|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
26.9.2007 14:28:03   
tejč
Punce, jaz mam pa idejo za VSM-plac, kje se srečat.user posted image  Kje pa je ta sveti C&A v Celju? Garant bomo vse še tja rinle, tko da...KAj če bi se dobile kar v trgovskem centru-saj ne vem, kje je in kje je C&A, sam ideja me je čist prešinlauser posted image user posted image user posted image .

Drugač pa: kaj pa jutri? Dež bo. Se dobimo kje not na kavici? Pridete v Domžale v Merkator v Pirata na kavico dopoldne? Zakaj tja? MAh, ne vem, ker je previjalnica blizu, pa še za vozičke mamo plac...PA jz moram v trgovinouser posted image user posted image user posted image , ne, se hecam, no.user posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
26.9.2007 14:28:45   
tejč
Putka, kooook lepe fotke! Jaz bi šla na morjeuser posted image .

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
26.9.2007 15:48:05   
Putka
Evo, nazaj s sprehoda pa štacune (ja, je treba čist drugače hladilnik založit, če prav Montija razumem), pa zdaj Vesna Katjo zabava (poslušam po baby-fonuuser posted image ) da jaz mal tipkam.

Felicia, jaz na tvojem mestu ne bi s hruško, ker napenja. Jaz je še skakačem ne dajemuser posted image . Poskusi jo skuhat v kompot, še bolje pa da greš na drugo sadje prej. Če se dobro spomnim, jabolko, banana, korenček, cvetača, koleraba ta mlada za začetek.

Tejč, jaz moram jutri tudi v nabavo, v Mullerja grem dopoldne, zmanjkal vsega. Se res lahko kje dobiva na kavi. Pa tudi Kamnik ni ravno daleč.

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
26.9.2007 18:51:08   
felicia
oj za hruško nisem vedla hvala za nasvet!

jaz bi tudi jutri prišla pa nimam avta tako da ne bo nič.

pa kdaj drugič, putka če se peleš tuki kje mim naju (mestni log, trnovo) ti lahko dam knjigo!

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
26.9.2007 19:04:15   
tejč
Putka, jaz v LJ nisem nameravala, ker gremo v soboto v BTC. Če pa imaš voljo, lahko prideš do Domžal ali pa do Kamnika, tudi tu imamo Merkator-ne tako lep, velik in nov, pa vseeno hiper. Imajo vse za Montijauser posted image .

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
26.9.2007 19:06:18   
tejč
Indy, a če prideva s Putko-pa še kera najbrž, a???-v domžalski Merkator, a prideš tudi ti?

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
26.9.2007 19:26:14   
Majchi
Oj!

Putka, upam, da me nisi do zdele čakala z zajtkomuser posted image user posted image . Sorry, sem bla cel dan v elementu. Ti bom zs glede tega napisala, da ne bom vsem utrujala s tem, kaj jem in kakšne jedilnike sestavljam. Aja, v enem mesecu -5 kguser posted image ! Sem čist happy, se ok počutim, se cca. 1x tedensko pregrešim (samo pri enem obroku), in grem dol že 6. kilo! In najpomembnejše: z Lano se še naprej polno dojiva, torej je tud s tega vidika vse ok.

Masaža? Super, da si me spomnila. Sem bla zdele tok v tem plavanju, da sem na masažo pozabila. Jaz z veseljem pridem k tebi na lekcijo, Lana se pa tud nič ne bo pritoževala. Putka, povej, kako ti odgovarja, kako si si zamislila. Lahko smo tud pri meni. Za kok srečanj pa je tega? Ne vem, a se je pametno dobit npr. dve zaporedni sredi (al pa kakšen drug dan), al je dovolj samo enkrat?

Tejč, ob kateri uri si pa mislila jutri? Jaz moram itak it v Mercator Center v Domžale, ker sem včeraj Muslije pozabla kupit, pa še Pika kartico sem tam pustilauser posted image . Ampak gre ravno jutri avto na servis, tko da ga imam lahko samo do 12ih.

Bambina, Lana nosi še vedno bodije 56, nekatere 62, ta nove iz C&A pa 68, ampak so ji ti še mal preveliki.
user posted image Ha, pri hlačah je pa druga pesem. Naša dolgonogica je 56 že zdavnaj prerasla, nosi pa še nekatere 62 (precej na knap), 68 so ji pa še preceeej komot.
Tako, povprečje je št. 62.

