|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktoberke
27.9.2007 11:01:50   
micla

IZVIRNO SPOROČILO: metkica1

Danes bi naredila filano papriko, samo se mi ne da v trgovino po meso in papriko.

Pri meni je isti problem. Za vse kar se spomnim, bi morala v trgovino, pa se mi res ne da. Sem misnla narest palačinke s šunko in sirom, ma bi mogla lih tko it po šunko. Se mi prou ne da do štacune, ker hodim ku da mi bo zdej zdej kej psdlo ven in pol me vsi čudno gledajo in sprašujejo, kaj sploh še delam inm zakaj ne grem že rodit.
Moram še malo prečekirat po skrinji, če imam še kak golaž za pašto, Upam, da kej najdem in bo kar pašta na sporedu danes.

Tave....jst sm se tudi prejšnji teden šla pobarvat, ker res ne bi rada, da bom vsa siva in z narastkom  na slikicah z mojo princeso. Nimaš kej, ženske smo take, da mora bit vse perfektno.

micla

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3626
27.9.2007 11:34:05   
mama06
Dobro jutro vsem!

Jaz pa sem danes spala od 00:30 do 7-ih brez WC-ja in prebujanja. Sem mojega zjutraj vprašala, koliko je ura in sploh nisem mogla verjet, ko je rekel 7.user posted image user posted image user posted image user posted image Še več takih noči!!! Luna res deluje obratnouser posted image

Jaz sem včeraj za kosilo naredila govejo omako z jurčki in polžke, pa zeljno solato. Danes je na sporedu piščančji ragu z vodenimi žličniki, ki jih jem samo jaz, moj pa jih daje meni user posted image user posted image . Jaz itak pojem vseuser posted image

LP

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 3627
27.9.2007 11:54:53   
kasija78
Vidim, da sem se znašla na listi osumljenihuser posted image . Brez skrbi, ne bom kar poniknila. Če se kaj zgodi, bom sporočila Klaudiji, če pa bo ona v P, mi je moj obljubil prinesti računalnik kar v P. Sicer pa nič ne kaže, da kaj bo. Jem grozdje, ananas, cimet, sem bolj aktivna...pa nič. Upam, da bom vsaj dobila nivejino torbicouser posted image .
Nisem nič napisala, ker sva urejala še nakaj stvari - prodajala in kupovala avto ter selila najino novo ležišče. Potem sem bila pa tako utrujena, da sem kar zaspala. Zdaj še pospravim in greva po posteljico, pa bova pripravljena.

user posted image
Čestitke Sanwebdri za Julijo in Pingi za Jaka! Pingi, hvala za porodno zgodbo.

Tajda dobrodošla med oktoberkami!

Daschi - Vso srečo na zo!

Urejanje - Meni se že meša od čakanja in sem tudi prejšnji teden dobila ideje o lepotnih pripravah. Sem šla k frizerju in prvič sploh na pedikuro. Zdaj ne vem, kaj vse bi še počela, da bi user posted image  že prišel. Strašno mi je dolgčas in sem neučakana. Najbolj pa me moti odsotnost vseh znakov, čeprav vem, da se lahko pojavijo iz te minute v naslednjo.  Ampak jaz bi raje, da čim prej.

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 3628
27.9.2007 12:06:34   
Pandica
user posted image

Vidim, da ste že razpisale tiralico za mano  user posted image    in, da me pogrešate.
No, še vedno sem v enem kosu, še ne cartam.
Imam vsak dan še nek obisk, ker še me vsi želijo zdaj videti dokler še imam trebušek in sem 2 v 1. Tako, da zdaj pa obljubim, da se vam javim vsak dan, da neboste mislile, da sem že rodila. Sicer pa, ko bom sem že sestri povedala moje uporabniško ime in geslo, da vam sporoči veselo novico, prav?

