko pomasiram, da se vpije. Pomaga skoraj v trenutku.

Pri dojenju sede pa ji dam rokico ob telesu in jo celo obrnem k sebi. Tako kot da bi ležala normalno na hrbtu, samo da je obrnjena proti meni.

Moj čas se je spet iztekel...

Lp

(odgovor članu ger06)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
27.9.2007 22:42:30   
birdy
Naš tud dons noče sploh spat, pa tud neki ga zvija, pa mal jokca, pa mal se umiri, pol mu dam joško pa se kot pravte krega z njo . Že od desetih je buden. Ja kaj jim je danes ?

Ja, le kaj jim je dons?user posted image  A je bla kaka polna luna?
Neli je danes ful mal spala, kar je vmes mal zakomirala. Jo tko napenja da je kr hudo. Pa sej zdej je k sreči zaspala. Je biv že cajt. Me pa tko roke bolijo, bom kmal k mike tyson.user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu country)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
28.9.2007 8:08:34   
tonja
Dobro jutro

Se moram pohvalit, ker vprašanje kadaj se bom s tem spet lahko: Lovro je spal od 22h do 5h zjutraj user posted image . Tako da sem se danes res naspala.

Drugače sem pa probala Fixis pleničke, pa so mi Pampers nemške, zaradi raztegljivih pasov boljše.

Se javim še kaj čez dan!

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
28.9.2007 8:09:15   
pajac
jutro... pišem vam z Petrom na rokah, tako da bodo črke malo mešano...
no včeraj ni bilo tako hudo... ga je sicer črvičilo samo ne kot predvčerajšnjim...

kaj je vzrok še ne vem... kapljice, to da nisem spila kave??? bogsigavedi....

vsseno mi je samo da je on  ok...

je pa imel rundo slabe volje ko je bilo treba iti spat, ampak sta z atijem to dokaj hiter uredila....user posted image user posted image user posted image

ga pa vseeno ponoči šraufa, ker celo noč stoka. A še katerega user posted image ? Da vidim a naj grem težit zdravniku ali ne....

ok... zdaj preveč pleše... kupček podret... greva nazaj na zajtrk user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
28.9.2007 8:13:27   
abc100
Dobro jutro. Mi smo se zvečer prvič sami kopal. Revčka voda tok zmatra, da je do 6 zjutrej spal. Zjutrej je pa tok hitel jest, da se mu je kr zaletaval. A vaši otroci tud tok uživajo v kopanju? Naš ma take oči kt dva oreha. SAme oči so ga.  

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
28.9.2007 8:17:22   
tonja
Ja, naš Lovro tudi uživa 100/h; že ko je gor na previjalni in ga slačimo pa sliši, da oči vodo nataka ima tak zadovoljen obraz.
Je pa zaenkrat fino ujel ritem, da ko ga skopamo, se še malo podojimo pa zaspi - upam, da bo tako tudi naprej. Samo danes ne vem, kako ga bom skopala, saj gre oči na službeno zabavo.

Pri nas pa pada dež in sije sonce!

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
28.9.2007 8:21:40   
tonja
IZVIRNO SPOROČILO: pajac

ga pa vseeno ponoči šraufa, ker celo noč stoka. A še katerega user posted image ? Da vidim a naj grem težit zdravniku ali ne....

Ko Lovro zaspi je čisto tiho, nič ne stoka, ko pa se približuje uri, ko bo treba it jest pa počasi začne stokat in prdet kot motoruser posted image ; enkrat sem ga takole dvignila ker sem mislila, da je že buden pa sem se fino zmotila, saj je v bistvu še spal, tako da sedaj počakam, da začne jokat in da ima očke odprte.

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
28.9.2007 8:26:34   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: tonja

Ko Lovro zaspi je čisto tiho, nič ne stoka, ko pa se približuje uri, ko bo treba it jest pa počasi začne stokat in prdet kot motoruser posted image ; enkrat sem ga takole dvignila ker sem mislila, da je že buden pa sem se fino zmotila, saj je v bistvu še spal, tako da sedaj počakam, da začne jokat in da ima očke odprte.

no saj Peter tudi... samo zdi se mi da to stokanje traja dalj časa... sicer pa ponavadi je ob 2 h in nato ob 5... pa ko se naje vmes ni veliko časa...
Se pa ne zbudi.. samo stoka in se napenja... da ga šraufa vem potem ker se pokaka ali samo prdi...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu tonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
28.9.2007 8:32:02   
Antigona
Drugače sem pa probala Fixis pleničke, pa so mi Pampers nemške, zaradi raztegljivih pasov boljše.

Tonja tudi Fixies ima raztegljive pasove vendar extra class...
To so tele:
user posted image

Trenutno so v BC znižane, sem ravno včeraj dobila naročeni paket plenic iz BC-ja.Sem naročila 2 škatli trojke (4-9 kg) in 2 štirice (7-18 kg)... Če mu bo potem štirica še zmeraj prevelika bom kupila še kak paket trojke...

