|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 07
27.9.2007 11:30:12   
*lenc@*
Dejte mi povedat katere kapljice jim dajete da jih grem kupit (žal nimam časa za nazaj brat ), tiste ki ji mam jst (janež-kumina) so blažev žegen tko da ...pliz napište katere kapljice so najbolj učinkovite...
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

Jaz mam sab simplex, ki pa tud ne delujejo kaj preveč pri nas. Dobim pa zdaj antiflat iz avstrije, bomo videli. Poročam Sissy in ostale s krčki.

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
27.9.2007 11:31:50   
Anonimen

hej babe

V glavnem,jst mam isti problem,opažam da se zvečer tamala ful napenja pa joka- skor kriči tut po uro,dve (tam od osmih do desetih zvečer) tko da me je kar groza pa nič razen joškice jo ne potolaž pa še to se vmes ful zvija in napenja...Zdej je začela to počet še ponoč in zjutraj tko da ne more bit druzga kot krči...Dejte mi povedat katere kapljice jim dajete da jih grem kupit (žal nimam časa za nazaj brat user posted image ), tiste ki ji mam jst (janež-kumina) so blažev žegen tko dauser posted image ...pliz napište katere kapljice so najbolj učinkovite...

tjaški neverjetno pomagajo BIMBI GAS, ki so na osnovi rastlinskih izvlečkov komarčka, kumine ,kamilice in poprove mete. Lahko jih daš od 8-10 v hrano, jst ji damjem samoo 4kapljice in že to pomaga, da jo preneha zvijatuser posted image user posted image poskusi!

(odgovor članu Sisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1302
27.9.2007 11:32:32   
Anonimen
je pa imela ful hude krče, od 6 popoldne do polnoči nismo nič spal...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1303
27.9.2007 11:47:55   
pajac
jaz sem včeraj dobila tiste kapljice iz Tržiča...upam, da bodo kaj pomagale... težko ocenim zaenkrat...

samo vseeno lahko poveš kje se jih dobi...

Sisy moj takrat ko vrešči ves čas išče dojko.. ko pa se doji pa je ful nemiren... zvija se kot riba na ribiški palici user posted image user posted image user posted image pa cuka in joče potem se spet zaleti in hlasta...

Vem, da je April rekla, da jim ne bi smeli dat dojke, ker bo jih še bolj napenjalo, samo...user posted image user posted image user posted image user posted image

Kar se tiče čoklade.. vsebuje enako oz. podobno snov, kot kava... tako da jo odsvetujejo... za ostala peciva ne vem...
jaz ne jem nič sladkega (no zadnjič sem 2 napolitanki), pa ga vseeno zvija...
Še malo pa bom samo na kruhu in vodi user posted image

Smo se pa danes prvič kopali!!
Mislim, da je užival... vsaj do takrat, ko se je bilo treba obleči.. Bo treba večkrat ponovit...zdaj spi kot klada na mojih rokah...bo ga treba dati spat...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
27.9.2007 11:49:27   
pajac
poopsie, a ti veš da je tvoja Tjaša točno 1 mesec starejša od mojega Petra?'

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
27.9.2007 11:53:31   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: pajac

Sisy moj takrat ko vrešči ves čas išče dojko.. ko pa se doji pa je ful nemiren... zvija se kot riba na ribiški palici user posted image user posted image user posted image pa cuka in joče potem se spet zaleti in hlasta...

ne morm verjet  kot da bi naju opisovala user posted image -čist isto je pr men...se prau da ma res krče user posted image user posted image user posted image  joooj kriza pa sm upala da se bomo temu izognil user posted image

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
27.9.2007 11:54:48   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: poopsie

tjaški neverjetno pomagajo BIMBI GAS, ki so na osnovi rastlinskih izvlečkov komarčka, kumine ,kamilice in poprove mete. Lahko jih daš od 8-10 v hrano, jst ji damjem samoo 4kapljice in že to pomaga, da jo preneha zvijatuser posted image user posted image poskusi!

a si jih kupila v lekarni pri nas? bom poskusila...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
27.9.2007 11:55:20   
Anonimen

zdej vemuser posted image user posted image user posted image user posted image ...se pravi tvoj Peterček bo jutri 1 mesec star naša Tjaška pa 2user posted image user posted image

(odgovor članu pajac)
  Neposredna povezava do sporočila: 1308
27.9.2007 11:56:59   
Anonimen

a si jih kupila v lekarni pri nas? bom poskusila...

dobila sem jih od prijateljice...jo bom vprašala, sicer so italijanske ampak je na škatli slo nalepka z navodili,tako da pomoje jih je dobila pri nas

(odgovor članu Sisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1309
27.9.2007 11:57:12   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: lenča78

Dobim pa zdaj antiflat iz avstrije, bomo videli. Poročam Sissy in ostale s krčki.

