|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktoberke
27.9.2007 18:34:46   
Klaudia
user posted image       
user posted image       
6 user posted image        5 user posted image          pupe še vedno vodijo user posted image

(RD, nick (letnica rojstva), (PDP) ime (teža, velikost))

27.06. Neža81 ('81), (14.10) MAŠA user posted image   user posted image   user posted image
                                              MAJ user posted image   user posted image  user posted image  

user posted image
23.08.'07 (14:24) - 23.09.'07 (11:16)

31.08. pikceva ('78), (23.10.) METKA
                                                MANCA
06.09. inja2 ('84), (04.10.) DAVID ( 2920g, 52cm )
13.09. tinki_winkica ('82), (09.10.) BOR ( 2600g, 47cm )

13.09. sanwebdra ('79), (09.10.) JULIJA ( 2540g, 45cm )
17.09. mamica80, (13.10.) ŽAN
18.09. pingi ('79), (04.10.) JAKA ( 2980g, 51cm )
21.09. bambi ('73), (01.10.) HEIDI ( 3200g, 46cm )
21.09. Ursikazala ('70), (05.10.) NIKA ( 3520g, 51cm )

user posted image
23.09.'07 (11:17) - 23.10.'07 (21:27)

user posted image  
23.10.'07 (21:28) - 22.11.'07 (18:07)

user posted image  
59 user posted image      15 user posted image     13user posted image         7 user posted image         
največ user posted image  je 30.10. - 6 user posted image

(PDP, nick (letnica rojstva), kraj bivanja --> porodnišnica, spol, ime)

01.10. Kasija 78 ('78), LJ --> Ljubljana, user posted image    
01.10. picola1 ('80), NM --> Kranj, user posted image (Doris)

01.10. pajcevina ('83), LJ --> Postojna user posted image
02.10. Pandica ('79), MB, user posted image  
02.10. MissLady
03.10. Zoja*** ('76), KR, user posted image
04.10. Solero ('78), KP, user posted image
05.10. kovanec
05.10. pony ('74)
06.10. mišk ('82), KK,  user posted image
07.10. kala10 ('79), LJ
09.10. janja ('73), LJ --> Ljubljana, user posted image (Urban)
10.10. Klaudia ('86), LJ --> Ljubljana, user posted image (Lia)
10.10. tave ('74), user posted image
11.10. Micla ('77), GO, user posted image
11.10. Lillylilly ('79), Jesenice, user posted image (Žan)
11.10. 2ursae ('77), LJ, user posted image   (Bor)
12.10. kmarija, LJ, user posted image
13.10. oktoberka ('85), LJ --> Ljubljana, user posted image (Zarja)
13.10. AnaB. (79), --> Ljubljana, user posted image
14.10. Jasna ('76), LJ, user posted image
14.10. skuštrana ('77), CE, user posted image
15.10. bonci ('77), (dvojčki) 
16.10. Jan@
16.10. JennyAnny ('79), Domžale, (Lana ali Miha)
17.10. prymorka ('84), KP --> Izola,  user posted image
18.10. sončnica5
19.10. MB*TANJA*   
19.10. domennatalija
19.10. čohalka ('78), user posted image
20.10. valči ('79), Brežice, user posted image
20.10. suzanamai ('73), Ljubljana
21.10. Daschi ('76), --> Postojna, user posted image
21.10. Spark ('77), --> Ljubljana
21.10. inibini, user posted image
23.10. Janice
24.10. metkica1 ('80), CE  --> Celje
24.10. Natasa-6 ('74), LJ, user posted image

24.10. mala ('83), LJ
24.10. Panda., LJ --> Ljubljana, user posted image
25.10. *Lana* ('78), user posted image
25.10. pot, LJ, user posted image

25.10. nana84
26.10. Dari
26.10. mama06, user posted image                                                             
26.10. Jejica

28.10. mehurčica ('78), MB, user posted image (Eni)
28.10. pimkie ('71), KP
28.10. noa1 ('75), MB, user posted image
29.10. zivepo ('86), CE, user posted image  (Pia)
29.10. Pikapokca ('78), NG
30.10. soraja ('83), KP, user posted image
30.10. lane31 ('76), MB, user posted image  (Aneta)
30.10. ninka 80 ('80), KK
30.10. ditta ('74), LJ --> Ljubljana, user posted image
30.10. Ulaa ('74), --> Ljubljana
31.10. orka**user posted image
31.10. živa ('77), LJ --> Postojna, user posted image
31.10. miska1

MAMICA80  user posted image  ČESTITKE!!