Sej ne vemče sem že napoisala kaj se mi je zgodil z navadnimi pamperskami. Sem namreč dobila en paket poljskih pampersk št. 3. In ga zjutraj ob 6ih previjem ob devetih ko sva se rihtala za ven pa je bil ves premočen, jaz pa jezna k 300 user posted image . Zdej mu jih vmes čez dan dajem, kadar vem da ga bom previla čez dve uri... Ker če mi bo vedno premočilo jih raje vržem stran, kot da imam še dodatno delo s pranjem perila, ki se itak sedajle sploh ne suši, sušilca pa nimam.

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu tonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
28.9.2007 8:38:41   
Antigona
Luka tud v kopanju ful uživa, pa v masaži hrbta po tem ravno tako. Prede kot mali muc ko ga masiram user posted image . Se pa takoj začne pritoževat ko se masaža konča in ga je treba oblečt...

Se je pa prejle ful neki pritoževal, pa mu noben položaj ni pasal in tako vem da je utrujen. Sem ga nesla v njegovo pojstlco, dala leža na trebušček, se je še malo pokregal zdaj pa spikot angelček... Mi je zelo všeč, ker kar dostikrat sam zaspi v pojstelji...

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
28.9.2007 8:46:59   
Jumpy
IZVIRNO SPOROČILO: ger06

Živjo punce,

imam eno vprašanje, kje ima vašuser posted image  pri dojenju sede spodnjo roko?

Ravno ugotavljam da je problem pri najinem dojenju v položaju,

Naš jo ima spodaj, pri mojem stegnu, no, sedaj jo ponavadi pokrči, tako, da se dotika dojke s spodnje strani (in jo boža user posted image ). Je pa obrnjen tako, da je njegov trebušček na mojem trebuhu.

(odgovor članu ger06)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
28.9.2007 8:55:19   
Jumpy
ga pa vseeno ponoči šraufa, ker celo noč stoka. A še katerega ? Da vidim a naj grem težit zdravniku ali ne....

Mislim, da sem jaz pred časom jamrala, da sicer spi ponoči, vendar tako gunđa, da jaz ne morem spati. S tem sem mislila na stokanje in napenjanje,... Če se ne joka neutolažljivo celo noč in ves dan, pomojem zdravnik ni potreben.

Je pa danes naš najmlajši pionirček že boljši. Nič več ne kašlja kot stari ata, oz. je tega minimalno. Juhej! user posted image

user posted image  Eno vprašanje za mamice fantkov. Kolk gre kožica na lulčku dol? Ker Miha ima tako minimalno odprtinico za lulanje, po mojem je še manjša od bucikine glavice. Jasno, kožica ne gre nič čez glavico, občutek imam, da se luknjica celo manjša. Pediater je rekel, da je to fimoza in bo moral na operacijo pri treh letih. Vem pa, da je imel ta srednji tudi majhno luknjico, a se je večala. In danes gre že skoraj cela kožica čez glavico, samo še na enem delu je prilimana. Kako imajo to vaši fantje "pošlihtano"(user posted image )?

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
28.9.2007 10:03:48   
*lenc@*
Oj!
Tud me včer nismo imele krkov. Sva šli spat ob 21h in me je zbudila ob 5h za jest in sva spli naprej do 9h in zdaj že spi. Ta naš otrok zaenkrat rabi kar velik spanca in zdaj not mal prnaša za vse večere, ki je pokonc po 7ur.

Sem brala tole in mi čist pašemo sem not  http://www.euroalba.com/index.php?option=com_content&task=view&id=19&lang=sl
Piše, da si kak dan tud mal dopusta vzamejo in to je pr nas enkrat ne teden.user posted image SEm vesela, da je tako čeprav si pa ne predstavljam kako lepo bi bilo brez krčev, noro dobro!

R. K.

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
28.9.2007 10:17:34   
tonja
IZVIRNO SPOROČILO: Antigona

Tonja tudi Fixies ima raztegljive pasove vendar extra class...
To so tele:
user posted image

Trenutno so v BC znižane, sem ravno včeraj dobila naročeni paket plenic iz BC-ja.Sem naročila 2 škatli trojke (4-9 kg) in 2 štirice (7-18 kg)... Če mu bo potem štirica še zmeraj prevelika bom kupila še kak paket trojke...

Sej ne vemče sem že napoisala kaj se mi je zgodil z navadnimi pamperskami. Sem namreč dobila en paket poljskih pampersk št. 3. In ga zjutraj ob 6ih previjem ob devetih ko sva se rihtala za ven pa je bil ves premočen, jaz pa jezna k 300 user posted image . Zdej mu jih vmes čez dan dajem, kadar vem da ga bom previla čez dve uri... Ker če mi bo vedno premočilo jih raje vržem stran, kot da imam še dodatno delo s pranjem perila, ki se itak sedajle sploh ne suši, sušilca pa nimam.

Ah, to pa nisem vedla. Je šel mož v nabavo user posted image  Fixis pleničk, ker gre vsak dan v službo v Ljubljano, midva pa še nisva šla tako daleč: Aja, razen takrat ko smo ga peljali v Pediatrično.