Sem brala da si jih naročila-pri Riji ne....A je to mogoče v obliki mazila?

Sta šla kolegica in kolega v Avstrijo po eno mazilo proti krčkom ki naj bi bilo super učinkovito pa sta rekla da je bolj en dr..user posted image

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
27.9.2007 11:59:07   
Sisy

zdej vemuser posted image user posted image user posted image user posted image ...se pravi tvoj Peterček bo jutri 1 mesec star naša Tjaška pa 2user posted image user posted image

ne moreš verjet-kok čas beži-že dva meseca bo stara..uaaaau...

Morm rečt da jst vsak jutr ko se zbudim pa ko našo iz postelce vzamem se mi zdi da je vsakič večja...Prov očitno je videt kako raste in se debelji user posted image Pa sploh ni več tok dojenčkasta...prov neverjetno...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
27.9.2007 12:00:21   
Sisy
evo konc luštnga zame-Sara že vriska user posted image

bilo je lepo dokler je trajalo...user posted image se beremo user posted image

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
27.9.2007 12:05:36   
Anonimen

ne moreš verjet-kok čas beži-že dva meseca bo stara..uaaaau...

Morm rečt da jst vsak jutr ko se zbudim pa ko našo iz postelce vzamem se mi zdi da je vsakič večja...Prov očitno je videt kako raste in se debelji user posted image Pa sploh ni več tok dojenčkasta...prov neverjetno...

ja, res kako čas leti....
Tjaša je tudi vsak dan večja in debelejšauser posted image ...pa zdej se skoz smeje, pa se pogovarja oz. se trudi, da izpusti glasek, revica.

(odgovor članu Sisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1313
27.9.2007 12:17:57   
tonja

IZVIRNO SPOROČILO: lenča78

Dobim pa zdaj antiflat iz avstrije, bomo videli. Poročam Sissy in ostale s krčki.

Sem brala da si jih naročila-pri Riji ne....A je to mogoče v obliki mazila?

Sta šla kolegica in kolega v Avstrijo po eno mazilo proti krčkom ki naj bi bilo super učinkovito pa sta rekla da je bolj en dr..user posted image

Lenča, samo če ti ni simplex pomagal, potem tudi ne vem, če ti bo antiflat user posted image , ker imata podobno sestavo. Povej kako bo.

Ko sem bila jaz majhna je imela moja mami brinovo olje user posted image (bi jo morala še enkart vprašat, če je res to), pa nas je s sestrami mazala okrog popka in po sencah, pa je baje zlo dobr delovalo, samo jaz tega zaenkrat še nisem probala, ker ni še tako hudo - ŽE TRKAM!!!!

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
27.9.2007 12:26:53   
Anonimen
Malo firbcam in sem videla, da se ukvarjate s krčki. Kako znana tema!!! Naš mali je imel krčke (ampak res hude) do konec 4. meseca. Sem mislila, da se mi bo zmešalo. Poskusila sem skoraj z vsemi kapljicami - Gas Bimbi, Antiflast, Simplex, kapljice Koroških lekarn, v Italijo smo šli po neke huda zelišča, ki baje tip top pomagajo (pa niso),... Tko, da lahko rečem, da resnično pomaga samo masaža (gladenje z rokami po trebuščku navzdol in krožni gibi v smeri urinega kazalca).

Lp

(odgovor članu tonja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1315
27.9.2007 12:42:03   
Talika19
Naš se včasih pri dojenju tako zvija, pa mojo joško vleče, da sem se nekajkrat že konkretno ustrašla, da mi jo bo utrgal. Pol se pa začne dret pa tako mahat z rokami, da je noro. Pa ne vem točno zakaj, mislim, da ga ne vedno zvija (včasih se vidi, da se ful napenja, pa ga potem tud spusti), včasih pomislim, da ima že dovoj hranjenja, pa da ga jaz silim, čeprav potem še kar je, ma ne vem, ga ne štekam user posted image user posted image .

Drugače ga jaz ko ga zvija ne dajem na joško ampak kar počakam, da je mimo vsaj 2 uri od prejšnjega hranjenja. Ga pač nosim in crklam, da se nekako pomiri.

Je pa danes še vedno noro s temi krči, tud kapljice se mi zdi, da nič ne pomagajo, ali pa bi bilo brez njih še slabše, kaj pa vem. Pravijo, da je najhuje s krči pri 6 tednih, mi pa smo v 5 tako, da se lahko bližamo vrhuncu (dobra stran pa je to, da naj bi bilo potem bolje ... upajmo).

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu tonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
27.9.2007 13:01:40   
country
Na hitrico:
pri nas proti krčem ZELO pomaga šentjanževo olje. Pripravljeno doma: šentjanževka v olivnem olju in starana 3 tedne. Če bo kateri pomagalo.

