Majchi
|
Oj! Putka, upam, da me nisi do zdele čakala z zajtkom . Sorry, sem bla cel dan v elementu. Ti bom zs glede tega napisala, da ne bom vsem utrujala s tem, kaj jem in kakšne jedilnike sestavljam. Aja, v enem mesecu -5 kg ! Sem čist happy, se ok počutim, se cca. 1x tedensko pregrešim (samo pri enem obroku), in grem dol že 6. kilo! In najpomembnejše: z Lano se še naprej polno dojiva, torej je tud s tega vidika vse ok. Masaža? Super, da si me spomnila. Sem bla zdele tok v tem plavanju, da sem na masažo pozabila. Jaz z veseljem pridem k tebi na lekcijo, Lana se pa tud nič ne bo pritoževala. Putka, povej, kako ti odgovarja, kako si si zamislila. Lahko smo tud pri meni. Za kok srečanj pa je tega? Ne vem, a se je pametno dobit npr. dve zaporedni sredi (al pa kakšen drug dan), al je dovolj samo enkrat? Tejč, ob kateri uri si pa mislila jutri? Jaz moram itak it v Mercator Center v Domžale, ker sem včeraj Muslije pozabla kupit, pa še Pika kartico sem tam pustila . Ampak gre ravno jutri avto na servis, tko da ga imam lahko samo do 12ih. Bambina, Lana nosi še vedno bodije 56, nekatere 62, ta nove iz C&A pa 68, ampak so ji ti še mal preveliki. Ha, pri hlačah je pa druga pesem. Naša dolgonogica je 56 že zdavnaj prerasla, nosi pa še nekatere 62 (precej na knap), 68 so ji pa še preceeej komot. Tako, povprečje je št. 62. Zdej sem pa tooook lačna, da grem nekaj pojest!
|