Tole ti kar po pošti naročaš ane?

Jaz sem tudi dobila ene poljske Pampers, pa mu jih tudi dajem na vsake toliko čez dan.

Jumpy in otstale, ki imate otroka, na boku, ko ga dojite - a vam tudi ponoči lepše spijo na boku? Ker moj med dojenjem leži na hrbtu in se tudi ponoči tako hitro zguzi na hrbet.

Kožica - sploh mu ne gre nič dol, ampak se samo razpre user posted image  Se pa ta odprtina nič ne veča ne manjša, je skoz ista.

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
28.9.2007 10:36:05   
pajac
OK:
zdaj spi bomo videli kako dolgo...

Plenice: meni poljske pampers še niso premočile, pa se mi zdi da je zjutraj plenica težja od Petra.. tako da zaenkrat ne bom hodila v lj po druge...

Kožica: moj tudi ima majhno luknjico (mož se je prav zasekiral user posted image ). S patronažno sva se zmenili da mu enkrat na dan poskusim potegniti navzdol (seveda dokler gre, pa se on ne razburja), ker tako se izognemo da mu jo na silo, ko bo star eno leto... Zdi se mi pa da gre malo več, kljub temu da tega ne delam vsak dan...

Dojenje: Ko ga sede dojim  ima rokico ob telesu pod mojo dojko. Seveda razen v primeru, ko se odloči, da je on poklican spravljati bradavico v svoja usta...user posted image user posted image user posted image

Vprašanje: koliko vaši user posted image čez dan prebedijo in niso slabe volje... Meni se zdi da  Peter  veliko joče, samo nisem ziher ali to spada k 1 mesec staremu dojenčku ali ne???

Pa še to :user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za 1. mesec Petru in Janezu in 2. mesec Tjaški!!!!

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu tonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
28.9.2007 10:36:13   
Talika19
Dobro jutro!

Najprej se moram pohvaliti. Včeraj zvečer sem šla za 20 min na stepper. Upam, da bom to še večkrat ponovila. user posted image user posted image

Kožica - pri nas se tudi razpre samo za nekaj mm
Naš se je ponoči tako pokakal, da je ušlo tako pri hrbtu kot pri nogicah. user posted image

Mi ga dajemo vedno spat na bok ampak se zbudi vedno čisto na hrbtu.

Tudi naš se vsaj 1 uro zbuja, godrnja, cmoka, prdi ipd. Od začetka sem takoj vstala, pa mi je potem spal na joški, sedaj ga dvignem ko začne jokati. Pa moram ga pohvalit, da sedaj zelo lepo nazaj zaspi (včasih smo imeli s tem večje težave).

A vaši user posted image  spijo ponoči tudi že 7-8 ur skupaj? Naš je največ spal 4,5 ure. Pa vedno se zbudi okrog 3h. A vas nič dojke ne tiščijo po tolikem času? Jaz sem danes eno dojko imela tako polno in trdo, da sem mislila, da mi jo bo razgnalo (po 4 urah) user posted image .

Je bla pa včeraj res polna luna (od srede zvečer naprej), zato so bili naši user posted image  tako živi. Naš tudi skoraj cel dan ni nič spal, šele zvečer je zaspal, da sem ga mogla celo zbudit za hranjenje, pa je ob 23h že spet zaspal.

Glede položaja kužka pa našemu sploh ne ustreza. Kako konkretno pa ga držite pri tem položaju? Pa na trebuhu tudi zdrži največ ene 10 minut, da bi pa celo zaspal v tem položaju, pa sploh ni šans.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu tonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
28.9.2007 10:36:50   
pajac
Jumpy lep avatar!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
28.9.2007 10:47:31   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19
A vaši user posted image  spijo ponoči tudi že 7-8 ur skupaj? Naš je največ spal 4,5 ure. Pa vedno se zbudi okrog 3h. A vas nič dojke ne tiščijo po tolikem času? Jaz sem danes eno dojko imela tako polno in trdo, da sem mislila, da mi jo bo razgnalo (po 4 urah) user posted image .

Prvo čestitke za stepper user posted image user posted image user posted image !!

Peter ponavadi spi od cca 21 ure do nekje 2 - 2:30 kar je nekih 5 ur, nato pa spet ob 5. uri... Pa takrat imam dojki polni in bolj trdi samo ne tako hudo. Edino zadnje čase se ponoči naje samo iz ene dojke in ostane druga za jutro. Zato me je predvčerajšnjim (dan po nenehnem visenju na dojki) tista "bolj jutranja" dojka začela ob 4. uri prav bolet, pa sem šla in si malo izčrpala... pa je po cca 1 minuti črpanja priteklo 40 ml... potem pa sem nehala da bi Peter imel kaj za jest ko se zbudi...user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
28.9.2007 11:21:37   
Talika19
Mi smo pa sedaj prešaltali na dojenje vedno samo na eni dojki. S tem se je dojenje kar skrajšalo na največ 20 minut. Mleka pa imam sedaj za izvažat. A ga katera kaj rabi? user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?