V torek sem imela CTG in UZ, vse je ok user posted image   Zgleda se moji user posted image  nič ne mudi na svet, ji je lepo pri mamici v trebuščku. Mene pa že tudi po cele dneve kličejo in sprašujejo, če se že kaj dogaja...mislim kako so tečni...bodo že zvedeli, ko bo čas za to. Najbolj pa mi gre na živce, ko so najbolj firbčni prav tisti, ki me vidijo 2 x na leto user posted image

user posted image   Punce a vaše user posted image  so še tudi zelo aktivne? Moja je full, se preteguje in telovadi po trebuščku, da je joj. Mi tako ven tišči nogice in ritko, da se mi zdi, da bo kr ven pogledala user posted image  

Čestitke vsem novopečenim staršem, ob prihodu njihovih user posted image     user posted image

Jaz sem tudi danes presenetljivo "dobro" spala. Sem se zbudila za wc samo 1x. Drugače pa se vsako noč zbudim ob 4h kot, da imam budilko naštimano v glavi in ne morem zaspati nazaj user posted image  Pa si mislim še te zadne dni, ki bi lahko spala, ker pol, ko bo user posted image  na svetu bo z tem tako konec....

Tako, zdaj pa še grem malo user posted image  stanovanje. Pa si tipkamo.

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 3629
27.9.2007 12:07:06   
pot
Pozdravljene nosečke in vse mamice.

Čestitke vsem, ki ste že ˝odpotovale v Rim˝!!! user posted image user posted image user posted image Želim vam čimveč prespanih noči in prijetno cartanje.

No, če luna dela obratno, je to pri meni tudi delovalo, čeprav ni bila toliko kriva luna, kot prehrana in prebava. Me je začelo zvijati v krčih v trebuhu zaradi kombinacije jabolka in oliv. Po navadi spim z morda enkratnim obiskom stranišča, pa še to v poznih jutranjih urah, danes pa sem že zaradi bolečin v želodcu in velike količine popite tekočine hodila skozi naokrog. Zaradi krčev v trebuhu sem že hotela mojemu rečt, če me zapelje na urgenco. Bolečine so se umirile okoli 4. ure zjutraj, zaspala sem pa šele po pol 6ih zjutraj. user posted image Pa še maternica mi je otrdevala, ker sem včeraj bila veliko na nogah in veliko hodila urejat papirje. Poleg otrdevanja trebuha kot posledica hoje naokorg me pa še sedaj boli medenica, kolki... Tako, da danes počivam, ker imam jutri pregled pri G in bom spet okoli hodila.

Vsem, ki ste še študentke vas opozarjam, da do konca tega tedna (še jutri!!!) sklenete obvezno zdravstveno zavarovanje na ZZZS in prav tako dodatno oz. dopolnilno zavarovanje na eni od zavarovalnic, ker boste drugače brez dodatnega zavarovanja en mesec, če se boste tega lotile šele 1.10.!!!!!!! Še dobro, da sem šla to urejat včeraj, ker drugače bi bila prijetno presenečena nad računi iz porodnišnice in od G pregledov...

Ideje za kosilo:
pire krompir, špinača in meso po želji (kuhana govedina, pečen piščanček...)
enolončnica
mlečni riž (to sva midva včeraj)
kuskus, pečene hrenovke in zelenjava (nor. grah v smetanovi omaki s česnom)
cmoki
makaroni na tisoč in en način (z dušenim zeljem in slanino za okus, carbonara, s paradižnikovo omako (s tuno, šunko...), z mletim mesom, z drobtincami in zrezkom v naravni omaki)
riževi rezanci z na trakove narezano razno zelenjavo in piščance, rakci ali svinjino
rižota zraven karkoli po želji
lazanja
musaka
riž s paradižnikovo omako in tuno
carski praženec (šmorn po odmače)
pražen krompir, zrezek in solata
...
Nekaj idej pa le je. Jaz jih imam ogromno, pa nevem kaj naj danes naredim, da malo spočijem želodček. user posted image Mogoče kakšno juhco...
Pa dober tek. user posted image

Kar se tiče janje, pa mislim, da je rekla, da še čaka priključitev interneta.

