|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 07
28.9.2007 13:35:39   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: Antigona

IZVIRNO SPOROČILO: pajac

e, moj miško pa spi čez dan per partes po cca pol ure do 3/4 ure. A vaši tudi... Prav redko se mu zdaj zgodi da spi kakšno uro skupaj????

Naš zdele spi že cca 3 ure... Očitno je tako zaspano vreme user posted image

se ne spomnim kdaj je spal nazadnje čez dan 3 ure skup...user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
28.9.2007 13:37:05   
pajac
sploh ne pridem do depilatorja user posted image ... Upam da me ne kdo (user posted image ) zamenjal za Jumpy-no kozo...user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
28.9.2007 13:40:36   
tia01
Antigona - a si že naročala pri Justu?? Jaz bi mela to kremo tea tree!! Men se je presredek mal odpru in mam majhno rano glih tam kjer je najmanj treba, zato fuuuuul težko kakam in res ful boli!!! A bo ta krema kaj pomagala če se namažem?

Mony - mi je mami povedala, da ste se prišli vpisat v vrtec!user posted image user posted image Upam da bosta Zoja in Timon skupaj v skupini. Mogoče bosta pa še zaljubljenauser posted image .

Tonja - povej kako je pa kaj s tabo zdaj po porodu?? A so se tiste tvoje težave pomirile ali še vedno kaj nagaja?

Moj Timon je drugač kar priden, s spanjem zaenkrat nimamo problemov, razen par dni je bil ful tečen ker je meu malo krčkov po moje. Ampak se je izbolšalo. Joj tok sm mela še vprašanj za napisat, pa se zdej kr nič ne spomnim. Ja bom pa kasnej pršla še gor na RR, ko se spomnim. En lep pozdravček vsem od mal zgublene avgustovke, pa dejte lupčka svojim user posted image .

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
28.9.2007 13:42:32   
abc100

Tud to mi je znano. user posted image  Ga pa zdej že probam nafintirat z dudo. Tako počasi podaljšujem spanec za pol ure. 

S tem, da se mi v času ko on spi izmenično zbujata starejša dva.
[/quote]

Men je tud to z dudo ratal. Sem iz trete ure počas potegnila do pete, šeste.

A ti sploh kej spiš?user posted image

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
28.9.2007 13:42:38   
tia01
Timon pa zaspi na dan za dve - tri urce skupiuser posted image . Pol pa mami leti pod tuš, pa mal pospravt, pol je pa itak že pokoncuser posted image .

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
28.9.2007 13:43:39   
Antigona
Antigona - a si že naročala pri Justu?? Jaz bi mela to kremo tea tree!! Men se je presredek mal odpru in mam majhno rano glih tam kjer je najmanj treba, zato fuuuuul težko kakam in res ful boli!!! A bo ta krema kaj pomagala če se namažem?

Sigurn bo pomagala, škoda ker je nisi mela že prej, bi se ti zagotov prej in lepše zacelil... Ti jo bom naročila, potem pa še dostavila, bom vsaj Timončka vidla user posted image , sam verjetn bo mal trajal preden bom dobila.

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
28.9.2007 13:45:33   
tia01
Sigurn bo pomagala, škoda ker je nisi mela že prej, bi se ti zagotov prej in lepše zacelil... Ti jo bom naročila, potem pa še dostavila, bom vsaj Timončka vidla , sam verjetn bo mal trajal preden bom dobila.

O ful dobr!! Kok časa pa to prbližno traja, da jo pol ti dobiš? Ja Timon te bo tud veseuuser posted image .

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
28.9.2007 13:48:32   
Antigona
Evo, sem klicala mojo zastopnico za Just in naročila kremco zate Tia, Lenča ti pa povej a jo tud zate naročim. Prinese mi šele drug teden v sredo ali četrtek, do takrat se mate cajt tud spomnit in še kej naročit, da jo pokličem še preden mi prinese...

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
28.9.2007 13:50:33   
Antigona
Tia če je pa ful panika ti pa lahko ta čas mojo prinesem, jst je zdele nič ne rabim, pa še eno tako malo imam, k je bla enkrat na prodaj v kompletu z še dvemi drugimi kremcami...