Zdej sem pa tooook lačna, da grem nekaj pojest!

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
26.9.2007 19:26:22   
Cappy96
Živjo!

Putka, jst tud potrjujem plavanje.

Anže in naša Lana- VSE NAJBOLJŠE!!!!!
user posted image

LANA, najina sreča...........26.05.2007
ANŽE, naš mali sonček.....10.02.2010

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
26.9.2007 19:55:18   
Putka
No, prvi dan po Montiju sem se kar držala (bila na RD pri prijateljici), ampak nisem bila dobro pripravljena (prazen hladilnik), pa sem že cel dan lačna. Sej bo..

Tejč, jaz lahko pridem dopoldne v Mercator v Domžale, no problem, pa grem potem po kofiju v BTC. Imam čas do 3h, ko je treba v vrtec. Če pride še Majchi, se lahko zmenimo že pred 10., ve ste bolj zgodnje sorte..

Majchi, za masažo bo pomoje enkrat čist dovolj. Jaz sem bila sicer na ene dveh obiskih, ampak sem prvič gledala, drugič masirala. Če se jutri vidiva, se tam zmeniva kako in kdaj.

(odgovor članu Cappy96)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
26.9.2007 20:05:49   
tejč
Joj, Cappy, ko ste vse skrbne glede telih datumov-tud jaz čestitam obema!user posted image

Majchi, saj veš, jaz bi rada kmalu dopoldne...Ne vem, ob 9.30? Kaj pravite? Majchi, loh ti vprsašaš indy po telefonu za jutri? Putka, a ti loh zjutraj ob tej uri?
Še kera?
Putka, men tud kar uspeva po montiju, sam bolj počas, ker se grešim :)

lp

(odgovor članu Cappy96)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
26.9.2007 20:08:50   
Putka
Pridem! V Domžale namreč.

Jaz sem za VSM tudi imela najprej kak trgovski center v mislih, ala Planet Tuš. Dovolj parkinga, pa verjetno kak kafič z več prostora. Samo ne vem, kako bo to šlo, če se nas 20 z vozički tam nabere? Kaj druge mislite?

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
26.9.2007 20:13:01   
petrazg
Čer punce...

No, sem končno zbrala malo volje za pisat... sem brala sem vas kar, pisat pa ni šlo... Midva z Anžetom sva bila malo bolana, mami je imela vročino, Anže na srečo ne. Je pa imel reveček čisto zamašeni nos, pa malo je pokašljeval zraven... zdaj je že skoraj čisto ok. Mene je pa tudi tako grozno glava bolela, da sem parkrat mislila, da mi jo bo nekam odneslo... Ampak kot že rečeno , smo boljše.

user posted image user posted image user posted image Moj srček je danes star 4 mesece user posted image user posted image user posted image . Anže z očijem te imava najraje na svetu in sva nadvse ponosna in srečna, da si naju izbral za svoja starša. Se bova potrudila, da bova ti vlogi kar najbolje opravljala!

Čestitke tudi Lani user posted image user posted image user posted image za dopolnjene 4 mesece.

Bom še na hitro poskusila malo pokomentirat, pa bom raje kar brez imen da česa ne zmešam...

VSM - mislim, da je Štorman ok lokacija, sploh ker imajo zastekljen atrij. Pa še dost velik je, tako da bo skoraj šlo 12 vozičkov not user posted image user posted image user posted image . Bi pa bilo dobro rezervirati, saj imajo v opoldanskih urah tam vedno veliko poslovnih kosil... A jedle bomo tudi sigurno kaj , a ne? To bi bilo tudi dobro malo vedet...

Ura VSM - mislim, da je najbolje tam okoli 10 oz. vsaj dopodan... 

Plavanje - midva sva zraven.user posted image user posted image user posted image Sem pa tudi jaz mislil kar plavalne plenice kupit...

Številke cotk
- da boste vedle, da tudi mi še oblečemo kakšno 62 številko... res...user posted image user posted image user posted image . Čeprav pri nas garderobo za Anžeta menjamo skoraj na 14 dni... V denarnici pa bankrot...user posted image user posted image user posted image

Masaža - najbolje , da se zmenimo enkrat pri eni drugič pri drugi.