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 3630
27.9.2007 12:09:29   
Pandica
Kasija78  obe sma bile na listi osumljenih user posted image   in vse naju prehitevajo user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3631
27.9.2007 12:25:17   
Pandica
Hej punce kaj pa to user posted image  

Preberite si, rodila se je punčka z 7,75kg user posted image

http://news.yahoo.com/s/nm/20070926/od_uk_nm/oukoe_uk_russia_baby

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3632
27.9.2007 12:31:19   
mišk
Joooj Pot, najlepša ti hvala za to informacijo!!!!! Jst sem si mislila vse to it šele drug teden urejat. Sam so pa svije, buh ne dej, da kak dan zamudiš, če pa oni kej zaribajo je pa vedno vse v redu!!user posted image
Sem bom pol kar morala jutr spravt mal naokrog po raznih uradih in mal raznost naokol vsa potrdila o šolanju. Pa še najboljš, da si grem še kr novo osebno delat zaradi novega priimka in naslova.

Včeri sem bla, oziroma sem še danes, ful jezna, ker se moj lubi s 1. oktobrom zaposli in mu je delodajalec rekel, da naj očetovski dopust po porodu koristi samo pet dni, ostalo pa po novem letu!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image  To je pa višek nesramnosti! Sploh pa bo po novem letu že tri mesece okol, v treh mesecih pa moraš itak teh 15 prostih dni očetovskega dopusta izkoristit! Pa itak, da ga bom takrat, takoj po porodu najbolj rabla! Sej se je že tašča ponudla, da bo vzela dopust, ampak jst ne rabim nje! Rajš sem sama pol, se bom že znašla.
Mate tud ve take "probleme"?

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3633
27.9.2007 12:42:05   
pot
mišk, najprej osebno, potem pa ostalo.
jaz morem v ponedeljek še it gužvo delat na zavod za zaposlovanje, da me vpišejo in ker bom brez statusa, mi še kako zelo prav pride, da sem zdravstveno zavarovanje rešila, pa še po delovno knjižico sem šla in razna potrdila, ki jih rabiš, če se hočeš potem še za denarno pomoč na csd prijavit.

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 3634
27.9.2007 12:51:59   
Ulaa
Jaz sem pa malo pregledovala seznam stvari za v porodnisnico. In mi ni cist jasno. Damski vlozki so napisani Vir80, v trgovini sem pa videla se 3 drugacne pakete od Tosame, ki so ravno tako bombazni. Pri prvem otroku jih nisem kupovala za sabo, vendar so mojemu v MŠ v Lj rekli, naj si to prinesem s sabo. Sedaj pa ne vem katere naj kupim - ker sicer nikoli ne kupujem Tosaminih user posted image
1 varianta:
Dnevni higienski vložki Vir Nature Slip

Mehki in tanki dnevni vložki iz 100% bombaža (znotraj in zunaj) omogočajo dihanje kože in nudijo odlično zaščito perila ob uporabi higienskih tamponov, belem toku ter za dneve pred pričakovano oz. šibko menstruacijo. So hipoalergeni, zato so primerni tudi za najobčutljivejšo kožo, saj so najboljša preventiva za preprečevanje ginekoloških težav. 
Vir Nature. Vaša naravna izbira.
dnevni higienski vložki - slip user posted image

2. varianta:
Higienski vložki Vir Nature Normal Plus

Higienski vložki s krilci  iz 100% bombaža (znotraj in zunaj) za zanesljivo in udobno zaščito ob srednje močni menstruaciji.
So hipoalergeni, zato so primerni tudi za najobčutljivejšo kožo, saj so najboljša preventiva za preprečevanje ginekoloških težav.
Izberite naravno – izberite bombaž!
bombažni higienski vložki

user posted image

3. varianta:
Higienski vložki Vir Nature Super

Higienski vložki iz 100% bombaža (znotraj in zunaj) za zaščito ponoči in ob močni menstruaciji.
So hipoalergeni, zato so primerni tudi za najobčutljivejšo kožo, saj so najboljša preventiva za preprečevanje ginekoloških težav. 
Izdelek priporočamo tudi porodnicam!
bombažni higienski vložki user posted image
4. varianta:
Higienski vložki Vir 80

Klasični higienski vložki Vir 80 so izdelani iz naravnih materialov in primerni za vse menstrualne dni.
bombažni higienski vložki user posted image
Glede na lastnosti in velikosti  sem mislila ene Vir Nature Super in ene Vir Nature Normal Plus.
Kaksne boste pa ve vzele s seboj?