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3651
27.9.2007 18:36:35   
lane31
user posted image user posted image user posted image  Mišk si me nasmejala....res je ta juha navgražna če jo delaš po receptu....jaz dodam še meseka prepraženega + začimbe.....in eto še dragi jo je jedel z mano..user posted image .on jo ima še raje kot jaz ker je v bistvu bogata zelenjavna juha...tudi zelenjavo dajem le tisto ki jo midva imavga rada in ne tiste iz recepta - pelati recimo so meni bljak.
Problem je edino ko bi po takem krožniku zelenjavce se prilegel še kakšen štrudl sirovi user posted image user posted image user posted image ... Pa ne bom grrrrrrrrr user posted image

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 3652
27.9.2007 20:13:19   
micla

Ojla pupe.

Sem napisala cel roman, pa me je skenslalo.

Najprej čestitke mamica80 za sinčka Žana

ulaa...vreme je res mimo. Tle na goriškem ja danes že 10x dež padal in 10x sonce sijalo. Najprej vse zapiram in se oblačim, pol pa spet odpiram in zračim, ko posije. no trenutno kar fajn dežuje.

lane31....držim pesti, da ti bo uspelo se držat diete. Mene tudi kakšen dan grabi taka lakota, da bi kar vse od kraja pojedla, kakšen dan mi pa nič ne gre.

valči...bogi tvoj sinek. Upam, da se kmalu pozdravite. Moj nečak ima tudi kar pogosto probleme z laringitisom in vem da so že 2x ponoči leteli na urgenco po injekcijo dexa, ker je začel kar piskat in ni mogel več dihat.

Pogrešane, lepo da ste se hitro javile, da ne bomo v skrbeh tle. No danes pa jst mal pogrešam 2ursae. Ona se običajno vsak dan javi. No, 2ursae....kje si? Da nisi ti naredila otvoritev tehtnic?

Pa skustrana je tudi mal pogrešana.

soraja.....srečno jutri na pregledu, pa javi ko opraviš.

Klaudia....kako kaj popadki? Pri meni velja....in vse tiho je bilo.

Grem, da me spet ne skensla.

micla

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 3653
27.9.2007 20:55:34   
Blejka26
dober večer drage damice.kako se počutite?jaz sem mislila,da me bodo danes morali že peljati v bolnišnico,ker me je spodaj tako rezalo in bolelo,samo se je čez čas umirilo.mam še 22dni in se mi zdi malo prezgodaj!Zgleda da mi je ta luna malo škodila..user posted image drugače pa je vse ok.Tud z izvidom je verjetno vse v redu-ko so mi vzeli bris,da vidijo če se bo otrok rodil bolan-kajti niso me nič poklicali,tko da je zopet ena skrb manj.user posted image

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 3654
27.9.2007 21:32:46   
*Lana*
Čer!

Kako smo? Js kr vredu. Jutr mam pregled, komi že čakam. Točno 28 dni imam še do PDP, kok je hitr minlo, a ne?
Dans sva z mojim še nakupla mal cotk za user posted image , sem ful vesela.

Mal me neki grlo matra, zgaga me daje, pa vem, da bo bolš šele ko rodim user posted image

Dejte mi povedat, zakaj mi smeškoti ne delajo user posted image  Ko kliknem na več smeškov, se mi odprejo, potem pa nobenga ne morn aktivirat. Pa saj ni važn.

Pridne bodte, vam javim, kako bo po pregledu.

Lahko noč

(odgovor članu Blejka26)
Neposredna povezava do sporočila: 3655
27.9.2007 21:59:55   
kasija78
user posted image
Čestitke mamica80 in Žan!