Putka -  Vidim, da ste uživali sto na uro... jst bi še tudi... No zdaj , ko si doma lahko spet kdaj proti tržnici gremo...

Majchi - za avtosedež povej , če te še zanima... Moj je bil prehiter in je takrat , ko smo me v Tivoliju čvekale že naročil in plačal, tako da imamo sedaj sedeža že doma. Sem pa Sugar mail poslala z naslovom , pa s kupončkom, pa se mogoče vedeve dogovorta... Lahko ti pa posodim sedež, da s tvojim malo preučita, če vama sedež sploh ustreza...

No punce lepo se imejte, pa lahko noč...

26.5.2007 naju je s svojim rojstvom osrečil ANŽE... najina sreča in največji ponos...
7.5.2009 smo dobili še enega sončka... LUKA je njegovo ime...

(odgovor članu Cappy96)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
26.9.2007 20:21:06   
petrazg
Madonca, da jaz z Anžetom v naročju kaj napišem traja in potem me vse prehitite...user posted image user posted image user posted image

VSM -  trgovski center je skoraj boljša lokacija... tudi glede parkingov... Ima ta celjski novi Spar center (ne morem se spomnit imena) dosti kafičev, tako da mislim, da v enem bi že našle prostor. v Planetu Tuš mislim, da ne bi bilo nikjer dovolj prostora... user posted image Bambina a se motim?

A 20 mamic z user posted image bo... to nas bodo gledal... bomo glavna atrakcija. user posted image user posted image user posted image Sem pa full vesela in komaj čakam, da vas vidim in spoznam...

26.5.2007 naju je s svojim rojstvom osrečil ANŽE... najina sreča in največji ponos...

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
26.9.2007 20:26:44   
petrazg
Še to moram napisat... potem pa res grem...user posted image

Putka - sem gledala vaše slikce z morja... full so lepe... Vesna je pa itak prava manekenka. Samo meni se zdi, da se je Katja spremenila... taka polna lička ima... prava lepotička... Že komaj čakam, da jo vidim...

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
26.9.2007 20:33:20   
tejč
Jaz sem definitivno za trgovski center (VSM), da uč vržem še mal v izložbe al pa še čez :) (Bohnedej!)user posted image
Pa tud jz sem za ob 10.00.

Kaj pa za jutri? Putka, me se vidva, kar ob 9.30, prav? Felicia, kaj pa če prideš s kero drugo??? Petrazg, prideš v Domžale v Merkator center, v kafič Pirat na kavico?
MAjchi???
Indy???
Druge??? Dejmo, no...JUtr bo bedaa, dež...

Sam me že skrbi, Majchi, veš, ko kaj rečem, ne...se potem kaj sfiži...Ajša je mal smrkava in kašlja, ampak nima vročine. ŠE! user posted image

ln.

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
26.9.2007 20:38:38   
petrazg
Tejč... za jutri nič ne obljubim... Bom videla kakšna bo noč in kakšen se bo Anže zjutraj zbudil... Če bo  malo čuden naju ne bo, da še ostalih ne prehladi... Če bo vse ok, pa pokličem...

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
26.9.2007 20:47:30   
Majchi
Tejč, jaz se bom narisala tam ob 9.30, bom kar alarm naštimala, da se ne ponovi zgodbauser posted image . Ti pa le glej...user posted image
Indy bom pa kar takoj SMS napisala. Aja, pa tiste, ki ne veste: za parkirat je spodaj garaža, da ne bomo mokre.

VSM: mene tud bolj trgovski centri privlačijouser posted image . Ampak ne poznam tok Celja. Mislim, da se un center, ko je Spar noter, City Center imenuje. Ura 10 mi je ok. Itak bo ves ritem zmešan tist dan (kot da imamo kakšen ritemuser posted image ).

Petrazg in Cappy: čestitke vajinima sončkoma!

Petrazg, glede avtosedeža: a veš, da sem čist pozabila na to? Kako se že imenuje ta, ki sta ga vidva kupila? Sploh mojmu še nič nisem omenla.

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
26.9.2007 21:46:33   
Putka
Aja, kje je Mercator v Domžalah? Sem mislila da vem, tam kjer McDonald's, pa sem se spomnila, da je tisto Spar.