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 3635
27.9.2007 12:55:06   
metkica1
Mišk boš vidla, da se boš znašla četudi bo lahko koristil le 5 dni. Na začetku je fajn, če ti kdo skuha z dojenčkom pa je takrat tako, da ponavadi bolj kot kaj drugega je in spi. Saj pri naši je bilo tako takrat. Tudi jaz v začetku nisem imela velike pomoči od mojega, namreč dva dni je bil doma z mano, pa sma se gledala mala je skoz spala, na firmi pa je bilo ogromno dela (ima s.p.). Je na prvem mestu otrok sigurno. Samo sva pa še delala  stanovanje, no jaz nisem bila neka pomoč, pa vseeno, ker sva živela v najemu in sva želela na svoje. Pa je ratalo, smo se v treh mesecih in pol selili in delali iz nule od estriha itd.
Tako, da jaz sem mu potem rekla naj gre delat vsaj malo, ker meni res ni imel kaj pomagat, je posesal, skuhal potem pa...
Ko pa je mala malo zrasla sem pa rabila pomoč oz. to ni pomoč otrok je tako moj kot njegov, ker si še včasih glave nisem morala oprat. Je bila zelo zahtevna, pa še danes je.
Tako, da vse nekako podomače rečeno zlaufa.

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 3636
27.9.2007 12:58:51   
noa1
Najprej hvala za vse informacije glede ležalnikov. Bova najbrž počakala in se kasneje odločila ali ga bova nabavila ali ne. Jaz bi tako vse kupla.

Glede vložkov pa so nam v MB rekli, da jih v P ne potrebujemo, ker imajo tam vse. Za doma pa sem si kupila Vir nature Super, ker Vir 80 nikoli nisem marala. Pa tista mrežica.... se mi zdi, da če bi bila šivana, bi se vsi šivi noter zavozlali. Toliko od mene, ampak s tem nimam izkušenj,.... bodo tiste, ki so že rodile, znale bolj natančno povedat.

Pozdravček vsem user posted image  in tistim z user posted image

(odgovor članu Ulaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3637
27.9.2007 13:21:21   
suzanamai
Midva razmišljava, da bi nabavila še ležalnik za , pa me zanima ali ima katera izkušnje s tem.

Jaz ga bom definitivno kupila, saj se mi je pri prvem full obnesel. Razmišljam pa o tistem z vibratorčkom za crkljanje. A ima mogoče katera izkušnje?

Sicer se malo smešno sliši, ampak pomoje jim paše, kadar se jim trese ritka, vsaj moj mali je vedno začel peti in gruliti kadar se mu je ritka tresla.

No drugače pa vse pod kontrolo. Luna dobro vpliva name, sicer popadki so sem in tja ampak ni hudega. Mali pa se razteguje po trebuhu, kot da je vse njegovo, danes je moj prijavil, da izgleda kot bi imela marsovčka v trebuhu.

Čestitke vsem novopečenim mamicam in očkom. Cartajte se in radi se imejte...

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 3638
27.9.2007 14:21:16   
*tajda*
Punce hvala za dobrodošlicouser posted image

polna luna ni imela učinka nameuser posted image

Lepo se mejte pa tiste ki čakate naj se vam čimpreje začneuser posted image

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 3639
   [Brisano sporočilo]
27.9.2007 14:54:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu *tajda*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3640
27.9.2007 15:03:23   
pony
Hojla!

Po dolgem času se oglašam. Nam ni delal net. Sem še vedno v enem kosu, čeprav sem bila prepričana, da bom rodila kakšne dva tedna prej.
Sedaj, ko je do roka samo še 8 dni pa se mi zdi, da bom kar še čakala.