(odgovor članu *Lana*)
Neposredna povezava do sporočila: 3656
27.9.2007 23:00:21   
Jenny Anny
Čer, da se še jaz malo javim

Čestitke mamica80, seveda tudi očku, sinčku pa veliko zdravja in sreče.

Valči, kot zgleda da neki laringitis sedaj prav razsaja, od sestre tamala hči, ga ma tud, pa še 7 drugih otrok iz iste skupine v vrtcu, kot je tamala.

Jaz sem bla pa danes pridna, sem še šivala jogi rjuhice za posteljico, sedaj me pa full križ boli in najboljš, da grem malo po dolgem.
No nekaj je pa res že pogrešanih, po mojem mamo že ziher kakšno tehtnico, saj je že četrtek, tehtnica se je začela pa že v nedeljo.

(odgovor članu kasija78)
Neposredna povezava do sporočila: 3657
27.9.2007 23:03:37   
2ursae
user posted image user posted image  mamica80 user posted image user posted image

danes sem opravila CTG, vse je še mirno ... sem pa dokončno sfiniširala torbo za v P, dodala sem še krekerje in Toblerone (mmmm, mal za pocrkljat mamico user posted image ), pa darilce, ki ga bo dojenček prinsel starjšemu bratcu - šalčko z mucki. Moj otrok namreč obožuje mucke.

IZVIRNO SPOROČILO: mamica80

VLOZKI V LJ PORODNISNICI: imajo zelo poceni italijansko varianto vlozkov, ki so naceloma kar v redu, ce nimas zelo mocne cisce, nisi bila sivana in ce ti je na splosno vseeno. Zato imejte s seboj tosamine vir 80 se boljse pa vir extra

nad tem sem pa kar presenečena ... a pol moram svoje vložke prinest, al kako - ker imam v spominu, da sem pred 2 leti uporabljala njihove vložke, pa sem bila precej šivana ... ne bom dala roke v ogenj, da so bili Vir80, sam so bili vseeno ta pravi za nas, šivane revce user posted image . Hvala za info user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu kasija78)
Neposredna povezava do sporočila: 3658
27.9.2007 23:06:23   
oktoberka
Mamica80 čestitke za Žana!!!!! Fino se crkljajte! Mam rok na isti dan kot si ga imela ti, pa sem jaz še zmer tuki....user posted image

Js sm pa dons cel dan tko lačna, da skoz neki jem. To se mi je zgodil prvič v celi nosečnosti. Vse bi dobesedno požrla. No, zdele sm se pa zbudila. Sm šla ob 6h mal v postlo se vležt, ker sem bla ful zmatrana, pa sm zaspala, zdele sm se pa od lakote zbudilauser posted image in si šla narest čokolino. No, zdej pa najbrž neki časa nam mogla nazaj zaspat.user posted image

Ful me boli že 2dni v križu. Prej me je hrbtenica skoz ful bolela, zdej se je pa bolečina preselila nižje v križ. Pa komi hodm. Dons sm šla kljub dežju na sprehod, pa sm komi nazaj pršla, k me je tok bolel.user posted image

Js mam kupljene kar Vir80, so mi vse prjatlce k so rodile rekle da so ful fini, pa da majo v lj p. ene ful trde, pa da ful bolijo, tko da tud priporočajo da si v torbo za s sabo že zdej date notr tud en paket vložkov.

Mene moj g. nč ne pogleda, od kar imam te ctgje vsak pon. Sam notr pridm, ko končam ctg, pogleda un list, reče: "srček ok, gibi ok, popadkov še ni. Dejte še mal zdržat..." vstane, mi da roko in reče: "se vidimo čez teden dni."user posted image
Sploh nobenga pregleda, nč. Sm manj kot 2 min notr! Zdej pa res ne vem, a mi bo sploh še kdaj kej pogledu la je to to. Ks ej prej mi je pa skoz uz delal pa ful mi je bil fin. Zdej ne vem, a je taka praksa, al kaj?