Prehitro pišem, pa glava ne dohiti. Sem se spomnila, tam okoli tistga tenisa nekje. Moja teta blizu stanuje. Bom našla.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
26.9.2007 21:56:09   
Putka
Spet jazuser posted image . Na spletni strani City-centra v Celju je celo tloris štacune. No, in zgleda da imajo v prvem nadstropju poleg igralnice par lokalov (slaščičarna, pa neka Pomaranča), mogoče je tam dovolj prostora.

Ker za tako srečanje ful gužva ni ravno fajn. Bomo ena čez drugo vpile, pa otročki se bodo hotli pogovarjat.. Tale Štorman ni bila slaba ideja, pa se en prostor rezervira in še kosilo tam pojemo? V šoping gremo pa itak potem lahko še vedno. Kot da v Ljubljani ni dost štacun?

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
26.9.2007 21:57:35   
tejč
Merkator v Domžalah je zraven nogometnega stadiona, ne moreš falit.
Ja, tud tenis in bazen in lalalalala... je blizu.
Se vidimo, sicer si pa še zjutraj na RR žvrcnemo kako in kaj, če bo še katera za...

Nočko tistim, ki greste spat, jaz peglam moževe zaj... hlače na rob, pa srajce in vseostalouser posted image user posted image user posted image . Sam boljš, da so sam hlače zaj... kot pa, da bi bil še tist, ki v njih stoji, a ne? user posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
26.9.2007 22:03:16   
Putka
Matr sem pridna. Sem malo pogledala na dogaja.se (nekaj takega). Pa hvalijo gostilno Amerikauser posted image , ki je nasproti Interspar centra v Celju, imajo velik vrt pa hrano, pijačo.. Katera pozna?

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
26.9.2007 22:09:35   
felicia
Evo se vam bom vmešala v pogovoruser posted image

Naju jutri ne bo tako da uživajte ne glede na vreme!Putka za knjigo pa še vedno velja!

Jaz grem počasi spat in počivat je danes polna luna pa bo po vsej verjetnosti veselo. user posted image

No se še pišemo za VSM pa mi je čist vseeno kje pa kdaj!

< Sporočilo je popravil felicia -- 26.9.2007 22:11:41 >

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
26.9.2007 22:16:58   
rožica81
IZVIRNO SPOROČILO: felicia

Jaz grem počasi spat in počivat je danes polna luna pa bo po vsej verjetnosti veselo. user posted image

Upam, da ne bo prav veselo, no user posted image  Mi imamo že cel teden nočne borbe... Mogoče bo pa zdej pri nas dobro. Ah, res si želim malo naspati... Kaj pa pol tle čvekam a ne user posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
26.9.2007 22:27:45   
rožica81
Da vas še mal pozdravim, vidim, da ste res pridne čveke babnice user posted image  preberem vas že, ampak pisat se mi pa res ne da, ker imam kar nekaj dela z Nacetom - čez dan tudi ful malo spi, pa spet sva bila nekaj dni sama, likat se noče samo, kaj šele sesat in kaj pospravit user posted image  Ah, pa se ne sekiram preveč, ker se imam z Nacetom tolk fino. Res sem v oblakih - njegovi lepi nasmeški, brcanje v naročju, vragolije na previjalni... To nežno in nedolžno malo dete me razveseljuje sleherni dan in nasmeji vsako minuto user posted image  To sem mogla napisat, ker je res tko fletno user posted image

V petek imava posvetovalnico, me res že zanima, kakšne mere ima Nace, pa da vidimo, kolk domača tehtnica preveč / premalo pokaže - itak vsakič drugače. Sicer se že tolk matra, da bi malo sedel, v ležalniku mu rata, in pol tko uživa... Čisto druga perspektiva user posted image

Pa že ful bi vas rada videla, ker vas še nisem odkar smo brez trebuščkov user posted image  To je pa res že nekaj časa, a ne? Jutri bi se vam z veseljem pridružila, ampak spet ne bo šlo... Za Celje pa še ne vem, ali bova šla ali ne...

Kaj sem še hotla napisat... Moram malo prebrat nazaj, pa se bom spomnila...

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
27.9.2007 8:16:30   
tejč
OJla, vsi na broju? user posted image
Se vidimo.

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.