Počutjee je bolj slabo, vsaj popldne me boli hrbet, ponoči slaboooo spim in sem zjutraj vsa tečna in nenaspana.
Vsakič ko grem na wc upam, da ugledam čep.

No ja, saj bo. Sedaj že ostali štirje otroci ne morejo dočakati.

Iskrene čestitke vsem, ki ste že postale mamice in čestitke tudi očkom. user posted image user posted image user posted image

Sedaj pa moram  lležat, ker mi hrbet ne dovoli več sedenja

Lep pozdrav!

Pony 

(odgovor članu *tajda*)
Neposredna povezava do sporočila: 3641
27.9.2007 15:05:14   
Ulaa
Sem bila na ctg-ju, dete skace, srcek bije kot mora, popadkov pa se ni. Kar je o.k, res ne bi rada prevec prehitevala  user posted image . Mi je pa g. rekel, da grem lahko tudi jutri ce mi pase user posted image samo mu bom malo pokvarila statistiko pridnih nosecnic, ki rodijo na rok user posted image user posted image .  Bom se pocakala. Nimam se pripravljenega nahrbtnika za v p. Pravzaprav se niti nahrbtnika nimam. Shoping vabi.
Kaksno imate vreme, mi malo bolj jv od Lj smo imeli malo drobne toce, potem pa sonce. Ne vem meni je tole vreme malo adijo.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3642
27.9.2007 16:38:18   
valči
Ulaa,kako to misli G,da lahko greš,če želiš,mi je malo hecno.Ali si že odprta,ali kaj,res ne vem,pa popadkov nič?
Ker mene je kar malo strah ponedeljka,ko imam pregled in CTG,da mi ne bo kar rekel za rodit it.Ker mojega g. ni,pa ga nadomešča en drug,ki me je pri Lari kar rodit poslal,sem bila 2 cm,odprta,pa čep je šel,pa neredni popadki in me je kar poslal,pa sem res rodila še isti večer.

Drugače sem jaz slabo,ker mi se še sin ni pozdravil,sem bila zjutraj v Brežicah pri pediatrinji,ker mi je celo noč kašljal in ima laringitis.Pa še zdravil pred jutrom ne bo dobil,ker jih ni za dobit.Zelo sem utrujena že od te bolezni in skrbi in vožnje sem in tja,pa ponoči skoraj nič spala.Pomagalo mu ni nič,sem samo nemočno gledala,kako se davi in ne more spat,tako da me je noči spet strah.Samo da mi ozdravi.
Pa sedaj imam torbe pripravljene,me manj skrbi.

Še vedno ni nobena naredila otvoritve Tehtnic,pa luna nič ne dela,spi?

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu Ulaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3643
27.9.2007 17:14:01   
lane31
Pozdravljene vse nosečke in kot vidim tudi nove mamice  user posted image user posted image
Čestitke!!!
Evo mene ravno iz pregleda  user posted image kot sem vedela spet litanije zaradi kg....in krvni izvid je malo slabši hemoglobin...nič drastičnega 118 , a vseeno sem dobila sirup.Pa  ponovno strogo neslano dieto,ker baje zatekam....sama tega ne vidim user posted image .
Aneta je vredu, v pravi legi  user posted image user posted image user posted image ....porcija pa ZRELA  user posted image user posted image
To obeta da bo malo prej,kaj????user posted image
Zdaj pa ljube moje rabim vspodbude ....dala sem si kuhat juho iz:
zelje,ohrot,korenje,paprika,cvetača,zelena,peteršilj in belo meso-kurje.Sem odločena le to jest naslednjih 5 dni,pa morda kakšno jabolko zraven....Nikakor več ne smem pridobiti niti kg (+23)...user posted image
In še vprašanje....bo kaj narobe če mi bo kila ali dve dol šle?   Najbrž ne ???Seveda bom jedla do sitega....lačna že ne bom....niti ne zdržim  user posted image
Boste me malo spodbudile in v rit sunle...res mi gre že na jetre skoz poslušat eno in ta isto  user posted image user posted image user posted image
Naslednji pregled je 11.10.....pa CTG zraven  :D
Res upam, da ne bo spet 2 kg zraven user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 3644
27.9.2007 17:35:08   
soraja
Pozdravljene user posted image in že srečne mamice iskrenene čestitke vsem vam in pa tudi očkom.Jaz bom samo na hitro,še vedno sem v enem kosu,trebuh mi zelo otrdeva,user posted image  se malo manj premika oz. brca,jutri imam UZ pa bomo vidli kako je,upam pa da je vse ok....kaj več pa po jutrišnjem pregledu....vnaprej srečno vsem,ker dokler bom jaz spet pogledala v računalnik bo sigurno kira nova mamica. SREČNOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