Punce, držte se! Aja, pa lahko noč tistim ki greste spat, tistim ki pa se odpravljate v Rim, pa želim srečno in čimbolj uspešno in udobno potovanje!user posted image

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu kasija78)
Neposredna povezava do sporočila: 3659
27.9.2007 23:10:16   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: oktoberka

Mene moj g. nč ne pogleda, od kar imam te ctgje vsak pon. Sam notr pridm, ko končam ctg, pogleda un list, reče: "srček ok, gibi ok, popadkov še ni. Dejte še mal zdržat..." vstane, mi da roko in reče: "se vidimo čez teden dni."user posted image
Sploh nobenga pregleda, nč. Sm manj kot 2 min notr! Zdej pa res ne vem, a mi bo sploh še kdaj kej pogledu la je to to. Ks ej prej mi je pa skoz uz delal pa ful mi je bil fin. Zdej ne vem, a je taka praksa, al kaj?

moj je isti. Ej, ne se sekirat, sam da je vse OK user posted image . Mi je pa danes rekel, da me bo naslednji teden mal vaginalno pogledal (takrat bom en teden pred PDPjem), pa da vsako tako drezanje lahko sprovocira porod, tako da ima on najraje, da se čim manj dreza.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 3660
27.9.2007 23:14:58   
oktoberka
Ja pa naj že sprovocira porod... Se nam nč prtožvala..user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3661
28.9.2007 8:25:03   
suzanamai
nad tem sem pa kar presenečena ... a pol moram svoje vložke prinest, al kako - ker imam v spominu, da sem pred 2 leti uporabljala njihove vložke, pa sem bila precej šivana ... ne bom dala roke v ogenj, da so bili Vir80, sam so bili vseeno ta pravi za nas, šivane revce

Jaz se spomnim, da sem trpela že v porodnišnici zaradi slabe kvalitete vložkov, potem pa še doma, sprobala sem vse, mislim da je mož kupil vse možne znamke in mi niso nobeni odgovarjali. vse me je praskalo okoli šivov, ko so se mi vneli je bilo pa sploh joj.
Tako da sem se sedaj oborožila s celo škatlo bombažnih, tistih operacijskih in po dvema paketoma vsakih od Vir nature. Vir80 mi ne pridejo v poštev, saj se mi je tista mrežica vedno zapela za šive, ko pa sem prosila za operacijske zložence jih ni bilo šanse dobit.

No drugače pa tudi pri meni včeraj zvečer taki popadki in bolečine od 11 zvečer pa tja do 1 zjutraj, da sem bila že ready za poklicat rešilca, ker je bil moj v nočni, no pa se je potem vse skupaj umirilo. Mali pa med popodaki cel žur, pa naj bi se umiril pred porodom, imama občutek, da bo kar skočil ven kot s trampolina, ko bo čas za to.

No nosečke uživajte, mamice tehtnic javite se, sigurno imamo že kakšno.

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3662
28.9.2007 9:08:10   
lane31
Dobro jutro vsem....jaz že od šestih budna user posted image ...pa noben dan ne spim dalje kot do 7h, spat pa hodim okoli 24h. Očitno mi škodi,da ne hodim v službo user posted image  in me nima kaj zmantrati user posted image
Čudno sem večkrat zasledila da vam G. ne dela vaginalnih pregledov...meni jih čisto vsakič user posted image ....Pa saj ,če tako pogledaš ,pol ne vem ,kako bi lahko nosečnica sploh lahko imela varne spolne odnose (kot G. trdijo), po drugi strani pa ji ne upa naredit vaginalni pregled z enim prstom user posted image user posted image user posted image  Nič mi ni jasno
Včeraj sem dobila list za beleženje gibov ....pišem jih od 8h dalje pa jih imam že 5 ....potemtakem jih bom imela do 10h sigurno že preko deset.Če bi jih beležila od vstajanja (6h) bi bilo že 10.
 A jih ve tudi tako hitro naštejete?A kaj naj pol kot zadnji 10 gib označim deseto uro ????
 Miška je itak čez cel dan zlo živahna in moj trebuh izgleda kot premikajoča podmornica user posted image
Včerajšni dan sem preživela ob juhi user posted image ....Danes sem štartala z jogurtom+ jabolko....za  kosilo me čaka juha .....upam, da zdržim....pa vem,da bo ob vaši vzpodbudi user posted image
Sem pa včeraj razmišljala le kaj morajo poslušat vse tiste nosečke, ki že štartajo močno obložene user posted image  Boge user posted image ....Jaz se pa počutim odlično, sem zelo gibljiva in na oko mi res ni videti debelosti ....pridobivala pa tudi sleherni mesec enako....no ja valda ginekolog že ve.
 Bom pridna user posted image

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 3663
28.9.2007 9:44:21   
Daschi
Ojla!