Lp

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
27.9.2007 13:14:17   
tonja
IZVIRNO SPOROČILO: country

Na hitrico:
pri nas proti krčem ZELO pomaga šentjanževo olje. Pripravljeno doma: šentjanževka v olivnem olju in starana 3 tedne. Če bo kateri pomagalo.

Lp

A ga s tem masirate?

(odgovor članu country)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
27.9.2007 13:15:54   
tonja
Moram malo pojamrat:

Jaz sem pa prehlajena. Iz nosa mi teče v potokih, pa čiham (glih ko mi skoraj zaspi, jaz čihnemuser posted image )... samo upam, da se mali ne bo tega nalezel!

(odgovor članu tonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
27.9.2007 13:16:04   
Jumpy
Punce, saj bo bolje s temi krči. Starejši kot bojo, manj jih bodo imeli. Tudi naš jih je imel danes ponoči. Ne vem kaj sem ga pobiksala, da ga je zvijalo. Nekaj že. To kreganje z dojko pri našem pomeni, da ga nekaj muči - kupček ali pa ga kaj ščiplje. Izgleda pa tako, da bradavice ne zagrabi ampak samo histerično opleta levo in desno z glavico, kot, da bi z usteci nekaj iskal.

Pa pri krčih ful pomaga, da ga nosimo obrnjenega na trebušček. Tako, da vse 4 moli stran od sebe kot en kuža, mi pa imamo roke pod njegovim trebuščkom.

Kar se pa kapljic tiče,... Tako kot jjasna. Meni se bolj kot ne zdi, da ne pomagajo nič. Včasih slučajno sovpada z izboljšanjem stanja, ki se zgodi samo po sebi. Vsaj pri naši mulariji je tako. Je pa res, da se otrok tisti trenutek, ko jih poje pomiri, ker so zelo sladke in mu prija okus.

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
27.9.2007 13:17:14   
Jumpy
IZVIRNO SPOROČILO: tonja

Moram malo pojamrat:

Jaz sem pa prehlajena. Iz nosa mi teče v potokih, pa čiham (glih ko mi skoraj zaspi, jaz čihnemuser posted image )... samo upam, da se mali ne bo tega nalezel!

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
27.9.2007 13:19:02   
Jumpy
IZVIRNO SPOROČILO: country

Na hitrico:

Lp

Jaz imam olje Welleda in ga z njim masiram, pa je res bolje. Vsaj takrat, dokler leži na previjalni.user posted image

(odgovor članu country)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
27.9.2007 13:38:07   
birdy
To kreganje z dojko pri našem pomeni, da ga nekaj muči - kupček ali pa ga kaj ščiplje. Izgleda pa tako, da bradavice ne zagrabi ampak samo histerično opleta levo in desno z glavico, kot, da bi z usteci nekaj iskal.

Pa pri krčih ful pomaga, da ga nosimo obrnjenega na trebušček. Tako, da vse 4 moli stran od sebe kot en kuža, mi pa imamo roke pod njegovim trebuščkom.

Sem glih to hotla napisat zdej ko je mala zaspala.
Pri tistem kreganju z joškom je nam že velikokrat pomagalo da smo podrli kupček in je potem mirno jedla naprej. Včasih pa tudi ne, takrat so pa verjetno krči. Sicer jih do včeraj skoraj nismo imeli. Od včeraj naprej pa druga pesem, danes jo kar naprej nekaj zvija pa ne more spat.
Ja, tale kuža položaj je zakon. Moj jo je že prej tko nosil pa sem jo kar njemu dala če jo z navadnim pestvanjem nisem umirila. Zdej sem se pa še jaz ta položaj naučila, oziroma se ga navadla. Zdej pa ne rabiva več očijauser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
27.9.2007 13:39:41   
birdy
Tonja, pozdravi se čimhitreje. pa par objemčkov zateuser posted image user posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
27.9.2007 13:54:05   
abc100
A kave ne bi smela pit? Jest jo pa vsak dan, včasih clo dve ali tri. Men je pa moja mami rekla, da so oni kuhal čajček iz plevela, ki se imenuje "kurja čevca", al neki tazga, pa mande da je pomagalo. Kupoval so ga pa na tržnici. Drugače je pa naš Janez še vedno priden, pa upam da bo tak tud ostal. Zdele leži na kavču in gleda pikapolonico. Mu je zlo všeč, ker je rdeče barve.

Kok je dones vreme smotan. Sploh se ne m ore odločit al bi dež padal, al bi sonček sjal. Jest sem dones šla k mojim s kengorujčkom. Ni deleč, pet min ut peš. Mu je blo zelo všeč in je že po parih korakih zaspal. No sej zdele pa vidim, da je tud že zaspal.

Tia se še zmeri ni nč uglasila.

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?