Marelica
|
O, Maychika, hvala, hvala za info. Res so luštne. Bom zgleda tudi jaz jutri malo skočila v Hoferja, ko imam itak še neke opravke v bližini. Sem pa ravno zadnjič tam še nekaj bodijev kupila in prav fletne čeveljce za Katarino, take jesenske, pravo usnje in kar tople. Ma, včasih se res kaj zelo pametnega tam najde. Sicer mi tudi dobimo reklame, pa včasih celo goro teh papirjev kar nekam stran fliknem, ko mi grejo že na živce. Vseeno mi je čudno, da te Hoferjeve vsaj prelistala nisem. No, zato pa čvekam tu gor, da včasih kaj pametnega izvem. Mojčika, hvala za ponudbo, ampak nam je še tudi ostala kremica. Na srečo je niti nismo kaj dosti rabili. Se pa priporočam za drugič. Včeraj sem (verjetno že) fajn zrihtala pri zobarju. Mi je kanale čistila, pa ni blo tak hudo, da bi rabila injekcijo. Edino danes imam pa pri ugrizu en tak zoprn občutek v tem zobu, da bi si ga najraje kar ven spulila. Danes smo imeli pa sistematskega za našega mulčka. Za Katarino smo se pa za en drug datum zmenili, natanko čez en mesec, tako da danes ni bila pregledana. Čeprav naš Dominik ni aprilček, si bom dovolila napisat par podatkov. Pri natanko 1 mesecu ima že 5015g in 57cm. Pravi velikanček. In očitno le nimam tako malo mleka, če dobi na dan samo eno flaško dodatka po 90 ml. Sem prav srečna. Ima pa od včeraj zvečer drisko, kar me malo skrbi. Upam, da jo bo Linex odpravil. Pa da vam povem, kako se je naš fantiček jokal.... ojej, jaz sem ga itak že od doma imela polna ušesa, potem je pa še vse prisotne mučil s svojim drenjem. Sploh nisem mogla normalno komunicirat z zdravnico, ker je "motil frekvenco". Po drugi strani sem bila pa srečna, da je ob pravem času pokazal, kaj zmore. Bo moral dat urin, da vidimo, če je to kaj narobe, da toliko joče. Seveda smo bili vsi že čisto znervirani od jokanja in čakanja, da smo se raje zmenili drugič oz. da jutri jaz urin dostavim v lab. Uf, ste se super zmenile za srečanje! Mi je prav žal, da nimam pogojev priti. No, lepo se imejte!!! Pa upajmo, da nas oz. vas spet ne zalije. To vreme je pa zdaj res zoprno. Lahko noč!