Mamica80, čestitkeuser posted image user posted image
Nekam hitite oktobrke, da ne bom sama na seznamu za rodituser posted image .

No, mi smo imeli kar pester teden. najprej sta zbolela mož in hči, potem še starejši sin in na koncu še jaz. Dva dni sem samo spala. vse me je bolelo, komaj sem se premikala. En tak čuden virus smo fasali. hči je bruhala, sin in mož sta imela drisko, mene je pa vse bolelo. Samo naš najmlajši je k sreči to rundo dobro odnesel.
Skratka sedaj smo ok.
danes mi je kolegica pripeljala zibko, tako da še zibko uredim, operem, očistim, jutri grem še po nekaj malenkosti v lekarno in potem bo tudi pri nas vse pripravljenouser posted image .
Potem pa samo še malo pospravim po stanovanju in čakam.
lepo se imejte!

Naj nikoli ne izdam otrokovega zaupanja, zadušim njegovega upanja ali uničim njegovih sanj.
(M. Wright - Edelman)

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 3664
28.9.2007 9:54:05   
oktoberka
Dober dan user posted image !

A še vse spite al kaj? Zaspanke maleuser posted image   No sej vreme je res tako da si človek želi bit sam v postli in poslušat škrebljenje dežja.user posted image

Pa kaj je to z mano?!?! Že včer sm cel dan bla nenasitno lačna, dons pa spet! Se bom zdej v zadnjih 2tednih pa zredila k user posted image , al kva? No, upam da ne!

Neki me zanima. A je še katera tle, k nima skor nc lažnih popadkov? Js mam mogoče nega na dan, tko da mi trebuh mal otrdi, drgač pa sploh nč. Sm mela že ful več jih, zdej pa bl k se bližam roku, manj jih je! A je to normalno, pa me bol zagrabl, al je kej narobe?

Mala user posted image se mi pa tok kobalic apo trebuhu in pod rebri, da me prou vse boli. Nč se še ni umirila. Zgleda ma še kar neki prostora za vragolije zganjat.user posted image

Zdej pa grem mal možka pogledat, k še spi. Njega je tud neki ena viroza napadla. Je že od srede doma. Upam da se nalezem kej.

Lp

(odgovor članu Daschi)
Neposredna povezava do sporočila: 3665
28.9.2007 10:00:25   
skuštrana
Jaz sem še v enem komadu, samo full malo na internetu, tako da...Ne skrbite, ne mislim še rodit user posted image , če pa že vam pa sigurno javim.  Še prebrat nimam časa vsega, kaj šele kaj napisat.user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 3666
28.9.2007 10:19:37   
micla

Dobro jutro,

jst sm danes res prava zaspanka. Sem spala kar do 9. Sej kaj pa češ v tem vremenu. Zdej bom lih malo pospravla, pol pa kar nazaj ležat, ker se mi ne da prou nič. Taka brez energije se počutim. Pa hrbet in roke me bolijo.

Oktoberka....tudi jst sm že dva dni skoz tako lačna, da bi cel hladilnik spraznila. Res ne vem kaj je zdej to 14 dni pred rokom. Sej meni se je kdaj tudi prej zgodili, da sem bila par dni na mesec taka, sem pa vseeno mislila, da bom zadnji mesec šla mimo tega. Malo mi teži, ker sem že na + 16kg, čeprav sem si dala za cilj max 15. Ma kej čem. Upam, da več kot še 1 kg ne dobim zdej na koncu.
Pravkar sem pojedla zajtrk in že mislim, kaj bi jedla za kosilo.....Mislim kriza. Sem si nabavla piškote brez cukra, tko da nimem slabe vesti če se basam za zajtrk z njimi. Mogoče je to zato, ker nimam kej več počet po stanovanju. Prej ko sem čistla in pripravljala, se na hrano sploh nisem spomnila. Se bo treba kej spomnit, al pa it že enkrat rodit.