naša punčkica,komaj te čakava!

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 3645
27.9.2007 17:35:40   
Ulaa
Valči: moj g. je to rekel v sali. Ces iz tahudega smo mimo in ni panike! Glede na to da mi trebuh otrdeva od 20 tedna dalje in da zobam tablete sem dalec prisla.
Upam da boste sina cimprej pozdravili. Moj sodelavec je imel tudi sina tako blanega, stem da je pristal v bolnici, pa je sedaj vse o.k., toliko za tolazbo, ce ste doma boste kmalu o.k.

Lane 31: ti se kar drzi diete, ker ce res zelo natekas se bos potem tudi bolje pocutila, sploh pa bos vesela na koncu ko ti ne bo ostalo prevec zaloge user posted image . Drzim pesti da ne pades v skusnjavo z prepovedano hrano.

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 3646
27.9.2007 18:01:36   
mamica80
Pozdravljene!

17.9. je na svet skoraj cel mesec prezgodaj prijokal mali Zan in osrecil atija, mamico in bratca Andraza. user posted image user posted image user posted image

Sem na hitro preletela to stran in odgovarjam na hitro tistim, ki so mi padle v ucke.

VLOZKI V LJ PORODNISNICI: imajo zelo poceni italijansko varianto vlozkov, ki so naceloma kar v redu, ce nimas zelo mocne cisce, nisi bila sivana in ce ti je na splosno vseeno. Zato imejte s seboj tosamine vir 80 se boljse pa vir extra, in NE  sivi se ne morejo zaplesti v mrezico, ker si sivana pod kozo in se na zunaj nic ne vidi.

lezalnik za otrocka:  definitivno ne od fisher price (ta, ki je bil v akciji s tomyevo 3v1 igralnico) ker se ne da spreminjati naklona in je prevec v sedecem polozaju. K sreci imamo doma se od ta prvega, tako da bomo tistega uporabljali do nadaljnega.

Kaj vec pa drugic, me ze mali klice...

pridne bodite in cartaje se s trebuscki ali ze brez

(odgovor članu Ulaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3647
27.9.2007 18:17:26   
Pandica
Mamica80 čestitke ob rojstvu sinčka Žana user posted image

Kje pa ste vse ostale danes? A je že katera šla v Rim?

(odgovor članu mamica80)
Neposredna povezava do sporočila: 3648
27.9.2007 18:25:26   
mišk
Lane31, izbrala si si najučinkovitejšo, najbolj zdravo in najbolj NAGRAVŽNO dieto!user posted image user posted image  Moja mami je v enem tednu shujšala 5 kg, pol sem pa še jst probala pa kej tazga še ne!! Tako ogabna jed, da sem se kar davla, ko sem probala tisto zeljno župo pogoltnit! Pol sem si jo čist zmiksala, sem mislila da bo kej laže- še hujš!user posted image
Po mojem s to dieto ne moreš čist nič škodet otroku, ker ti lahko te župe poješ kolk ti paše (ne stradaš), pa še same tako zelo "zaželjene" sestavine so notri.
Če bi moj želodec to župo prebavljal bi si en teden vsak mesec privoščila tako kuro.user posted image  Dober tek!user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3649
27.9.2007 18:27:43   
mišk
Mamica80, čestitke!!user posted image

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 3650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.