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
28.9.2007 13:51:23   
tonja
IZVIRNO SPOROČILO: tia01
Tonja - povej kako je pa kaj s tabo zdaj po porodu?? A so se tiste tvoje težave pomirile ali še vedno kaj nagaja?

Ojla Tia!

Sem se že večkrat vprašala, kaj je s tabo!!

Z mano je vse ok, nobenega napada do sedaj - ŽE TRKAM, 11. oktobra imam še CT glave, če bo še tist ok, pol pa upam, da me bojo začeli odvajati od tablet, ker res mislim, da je blo to samo nekaj nosečniškega in da bo sedaj konec.

Drugače pa mi je rekla G naj ne zanosim takoj, da se vse skupaj razreši in da bom potem v drugi user posted image  lahko bolj mirna, jaz in vsi, ki so bili v stiku z mano.
Mi je enkrat rekla sestra pri G: Ko boste pa vi rodila, se bomo pa vsi oddahnili! user posted image No, zdej že mirno spijo! So ga pa zadnjič, ko sem bila na pregledu vse prišle pogledat in občudovat, ginekologinja in obe sestri.

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
28.9.2007 14:02:56   
pajac

Men se je presredek mal odpru in mam majhno rano glih tam kjer je najmanj treba, zato fuuuuul težko kakam in res ful boli!!!

Si ziher da je presredek??? Jaz imam tudi mal težav samo je kriv hudičev hemeroid, ki sem ga fasala med porodom... Je pa res da je bolečina na nasprotni strani od šivov, tako da sem ziher da ni presredek...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
28.9.2007 14:17:28   
Antigona

Men se je presredek mal odpru in mam majhno rano glih tam kjer je najmanj treba, zato fuuuuul težko kakam in res ful boli!!!

Si ziher da je presredek??? Jaz imam tudi mal težav samo je kriv hudičev hemeroid, ki sem ga fasala med porodom... Je pa res da je bolečina na nasprotni strani od šivov, tako da sem ziher da ni presredek...

Pa si si namazala kej s Tea treejem? Od bratranca žena se je prej mučla z hemeroidi cel mesec, ko sem ji pa kremo prinesla, se jih je znebila v 3 ali 4ih dneh. Sej ti si rekla da jo maš, a ne?

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
28.9.2007 14:27:24   
tia01
Tia če je pa ful panika ti pa lahko ta čas mojo prinesem, jst je zdele nič ne rabim, pa še eno tako malo imam, k je bla enkrat na prodaj v kompletu z še dvemi drugimi kremcami...

A si tok dobra?? K jst res umeram zravn, k grem na wc. Kr dret se morm, da pomaga...

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
28.9.2007 14:31:16   
pajac

Pa si si namazala kej s Tea treejem? Od bratranca žena se je prej mučla z hemeroidi cel mesec, ko sem ji pa kremo prinesla, se jih je znebila v 3 ali 4ih dneh. Sej ti si rekla da jo maš, a ne?

Nimam... sem rekla, da jo lahko dobim samo ne pridem do tega, da bi se spomnila... sem ti mislila sms poslat da še meni zrihtaj...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
28.9.2007 14:31:21   
tia01

Ja jst sm moji patronažni pokazala, pa je rekla da niso hemeroidi. Pa tut men se ne zdi da so. Je rekla da so polipi, pa ena ranca. A kera ve kaj je to?

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
28.9.2007 14:33:05   
tia01
Ojla Tia!

Sem se že večkrat vprašala, kaj je s tabo!!

Z mano je vse ok, nobenega napada do sedaj - ŽE TRKAM, 11. oktobra imam še CT glave, če bo še tist ok, pol pa upam, da me bojo začeli odvajati od tablet, ker res mislim, da je blo to samo nekaj nosečniškega in da bo sedaj konec.

Drugače pa mi je rekla G naj ne zanosim takoj, da se vse skupaj razreši in da bom potem v drugi lahko bolj mirna, jaz in vsi, ki so bili v stiku z mano.

Upam da je blo res samo nosečniško, pa sej to je ful velikrat tko da v nosečnosti kej fašeš, pol pa kr zgine.

