Marelica
|
Ah, meni pa danes takoooo poooočaaaasiiii odpiiiiraaaa... Moram vam povedat, da smo uspešno prestali prvi dan, ko je možek šel v službo. Zdaj pa ne vem, ali je bil ugoden vpliv vremena ali izjemen dan, ali pa bomo še naprej tako dobro shajali. Oba otroka sta bila ultra pridna, Dominik je celo zelo malo jokal in veliko spal (no, večinoma zunaj v vozičku). Ksenija, ti želim, da se čimprej začne kaj dogajat. Ampak si pa res dobra. Sem kar zazijala, ko sem prebrala, da torto delaš. Vse najboljše Zali!!!!! Pokora, ravno danes sem za rezultate urina poklicala in je baje vse vredu. Sicer pa se fant očitno "vdaja v usodo", da je rojen na ta kruti svet in kar manj joka zdaj. Upam, da ni samo trenutno stanje. Blata mu pa niso vzeli, ne. No, bomo videli, kako bo naprej, ker drugače pa lepo napreduje. Bravo za Nika in njegov apetit! Le tako naprej!!! Haha, ja pa tista nesrečnica od zadnjič, ki si je na enak način kot ti tekst zbrisla sem bila tudi jaz. Zdaj mi je že smešno, ja, takrat sem bila pa jezna ko in te čisto razumem, zakaj nisi šla še enkrat pisat. Barba in Ksenija, hvala za informacije glede spalne vreče. Ah, Ksenija, veš da tebe sploh ne bi gnjavila zdaj s tem... imaš že tako preveč vsega dela. Še boš rabila počitka še pa še, ko boste v petero. Barba, tebi pa takisto ne upam rečt, ko ne vem, če imaš še sploh kaj časa poleg svojih obveznosti. Sem pa firbcala po tvojem albumu in si Meti točno take vreče šivala, kot bi jo jaz imela za Katarino. Sicer se ne vidi, koliko so tople, imajo pa tudi rokave, kar mi je všeč. Pa take fletne so. Če pa bi slučajno le imela kaj časa, bi pa prav rada tebi rekla. Samo bi bilo pa fajn prej ven preračunat, koliko kaj material stane. Ker zadnjič mi je tašča nekaj pravila, da je gledala in bi za samo blago starih 5 jurjev dala. A res toliko??? Jaz pa nič ne hodim zdaj po trgovinah pa pojma nimam... Pa šivat tud ne znam. No, sicer pa malo po oglasih brskam, pa upam, da bi kaj rabljenega tudi dobila. Aja, Ksenija, a ti pa Zaline ne bi prodala dalje? Hm, ja, saj vem, ko imaš pa še Blaža in novo bebico zadaj... Ahjej, mislim, da bo treba spat počasi. Sem kar zadovoljna, da mi je uspelo še goro perila polikat in pospravit. A ve tudi toliko perete?? Meni se že meša, sploh, ker je mojih stvari bore malo zraven. Največ pa od tanajmanjšega. Lahko noč!