Jst tudi sploh ne čutim več nobenih lažnih popadkov. Bolj ko se bližamo datumu, manj me špika in manj mi trebuh otrdeva. Prej mi je dosti več in tudi krči so bili. Ma ne vem.....

Danes imamo žurko, ker ima moj v nedeljo roj. dan. Spet bom jedla..... Joj, lane31....te prav občudujem, kako si karakter za dieto. jst ne verjamem, da bi zdržala. Kar tako naprej, še zame in oktoberko.

vložki....jst sm si nabavla en paket vir 80. A mislilte, da bi mogla več nabavit. Ma sej čene bom pa mojga poslala kupit.

Pište kaj v tem turobnem dnevu.

Se beremo.....

micla

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3667
28.9.2007 10:22:24   
valči
Lane 31,meni je to tudi čudno glede pregledov,ko eno G. jih sploh ne delajo,spolni odnosi pa so kao varniuser posted image Ker pregled dela z razkuženim kljunom in z sterilnimi rokavicami,pri spolnih odnosih pa ni glih vse razkuženouser posted image No,meni moj G. skoz dela preglede,čudno,da je zadnjič bil tiho,ker ponavadi reče,da je vse zaprto in ok.Me je kar malo ponedeljka strah.Pa sanjala sem,da mi je šel čep,v mesecu septembru.Pa sem rekla,da ravno septembra še nočem rodit,ne vem zakaj,bi raje oktobra.
Oktoberka,meni je prejšnji teden zelo sladko pasalo,da se niti tehtat več ne upam,obseg je še vedno 103 cm okrog trebuha.

Počutje-katastrofa,zjutraj,ko vstanem,še je nekaj iz mene,recimo danes sem dala perilo prat in ga obesila,pa eno rundo zlikala,pa kruh sem spekla,sedaj pa kot megla.Moram it v lekarno,ker je prišlo zdravilo za sina,pa sem taka...Meglena,obraz mi malo zateka in prsti na rokah,pa drevenijo mi,ne vem,kako to.Pa pospešena prebava,nič kaj mirnega v glavnem.Šibam sedaj v lekarno,se še kaj javimuser posted image

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3668
28.9.2007 10:42:52   
kasija78
Mene tudi G pregleda bolj na hitro kot pri začetnih pregledih. V bistvu težo, kri, urin in pritisk uredi sestra, G me pa samo ošine in vpraša, če je vse v redu. Sem se jaz tudi spraševala, če je to v redu, pa vidim, da podobno delajo.

Sem se lotila steriliziranja in me zanima, če smem spolh sterilizirati ščitnike za bradavice (tiste nastavke, če ti preveč razpokajo)? Se mi zdijo tako nežni in tanki, da bi se kar razkuhali. Če katera ve?

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 3669
28.9.2007 10:47:14   
micla

kasija....jast sm te ščitnike prekuhala lih včeraj in sem se tudi jst bala, da bojo razpadli, ker so tko tanki in mehki, pa ni bilo nič. Se mi je zdelo, da ko sem jih dala v vrelo vodo so ratali kar bolj trdi. Imam pa une od avent-a. Ti jih kar skuhej. Jst sm jih vrela tko ene 10 minut.

micla

(odgovor članu kasija78)
Neposredna povezava do sporočila: 3670
28.9.2007 11:03:41   
kasija78
Micla hvala. So že v vodi.

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 3671
28.9.2007 11:05:47   
kasija78
Prehitro pritisnila potrdi...

Torej, sem upoštevala nasvet in dala prekuhat, hvala. Aja, pa meni ni čisto jasno, kako jih naj spravim gor user posted image . A obstaja posebna tehnika ali kako?

(odgovor članu kasija78)
Neposredna povezava do sporočila: 3672
28.9.2007 11:21:51   
mišk
Pozdravljene user posted image !