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
28.9.2007 14:40:43   
Antigona
Pajac bom naročila tud zate...
Tia jutri tekom dneva sem sama, pa ti bom prinesla. Saj boste doma oz. kje v bližini? Mogoče bi šli pa lahko celo na en kratek sprehod, če nam bo vreme dalo... Ker če bo tolk dežval k dons pa tud jst verjetn ne bom nič okol hodila...
U glavnem preden bom šla od doma te definitivno pokličem!

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
28.9.2007 14:43:21   
Antigona
Luka je prej spal tam nekje do enih, pa je bil buden do prejle, ko je postal spet siten ko driska. Noben položaj v roki mu ni odgovarjal in sem ga odnesla v posteljo, je nekaj časa še gledal naokoli zdaj pa spet mirno aja user posted image  user posted image  user posted image !

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
28.9.2007 14:44:13   
Antigona
Lenča še ti mi potrdi če ti naročim to kremco, da pokličem še enkrat zastopnico. Da je ne bom klicala glih ene 5x na dan user posted image

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
28.9.2007 14:45:26   
tia01
Tia jutri tekom dneva sem sama, pa ti bom prinesla. Saj boste doma oz. kje v bližini? Mogoče bi šli pa lahko celo na en kratek sprehod, če nam bo vreme dalo... Ker če bo tolk dežval k dons pa tud jst verjetn ne bom nič okol hodila...
U glavnem preden bom šla od doma te definitivno pokličem!

Ok super Antigona, bom res držala pesti, da bo dokaj lepo vreme, ker tole je čist grozn. Glih sm si dala svečko notr, če bo kej pomagal. Ker bo vsaj vse skupi mal zmehčal.  Drugač sm pa jutr cel dan doma, tko da kar poklič prej. No zdej se grem pa počas mučt na wc. Papa

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
28.9.2007 14:50:30   
Sisy

e, moj miško pa spi čez dan per partes po cca pol ure do 3/4 ure. A vaši tudi... Prav redko se mu zdaj zgodi da spi kakšno uro skupaj????

pr nas tamala čez dan tut ne spi več kot eno uro skupaj-je pa res da večkrat po malem zadrema...glih tok da mami ne more nč pametnga po stanovanju nardit ampak je skos na prežiuser posted image

No ponoč smo dobil pa že "ritual" in je res skos isto-zaspi ob enajstih zvečer pa spi do ene devetih desetih zjutraj,s tem da jo podojim ob treh in ob sedmih...Pa sem ugotovila-bog ne daj da jo v tem času previja če ne mi ne zaspi nazaj tut po dve uriuser posted image  PA k sreč ponoč skor nč ne kaka user posted image

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
28.9.2007 14:54:11   
pajac

Luka je prej spal tam nekje do enih, pa je bil buden do prejle, ko je postal spet siten ko driska. Noben položaj v roki mu ni odgovarjal in sem ga odnesla v posteljo, je nekaj časa še gledal naokoli zdaj pa spet mirno aja user posted image  user posted image  user posted image !

user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
28.9.2007 14:55:22   
pajac

Ja jst sm moji patronažni pokazala, pa je rekla da niso hemeroidi. Pa tut men se ne zdi da so. Je rekla da so polipi, pa ena ranca. A kera ve kaj je to?

pokaži tudi G oz. jo opozori.. saj imaš v kratkem pregled a ne??

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
28.9.2007 14:55:49   
Antigona

user posted image

Ja no, tko nekak, vsaj če se spomnim Žana user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
28.9.2007 14:56:31   
Sisy

Vprašanje: koliko vaši user posted image čez dan prebedijo in niso slabe volje... Meni se zdi da  Peter  veliko joče, samo nisem ziher ali to spada k 1 mesec staremu dojenčku ali ne???

naša je na začetku,se pravi kakšen mesec al pa še mal več tut vsakič ko je bila budna kr neki jokcala,pa skos smo jo mogl okol nost pa guncat če smo hotl da ne joka, zdej pa opažam da je vsakič bolje...Zdaj ko že okoli gleda in dojema jo dam velikokrat v ležalnik pa se za kakšne pol urce sama zamoti z gledanjem v igračke ki bingljajo dol (zdaj jih tudi že veselo z rokcami tolčeuser posted image ) Se mi zdi da bo sčadoma vse lažje ker jim svet postaja zanimiv...Danes mi je recimo celo ratal da sem jo dala čist budno v ležalnik pa je zaspančkala brez da bi jo animirala...user posted image

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?