Gleh sem se spomnila, da jst še zdej nimam pripravljenga kompleta za iz porodnišnice! Tak se mi dopade tista nova Kanz-ova kolekcija v Baby centru. Ampak ker ne vem spola ne morem nč vnaprej nabavt. Pa kar drage so te cotke, ampak sem si rekla, da iz porodnišnice pa lahko gremo v nečem čisto novem in lepem. Pa še zmeri ne vem, al nej nabavim 50 ali 56 številko! Al pa kapce. To pač vzamem najmanjšo št. kar jih obstaja al kako?
Prejle sem si šla rihtat novo osebno in sem kar eno 6 let staro sliko dala.user posted image  Eh, dobra bo, sej se nisem preveč spremenila. Zdej me pa čaka še zamenjava vozniške, prometne,... Itak bom kej pozabla in bom pol enkrat spet mela kak sranje.
Danes se drugač počutim zelo v redu. Trebuh se mi zdi, da je vsak dan manjši.user posted image  Ne vem, al sem se ga že tko navadla al kaj? Mislim, da ga bom kar pogrešala. Pa tako ponosno rada komu pokažem drobne bele fosfornate dlačice, ki so mi pognale po trebuhu!user posted image  Ja, "Jedrtka" je poskrbela tudi za hladnejše dni!user posted image
Ja, pa tud jst sem že na +16 kg, pa še glih v zadnjem mesecu sem se zredila za ene 4 kg, zato so mal paničarl kao da mi voda zastaja, ampak jst dam skor roko v ogenj, da je to od hrane (špeha), ker imam tak apetit da je joj!user posted image

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 3673
28.9.2007 12:34:16   
Klaudia
Lep pozdrav še od mene!

Še sem tukaj - končno nazaj s pregleda. Meni še vedno dela temeljit pregled. Prvo CTG, potem sestra zmeri pritisk in težo, urin je že dan prej v laboratoriju. Potem pa vaginalni pregled, pa UZ, pogovor... in to je to. Kar velik glede na to kar berem pri vas.

Torej poročilo s pregleda. MV zmehčan, odprta še vedno samo 1cm. Spet je delala UZ in nov šok - mala je v enmu tednu dobila 300g, torej ima zdaj že 4300g. Sama pa sem 1kg shujšala (ni čudno, da pravijo user posted image  zajedalec) Ostale mere pa so take:

38t2d
BIP  100
HC   356
AC   368
FEM   77
plodovnice dovolj, placenta zrela

Zdej nimam več nobenega pregleda pri G. Je rekla, da če do torka ne bo nič se spontano sprožil, naj grem v torek zjutraj kar v P na sprožitev. Končno!!!

kasija78 - jst sm nastanke kar prekuhala. Glede nastavitve pa piše pri meni v navodilih, da ga obrneš okoli preko prsta. Prst potem nastaviš na vrh bravadice in samo potegneš nastavek preko bradavice. Upam da sem dovolj razločno napisala

lane31 - jst si gibov ne štejem. Važno da jo čutim preko celega dneva. Če se mi zdi, da je že nekam dolgo mir, se pa vležem na levi bok, pa kar kmalu začne brcat.

vložki - za prve dni v P sem kupila zložence, ki jih dobiš tudi v porodni sobi. So ogroomni in lepo vpijajo. Za kasneje imam pa kar Vir80 kupljene 3pakete, pa bo pomoje dost za tiste prve dni.

micla - popadkov ni sploh user posted image  CTG danes je bil raven. Je samo otrdevanje preko celega dneva, tistih pravih popadkov pa ni od nikoder

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 3674
28.9.2007 12:35:14   
*tajda*
Čau sonosečke in mamice.Pri septemberkah so že skor vse rodile in sploh ne pašem v temouser posted image
Imate tukaj bolj zanimive debateuser posted image glede lažnih popadkov jst jih imam že 14 dni pa še vedno nič,včeraj sem jih imela 3 ure,na 20 pa na 15 pa 4 pa 5 pa3 minute.Pol pa kar naenkrt konecuser posted image
Mi gre že tko naživce to čakanjeuser posted image

Mišk tud jst sem kupila kanz za iz porodnišnice in je 50 kar velika številka,imam doma komplete 56 pa je od kanza 50 večja.Tko da ima t firma kar velike številke in pomoje lahko vzameš 50.

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.